|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Powitania - Sunia z Wroclawia w nowym domku
Lucy - Wto 11 Lis, 2008 18:39 Temat postu: Sunia z Wroclawia w nowym domku Witam Wszystkich ponownownie
Przedstawiam moja ukochana suczke Miie!Ale przede wszystkim chcialabym bardzo podziekowac wszystkim ktorzy brali udzial w adopcji suczki. Przedewszystki pani Justynie ,ktora zauwazyla ja w schronie i dala o niej ogloszenie.Jest Pani prawdziwym wybawca tej suczki! Dziekuje Fanfanowi za umieszczenie informacji o suczce, nr tel oraz wynajecie transportu.Ale prawdziwymi darzyncami jestescie Wy Panstwo! -zwykli uzytkownicy tego forum. To dzieki Wam zwierzeta w schronach moga miec swoja druga szanse. Dziekuje tez Bogusi za koordynacje naszch dzialan wykonanie tysiacow telefonow. Jestes bezcenna dla nas.DZIEKUJE :grin: :grin:
PROSZE PANSTWA OTO MIIA
Mirka - Wto 11 Lis, 2008 18:48
jest piekna,ale z pewnościa bedzie jeszcze piękniejsza
bo trafiła w odpowiedzialne ręce...... :smile:
marta_zbyszek - Wto 11 Lis, 2008 19:09
Sunia bardzo ładna - na tych zdjęciach nie widać zbyt dużej krzywizny łapki.
Jest urocza.
Lutex - Wto 11 Lis, 2008 19:53
wydaje sie troche wieksza niz na fotkach po kapieli i chyba pazurki ma juz przyciete. widac ze podoba jej sie u nowej Pani na ogrodach :grin:
Magda i Rudolf - Wto 11 Lis, 2008 21:11
Przesliczna ta suczka! Umaszczenie ma jak moj Rudolf. Duzo osob przyczynilo sie do tej adopcji ale gdyby nie Pani suczka moze dalej bylaby w schronisku!
Fredzia - Wto 11 Lis, 2008 21:33
jest naprawde śliczna ja zakochałam sie w niej od pierwszego wejrzenia i suczka mimo tego, że była ze mna tylko jeden dzień zdążyłam się do niej przywiązać prosze przybic z nią piątke od cioci Justynki:)
Miła od Gucia - Wto 11 Lis, 2008 21:38
Już widać, że znajdzie tu spokój i miłość. ładna mordka. Powodzenia w leczeniu Miie.
Masz śliczny ogródek Lucy.
karina_wilson - Wto 11 Lis, 2008 22:55
przesliczna !!! wspaniale ze kolejna Basseka znalazła kochajacy dom przesyłam głaski
Lucy - Wto 11 Lis, 2008 22:56
To ja mam szczescie ze ja mam. Suczka jest malutka,wazy tylko 15 kg,ale prawdziwa zlodziejka,w gosciach u Aliny bez przerwy kradla ciasto ze stolu i to jawnie ,zadnej konspiracji
to na ZAmojskim rynku to my przy pisamiu postu
lora - Wto 11 Lis, 2008 23:11
Jednym słowem - Obie farciary jesteście :grin:
Mija jest śliczną dziewczynką i to bardzo dobrze,że na Ciebie trafiła. Odpowiedni pies w odpowiednim miejscu :wink:
Życzę Wam wszystkiego naj...
Dbajcie o siebie dziewczyny :wink: Chociaż Mija-złodziejka, to chyba już dba...........o Twoją linię :wink:
Mirka - Sro 12 Lis, 2008 08:49
zamiast zdjęć mam krzyzyki,szkoda :sad:
Magda i Rudolf - Sro 12 Lis, 2008 09:19
Ja tez nie widze zdjec, sa tylko krzyzyki??
Asia i Basia - Sro 12 Lis, 2008 09:21
Mnie tez sie tylko te pierwsze otwieraja. Mia musi byc naprawde drobnej budowy, 15 kg to polowa Baski mojej, a ona do duzych tez nie nalezy. Fajna sunia, pewno zadowolona, ze ma teraz taki fajny ogrodek. Pozdrawiamy serdecznie i czekamy (w miare mozliwosci) na dalsze opowiesci o Mii(?), Miji, jak ona ma dokladnie na imie?
