| |
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Powitania - Witam wszystkich :)
chill'n'grill - Wto 17 Lis, 2009 23:19 Temat postu: Witam wszystkich :) Witam !
Na imię mam Wojtek, mieszkam w Warszawie, studiuje weterynarie. Na forum trafiłem przypadkiem poszukując informacji o bassetach
Planuje zakup bassecika za lat kilka jak już przejde na swoje i póki co zbieram informacje
Pozdrawiam!
gocha - Sro 18 Lis, 2009 00:09
Witaj wśród nas i czytaj, czytaj, wiedzy na temat bassetów nigdy za wiele :grin:
Mirka - Sro 18 Lis, 2009 00:43
cześć,
czytaj czytaj
to forum to skarbnica wiedzy
o bassiorach :lol: :lol:
Renia - Sro 18 Lis, 2009 07:59
Witamy
Dorti - Sro 18 Lis, 2009 08:05
Cześć Wojtku :grin:
Wybrałeś fajny zawód :wink:
Miła od Gucia - Sro 18 Lis, 2009 08:16
Witaj, jak się tak naczytasz, to nie wiem, czy wytrzymasz kilka lat :wink: :wink:
zapraszamy
besta - Sro 18 Lis, 2009 12:19
Ja też witam :grin: !
Czytaj,czytaj ja "uczyłam się basseta"właśnie na tym forum :grin:
Joasika - Sro 18 Lis, 2009 13:04
I ja witam!
Życzę powodzenia w "nauce" :wink:
Bassiorki, to najukochańsza rasa na świecie - na pewno zostaniesz jej fanem!
Marynia - Sro 18 Lis, 2009 17:06
Ja też witam,mam nadzieję że kiedyś zostaniesz super wetem od bassetów :lol:
Tymek - Sro 18 Lis, 2009 20:10
witamy
Miła od Gucia - Sro 18 Lis, 2009 20:15
Wojtek, na którym roku jesteś ???
Ty nam się tu przydasz, zajrzyj do ambulatorium - sam zobaczysz ile nam trzeba rad i porad.
chill'n'grill - Czw 19 Lis, 2009 00:33
Ooo, musze przyznać, że nie spodziewałem się tak wielu postów pod takim tematem hehe Dziękuje za miłe powitanie
Jestem na IV roku, ale z tymi poradami weterynaryjnymi to może nie będe się wymądrzał, bo - po pierwsze przez internet to wiadomo, że można się tylko domyślać a po drugie jeszcze lat kilka mi zostało do skończenia tego jakże cudownego kierunku Ale jeśli tylko będe potrafił odpowiedzieć na jakieś pytanie/problem to postaram się wziąść udział w dyskusji
Do ambulatorium oczywiście będe zaglądał.
Jestem raczej człowiekiem cierpliwym i lubie wyzwania , więc mam nadzieje że się do bassetów nie zraże
Pozdrawiam,
Wojtek
zojka - Czw 19 Lis, 2009 21:36
Witaj młody wecie
Asia i Basia - Pią 20 Lis, 2009 11:18
Witamy mlody narybek, czytaj i pisz, chetnie skorzystamy z rad, w weterynarii ciagle cos nowego sie dzieje, a u bassetow - non stop action takze zapraszamy do czynnego udzialu na forum :grin:
|
|