Nasze Bassety
Klub Miłośników Basset Hound i podobnych.

Powitania - "Łapka" na przywitanie ;]

Marlenaaa - Sro 25 Mar, 2009 22:18
Temat postu: "Łapka" na przywitanie ;]
Chciałabym się przywitać z forumowiczami ;D Właśnie dołączyłam do Waszego grona. Byłam właścicielką dwóch bassetów, niestety oba są za Tęczowym Mostem...Pierwszego basseta (przygarnęliśmy go ze Śląska) miałam 10lat temu i był z nami tylko 7dni, okazało się, że poprzedni właściciele nie zaszczepili go na nosówkę i miał padaczkę ponosókową...Zaraz po jego śmierci kupiliśmy małego szczeniaka również basseta. Jechaliśmy po nią 400km dla jednych to dużo dla drugich mało...już pisałam w wątku o zwierzętach za TM dlaczego Suzi nie żyje.

Chciałabym na tym forum podzielić się swoimi doświadczeniami nabytymi podczas opieki nad moimi ukochanymi pieskami. W przyszłości marzy mi się dom pełen bassetów. Pragnę się nimi opiekować i ofiarować im swoją miłość, której tak bardzo pragną. Suzi dała mi tyle miłości i teraz ja chciałabym przekazać ją innym bassetom.

Mam nadzieję, że moje marzenie się spełni. Pozdrawiam ;) Oby się nam dobrze pisało ;p

Asia i Basia - Sro 25 Mar, 2009 22:21

Lapka i dla CIebie, fajnie, ze jestes z nami. Chetnie posluchamy o Twoich psach i historiach z nimi zwiazanymi. Rozgosc sie i pisz, pisz, pisz jak najwiecej.
Ozzy - Sro 25 Mar, 2009 23:21

Zdravíme z Slezska :smile:
Witaj i pisz, Bassety rozumieja po polsku i po czesku :smile:

Kasia :) - Czw 26 Mar, 2009 07:59

Serdecznie witamy na forum Miłośników Basst Hound i podobnych ... ja raczej w imieniu tych "podobnych" :wink:
Kasia & Klan Czarnych

Tymek - Czw 26 Mar, 2009 08:20

witamy :mrgreen:
Dorti - Czw 26 Mar, 2009 08:48

Serdecznie witamy na forum :wink:
Mirka - Czw 26 Mar, 2009 09:12

hej Marlena fajnie że do nas dołączyłas :lol:
Batus - Czw 26 Mar, 2009 09:13

hej :) więc pisz co wiesz :)
koala - Czw 26 Mar, 2009 10:17

witamy serdecznie :grin: :grin:
Lutex - Czw 26 Mar, 2009 10:58

bardzo sie ciesze, ze dolaczylas do nas :lol: milo bedzie poczytac o wyczynach Suzi, zwlaszcza, ze mielismy do niej wyjatkowa slabosc.
Jaga - Czw 26 Mar, 2009 11:01

Witamy, rozgość się i pisz :smile:
besta - Czw 26 Mar, 2009 12:35

Besta z pańcią też witają :grin: .Czytaj i pisaj :mrgreen:
gocha - Czw 26 Mar, 2009 13:19

Witamy serdecznie wśród nas :lol:
Może to niedelikatne w tej chwili z mojej strony, ale często (teraz też)są basseciki do adopcji, może kiedyś , jak już ból minie zechcesz jakiejś bidzie dać kochający domek.

Marlenaaa - Czw 26 Mar, 2009 13:35

takie też jest moje zamierzenie ;] przygarnąć kilka biednych stworzeń, ale niestety teraz mi nie pozwalają na to warunki, studiuję i mieszkam na stancji, ale mam nadzieję, że za parę lat będę miała warunki ku temu :lol: