|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Wystawy - XXXV KARKONOSKA WYSTAWA PSÓW RASOWYCH 16.05.2010r.
Dorti - Pon 17 Maj, 2010 08:40 Temat postu: XXXV KARKONOSKA WYSTAWA PSÓW RASOWYCH 16.05.2010r. Cudeńka wróciły z wystawy w Jeleniej Górze zadowolone :wink:
Atmosfera super, pogoda dopisała, oprawa całej wystawy - nic dodać nic ująć :grin:
Zanim zamieszczę fotki musze jeszcze wspomnieć, że Anabelka po bardzo długiej przerwie również pojechała się wystawiać.
No i sędzina miała wielki problem bo Anabela podobała jej się okrutnie tylko, że dziewcze zastrajkowało i nie chciało chodzić a jak już ruszyła to z taką łachą , że lepiej nie mówić. Póżniej usiadła przed sędziną, przewracała oczami, robiła łabędzia a ja rechotałam.
Gdyby nie jej olewatorstwo to miała ogromne szanse na "rasę". A tak była druga z rewelacyjnym opisem. Oj uśmiałam się na tej wystawie jak nigdy.
ANDI Cudeńka - lok.I, ocena doskonała, CWC
STEFANIA ORLENA Unita - wybitnie obiecująca - siostra naszej forumowej Stówci
ANABEL Cudeńka i RÓŻA ORLENA Unita
RÓŻA ORLENA Unita - wygrała suczki, lok.I, ocena doskonała, CWC, Zwycięzca
YANNICK Queen's Hermelin - lok.I, ocena doskonała, CWC, BOB ,BOG, res.BIS no i obok Różol :razz:
Nie mam zdjęć wszystkich psiaków bo musiałam mieć też troszku czasu na pogaduszki :wink:
Teraz tzw. lużne fotki
przygotowania do snu
no ja też chciałabym już spać
no pancia, teraz to już przeginasz - do łóżka
tak było w sobotę przed wystawą :grin:
a teraz już niedziela
zapakowana Stefka
Anabela wszędzie znajdzie podpórkę, a co głowa ciężka jest :wink:
świnki skarbonki - nagrody dla bassetów
Miła od Gucia - Pon 17 Maj, 2010 08:43
Gratulacje dla zwycięzców.
I świnki super.
Asia i Basia - Pon 17 Maj, 2010 08:47
Gratulujemy udanej wystawy :grin:
gocha - Pon 17 Maj, 2010 09:33
Gratulacje dla zwycięzców :grin: i dla pozastałych też
domelcia - Pon 17 Maj, 2010 09:39
wow ale Stefka urosła a jak pięknie stoi !!! stówa zdecydowanie nie daje się postawić
Gratulacje!!! śliczne zdjęcia i słodkie, zwłaszcza te z przeszkadzaniem w spaniu
besta - Pon 17 Maj, 2010 14:42
Gratulacje dla wszystkich :grin: (ale szczególnie dla "mojego"chłopaka :wink: )
zojka - Pon 17 Maj, 2010 18:14
G R A T U L A C J E :!: :!:
A świnki rozkoszne są :lol:
Batus - Pon 17 Maj, 2010 18:16
Gratulacje!
eufrazyna - Nie 23 Maj, 2010 21:03
Gratulacje:)Blondyna zawojowala wszystkich pewnie usmiechem?:)Anabeli trzepot rzes,to ja znam,az za dobrze;)Za Andy'im przepadam,a Stefcia mi skradla serce,jak Tole odbieralam:)Ech,te Cudenka...i Unity:)
|
|