Nasze Bassety
Klub Miłośników Basset Hound i podobnych.

Zakończone adopcje - bassety, para

kite - Nie 28 Lis, 2010 14:36
Temat postu: bassety, para
no jest napisane "sprzedam" ale może coś utargujemy. szkoda żeby trafiły do pseudo :~
http://ale.gratka.pl/oglo...oczna_para.html

Mirka - Nie 28 Lis, 2010 14:57

krew jasnista mnie zalewa jak czytam takie ogłoszenia :evil:
kite - Nie 28 Lis, 2010 15:00

ja bym je wzięła ale nie mam auta a to daleko :cry:
zuza i gabi - Nie 28 Lis, 2010 15:41

Masz racje Mirka mnie też krew zalewa,i jęzor mnie swędzi,gdybym mogła to puściła bym tu taką wiązankę tym co dają takie ogłoszenia,że by im w pięty poszło :evil: czasem to aż strach wchodzić na forum,bo ciągle jakieś bidy :roll: Ludzie pobawią się szczeniakami a potem chcą się pozbyć,kórcze ja też mam powody osobiste,i co mam oddać psy które kocham :
Kala - Nie 28 Lis, 2010 16:56

jakiś czas temu, również na gratce wystawiony był ten sam piesek, bez suczki. W jednym z ogłoszeń jako "reproduktor" - cena za krycie wynosiła bodajże 250,00 PLN, z kolei w drugim ogłoszeniu był już na sprzedaż, oba zamieszone w tym samym czasie... Co to oznacz można się tylko domyślać :/
Batus - Nie 28 Lis, 2010 17:19

Co za treść tego ogłoszenia, szok :shock:
Mirka - Nie 28 Lis, 2010 17:21

kalamaciej napisał/a:
jakiś czas temu, również na gratce wystawiony był ten sam piesek, bez suczki. W jednym z ogłoszeń jako "reproduktor" - cena za krycie wynosiła bodajże 250,00 PLN, z kolei w drugim ogłoszeniu był już na sprzedaż, oba zamieszone w tym samym czasie... Co to oznacz można się tylko domyślać :/

to pewnie znaczy że krycie nie wyszło,to po co trzymać darmozjadów
na takie coś powinien byc paragraf

Kala - Nie 28 Lis, 2010 17:42

Mirka napisał/a:
to pewnie znaczy że krycie nie wyszło,to po co trzymać darmozjadów
na takie coś powinien byc paragraf

dokładnie o tym samym pomyślałam kiedy zobaczyłam te ogłoszenie.... jak widać właściciele próbują zarobić jak się da... żal tylko biednych piesków :(

luluamelu - Nie 28 Lis, 2010 18:18

jasny gwint!....toz to gotowa parka do rozmnazalni! :twisted: jak sie ludziom w d...przewraca!!!Tresc ogloszenia powalajaca!Nic tylko :twisted: ******* !!!tak jakby malo bylo bid na swiecie to trza jeszcze domnozyc! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
gocha - Pon 29 Lis, 2010 14:12

Szlag mnie trafił, też widziałam ogłoszenie i reproduktorze i sprzedaży tego psiaka.
Pewnie pies się nie sprawdził, zresztą jeżeli mają rok (?) to nie miał prawa się sprawdzić jako reproduktor.
Takich ludzi powinno się karać u urzędu. No i co teraz zrobić ?robić im miejsce na następne bidy ?
Dzwonił ktoś do tej baby ?

Miła od Gucia - Sob 04 Gru, 2010 18:09

Czy ktoś ten temat prowadzi ????
lora - Sob 04 Gru, 2010 18:21

Wiesz Miła, ja w kontekście ostatnich wydarzeń proponowałabym znaleźć do tego zadania jakiegoś biurokratę i służbistę , żeby w papierach wszystko się zgadzało :wink:
Asia i Basia - Nie 05 Gru, 2010 00:43

Cos napisalam, ale sie ugryze w jezyk lepiej ;)