|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Spotkania i Zloty - Właściciele bassetów z Warszawy poszukiwani :)
chill'n'grill - Sob 23 Sty, 2010 14:18 Temat postu: Właściciele bassetów z Warszawy poszukiwani :) Witam,
Chciałym zamienić słów kilka przy okazji jakiegoś spacerku z właścicielem/właścicielką basseta (oczywiście słów kilka o bassetach ). Wciąż zbieram informacje o rasie , także jeśli byłby ktoś chętny do przekazania mi pewnch informacji dotyczących tych psiaków osobiście to zapraszam. Jestem z Bemowa i bywam często na Ursynowie (to tak żeby określić swoją lokalizację).
Pozdrawiam,
Wojtas
Miła od Gucia - Sob 23 Sty, 2010 14:28
W sprawach informacji tak zwanych "papierowych" skontaktuj się z Ewa od Boba i Matyldy, ona ma wielkie opracowania dotyczące bassetów, rodowody, liczby, statystyki.
chill'n'grill - Nie 24 Sty, 2010 01:21
Ok, dziękuje ślicznie za informacje oraz ponawiam prośbe o odzew posiadaczy bassetów z Warszawy.
Alfior - Czw 28 Sty, 2010 08:37
Witam!
Dawno mnie ty nie było, więc melduję się z pewnym opóźnieniem. Co prawda nie mamy jeszcze zbyt dużego doświadaczenia, bo Kachna jest u nas dopiero od kwietnia zeszłego roku, ale chętnie podzielimy się spostrzeżeniami. My mieszkamy na Białołęce/
Pozdrawiam
Monika
Batus - Czw 28 Sty, 2010 09:08
My czasem wpadamy na Ursynów z Batusem, ale to raczej w święta. Batus mieszkał na Ursynowie jakieś 1,5 mc-a w listopadzie, trochę za późno się odezwałeś, ale może jeszcze na wiosnę wróci. pozdrawiam
chill'n'grill - Czw 28 Sty, 2010 10:07
Dzięki za odzew!
Renia - Czw 28 Sty, 2010 15:34
Oj ja tez z WAW :razz:
Gdzie Ty na tym bemowie mieszkasz .... niedaleko to mnie ... tylko ja nic nie obiecuje bo z czasem to u mnie gorzej niz krucho
|
|