Dorti - Sro 12 Lis, 2008 09:22
U mnie to samo, brak fotek.
Lucy - Sro 12 Lis, 2008 18:53
Umnie tez . to od nowa
Asia i Basia - Sro 12 Lis, 2008 21:39
Jedno zdjecie widze, moj Boze, ona faktycznie kruszynka jest.
Lucy - Sro 12 Lis, 2008 23:27
No to wklejam jeszcze fotek
Mirka - Czw 13 Lis, 2008 00:24
rzeczywiście maleńka kruszynka z niej :~
Dorti - Czw 13 Lis, 2008 08:18
No drobineczka ale cudnie, że ma wspaniały domek. :lol:
Magda i Rudolf - Czw 13 Lis, 2008 09:29
Sliczna sunia, widac ze jest juz szczesliwa!
Buziaczki dla sunci!
Lutex - Czw 13 Lis, 2008 11:54
a co tam za nos wystaje spod obrusa? :grin:
och i teraz widac jak z niej chudzina, ale pewnie niedlugo bedzie z niej niezly baleronik. na tym zdjeciu jak ida w trojke, to Mija wyglada jak prawdziwa gwiazda z obstawa
Miła od Gucia - Czw 13 Lis, 2008 13:06
No faktycznie, dwa pyszczki z zazdrością patrzą spod stołu, a Miia na krzesełku.
Fredzia - Czw 13 Lis, 2008 20:42
Mija jest przesliczna i reszta towarzystwa równiez:)pozdrawiam i buziaki dla miji
gocha - Czw 13 Lis, 2008 23:54
Aż się serce uśmiecha, że odrobinka znalazła domek i rodzinkę na stare lata. Wielki ukłon w Twoją stronę Lucy
Miła od Gucia - Pią 14 Lis, 2008 08:44
Wklejam jeszcze zdjęcia od Pani Uli, która wiozła sunię.
u Pani Uli w domu
chętna do zabawy z pieskiem Pani Uli
no to w drogę
wygodnie mi, trochę pośpię sobie
do widzenia Pani Ulu - Miia żegna się
Pani Ulu, jeszcze raz bardzo Pani dziękuję.
A Państwu chcę powiedzieć, że Pani Ula przygarnia do siebie psiaki, które pojawiają się, takie bezpańskie.
Lucy - Pon 17 Lis, 2008 06:27
Miia jest juz po wstepnych ogledzinach lekarskich.Ma ok 8-9 lat co widac po stanie kosci,rtg pluc w normie, ma dysplazje i zwyrodnienie stawu biodrowego prawego, w USG brzuszka widoczna kamica w prawej nerce, nie widac macicy-jest prawdopodobnie po sterylce, bez zmian wezlowych co jest istotne poniewaz ma guzek nowotworowy w sutku o wielkosci 1,2 cm. juz jestesmy umowione na zabieg operacyjny. Trzymajcie za malutka kciuki
Miła od Gucia - Pon 17 Lis, 2008 08:59
Ależ jej się nazbierało chorób. Lucy, trzymam kciuki, oby wszystko się udało.
Magda i Rudolf - Pon 17 Lis, 2008 09:32
Musi sie udac!Moj Rudolf cale zycie pod stala opieka i tez wiecznie cos, raz lapa, raz alergia i teraz jeszcze od roku padaczka. Na pewno sie uda, musi!!! Czekamy na dobre wiesci..
Pozdrawiam
Asia i Basia - Pon 17 Lis, 2008 09:34
My rowniez trzymamy kciuki. Musi byc dobrze.
