|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Wystawy - Druskieniki (Litwa) 16.05
Hubertus - Pią 15 Maj, 2009 10:59 Temat postu: Druskieniki (Litwa) 16.05 Dziś wyjeżdżam na wystawę na Litwę
W zgłoszeniach widziałem kila bassetów z Polski
może uda mi się znowu cyknąć kilka fotek
Miła od Gucia - Pią 15 Maj, 2009 11:04
cykaj cykaj chętnie pooglądamy, dobrze mieć swego człowieka na wystawach, hi hi
Lucy - Nie 17 Maj, 2009 09:20
Hubertus, czekamy na fotki z niecierpliwoscia.
Błażej - Pon 18 Maj, 2009 14:05
No właśnie, czekamy i prosimy o fotorelację.
My się tylko pochwalimy, że OBIBOK został najlepszym dorosłym psem w rasie i otrzymał pierwszy wniosek o tytuł championa Litwy . Wygrać rasy się nie (u)dało.
Wystawa była bardzo miła, można powiedzieć, że kameralna. Odbywała sie wprawdzie na trawiastym lotnisku (chyba jakiegoś aeroklubu), więc przestrzeń była ogromna, ale kilka ringów i straganów skupionych było na niewielkiej przestrzeni. Pogoda dopisała, więc przed oceną trochę się pobyczyliśmy na słonku. Niestety nie widzieliśmy miasta, podobno bardzo ładnego, no i musimy tam szybko wrócić. W sierpniu jedziemy do Druskienik na międzynarodową.
Hubertus - Pon 18 Maj, 2009 14:17
niestety nie zrobiłem praktycznie żadnych fotek.
Na wyjazd miałem ze sobą shi tzu, którym musiałem się opiekować do końca wystawy.
Wystawa maleńka, a lotnisko chyba wojskowe - bynajmniej zabudowania stojąc obok i umundurowani pracownicy sugerowali takie zastosowanie dla tego terenu.
Pogoda była piękna.
Z bassetów widziałem praktycznie tylko te Litewskie i niestety też nie dałem rady zrobić fotek
Asia i Basia - Pon 18 Maj, 2009 19:36
Gratulacje dla Obiboka, godnie Piernikowo nasze zareprezentowal, zyczymy dalszych sukcesow!
gocha - Pon 18 Maj, 2009 21:55
Gratulacje dla zwycięzców :grin:
|
|