|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Ambulatorium - pies nie zieje
Monka i Miro - Czw 06 Lis, 2008 14:47 Temat postu: pies nie zieje Nie wiem czy pisze w dobrym miejscu....w razie czego proszę o przesunięcie wątku...
Chester jest z nami już 3 tyg. ale jeszcze ani razu nie widziałam go z jęzorem na wierzchu... Był na kilku spacerach w lesie, wczoraj ganiałam z nim chwile pod blokiem, w domu bawimy się w przeciąganie "schabika", gania za piłkami i za chipsami, więc powinien być teoretycznie choć trochę zmęczony a co za tym idzie wywalić jęzor. Wiem, że teraz nie jest gorąco, chociaż w domu jest ciepło... Czy Wasze szczeniaki też tak mają? Czy to normalne, czy powinnam zacząć się niepokoić?? Bo mój poprzedni pies nawet po krótkim spacerze wywalał jęzor, więc nie wiem...
marta_zbyszek - Czw 06 Lis, 2008 15:21
Bolo zieje
Minka nie zieje
ja bym się nie martwiła
moni - Czw 06 Lis, 2008 18:43
Bunny tez w upały rzadko wystawiał język, jak widziałam ze zieje to było to tak nie spotykane ze az zadziwiające :smile:
fripperka - Czw 06 Lis, 2008 18:49
Nasza Gandzia zieje po każdym wysiłku jak mały parowóz. Aż się zdziwiłam, że może być inaczej...
zojka - Czw 06 Lis, 2008 19:07
Moje nie zieją ...
ale też mocno się starają, żeby się nie spocić :grin:
Tosia szczególnie
madzialinka - Czw 06 Lis, 2008 19:10
Enigma też nie wywiesza szynki, no chyba, że jest megaupał. Za to Doxi chętnie się w ten sposób wentyluje.
Monka i Miro - Czw 06 Lis, 2008 22:31
Strasznie skomplikowane te psy :shock: a przy tym takie niesamowite
Strasznie się cieszymy, że jest taki oryginał z nami
Dziękujemy za wszystkie odpowiedzi, zobaczymy jak dalej się nasz jęzor będzie zachowywał
Pozdrawiamy.
besta - Pią 07 Lis, 2008 08:49
Besta nie zieje .Nochyba że jest bardzo gorąco a ona musi przejść większy kawałek.
|
|