|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Szczenięta - Imiono dla basseciątka[chlopca]
Basseciątko - Czw 15 Paź, 2009 15:37 Temat postu: Imiono dla basseciątka[chlopca] jak nazwac Basseciątko [chlopca] ktore urodzi sie w maju u basseta mojej kolezanki?
Dorti - Czw 15 Paź, 2009 17:53
Zapraszamy do działu Powitań :wink:
Kasia :) - Pią 16 Paź, 2009 07:05
witaj,
ale Ty pytasz o propozycje imienia "domowego", takiego na co dzień? łatwego? typowego dla basseta? czy też może jakiegoś mocno oryginalnego?
a czemu zakładasz, że imiona, które pieski otrzymają w hodowli nie będą fajne?
Renia - Pią 16 Paź, 2009 09:52
Kolega nie napisał Kasia że to pieski z hodowli
Jaga - Pią 16 Paź, 2009 10:08
Tak swoją drogą Basseciątko - czy nie wysuwasz się trochę przed orkiestrę?
Skąd wiesz, że szczeniaczki urodzą się w maju i skąd wiesz, że będzie w miocie choć jeden piesek?
Kasia :) - Pią 16 Paź, 2009 11:10
Renia napisał/a: | Kolega nie napisał Kasia że to pieski z hodowli |
no sie domyślam ... ale nie napisał też że nie - prawda Reniu? (a właściwie nie napisała, bo wydaje mi się że to koleżanka) ale właśnie o to mi chodzi ... Jaga zauważyła że szczenięta urodzą się w maju, czyli ewentualne krycie to luty-marzec .
Do tego czasu, przy użyciu pewnych argumentów można jeszcze odwieść od pewnych decyzji...
Basseciątko - Pią 16 Paź, 2009 12:36
kurcze wiem ze sie pieski urądzą w maju bo byly badania i tp. moja przyjaciółka co tam sie urdza basseciątka ma mi zamiar dać jednego ze szczeniąt [napewno chlopca] wiec pytaj jak nazwać
Renia - Pią 16 Paź, 2009 12:56
Basseciątko.. nic więcej nie napisałeś/aś o sobie na naszym forum , nie przywitałeś /aś się :cry:
o pieskach też nic nie wiemy. Jeśli piesek jest z hodowli ten miot powinien zaczynac się na jakąś literkę :wink: Czy mama i tata to bassety czy tylko mama? Interesuję Cię tylko imiie czy inne problemy i radości z posiadania basseta?
besta - Pią 16 Paź, 2009 12:58
To już były badania :shock: ,a szczenięta dopiero w maju :shock: Sorki to ile będzie trwała ta ciąża???Skoro normalnie ok.55-65 dni....
Miła od Gucia - Sob 17 Paź, 2009 18:14 Temat postu: Re: Imiono dla basseciątka[chlopca]
Basseciątko napisał/a: | jak nazwac Basseciątko [chlopca] ktore urodzi sie w maju u basseta mojej kolezanki? |
Zajrzyj do tematu imiona dla basseciątek, może coś wybierzesz, choć wszystkie są na B.
Kasia :) - Pon 19 Paź, 2009 06:57
Basseciątko napisał/a: | kurcze wiem ze sie pieski urądzą w maju bo byly badania i tp. |
jakie "badania" ????
w pażdzierniku badania? a szczenięta w maju?
rany, dziecko! zanim cos napiszesz pomyśl dwa razy, to dobrze robi, a i bzdury nie palniesz... :x
gocha - Pon 19 Paź, 2009 23:31
Faktycznie, dziecko, przedstaw się i napisz coś o sobie, bo tu pytasz o imię dla pieska , który ma się urodzić w maju :shock: , a w dziale urodzin składasz życzenia SWOIM bassetom na roczek
Napisz coś o sobie i swoich psiakach
|
|