|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Powitania - Witam!
Stephanie - Czw 16 Kwi, 2009 13:26 Temat postu: Witam! Witam wszystkich i dziękuję od razu za pomoc mailową w kierowaniu rejestracją i logowaniem. Po kilku dniach w końcu udało mi się do Was zawitać.
Na forum trafiłam z podpisu któregoś z dogomaniaków - udzielam się na tamtym forum, jednak pod innym nickiem Basseta nie mam, jednak z moim przyszłym ślubnym przymierzamy się do posiadania psa - bez psa dom nie jest domem On miał już jamniki przez całe życie, ja natomiast miałam styczność z psami myśliwskimi u dziadków, no i psy z DT i tak dalej Zależy nam na psie z dobrej hodowli, dlatego już teraz, czyli dwa-trzy lata przed nabyciem chcę rozglądnąć się za ewentualną hodowlą. Poza tym, zależy mi, aby jak najwięcej dowiedzieć się o rasie nie tylko z teorii, ale i również praktyki właścicieli tej rasy
besta - Czw 16 Kwi, 2009 13:30
Witaj :grin: Zapraszamy do cztania
Miła od Gucia - Czw 16 Kwi, 2009 13:35
Witaj Stephanie, u nas zapoznasz się dokładnie z bassetami, tylko się obawiam, czy się nie zniechęcisz.
Inaczej czytać, a inaczej przytulić takiego miziaka o smutnych oczach.
Może będzie okazja, żebyś z okolic, spotkała się z kimś z naszych miłośników. Wtedy już byś była "kupiona" hi hi.
Stephanie - Czw 16 Kwi, 2009 13:44
Miła od Gucia napisał/a: | Witaj Stephanie, u nas zapoznasz się dokładnie z bassetami, tylko się obawiam, czy się nie zniechęcisz.
Inaczej czytać, a inaczej przytulić takiego miziaka o smutnych oczach.
Może będzie okazja, żebyś z okolic, spotkała się z kimś z naszych miłośników. Wtedy już byś była "kupiona" hi hi. |
Myślę, że się nie zniechęcę - z bassetem miałam do czynienia raz, nie tak całkiem dawno, zresztą u weterynarza i po prostu się zakochałam :lol:
Poza tym, będę starała się złapać kontakt z kimś, kto ma właśnie takiego psa - nie wiecie przy okazji, czy ktoś taki wybiera się na sobotnią wystawę do Lublina? Wydaje mi się, że tam właśnie ma być grupa FCI, w której są bassety
zojka - Czw 16 Kwi, 2009 14:08
Witaj
Ja tam odwrotnie niż Ty Najpierw się zakochałam, potem kupiłam a potem się dopiero dowiedziałam, co to za typki. w wyniku lektury forum po 2 miesiącach zakupiłam kolejnego drania :shock:
Asia i Basia - Czw 16 Kwi, 2009 17:35
Witamy na forum, mamy nadzieje, ze nie zniecheca Cie niektore posty (czasem basset to diabel wcielony :twisted: ) i wytrwasz w postanowieniu posiadania basiorka. Czytaj i pisz i pytaj - im wiecej sie dowiesz o tej rasie tym lepiej. Pozdrawiamy Asia
Kasia :) - Pią 17 Kwi, 2009 07:19
Stephanie napisał/a: |
Poza tym, będę starała się złapać kontakt z kimś, kto ma właśnie takiego psa |
witam z moim Klanem Czarnych :cool:
a o ile dobrze pamiętam - Lucy jest z Lublina, a ma duuuzio bassetów i swoich i tymczasowych
koala - Pią 17 Kwi, 2009 11:04
witaj
Batus - Pią 17 Kwi, 2009 11:12
Witajcie
|
|