|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Spotkania i Zloty - nieśmiałe zapytanie o IV zlot
joania - Pon 11 Lut, 2008 19:46 Temat postu: nieśmiałe zapytanie o IV zlot Czy będziemy coś czynić w tym kierunku , pytam tak nieśmiało :cool:
Grzegorz - Wto 12 Lut, 2008 20:24
Czemu niesmiało, głosno z rumorem i bezczelnie takioe pytania sie zadaje - jasne że robimy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asia i Basia - Sro 13 Lut, 2008 11:31
Moze i nam udaloby sie wreszcie zaliczyc zlot. Glosno krzyczymy, moze tym razem bardziej w strone niemieckiej granicy
Kasia :) - Sro 13 Lut, 2008 11:36
no to chyba czas najwyższy rozpocząć organizację
- czy znowu Lipiny? czy inne miejsce?
- najlepszy termin?
- i kwestia najważniejsza: może przykładem lat ubiegłych organizacją zajmie się 1, 2 osoby? w zeszłym roku był to Aleksander - udało mu się doskonale jednak nie wiem czy z przyczyn -poniekąd zależnych os siebie w tym roku także da radę
Hubertus - Sro 13 Lut, 2008 11:53
Może zacznijcie od propozycji miejsc.
Lipiny już sprawdzone - wiadomo czego można się spodziewać (np. wysokich rachunków za prąd ) ale to nie znaczy, że musimy akurat tam jechać.
Tylko pamiętajcie, żeby wcześniej sprawdzić czy w proponowanym ośrodku akceptują większą ilość psów.
joania - Sro 13 Lut, 2008 11:53
A co ma nie dać to chyba Daga musi mieć święty spokój , a nie Olek............czy dobrze Kasiu odczytałam Twoje nie dpopwiedzenia będzie :shock: mały Olek lub mała Daga
Kasia :) - Sro 13 Lut, 2008 12:03
z tego co słyszałam pocztą pantoflową to nawet 2 małe Olki, albo 2 małe Dagi albo 1 mały Olek i 1 mała Daga :lol: ... ale to może lepiej oni sami...
Asia i Basia - Sro 13 Lut, 2008 12:04
:lol:
Mirka - Sro 13 Lut, 2008 12:10
:shock: :shock: :lol: :lol:
pozostaje pogratulować :lol: :lol:
Aleksander - Sro 13 Lut, 2008 15:34
Poczta pantoflowa działa bez zarzutów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fakt będą dwa dzidziusie . Bo my lubimy tak wszystko parami robić. Każdy pies musi być wyciągany za uszy tyle samo razy. Co do zlotu to my jak najbardziej za ale w tym roku to chyba duchowo ( no chyba , że mnie żona puści samego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )
Kasia :) - Sro 13 Lut, 2008 15:36
no to ogromne GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i ... trzymam kciuki... znaczy za Was, jak już się te 2 istotki pojawią
ale dlaczego samego? nie dacie rady we czwórke???
Aleksander - Sro 13 Lut, 2008 15:38
Z takimi maluszkami , chyba nie. Za wcześnie ale od pierwszych dni będziemy im zaszczepiać miłość do bassetów.
Jogurt - Sro 13 Lut, 2008 19:04
Zlocik- super, ale mam jedna prosbe co do terminu- nie w ostatni weekend wakacji
joania - Sro 13 Lut, 2008 19:09
To pochwalcie się jeszcze kiedy ten wspaniały dzień ma nastąpić.
Miła od Gucia - Sro 13 Lut, 2008 19:13
Dagmara, Aleksander - gratulacje - dwa małe brządce, o ja - ale będzie super rodzinka, dwa bassety, dwa maluchy i Wy dwa.
Piszcie piszcie jak Dagmara się czuje i kiedy będziemy pić szampana ?
Aleksander - Sro 13 Lut, 2008 19:13
Dopiero w czerwcu , a ze to bliźniaki to dokładnego terminu nie ma>
Grzegorz - Sob 16 Lut, 2008 07:50
No tak mysle ze na razie na Iv Zlocie to Olek bedzie wraz z baleronami ale na V Zlocie to bedzie musial zmienic samochod na autobus[/list]
Miła od Gucia - Sob 16 Lut, 2008 18:30
Oluś ! a ja tak nieśmiało, a te bliźniaki to przypadkiem nie trzeciozlotowe, coś mi tak wygląda jak zaczęłam liczyć, klimat sprzyjał hi hi, to w takim przypadku my wszyscy będziemy chrzestnymi :razz:
Asia i Basia - Pon 18 Lut, 2008 15:27
Oj bedziecie mieli wesolo z bobasami, mnostwo pracy, ale ile radosci (za dwoch) :lol:
Tak to u nas na spacerach wygladalo. Baska byla jeszcze mala wtedy i na dluzszych spacerach wymieniala sie z dzieciakami.
Mirka - Pon 18 Lut, 2008 20:22
zdjęcie obłudnie cudne :shock: :lol:
gocha - Pon 18 Lut, 2008 20:34
Zdjęcie rewelacha, nie ma się co dziwić, że się z Jaśkiem (?) kochają jak się razem wychowali :grin:
joania - Wto 19 Lut, 2008 09:25
No to gdzie i kiedy :razz: :cool:
Miła od Gucia - Wto 19 Lut, 2008 10:23
Zdjęcie bajerancie, wyślijcie je gdzieś na konkurs, no superowe.
Aleksander - Wto 19 Lut, 2008 19:14
To są bliźniaki "po zlotowe", ale już teraz są zainfekowane wielką miłością do bassetów. A co do chrzestnych to weźmiemy wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :grin:
Fanfan z rodziną - Wto 19 Lut, 2008 19:52
Aleksander napisał/a: | To są bliźniaki "po zlotowe", ale już teraz są zainfekowane wielką miłością do bassetów. A co do chrzestnych to weźmiemy wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :grin: |
Olek (Daga?) wy nie sciemniajcie z tymi chrzestnymi, tylko offen powiedzcie, że będziecie potrzebowali chętnych do prania pieluch i spacerków :cool: :razz:
Asia i Basia - Wto 19 Lut, 2008 20:51
My jeszcze z wprawy nie wyszlismy, jakby co do pieluch to chetnie!
|
|