Nasze Bassety
Klub Miłośników Basset Hound i podobnych.

Zakończone adopcje - Pilnie... oddam suczkę basset, 3-mies. maluszek bez rodowodu

mila - Wto 28 Wrz, 2010 19:05
Temat postu: Pilnie... oddam suczkę basset, 3-mies. maluszek bez rodowodu
Nieaktualne.
joannalatusek - Wto 28 Wrz, 2010 19:29

Wklej zdjęcia
Asia i Basia - Wto 28 Wrz, 2010 19:31

Jesli nie potrafisz wstawic, a mozesz podeslac na Mail to wyslij na AshaZ@gmx.de, pomoge Ci wkleic.
luluamelu - Wto 28 Wrz, 2010 20:41

Szkoda,ze wlasciciele bassetki chca ja oddac w okolice Warszawy....ech,juz bym ja zabrala....mialaby moja Nela kolezanke... :grin:
Miła od Gucia - Sro 29 Wrz, 2010 10:26
Temat postu: Re: Pilni ODDAM SUCZKĘ BASSET,3 MIESIĘCZNY MALUSZEK BEZ ROD.
mila napisał/a:
WITAM.

ODDAM TYLKO OSOBIE Z WARSZAWY, EWENTUALNIE OKOLICE W WOJ. MAZOWIECKIM, DO DOMU Z OGRODEM, NAJLEPIEJ DO RODZINY Z MAŁYMI DZIEĆMI.

Czy to jest jakiś uzasadniony warunek, są rodziny, jak np. lulumelu, która ma już bassetkę, wspaniałe warunki.

Myślę, że dobro psa jest ważne w tym momencie do jakiego domu trafi.

Proszę podaj imię suczki i prosimy o zdjęcia.

Proszę nie pisać tekstów dużymi literami.

mila - Sro 29 Wrz, 2010 17:41

nieaktualne
gocha - Sro 29 Wrz, 2010 17:47

Nie wiem czy mam prawo to wstawić, ale to chyba te psinki i mamusia też jest.

http://allegro.pl/basset-...1220954539.html

Asia i Basia - Sro 29 Wrz, 2010 18:35

Te z Twojego linka Gosiu urodzily sie 25 lipca, wiec maja teraz dwa miesiace, a ta malenka ma trzy . To chyba nie te same szczeniaki.
mila - Sro 29 Wrz, 2010 18:38

Właśnie tak.Od tych ludzi jest piesek.Nie moglam na alleegro znal. tych zdj.
Asia i Basia - Sro 29 Wrz, 2010 18:39

Czyli to malenstwo dopiero skonczylo dwa miesiace, toz to baby jeszcze :sad:
Renia - Sro 29 Wrz, 2010 18:42

Mila jeśli można spytać dlaczego oddajesz malutką?
Może przemyślisz adopcjęnie nie tylko z okolic Warszawy?
Tu na forum możesz utrzymywać kontakt z właścicielem jeśli adoptuje maleństwo ktoś z forum.
Pozatym musisz przemyśleć czy wizytu u pieska nie zrobią mu krzywdy będzie musiał pokochać nowych właścicieli a Twoje wizytu ciągle będą mu o Tobie przypominać.

mila - Sro 29 Wrz, 2010 18:42

Mi powiedziano ,że mała ma 3 mies.
mila - Sro 29 Wrz, 2010 18:46

Bez przesady :) , nie mam zamiaru robić podobnych rzeczy.
Jeżeli jest ktoś odpowiedni dla suczki, możemy zgodzić się na kogoś nie koniecznie z naszych rejonów..
Nie wiem tylko czy mała bedzie sie dogadywala z innymi psami...jest zazdrosnica.

gocha - Sro 29 Wrz, 2010 18:50

No cóż, wprowadzono Cię w błąd z wiekiem psiaczka, tak jak i chyba z jego ojcem :~ , bo to pewnie nie był beagle, ale to nieważne.Tu najważniejszy jest teraz nowy dom dla psinki.
Jak długo sunia jest u Ciebie, czy nie miałaś z nią problemów, czy chcesz oddać ją za darmo ?
Przemyśl to co napisała Renia, jeżeli sunię adoptuje ktoś z forum to będziesz miała o niej wszystkie informacje, zdjęcia i kontakt z adoptującym, a to chyba bardzo ważne.
Dla mnie jeżeli chodzi Ci o dobro psiaka to ważniejszy jest odpowiedzialny dom i ludzie niż osobisty kontakt z właścicieelem w późniejszym czasie.

luluamelu - Sro 29 Wrz, 2010 19:54

A swoja droga to "noz sie w kieszeni otwiera"na takich "TFORCOFF nowych ras"....po chol***.takie eksperymenty robia :roll: ....no,ale glupiemu nie przetlumaczysz...A tak poza tematem to ciekawa budowe i umaszczenie maja te szczenieta....cos mi sie ten beagel tam nie widzi....raczej jakis gonczy polski,no,ale genetyka ma swoje prawa a ja sie mylic albo domniemywac moge do woli:grin:
Japon - Sro 29 Wrz, 2010 21:31

Cześć,

Mogła byś wkleić zdjęcia. Tak się składa, że ja jestem z okolic wawy i mam dom z ogrodem...

gocha - Sro 29 Wrz, 2010 21:43

Japon, zapraszamy do działu powitań, taki tu zwyczaj panuje :wink: , co do zdjęć to otwórz sobie link na poprzedniej stronce, tam są zdjęcia.
Japon - Sro 29 Wrz, 2010 21:49

gocha, ja już w dziale powitań byłem jakiś czas temu. :)
gocha - Sro 29 Wrz, 2010 21:52

Acha, przeoczyłam wobec tego :oops: , bo się mało odzywasz :grin:
Japon - Sro 29 Wrz, 2010 21:55

Spoko :)

Większośc czytam mało piszę.A siedzę tu codziennie :)

mila - Pią 01 Paź, 2010 07:16

Adopcja małej.jest już nieaktualna.Pozdrawiam
joannalatusek - Pią 01 Paź, 2010 08:04

Znalazła już Swój nowy dom czy zostaje u Was...
Asia i Basia - Pią 01 Paź, 2010 17:27

Byloby fajnie, gdybys napisala, jesli to nie tajemnica, jakie sa jej dalsze losy.