|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Mój basset - GAPA, SOL i mały BOBELEK
joania - Czw 08 Lis, 2007 14:10 Temat postu: GAPA, SOL i mały BOBELEK Od trzech tygodni jestem szczęśliwą posiadaczką drugiej bassetki .
Ma na imię Hermiona , ale po domowemu Sol-to dlatych co nie czytali Sagi o Ludziach Lodu Sol to mała dobra czarownica :twisted: .
I nasza Solisia też jest małą dobrą czarowniczką .
Oczywiście na dzień dobry przywitała nas cieczką :shock: i Gapa dosłownie chodzi z Takimi oczami :shock: , do Bobelka zapach dziewczyny doszedł dopiero po dwóch tygodniach i też jest troszeczkę podniecony ....ale mu się na starość trafiło-bo to przecież 16-letni staruszek.
No ale dosyć o cieczkach i perypetiach, Solisia jest tak ładna jak jej mama Agatka z Polany- taka sama ,tylko ma po tatusiu kawałek futerka w kropeczki , taka mała chusteczka :wink:
Jak będę miała czas to wstawie kilka zdjęć , bo teraz zupełnie jak z małym dzieckiem - brak czasu :wink: i bark snu :sen nie to żart śpi ładnie w ........ naszy łózku, a Gapiszon jest obrażona i gniecie sie na fotelu , wiec muszę wstać i władować ją do tegoż łóżka i dopiero mogę spać.A Bobiś śpi jak królewiczna na wielkim pięknym świeżo kupionym dla Sol legowisku i wyglada jak mała kropka w wielkim pontonie , bo Bobiś to ale pinczerek .
Uszesa - Czw 08 Lis, 2007 15:11
Ale zazdroszczę!!! ja też chcę drugiego basseta, tzn. basseciczkę buuuuu, ale nie mamy warunków buuuuuuuuuu , za małe mieszkanie
To moje wielkie marzenie. Moze wygram w totka :wink:
a właśnie dziś losowanie, lecę
Joasiu, wklej koniecznie zdjecia!
joania - Czw 08 Lis, 2007 15:14
Ja też mieszkam w bloku i też mam takie sobie mieszkanko. także pomyśl a może, a nóż i widelec :wink:
Agata - Czw 08 Lis, 2007 22:58
Asiu, wrzucam część tych zdjęć co mi przesłałaś
Fanfan z rodziną - Pią 09 Lis, 2007 09:46
Sol z "Sagi..." miała żółte oczy i była nad podziw piękną, ale dość wredną czarownicą :wink: . Wasza Solcia chyba taka nie będzie . Piękna sunia...i to imię . Chociaż Hermiona tez mi jest bliska sercu :wink: . Jednym słowem już widać, co czytam do poduszki
joania - Pią 09 Lis, 2007 10:05
Wredna to była dla tych co ich nie lubiła , ale dla swoich ..............miodz
Nasz Solka zółtych oczu nie ma , ale też są niesamowite. i też jest na podziw piękna :wink:
Marzanna - Pią 09 Lis, 2007 12:39
Dawno nie udało mi się zajrzeć na Forum, a tu proszę jakie niespodzianki- Joaniu to kapitalnie, że jest z Wami nowa, wspaniała Bassiczka. Wszystkiego dobrego życzymy dla Was wszystkich.
Aleksander - Nie 11 Lis, 2007 10:07
Wielkie Gratulacje. Wreszcie się doczekaliście. Teraz czas wam będzie upływał na podwójnym bassecim szczęściu. Zdjęcia Joasiu zdjęcia ........ Mała śliczna - ubarwienie takie jak u naszej Demisi.
gocha - Nie 25 Lis, 2007 21:47
Asiu, dopiero teraz zobaczyłam, że Twoja Sol, to rodzona , młodsza siostra mojego Ignasia.Z tej samej kombinacji rodowej.
No i co ? dwa bassety to dopiero radocha,prawda?
joania - Pon 26 Lis, 2007 10:16
Tak Gosiu frajda jest ogromna czasami zamiast telewizora to patrze na te dwie moje dziewczyny i zaśmiewamy się do łez :lol: .
Najbardziej cieszy mnie że Gapi i Bobcio tak fajnie przyjęli Sol , Gapa cały czas by się bawiła , zaczepia Sol i nie jet już takim śpiochem, chodzimy na dalekie spacery, także wspólnie dbamy o dobrą kondycję :thx
gocha - Pon 26 Lis, 2007 14:34
No, to teraz pora na zmianę avatarka!
Agata - Pon 26 Lis, 2007 15:40
No właśnie Asiu
dziś sesję zdjęciową musisz zrobić, powiedz dziewczynkom by obok siebie grzecznie usiadły i w bezruchu 3 minutki wytrzymały :lol:
gocha - Pon 26 Lis, 2007 22:23
Ha, ha, ha Agatka, widzę, że wierzysz w cuda :lol:
Ja swoim padalcom zrobiłam z 50 zdjęć, zanim zdołałam wybrać jedno na avatarek.
Agata - Pon 26 Lis, 2007 23:31
tak też myślałam właśnie :wink:
Miła od Gucia - Sro 19 Gru, 2018 21:15
Odeszła SOL
Tu możemy pożegnać Sol
http://forum.bassety.net/viewtopic.php?t=6559
|
|