Nasze Bassety
Klub Miłośników Basset Hound i podobnych.

Zakończone adopcje - Proszę o głosy na schrnisko w Białej Podlaskiej

paulinazarebska - Sro 17 Mar, 2010 15:29
Temat postu: Proszę o głosy na schrnisko w Białej Podlaskiej
www.krakvet.pl/forum
Można oddać jeden głos dziennie i z jednego komputera
Bardzo proszę!!

joi - Sro 17 Mar, 2010 17:52

Oki zrobione :grin:
Miła od Gucia - Sro 17 Mar, 2010 21:41

oddany głos, szkoda że tylko raz można głosować :mrgreen:
zapraszam naszych forumowiczów do głosowania

paulinazarebska - Sro 17 Mar, 2010 22:00

Dziękuję za głosy :lol:
gocha - Sro 17 Mar, 2010 23:11

Ja juz się rejestruję, zaraz jak mnie uaktywnią to głosuję.
zojka - Czw 18 Mar, 2010 15:03

Jus :)
Asia i Basia - Czw 18 Mar, 2010 16:24

Mowisz i masz :) Powodzenia :)
paulinazarebska - Sob 20 Mar, 2010 23:36

Bardzo proszę o głosy na schronisko "AZYL" w Białej Podlaskiej
zojka - Nie 21 Mar, 2010 08:33

Kurde tak jest tam zrobione, że nie mogłam znależć ankiety na marzec :shock: :shock: albo mnie na oczy padło, albo co?
Poprzedni nie było problemu..
Gdzieś głosowałam i nie mam pewności że to na marzec :oops:

Joasika - Wto 23 Mar, 2010 07:58

Zojka! To jeszcze nic!
Ja odkąd się zalogowałam parę dni temu, to mogłam zagłosować tylko raz - pierwszego dnia.
Od tego czasu wyświetlają mi się tylko wyniki ankiety, co moim zdaniem oznacza, że ktoś się włamał na moje konto i "głosuje w moim imieniu".
Normalnie już nie mogę!!!
Nawet w takim rankingu kantują!!! :evil:

Miła od Gucia - Wto 23 Mar, 2010 08:21

serca kochane poczytajcie regulamin, z jednego ip można głosować tylko raz - niestety :o
paulinazarebska - Wto 23 Mar, 2010 10:17

Tak,głosować można tylko raz i raz dziennie można oddać głos,chyba,że ktoś ma neostradę,to można pod innym nickiem(jeśli się ma kilka adresów e-mailowych).Ale to jest trochę ryzykowne,bo jak się dopatrzą,to wyrzucą schronisko w Białej..
Miła od Gucia - Wto 23 Mar, 2010 10:24

goni Buała goni
39 procent do 49

Joasika - Wto 23 Mar, 2010 11:04

Miła od Gucia napisał/a:
serca kochane poczytajcie regulamin, z jednego ip można głosować tylko raz - niestety :o

paulinazarebska napisał/a:
Tak,głosować można tylko raz i raz dziennie można oddać głos,chyba,że ktoś ma neostradę,to można pod innym nickiem(jeśli się ma kilka adresów e-mailowych).Ale to jest trochę ryzykowne,bo jak się dopatrzą,to wyrzucą schronisko w Białej..

To znaczy, że w ogóle mogę tylko raz głosować, czy tylko jeden głos jednego dnia - bo już kompletnie zgłupiałam :roll:

Regulamin mówi:

"6. Kazdy uzytkownik ma prawo oddania 1 glosu.
7. Z jednego komputera (1 adresu IP) moze zostac oddany tylko 1 glos. "