Mirka - Wto 18 Lis, 2008 13:21
Lucynko mocno ściskamy kciuki i pazurki,
bedzie dobrze,daj znać co i jak
no i może jakieś fotki wtawisz
Fredzia - Pią 19 Gru, 2008 21:07
ja tez trzymam mocno kciuki za Mije i czekam na wiesci
Lucy - Pią 19 Gru, 2008 22:14
Dziekuje Ci Fredziu, Caly czas uwazan ze to Ty uratowalas Miie. Miia nie jest jeszcze po operacji,poniewaz niestety ale okazalo sia ze nie jest sterylizowana -i dostala cieczke :cry:wiec teraz trzeba czekac z operacja jeszcze ok 3 tyg, no i operacja musi byc rozszerzona o steryka ,co niestety zwieksza prawdopodobienstwo powiklan. To zle wiesci ,teraz dobre-Miia przytyla juz 3 kg, wyglada lepiej i corraz zadziej skomli podczas snu. Wspaniale zachowuje sie w domu, nie gryzie nie brudzi, na pewno mieszkala w domu i mysle ze dobrze znosila samotnosc w domu,poniewaz jak sie jej nakaze palcem i oznajmi ze sie wychodzi to wcale nie placze- najczesciej idzie grzecznie spac.
Miła od Gucia - Pią 19 Gru, 2008 22:17
Lucy, to dobre wieści o jej zachowaniu. Super.
Gorzej z operacją, ale jestem pewna, że dziewczynka, już odkarmiona, silna, da radę. I wszystko będzie dobrze.
Ściskam Was obie mocno i całą resztę też oczywiście - wyczochraj basseciory ode mnie.
Asia i Basia - Sob 20 Gru, 2008 09:41
Dziekujemy za swieze wiadomosci o malenkiej Miji.
Mirka - Sob 20 Gru, 2008 14:22
a zdjęcia
Lucy - Nie 21 Gru, 2008 00:27
OK.Zdjecia
Lucy - Nie 21 Gru, 2008 00:30
Przepraszm Mirka ale nie otwiera sie , musze zmienic na fotosika. zdjecia wkleje za kilka dni
koala - Nie 21 Gru, 2008 09:53
napewno bedzie dobrze trzymam kciuki za mijie i za ciebie oczywiśćie pozdrawiam i uśćiski :wink:
Mirka - Nie 21 Gru, 2008 15:58
alez Lucynko nie masz za co przepraszać
następnym razem się uda wstawic foto... :lol:
Lucy - Nie 21 Gru, 2008 20:31
Moja Mijeczka nie czuje sie dzis dobrze :sad: Ma wzdety brzuszek , steka,zwracala 2 x. Na pewno nie zjadla nic paskudnego, bo bardzo tego pilnuje. Jestem napraqwde w strachu :sad:
Mirka - Pon 22 Gru, 2008 00:13
życzę dużo zdrówka dla Mii
Lucy - Pon 22 Gru, 2008 22:15
O, juz jej lepiej :grin: Rano oczywiscie jadla kleik ryzowy i jeszcze troche stekala, ale juz potem przez caly, dzien sciagala co mogla a przed chwila wskoczyla :shock: na stol na ktorym lezala szynka po gotowaniu, wbila w nia zeby,ale udalo mi sie ja zlapac i wyszarpac miecho z pyska, slady po zebach wzcielam nozem i obleci
Miła od Gucia - Pon 22 Gru, 2008 22:23
dobre, to jeszcze pewnie skorzystała przy wycinaniu mięsa.
Cieszę się, że jest lepiej, ale jak upieczesz szyneczkę to dasz jej - kawałeczek prawda ?
Lucy - Sro 24 Gru, 2008 21:07
To jest Miia w czasie odpoczynku
Fredzia - Pon 29 Gru, 2008 09:59
ale slodziutka:) wierze ze bedzie dobrze bo trafila do najwspanialszego domku pod sloncem.
Mirka - Pon 29 Gru, 2008 13:50
Miia taka tłusciutka sie robi :lol:
Miła od Gucia - Pon 29 Gru, 2008 23:04
cieszę się bardzo, że Mia ma taki cudny dom.
Faktycznie Mireczko - tłuścieje sobie, od razu ładniejsza
Lucy - Czw 01 Sty, 2009 15:59
Jest na pewno tłuściejsza- można do niej mówić" Jej Wałeczkowatość", chociaż ona naprawde bardzo dobrze wychodzi na zdjęciach.
Mirka - Pią 02 Sty, 2009 09:06
słodka Klusia :lol:
Dorti - Pią 02 Sty, 2009 09:07
Słodkie ciałko widoczne. :grin: :wink:
Fredzia - Pią 02 Sty, 2009 12:50
ona jest taka slodziutka zakochalam sie w niej od pierwszego wejrzenia:)
|
|