| |
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Powitania - Dzień Dobry :)
naatashkaa - Czw 06 Maj, 2010 11:31 Temat postu: Dzień Dobry :) Dzień Dobry jestem tutaj nowa. tzn ... Odwiedzam tę stronę od ponad roku, w końcu podjęłam decyzję o rejestracji i ujawnieniu się. Ja i mój partner od jakiegoś dłuższego czasu zastanawiamy się nad posiadaniem pieska - jednogłośnie i bez jakichkolwiek dłuższych przemyśleń stanęło na bassecie. Od dziecka mam "manię" na punkcie tej rasy, jednak do tej pory nie mogłam sobie pozwolić na zwierzątko. Teraz kiedy wydaje mi się, że mogłabym a raczej moglibyśmy zapewnić jakiemuś ciapkowi dom mamy zamiar to zrobić. Myśleliśmy nad kupnem szczeniaczka, ale takie maleństwo zawsze znajdzie sobie kogoś kto się nim zainteresuje, dlatego zdecydowaliśmy się na adopcję. Mogłabym tak pisać i pisać, ale to nie ma sensu ... Mam nadzieję, że będziemy mogli któremuś bądź którejś pomóc.
Od jakiegoś czasu jestem zapisana też na innym forum dotyczącym bassetów, ale tutaj jakoś bardziej przejrzyście .
Pozdrawiam
Miła od Gucia - Czw 06 Maj, 2010 12:32
Witaj, witaj
zaglądaj do działu zwierzęta w potrzebie - pytaj
a my będziemy Ciebie pytać :lol: :lol:
moni - Czw 06 Maj, 2010 12:59
Serdecznie witamy Masz rację jeżeli chodzi o adopcję.Mam nadzieje że niedługo będziesz miała kochanego basseta.a na razie odwiedzaj nasze forum.
Asia i Basia - Czw 06 Maj, 2010 13:33
Fajnie, ze sie zarejestrowalas. Gdzies na Ciebie czeka ten wymarzony basset :grin:
Zapraszamy do udzial w forum
zojka - Czw 06 Maj, 2010 14:05
Witaj :grin:
besta - Czw 06 Maj, 2010 16:44
My też witamy :grin:
Batus - Czw 06 Maj, 2010 17:16
Witamy
Tymek - Czw 06 Maj, 2010 17:23
Witamy z Bytomia! pozdrawiamy - Gosia z Tymkiem -bassetem oczywiście
Magda i Rudolf - Czw 06 Maj, 2010 19:16
Witamy i my :smile: :smile:
domelcia - Czw 06 Maj, 2010 19:43
dzień dobry! i my serdecznie witamy!
Dorti - Czw 06 Maj, 2010 23:06
Witamy serdecznie :wink:
gocha - Czw 06 Maj, 2010 23:51
Witamy serdecznie, niestety jest cały czas sporo bid do adopcji,czytaj zwierzęta w potrzebie i uczestnicz w naszym forum.
Joasika - Pią 07 Maj, 2010 06:49
I my witamy! :grin:
Nasza Berta jest adoptowana i nie ma ukochańszego psiaka na świecie!!! (jak na basseta....hehehehe..... :wink: )
naatashkaa - Pią 07 Maj, 2010 09:38
Dziękuję za tak gorące przywitanie. Mam pytanie do Gosi posiadającej Tymka ... Czy Tymek spaceruje po ścisłym centrum Bytomia ... ??
Tymek - Pią 07 Maj, 2010 19:50
Tymek nie spaceruje po ścisłym centrum Bytomia ponieważ nie lubi spacerów "po mieście" mieszkamy przy samym parku,więc codziennie jesteśmy na kilku spacerach właśnie tutaj - niestety rzadko spotykamy znajome dwa bassety ale jesteśmy zaprzyjaznieni z innymi psiakami. Pozdrawiamy serdecznie - Gosia z Tymkiem
Gosi - Wto 11 Maj, 2010 16:02
Ja też chcę się przywitać :-) Zobaczsz, że od marzenia do przytulenia jest mały krok ;-) Pozdrawiam.
|
|