Ja jednak baba ze wsi jestem, bo nie rozumiem o co chodzi :oops:

paulinazarebska - Wto 23 Mar, 2010 11:10

Tak,możesz tylko raz głosować i z jednego komp.Nie wiem np,czy ja mogłabym zagłosować z tego samego nicku na innym komputerze
domelcia - Wto 23 Mar, 2010 11:37

głos można oddać jeden raz na jedną ankietę czyli: mam konto o nazwie "ABC" i oddaje głos na Marcową ankietę, mogę zrobić to raz na tą konkretną ankietę. Aby móc oddać kolejny głos musiałabym założyć konto "ABCDE" na inny adres e-mail. W związku z tym, ze mam neostradę zresetować ruter, żeby zmieniło się moje IP. Wtedy mogłabym z konta "ABCDE" oddać 2 głos w marcowej ankiecie. Da się zrobić bo czemuż by nie ale czy nie byłoby to wtedy oszustwo lepiej rozesłać wici po znajomych i poprosić ich o oddanie głosu :) .
Joasika - Wto 23 Mar, 2010 11:51

No to nareszcie wiem o co chodzi!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dzięki serdeczne za wyjaśnienia i przepraszam za posądzenie o kantowanie :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

zojka - Sro 24 Mar, 2010 14:57

Można głosować chyba tylko raz!
Niestety nie codziennie .... :oops: :cry:

paulinazarebska - Sob 27 Mar, 2010 10:56

Głosowanie wstrzymane,już i tak wiadomo kto wygra :sad: Byłam przedwczoraj w schronisku,porobiłam psiakom zdjęcia i kierownik powiedział,że to głosowanie nie ma sensu,to było od początku "zaplanowane"kto wygra i na kogo głosować.Będziemy próbować w Maju
Joasika - Sob 27 Mar, 2010 15:07

Głosowanie wstrzymane,już i tak wiadomo kto wygra :sad: Byłam przedwczoraj w schronisku,porobiłam psiakom zdjęcia i kierownik powiedział,że to głosowanie nie ma sensu,to było od początku "zaplanowane"kto wygra i na kogo głosować.Będziemy próbować w Maju

Nie martw się Paulina - w maju masz mój głos!! :mrgreen:

Asia i Basia - Sob 27 Mar, 2010 15:44

Paulino, czy tylko ja tak mam, kiedy wchodze na stronke Schroniska pod np. psy do adopcji mam opis psa pomieszany po angielsku, po polsku i po niemiecku. Bardzo fajna strone macie. I tyle jeszcze pieskow szuka domkow :(
paulinazarebska - Sob 27 Mar, 2010 16:24

tak :cry:
Asia_Ginger - Nie 28 Mar, 2010 00:51

To może ja wyjaśnię o co chodzi, bo widzę małe zamieszanie się zrobiło.
Dwa najwieksze fora zwięrzęce: Dogomania i Miau umowiły się, żę na zmianę mają prawo do wybrania na kogo będzie głosowanie w danym miesiącu, raz wybiera Dogo, raz Miau.
Na obu tych forach jest przeprowadzana wewnętrzna ankieta, do której można zgłaszać schroniska, organizacje i wolontariuszy pomagających psom, kotom czy innym zwierzakom.
Kto wygra w tej ankiecie ma poparcie na Krakvecie obu for.

W przypadku schroniska w Białej Podlaskiej było tak, że nikt go nie zgłosił do wewnętrznej ankiety na dogo. Głosujący wybrali Fundację SOS Bokserom. A tu nagle ni stąd, ni zowąd pojawiają się na dogo i innych forach informacje, żeby głosować na schronisko w Białej Podlaskiej. Stąd ta afera.

Jeśli będziemy sobie nawzajem kopać dołki, to przy następnym głosowaniu nikt nie poprze Waszego schroniska.

Jednak wyczytałam, że sytuacja ta wynikła z niewiedzy osób, które prosiły o głosowanie na Wasze schronisko, nie wiedziały one bowiem o wewnętrznych ankietach.

Także w maju jak najbardziej macie szansę na pomoc, ale zgłoście się na Miau, ponieważ teraz oni będą wybierać kandydata do głosowania. ;)

paulinazarebska - Nie 28 Mar, 2010 11:44

Właśnie ja nie wiedziałam nic o takiej wewnętrznej ankiecie (nikt mi nie powiedział)
i za to na mnie potem siedli...