|
Nasze Bassety Klub Mi³o¶ników Basset Hound i podobnych. |
 |
Wystawy - M³odzie¿owy Champion Polski
Agata - Pon 22 Sie, 2005 22:22 Temat postu: M³odzie¿owy Champion Polski Zobaczcie co mi przysz³o poczt±
Groszek
Buba - Pon 22 Sie, 2005 22:25
Kochana,
jestem zazdrosna! przyznajê bez bicia. I z³a na siebie ¿e z Gustawem nie je¿d¿ê po wystawach! Ale Groszkowi strasznie gratulujê i Tobie bo to fantastyczny miot!
Doceñ moj± szczero¶æ
Mirka - Pon 22 Sie, 2005 22:30
Ja tez siê przy³aczam do zazdrosci i do gratulacji.Groszku buzi dostaniesz jak sie spotkamy we W³oc³awku :wink: Du¶ka
Agata - Pon 22 Sie, 2005 22:31
Doceniam, Buba, doceniam :lol:
A jutro zg³aszam Gucia na wystawê warszawsk± - zg³aszam go czy chcesz, czy nie :!:
:lol:
Glowacz - Wto 23 Sie, 2005 08:07
Serdeczne gratulacje!
Ewa z Matyld± i Bobem - Wto 23 Sie, 2005 09:31
Gratulujê po raz kolejny - bo ja ju¿ to na w³asne oczy widzia³am
Buziaki dla Polany
Buba - Wto 23 Sie, 2005 19:19
Agata napisa³/a: | A jutro zg³aszam Gucia na wystawê warszawsk± - zg³aszam go czy chcesz, czy nie :lol: |
Czy mówimy o Legionowie 2 pa¼dziernika? Ju¿ zg³oszê go sama - a nawet jak bêde na Polanie to zrobimy to razem internetowo (bo chyba tak tez mo¿na)
Agata - Wto 23 Sie, 2005 21:59
Nie Buba - mówimy o wystawie krajowej warszawskiej :!:
9-ego wrze¶nia :!:
I poniewa¿ nie odbierasz ode mnie meili to nie mam wszystkich danych Gustawka. Przy¶lij mi je proszê :!: :!: :!:
Elektronicznie mo¿na zg³osiæ do 30-ego :!:
GREG - Sro 24 Sie, 2005 09:34
Serdeczne gratulacje od BORKA dla kolegi CHAMPIONA GROSZKA
Agata - Sro 24 Sie, 2005 09:59
Dziêkujemy Wszystkim, dziêkujemy i rozpoczynamy du¿y Championat.
W niedzielê jedziemy do Bia³egostoku, a potem do W³oc³awka.
Przed nami jeszcze Warszawa, Poznañ i Legionowo. Do Wroc³awia nie jedziemy, bo kawa³ drogi i strza³eczka Corsina mo¿e ju¿ tego nie wytrzymaæ. :wink:
Ale jak w koñcu kupimy furê dla bassetów - to chyba ka¿d± wystawê zaliczymy, bo do Grosia zacznie do³±czaæ Gumka i spanielka Dunia :lol:
GREG - Sro 24 Sie, 2005 10:50
Drogi Groszku spotkamy siê w Bia³ymstoku twój kolega Borko :o
|
|