Nasze Bassety
Klub Miłośników Basset Hound i podobnych.

Powitania - Grażka wita wszystkich

Grażka - Pią 19 Lut, 2010 12:44
Temat postu: Grażka wita wszystkich
Witam wszystkich " szalonych fanatyków " rasy basset hound .Mam na imię Grażyna ,po domowemu "Grażka"
Moim wielkim marzeniem jest posiadanie psa rasy basset hound ,mam nadzieję że wkrótce to marzenie się spełni
i zamieszka ze mną maleńki basset . Zakochałam się w tych psach będąc przypadkiem na wystawie psów
we Wrocławiu ,wystarczyło tylko jedno spojrzenie w bassecie oczy i wpadłam jak śliwka w kompot :)
Miałam okazje porozmawiać w właścicielami psów i chyba jedną panią która jest hodowcą rasy basset hound .
Nie zraziły mnie minusy tej rasy...wręcz przeciwnie widziałam same plusy.....:)
Kupiłam sobie książkę George Johnston, The Basset Hound ,po przeczytaniu stwierdziłam że to pies dla mnie
jeszcze nie zdecydowałam z jakiej hodowli kupię psiaka , wybór musi być przemyślany .Hodowli w kraju jest kilkanaście
więc może coś wybiorę ,jedno wiem na pewno szczeniak musi być
Pozwólcie wiec drodzy forumowicze ,że sobie na waszym forum przycupnę i poczytam o waszych milusińskich
Pozdrawiam wszystkich Grażka

Miła od Gucia - Pią 19 Lut, 2010 12:57

Witaj, witaj
zapraszamy, a jest tu co czytać - oj jest
od wybryków naszych uszoli po ambulatorium.

Batus - Pią 19 Lut, 2010 12:59

Zapraszamy serdecznie do czytania :) To chyba najlepsze kompetendium wiedzy na temat tej rasy, do tego w miłym towarzystwie ;) Ale wazelina :oops: :mrgreen:
besta - Pią 19 Lut, 2010 14:06

Witamy :grin: Rozgość się i czytaj,czytaj.....
zojka - Pią 19 Lut, 2010 16:13

Witaj :grin:
Marynia - Pią 19 Lut, 2010 17:48

Witanko :mrgreen:
madzialinka - Pią 19 Lut, 2010 18:37

My również witamy!

Cieszę się, że tak profesjonalnie podchodzisz do posiadania basseta. Mam nadzieję, że niedługo znajdziesz wymarzonego kłapouszka :)

gocha - Pią 19 Lut, 2010 19:26

Witamy i my :grin:
Joasika - Pią 19 Lut, 2010 20:12

To i my witamy!!!
Czytania będziesz miała mnóstwo, ale i wiedzy nabędziesz sporej :mrgreen:
Życzymy powodzenia w poszukiwaniu "Tego Jedynego" i zapraszamy do dzielenia się z nami radościami i troskami życia codziennego z tą nietuzinkową postacią, jaką jest każdy basset :mrgreen:

Evika - Nie 21 Lut, 2010 07:42

witamy i my, we Wrocławiu byliśmy z nasza cala trojka, wiec być może się widzieliśmy,
troublemaker - Pon 22 Lut, 2010 11:55

I my witamy.. Bassety sa jak narkotyk, raz sie spojrzy pokocha i koniec.... :wink:
Grażka - Pon 22 Lut, 2010 12:32

Serdecznie dziękuję wszystkich za miłe powitanie ,fajne ludki :) są na tym forum
Postów do czytania tak dużo , że chyba mi życia nie starczy :)

Asia i Basia - Pon 22 Lut, 2010 12:46

Witamy i my :grin: