Nasze Bassety
Klub Miłośników Basset Hound i podobnych.

Spotkania i Zloty - VI ZLOt i po VI ZLOCIE Sielpia 2010

Renia - Nie 05 Wrz, 2010 16:36
Temat postu: VI ZLOt i po VI ZLOCIE Sielpia 2010
Meldujemy się pierwsi.... zlot wspaniały, atmosfera jak na żadnym zlocie.
Było npoprostu REWELACYJNIE!!!!!

gocha - Nie 05 Wrz, 2010 17:40

My już też w domku, było REWELACVJNIE :grin:
Dziękujemy organizatorom i wszystkim Zlotowiczom za wspaniałe spotkanie i super atmosferę :lol:

madzialinka - Nie 05 Wrz, 2010 17:50

Ja też już się "ogarnęłam" z grubsza po powrocie i potwierdzam słowa dziewczyn. Ten zlot był najfajniejszy ze wszystkich, na których byłam. Wielkie dzięki za stworzenie tak miłej atmosfery organizatorom i uczestnikom.

A teraz uciekam chorować, bo już ledwo łażę i oskrzela też pewnie będą do leczenia :(

Jaga - Nie 05 Wrz, 2010 18:14

My też już w domku.
Grześ zachrypnięty, Aros już pachnący (ślady po jajkach nie znikły :lol: :mrgreen: ), ale sraczkę ma.
A wszyscy tacy zmęczeni, że będą chyba ze dwa dni odsypiać :mrgreen: .

Nasze zdjęcia:

.

moni - Nie 05 Wrz, 2010 18:58

Ale super zdjecia .Miło popatrzeć -tyle parówek w jednym miejscu.Inne pieski tez fajniutkie. :lol:
Czyż nie piekne są bassety :lol: :lol: :lol:a jakie fotogeniczne :lol:

Krzyś i Aga - Nie 05 Wrz, 2010 19:02

Cytat:
Czyż nie piekne są bassety :lol: :lol: :lol: a jakie fotogeniczne :lol:

Bassety są najpiękniejsze :mrgreen: Super tam mieliście, bardzo Wam zazdrościmy ;)

maria@ - Nie 05 Wrz, 2010 19:05

My dopiero wróciliśmy do domku, zlot SUUUPER :!: Dziękujemy za wspaniałą atmosferę :grin:
gocha - Nie 05 Wrz, 2010 19:06

Ja mam ponad 600 zdjęć , jak się ogarnę to może jeszcze dzisiaj trochę wybiorę i wkleję.
Agataw - Nie 05 Wrz, 2010 19:27

Wklejam link do kilku zdjęć. Tak jak Gocha nie jestem w stanie wybrać na pniu najlepszych

http://picasaweb.google.p...feat=directlink

Jaga - Nie 05 Wrz, 2010 19:35

Mina "gównego logistyka" w krawacie - bezcenna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
joania - Nie 05 Wrz, 2010 19:44

potwierdzam zlot był super , dzięki organizatorowi za tak wspaniały wypad, oraz wszystkim ludziskom i psiskom za tak superasty weekend
Agataw - Nie 05 Wrz, 2010 19:46

Ta mina to reakcja na boski krawat z bassetami.
Było fantastycznie, wspaniałe, niezapomniane chwile. Mogliśmy wymiziać tyyyle parówek. Dziękujemy.

madzialinka - Nie 05 Wrz, 2010 19:46

Agata, za tę fotę logistyka powinnaś dostać medal - rewelacja :)

Moje fotki:

dzieciegochy - Nie 05 Wrz, 2010 20:38

Czytałam i słyszałam, że zloty są fajne, ale tego się nie spodziewałam
BYŁO SUPER!!!
Za rok na zlat do Sielpi zawitam na pewno
Dzięki Wszystkim Zlotowiczom :mrgreen:

Monka i Miro - Nie 05 Wrz, 2010 20:39

A to zlot widziany naszym aparatem :) Sielpia 2010
Dorti - Nie 05 Wrz, 2010 20:45

Wróciliśmy bardzo zadowoleni, zlot udany tak jak poprzedni :wink:
Mnie osobiście brakowało parę osób :wink:
Fotki to pewnie już jutro bo jest ich cała masa.
Dzięki za fantastyczne towarzystwo i pogaduchy, których nigdy za dużo :grin:
Do przyszłego roku na VII Zlocie bez względu na miejsce :wink:

gocha - Nie 05 Wrz, 2010 21:07

Ja jeszcze mam jedną fantastyczną informację.
Na zlocie była zorganizowana "zlotowa akcja" zbierania pieniędzy na bassety w potrzebie
UZBIERALIŚMY KWOTĘ 306 ZŁ :!: :!: :!:
Bardzo , bardzo wszystkim dziękuję za wsparcie potrzebujących bassetów, jutro pieniądze będą wpłacone na nasze konto bassecie.
Jesteście wspaniali i hojni, spontaniczne uzbieranie na jednym spotkaniu takiej kwoty to naprawdę osiągnięcie :grin:

eufrazyna - Nie 05 Wrz, 2010 21:26

Było super i wspaniale i ja chcę jeszcze!!!!!!!!!!!
Kamoos - Nie 05 Wrz, 2010 21:34

Jak ja Wam zazdroszcze ..... super fotki ! Wszystkie bassety śliczne ale ten prawie cały biały jest poprostu przecudny :smile:
Renia - Nie 05 Wrz, 2010 21:55

gocha napisał/a:
Ja jeszcze mam jedną fantastyczną informację.
Na zlocie była zorganizowana "zlotowa akcja" zbierania pieniędzy na bassety w potrzebie
UZBIERALIŚMY KWOTĘ 306 ZŁ :!: :!: :!:
Bardzo , bardzo wszystkim dziękuję za wsparcie potrzebujących bassetów, jutro pieniądze będą wpłacone na nasze konto bassecie.
Jesteście wspaniali i hojni, spontaniczne uzbieranie na jednym spotkaniu takiej kwoty to naprawdę osiągnięcie :grin:

I superaśnie!!

besta - Nie 05 Wrz, 2010 21:59

Witam zlotowiczów :grin: .Piękne zdjęcia,jak ja wam zazdroszczę tego zlotowego spotkania.
W przyszłym roku bez względu na remonty,inwestycje i (tfu,tfu)choroby tez będziemy,a więc do zobaczyska :grin: .

Dorti - Nie 05 Wrz, 2010 22:07

A tutaj są moje fotki http://picasaweb.google.p...towSielpia2010#
Miłego oglądania.

Batus - Nie 05 Wrz, 2010 22:22

Hej, i my dziękujemy za tak miłe spotkanie, było na prawdę super! Wróciliśmy mega zmęczeni, na lekkim kacu po pysznej miętówce ;) z katarem, ale zlot był bardzo udany! Dużo parówek do wygłaskania, nasz Bati padł w samochodzie i przespał całą trasę. Fajnie było się spotkać :)
gocha - Nie 05 Wrz, 2010 22:44

[/URL

[URL=http://www.fotosik.pl]

ciąg dalszy nastąpi.......

zojka - Pon 06 Wrz, 2010 06:05

Ale Wam zazdroszczę!!!!!
Grzegorz - Pon 06 Wrz, 2010 06:49

VI Zlot Miłosników Bassetów w Sielpi .
Uczestników - 92 osoby
Psów - 64 szt
Rodzin - 38
Łączna długośc psów obecnych - 8576 cm - 85,76 m
Długośc przecietnego psa ( średnia) -134 cm

To sa ostateczne dane po podliczeniu wszystkich uczestników stacjonarnych i dojeżdżających tylko na jeden dzień .
Udało Nam sie prawie doscignąc I Zlot w ilosci ludzi i prześcignąć w ilosci psów.
Udało sie nam powoziac to wszystko logistycznie tak że wszystko zagrało i mam nadzieje że wszyscy wyjechali zadowoleni .
Wielu " nowych" uczestników Zlotu stwierdziło ze nastepny Zlot przyjadą od piatku a "odwiedzajacy" zapewnili że za rok będą na całym Zlocie. uczestnicy z poza Forum zapewnili że sie zarejestrują i będą " zyli ' z Forum .
Szkoda że nie udało sie przeprowadzic zajęć przedszkolnych pod dowództwem Eufrazyny - ale w nastepnym roku juz na pewno będą!
Myslę że próba bicia rekordu Guinnesa w ilosci psów na jednej smyczy tez w przyszłym roku sie nam uda !
Z " zniszczeń" zanotowalismy jednę urwane drzwi od szafki i jedna przypalona kołdrę od grzejnika - dobrze że się pożar nie zdarzył !
Ośrodek w pełni wywiązał sie z uzgodnień , menu obiadowo-grillowe było na wysokim poziomie , pomimo że ktoś zjadł z rozpędu grille wegeteriańskie przeznaczone dla Jacka i Marzanny ale jakos "załatalismy " wpadkę !
Wszyscy dojechali do domów bezwypadkowo !
Logistyk stracił głos !
Prezentów starczyło dla wszystkich i było nawet w nadmiarze!
Psy bawiły się świetnie, co poniektórzy kilka razy byli kapani po "uperfumowaniu " się ale i tak nie przeszkodziło im to w dobrej zabawie !
Uczestnicy dobrze się bawili - I grill trwał bardzo długo , na II -gim widac było juz objawy zmęczenia materiału !
Nie zrealizowalismy grupowych spiewów - na nastepnym Zlocie juz na pewno !
Akcja " zadaszania" miejsca grillowego pod wzgledem sprawnosci,czasu i zespołowego działania przejdzie do historii !

Miła od Gucia - Pon 06 Wrz, 2010 07:27

Dorti napisał/a:
A tutaj są moje fotki
Miłego oglądania.

Dorotka przebrnęłam przez 229 zdjęć, super fotki, świetne opisy.
Ty to jesteś mamuśka zlotowa, ślicznie wyglądasz z dziećmi.
Kevin zawsze opatulony ciepłymi bassetami, a harce nad wodę - rewelacja.
Mogłabym pisać długo.... świetna relacja
Oglądając wspominałam poprzedni zlot :lol: :lol:

Luiza wyglądasz rewelacyjnie

Alfior - Pon 06 Wrz, 2010 07:53

Nam też było superowo! Kachna odsypia zlot. Zdjęcia przecudowne.
Pozdrawiamy serdecznie!

Jaga - Pon 06 Wrz, 2010 09:10

A Ardolcia - bardzo grzeczna dziewczynka - pańcia kazała poczekać z cieczką do po zlocie, to poczekała - dostała dzisiaj :mrgreen:
Paulinx - Pon 06 Wrz, 2010 09:33

Ahhh zdjęcia cudne :mrgreen: Normalnie Wam wszystkim zazdroszczę, tyle bassetów naraz :mrgreen:
Krzyś i Aga - Pon 06 Wrz, 2010 10:03

Zazdrość i jeszcze raz zazdrość, na przyszły rok musimy tam być ;) Fotki parówek są doskonałe i ich harce. Normalnie parówkowy raj :mrgreen:
Kamoos - Pon 06 Wrz, 2010 10:36

Super !!! Im więcej zdjęc tym bardziej Wam zazdroszczę . Ze zdjęć Dorotki dowiedziałąm sie jak się nazywa ta biała psinka ktora tak mnie urzekła - "Cudak Largo" :grin:
momus - Pon 06 Wrz, 2010 12:56

My też zazdrościmy :sad:
Niestety właśnie kończy się cieczka u Bessuni więc akurat się wpasowała
Ale za rok będziemy na pewno :)

Marynia - Pon 06 Wrz, 2010 14:50

Dorti napisał/a:
Wróciliśmy bardzo zadowoleni, :wink:
Mnie osobiście brakowało parę osób :wink:
Dzięki za fantastyczne towarzystwo i pogaduchy, których nigdy za dużo :grin:
Do przyszłego roku na VII Zlocie bez względu na miejsce :wink:

Nic dodać nic ująć :mrgreen: a to nasze foty :wink:

Batus - Pon 06 Wrz, 2010 14:59

Zdjęcia super, parówki są świetne, że umieją się tak ze sobą bawić, kąpać, biegać. Wiadomo, że zdarzają się "męskie rozmowy" wśród samców, próby kopulacji u niektórych (czyt. Bati) itp. rzeczy, ale generalnie zgrana z nich sfora ;) :)

Miła dzięki :oops:

Batus - Pon 06 Wrz, 2010 15:55

Grzegorz napisał/a:
VI Zlot Miłosników Bassetów w Sielpi ........

Naszła mnie dziś taka luźna myśl, żeby może przy okazji nastepnego zlotu zrobić taki plan zajęć, tzn, wypisać na kartce i powiesić w widocznym miejscu jakąś rozpiskę, np.

05.00 grzybobranie ( ;) ) hi hi
11.00 zajęcia plastyczne dla dzieci
14.00 obiad,
16.00 uroczyste rozpoczęcie i wspólna fotografia
18.00 mecz w siatkówkę lub nogę właścicieli bikolorów kontra tricolorów,
coś tam coś tam,
tak żeby można było coś razem zrobić, zaplanować? :)

Aaaa...i jeszcze dziękujemy za prezenty!

gocha - Pon 06 Wrz, 2010 15:55

Jeszcze kilka fotek od nas

zojka - Pon 06 Wrz, 2010 16:11

Patrzę na te zdjęcia i nasunęła mi się rymowanka:

Gdy widzisz basseta, tam idź
bo jego państwo serce mają .....
a podłe ludzie - wierzaj mi
bassetów nie kochają :)

Jak ja Was wszystkich kocham za te piesy, nutkę dekadencji i niesamowitą życzliwość,
za poczucie humoru, odrobinkę szaleństwa i morze cierpliwej cierpliwości :)

ZAZDARSZCZAM JAK SZLAG!!

gocha - Pon 06 Wrz, 2010 17:38

Ty nie zazdraszczaj tylko już tak planuj żebyś za rok była z nami :mrgreen:
Zaraz wstawię jeszcze parę foteczek, napatrz się, a za rok sama będziesz robiła zdjęcia.
A, że nas kochasz to fajnie, ja też kocham wszystkich ludzi którzy mają serce oddane zwierzakom, źli ludzie nie kochają zwierząt :grin:

VADER - Pon 06 Wrz, 2010 18:12

My również dziękujemy,a za wspólne spacery szczególnie i apelujemy jeśli można o to co mówi Batus wspólny harmonogram, rozkład dnia lub coś w tym stylu, będzie raźniej zwłaszcza tym "nowym":)
monika.c.ch - Pon 06 Wrz, 2010 18:20

Super fotki.Myślałam o was w weekend i zazdrościłam.Za rok na pewno będę!!
A te długonogie psiaki to co za rasa??

eufrazyna - Pon 06 Wrz, 2010 18:30

Pozdrowienia serdeczne dla Vadera z "rodzicami",fajnie sie nasze psy razem bawily :)
VADER - Pon 06 Wrz, 2010 18:46

Agnieszka jak miło dziękujemy i za ciepłe przyjęcie. Serdeczne pozdrowienia dla Kevina i purchawek:)
gocha - Pon 06 Wrz, 2010 18:48

Te długonogie to wyżły- Bracco Italiano :grin: , była mama z dwoma szczeniakami.
Danusiu, wspólne spacery były bardzo sympatyczne, teraz już nie jesteście nowi, na następnym zlocie już "starzy" będziecie :mrgreen:

troublemaker - Pon 06 Wrz, 2010 18:52

Nam sie rowniez podobalo niesamowicie... Poznalysmy tylu wpanialych ludzi i wybawilysmy sie z Krowa na calego :)
Moj psiur to tak teskni, ze szok.. a zmeczona byla tak ze spala wczoraj caly dzien i dzisiaj do ok. 15 :) Dopiero niedawno sie rozbudzila...
Tu sa nasze zdjecia http://picasaweb.google.p...towSielpia2010#

I na pewno do nastepnego roku!!!

Aleksander - Pon 06 Wrz, 2010 19:04

A ja postanowiłem wkleić trochę zdjęć bassetów i wyżłów w "locie" to tzw. studium ruchu.
Joasika - Pon 06 Wrz, 2010 19:25

Batus napisał/a:
Grzegorz napisał/a:
VI Zlot Miłosników Bassetów w Sielpi ........

Naszła mnie dziś taka luźna myśl, żeby może przy okazji nastepnego zlotu zrobić taki plan zajęć, tzn, wypisać na kartce i powiesić w widocznym miejscu jakąś rozpiskę, np.

05.00 grzybobranie ( ;) ) hi hi
11.00 zajęcia plastyczne dla dzieci
14.00 obiad,
16.00 uroczyste rozpoczęcie i wspólna fotografia
18.00 mecz w siatkówkę lub nogę właścicieli bikolorów kontra tricolorów,
coś tam coś tam,
tak żeby można było coś razem zrobić, zaplanować? :)

Aaaa...i jeszcze dziękujemy za prezenty!

Jestem w 100% za!!!!

A teraz moja porcja fotek: :cool:

Na początek "droga do" - przywitały nas w podróży zachwycające chmury

No i już sama Sielpia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Grillowe pogaduchy i nie tylko.... :mrgreen:

Plotki przy śniadanku:

...i inne...

Joasika - Pon 06 Wrz, 2010 19:37

Harce nad jeziorem: :roll:

Największą chyba furorę zrobiły wyżły włoskie - bossssskie:

Jednakowoż bassety wiodły prym :mrgreen:

Goldie i Berta padły po spacerku nad jeziorko:

Było gwarno:

Joasika - Pon 06 Wrz, 2010 19:39

A kiedy Goldie zażywała drzemki Berta szalała na całego:

No weźcie-przegapiłam zabawę????

Willy - Pon 06 Wrz, 2010 20:06

To chyba był najlepszy Zlot w dotychczasowej historii forum :grin: Tyle wspaniałych psów ganiających swobodnie po ośrodku, to wspaniały widok. A jeszcze przyjemniejsza jest możliwość podrapania za uchem każdego napotkanego "zwierza" :smile: Szkoda że Willy, mimo sędziwego wieku, próbował rządzić młodszymi kolegami, przez co niestety musiał być na uboczu bassecich wydarzeń.

Popieram pomysł utworzenia planu wydarzeń (pomysł z meczem siatkówki bardzo mi się podoba). Myślę że jest tu duże pole do popisu dla wszystkich użytkowników forum, by nie obciążać dodatkowo Grzegorza, który co roku wkłada wiele wysiłku organizując kolejne Zloty.

Do zobaczenia za rok :cool:

Postaram się w niedługim czasie wrzucić swoje zdjęcia.

Dorti - Pon 06 Wrz, 2010 20:13

Willy napisał/a:
To chyba był najlepszy Zlot w dotychczasowej historii forum :grin: Tyle wspaniałych psów ganiających swobodnie po ośrodku, to wspaniały widok. A jeszcze przyjemniejsza jest możliwość podrapania za uchem każdego napotkanego "zwierza" :smile: Szkoda że Willy, mimo sędziwego wieku, próbował rządzić młodszymi kolegami, przez co niestety musiał być na uboczu bassecich wydarzeń.

Popieram pomysł utworzenia planu wydarzeń (pomysł z meczem siatkówki bardzo mi się podoba). Myślę że jest tu duże pole do popisu dla wszystkich użytkowników forum, by nie obciążać dodatkowo Grzegorza, który co roku wkłada wiele wysiłku organizując kolejne Zloty.

Do zobaczenia za rok :cool:

Postaram się w niedługim czasie wrzucić swoje zdjęcia.

To bardzo fajnie, że organizator Zlotu może liczyć na Twoją pomoc w jego organizowaniu.
Takie wsparcie wskazane. :wink:

gocha - Pon 06 Wrz, 2010 20:26

No to jeszcze jedna porcja fotek

Kamoos - Pon 06 Wrz, 2010 20:30

Trzy mordki za szybą no poprostu bomba :grin:
moni - Pon 06 Wrz, 2010 20:35

Wszystkie fotki są bombowe , ale fotka z bassecikem kupkającym mnie rozwaliło :lol: :lol: :lol:
besta - Pon 06 Wrz, 2010 20:44

Ja już nawet nie komentuję,patrzę i się delektuję :mrgreen:
Jaga - Pon 06 Wrz, 2010 21:26

Aleksander napisał/a:
A ja postanowiłem wkleić trochę zdjęć bassetów i wyżłów w "locie" to tzw. studium ruchu.

Olku zdjęć nie ma. Wstawiłeś je ?

Batus - Pon 06 Wrz, 2010 21:32

Właśnie chciałam to samo napisać, może wkradł się jakiś mały błąd w nazwach fotek...
Aleksander - Pon 06 Wrz, 2010 21:40

URL=http://img835.imageshack.us/i/zlot2010072.jpg/][/URL]

URL=http://img443.imageshack.us/i/zlot2010095.jpg/][/URL]
URL=http://img186.imageshack.us/i/zlot2010096.jpg/][/URL]

URL=http://img707.imageshack.us/i/zlot2010113.jpg/][/URL]

URL=http://img163.imageshack.us/i/zlot2010211.jpg/][/URL]
No teraz mi się udało studium psa w locie

Jaga - Pon 06 Wrz, 2010 21:48

To zdjęcie z zasłoniętymi oczami - super - zabawa w chowanego :mrgreen:
Jacek - Pon 06 Wrz, 2010 22:13

A ja znowu z nicku Jacka. Bardzo, ale to bardzo dziękujemy wszystkim, którzy przyczynili się do organizacji tego wspaniałego zlotu. Dla mnie osobiście jest to impreza daleko wazniejsza niż np. sylwester. Dziękuję Wam za wszystko: za organizację, za atmosferę, za zabawy bassetów i ich psich przyjaciól, za rozmowy "do rana" i wiele informacji, do których gdyby nie Wy - Uczestnicy nigdy by do mnie nie dotarły (np. w jaki sposób dokonuje się konserwacji zabytków, albo jak myśleć o decyzjach, już takich całkien dorosłych naszych dzieci, które odsuwają na przyszłość egzaminy po to żeby kontynułować studia na rzecz np. nauki języków, albo jak inni dokonują wyborów we własnym życiu i jakie są konsekwencje takich decyzji). Dla mnie były to BARDZO WAŻNE rozmowy, szczególnie że mam dorosłe dziecko i czasem trudno mi weryfikować swoje reakcje, a dzięki Wam moje spojrzenie jest szersze niż jeszce do niedawna,
No i dziękuję Wam wszystkim za to , jak fantastycznie zaakceptowaliście naszą wspaniałą psinkę Zorkę- Dorkę. To trudno uwierzyć, ale Dorcia po wszystkim, co przezyła na zlocie w pełnym zaufaniu do nas i bez protestów wracała razem z Giniem i Kluchą do domu. Żadnego szczekania i popiskiwania. Dziękuję Wam Za to. Pierwszy raz to się zdarzyło.
I oczywiście, jeśli będzie Zlot VII w Sielpii będziemy w Sielpii. Gdy będzie w jakimś innym miejscu, my też tam będziemy. Co do Sielpii- jestem "za", bo trudno znaleźć będzie lepszy ośrodek, ale jeśli się znajdzie, przystosujemy się, mimo że ja rzadko kiedy kończę pracę przed 20.00. Dziękuję Wam za wzsystko raz jeszcze.

domelcia - Pon 06 Wrz, 2010 22:53

jeżuuuu w końcu zwolniłam na tyle miejsca na dysku, żeby zgrać zdjęcia :D
tu macie linka :Sielpia 2010

Grzegorz - Wto 07 Wrz, 2010 05:16

O.K na następny Zlot bedzie ramówka zajeciowa ale z pewna dozą dowolnosci rozbrykania i szaleństwa ! :wink:

Moi mili czy do Was dotarło z suchych danych które podałem w sprawozdaniu że bylismy na Rekordowym Zlocie - jeszcze takiego zgromadzenia psów na Zlocie nie było ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Najmłodszy miał 8- 10 tygodni jesli sie nie mylę - Dymiś, najstarszy 14 lat - Willy , a Morfi był jedynym psem który zaliczył wszystkie 6 Zlotów !

Jaga - Wto 07 Wrz, 2010 07:33

domelcia napisał/a:
jeżuuuu w końcu zwolniłam na tyle miejsca na dysku, żeby zgrać zdjęcia :D
tu macie linka :Sielpia 2010

szczekający Grzesiek :lol: :lol: :lol:

Bacha - Wto 07 Wrz, 2010 08:18

I my Wam dziękujemy za cudowna atmosferę. Było naprawdę wspaniale. Zaspokoiliśmy na jakiś czas tęsknotę za bassetami, łatwiej doczekamy chwili kiedy znowu będziemy gotowi na nowego domownika. Wiem, że wszystkie zza tęczowego mostu były na Zlocie. Widziałam tęczę.
Jaga - Wto 07 Wrz, 2010 10:19

Monia, Klaus, Willy - czy któreś z Was ma strażackie zdjęcie na którym są wszyscy zlotowicze?
Nasz aparat niestety nie obejmuje takiej grupy, a zależy mi na jednym zdjęciu strażackim z wszystkimi uczestnikami.

Dorti - Wto 07 Wrz, 2010 10:30

Ja mam takie :wink:

Miła od Gucia - Wto 07 Wrz, 2010 11:55

Potwierdzam, że pieniążki od Was wpłynęły.
Konto bassecie zostało zasilone o kwotę 306 zł.

To wspaniała akcja, bawiąc się na zlocie, nie zapomnieliście o potrzebujących bassetach.

dziękujemy z całego serca.

Jaga - Wto 07 Wrz, 2010 16:46

Dorti - myślałam o Twoich zdjęciach, ale wolałabym, żeby były robione bardziej ze środka - Twoje są trochę ze skosu (ależ mam wymagania :roll: ;) ).
Renia - Wto 07 Wrz, 2010 16:49

Grzegorz napisał/a:
O.K na następny Zlot bedzie ramówka zajeciowa ale z pewna dozą dowolnosci rozbrykania i szaleństwa ! :wink:

Moi mili czy do Was dotarło z suchych danych które podałem w sprawozdaniu że bylismy na Rekordowym Zlocie - jeszcze takiego zgromadzenia psów na Zlocie nie było ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Najmłodszy miał 8- 10 tygodni jesli sie nie mylę - Dymiś, najstarszy 14 lat - Willy , a Morfi był jedynym psem który zaliczył wszystkie 6 Zlotów !

Booosko!!
Z rok bijemy rekord!
Ponoć 7 jest szczęśliwa :mrgreen:

gocha - Wto 07 Wrz, 2010 17:14

Z deklaracji tych co byli na zlocie i tych co nie byli to następny zlot będzie pobiciem wszystkich dotychczasowych w ilości ludzi i psów :grin:
Kolejny zlot będzie zapewne jeszcze lepszy :grin:

goofy - Wto 07 Wrz, 2010 23:18

my rowniez dziekujemy za spotkanie, mila atmosfere i super zabawe!!

szczerze mowiac to jechalem na zlot z nadzieja zdobycia ogromnej ilosci wiedzy na temat wychowania basseta, ale po przyjezdzie calkiem o tym zapomnialem. glownie zajalem sie zabawa ze wszystkimi psiakami i chyba udalo mi sie wiekszosc z nich wyglaskac.

goofy byl jak w niebie. szalal niesamowiscie - nigdy nie widzialem w nim tyle energii i entuzjazmu.

oczywiscie za rok rowniez bedziemy i mam nadzieje, ze tym razem uda nam sie przyjechac na caly weekend. oby w przyszlym roku udalo sie zorganizowac wspolne spedzanie wolnego czasu, bo niestety moj syn byl troche rozczarowany tym, ze nie odbyly sie zapowiadane zajecia plastyczne dla dzieci.

bardzo podobaly mi sie na zlocie bracco italiano. przepiekne psy. moja zona zakochala sie w nich od pierwszej chwili. echh, gdyby bylo wlasne podworko to kto wie....???:))

ponizej wklejam swoje fotki.

goofy - Wto 07 Wrz, 2010 23:33

wklejam wybrane fotki.
wszystkie zdjecia ze zlotu sa pod adresem:

http://picasaweb.google.p...feat=directlink

milego ogladania.
grzegorz

Paulinx - Sro 08 Wrz, 2010 06:31

Zdjęcia super! :mrgreen: Zazdroszczę :oops:
Miła od Gucia - Czw 09 Wrz, 2010 10:14

Przed chwilą zadzwonił do mnie Gustaw z domciu :smile: ,
naszczekał, że paczka przyszła.

Dorotko, bardzo Ci dziękujemy, że sponsorując paczki dla czworonogów na zlot, nie zapomniałaś o nas :lol:

Słyszałam tylko przez telefon jak już coś mlaskał :lol:
Acha, i naszczekał, że jak takie dobra dają na zlocie, to on w przyszłym roku pojedzie :wink:

Dorti - Czw 09 Wrz, 2010 10:26

Smacznego Guciowi życzę :wink:
Na zdrówko :grin:

Marynia - Czw 09 Wrz, 2010 18:09

Miła od Gucia napisał/a:
Przed chwilą zadzwonił do mnie Gustaw z domciu :smile: ,
naszczekał, że paczka przyszła

Słyszałam tylko przez telefon jak już coś mlaskał :lol:
Acha, i naszczekał, że jak takie dobra dają na zlocie, to on w przyszłym roku pojedzie :wink:

A to ci przekupny Guciol :mrgreen:

joania - Pią 10 Wrz, 2010 08:59

A to moje zdjęcia http://picasaweb.google.p...COvtu46IkpmRCg#
Willy - Sob 11 Wrz, 2010 21:17

Oto moje wybrane zdjęcia ze Zlotu.

Wszystkie zdjęcia (w większej rozdzielczości) dostępne są pod adresem http://cid-f8d6edf326f51e...0Sielpia%202010

Ola i Marcin - Nie 12 Wrz, 2010 14:23

my również dziękujemy bardzo za spotkanie.przepraszamy ze tak późno:( atmosfera była rewelacyjna, świetna organizacja i ośrodek .miło było Was poznać!:) to był nasz pierwszy zlot, ale w przyszłym roku na pewno też pojedziemy. pozdrawiamy! ;)