| |
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Powitania - Witamy z Gusią i Tosią
Agataw - Sob 06 Mar, 2010 20:25 Temat postu: Witamy z Gusią i Tosią Znów mamy basseta!!!
To Tosia - najbiedniejsza z czterech bassetów do adpocji.
Dziś przywiozłam ją z Warszawy.
Ta najmniejsza chudzina – Tosia – jest już we własnym domu, z własnymi ludźmi, z Gusią (Corgi) i trzema kotami.
Taka kruszynka, tylko ciut większa od cardiganki.
Lgnie do człowieka, jest jeszcze zagubiona ale myślę, że będzie dobrze.
Pożegnanie w klinice
Tośkowe żeberka
Ostatni całus Agaty
Pod pańciowymi skrzydłami
Pędzlowanie mich
Tosia i Gusia
Leżakowanie
To prawda, że zdjęcia nie pokazują ich faktycznego wyglądu. Sterczą żebra, miednica,udko jak u kurczaka, pychol tak chudy, że oczy wydają się ogromne.
Jakim potworem był jej kat, tylko ona wie....
Dziękuję wszystkim za pomoc dla tych biedaków.
gocha - Sob 06 Mar, 2010 20:33
To najmilsza dzisiaj wiadomość, strasznie się cieszę, że sunieczka trafiła właśnie do Was.
Bardzo chudziutka i zabiedzona wygląda, ale nabierze ciałka , jak dostanie normalne jedzenie, a nie wręcz kompost.Oby tylko zaufania do ludzi nie straciła, ale z tego co piszesz lgnie do człowieka, więc pewnie teraz całą swoją psią miłość własnie Wam okaże.
Magda i Rudolf - Sob 06 Mar, 2010 20:44
Super wiadomosc ze dzieczynaka ma juz dom, a jakie fajne ma imie :lol:
Batus - Sob 06 Mar, 2010 21:14
Gratuluję Wam zatem swojego własnego prywatnego basseta Jak ona ufnie patrzy, jakby zupełnie była poddana temu co ją spotka. Na szczęście będą to same miłe rzeczy, życzę powodzenia na nowej drodze życia Faktycznie, łapcie takie chudziutkie...
Miła od Gucia - Sob 06 Mar, 2010 21:21
Wygląda na to, że Wasz domek czekał na tę sunię.
Bardzo się cieszę, że wzięliście ją do siebie.
Gusia i Tosia - fajnie
madzialinka - Sob 06 Mar, 2010 21:59
Witamy kolejną Tosię
Miło wiedzieć, że nie tylko moje suńki są mikrobassetkami...
Agataw - Sob 06 Mar, 2010 22:18
Moje obie są mikro, za to ja tak troszkę makro.
besta - Nie 07 Mar, 2010 09:20
Dobrze że sunieczka znalazła u Was domek.Śliczna jest ,a jak nabierze ciałka to już już wogóle będzie suuper :grin:
troublemaker - Nie 07 Mar, 2010 10:31
Alez fajnie Ciesze sie bardzo Ona bedzie taka przytulasna
Joasika - Nie 07 Mar, 2010 12:04
Ogromnie się cieszę, że ta biedna sunia trafiła właśnie do Was!!
Teraz będzie miała jak w niebie!!!
Na pewno ładnie ją utuczycie - tak po basseciemu :wink:
Mnie ostatnio koleżanka powiedziała - też taka psia mama - że moja Berta utyła. A ja nawet nie zauważyłam!!!
Ale tak to już jest, mało kto się oprze temu żebrającemu spojrzeniu :cool:
Agataw - Sro 10 Mar, 2010 22:46
Myślałam już, że się nigdy nie dogadają. A jednak jest dużo lepiej,chyba częściowo ustaliły już hierarchię.
Jeszcze wczoraj w fartuszku
A dziś już bez
W piątek jedziemy do lekarza na ściągnięcie szwów. Będzie szczepienie i ponowne odrobaczanie całego naszego inwentarza.
gocha - Czw 11 Mar, 2010 00:23
Nareszcie maleńka ma iście bassecie warunki :grin: , zresztą bidulka zasługuje na to.
A jak ładnie na łóżeczku obie leżą, jednak ona nie zatraciła w tym koszmarze bassecich cech i wie gdzie jej miejsce
zojka - Czw 11 Mar, 2010 07:05
O ludzie!!!
Zdjęcie na fotelu jest genialne :grin:
Joasika - Czw 11 Mar, 2010 07:55
| zojka napisał/a: | O ludzie!!!
Zdjęcie na fotelu jest genialne :grin: |
Zojka! Wyjęłaś mi to z ust!!!
Miła od Gucia - Czw 11 Mar, 2010 09:35
Zaprzyjaźniają się powoli, już razem na łóżeczku, jeszcze w oddali, pewnie niedługo będą się tulić do siebie.
Tymek - Czw 11 Mar, 2010 09:55
aż mi się łezka w oku zakręciła z radości fajne zdjęcia - na łóżeczku panienki superaśne,no a Tosia na foteliku - miodzio
Marynia - Czw 11 Mar, 2010 17:28
Tak to miły widok,ciepło robi się na sercu,wszystkiego dobrego życzymy i pozdrawiamy :lol:
Magda i Rudolf - Czw 11 Mar, 2010 18:13
Jaka ona malutka, na tym foteliku widac jakie to malutkie , moj to by tam nawet swojego dupska nie zmiescil
|
|