Nasze Bassety
Klub Miłośników Basset Hound i podobnych.

Powitania - Marti wita

Marti - Wto 05 Sty, 2010 01:13

Witam!!!!Na początku chciałabym się przedstawić i pozdrowić wszystkich baseciarzy i właścicieli BASSETOW, ponieważ mam nadzieje,ze juz 16stycznia stanę się nowym (mam nadzieję.... )właścicielem strasznie wyczekanego piechola .I tu szczególne pozdrowienia dla całwj BASSECIARNI I MAGDY,ktora zgodziła się na to abym mogła spełnić swoje największe marzenie i stworzyć jak najlepszy dom dla cudownego klopsika jakim jest NIUTUŚ. Zakochałam sie od razu w tej rasie kiedy zobaczylam je pierwszy raz na wystawie kilka lat temu.Przyznaje,że urzekła mnie ich uroda mam tu na myśli cudowne uszy i jak się póżniej okazało niesamowity charakter co już zupełnie mnie kupiło.I tak z małymi przygodami po zgubionej kartce z telefonem Magdy trafiłam na NIKODEMA IGE i POLE, którzy merdając ogonami pozwoliły sie bliżej poznać.Szczeniaczki widziałam pierwszy raz krótko przed świętami i przyznaje, napewno małemu trudno będzie rozstać się z rodzeństwem i wyprowadzić z tak wspaniałych warunków jakie obecnie mają za co chciałabym bardzo podziękować Magdzie. No cóż....ja już odliczam dni i nie moge się doczekać tego dnia kiedy to ja zostane nową mama tych długich kochanych uszek. To tyle narazie i bardzo serdecznie wszystkich pozdrawiam!!!!!!!!!!!
Asia i Basia - Wto 05 Sty, 2010 10:03

Witamy na forum i zapraszamy do pisania :)
besta - Wto 05 Sty, 2010 10:12

Witaj! :grin:
Dorti - Wto 05 Sty, 2010 10:36

Cudeńka witają :grin:
gocha - Wto 05 Sty, 2010 11:08

I my witamy :grin:
troublemaker - Wto 05 Sty, 2010 11:26

I my witamy tez
Marynia - Wto 05 Sty, 2010 15:53

Witamy i pozdrawiamy :lol:
Batus - Wto 05 Sty, 2010 17:08

Witamy :)