Nasze Bassety
Klub Miłośników Basset Hound i podobnych.

Wystawy - Zabrze wystawa

Jaga - Pon 10 Paź, 2005 07:00
Temat postu: Zabrze wystawa
Niniejszym muszę się pochwalić, że wczoraj wygrywając w Zabrzu Cera rozpoczęła zbieranie wniosków na championat. Jestem z niej bardzo dumna. I jest to najlepszy dowód na to Agato, że drobne suczki też mogą zdobywać laury (sędzina wręcz powiedziała, że w końcu jest to basset zgodny z wzorcem i nie przerośnięty) :D więc próbuj z Gumką.
Afra - weteranka -dla niej to już rutyna - trzecie na BIS weteranów suczek :D .

Evika - Pon 10 Paź, 2005 08:23

Gratuluje wygranej !!
A napisz moze jakie bassety byly pokazywane na tej wystawie ??
Pozdrawiam

Jaga - Pon 10 Paź, 2005 10:51

Evika napisał/a:
Gratuluje wygranej !!
A napisz moze jakie bassety byly pokazywane na tej wystawie ??
Pozdrawiam

Tu masz pełną stawkę :
http://www.zabrze.zkwp.pl

Mirka - Pon 10 Paź, 2005 12:54

Jaga gatuluję , po tym zwyciestwie to ja tez mam nadzieje że w koncu Ducha dostanie CWC , bo tez jest wg sędziów "lżejszej konstrukcji" :shock: :D :D :D :D :thx
Jaga - Pon 10 Paź, 2005 13:05

Mirka napisał/a:
Jaga gatuluję , po tym zwyciestwie to ja tez mam nadzieje że w koncu Ducha dostanie CWC , bo tez jest wg sędziów "lżejszej konstrukcji" :shock: :D :D :D :D :thx

Byliscie na zlocie prawda? Taka prawie cała czarna suczka?
Jakoś nie kojarzę, żeby ona była lżejszej konstrukcji -albo mi sie psy mylą :D .
Ale nie przejmuj się, tez będziecie mieć swoje 5 minut. Ja mam tylko nadzieję, że nasze 5 minut potrwa jeszcze jakiś czas :D

Agata - Pon 10 Paź, 2005 14:44
Temat postu: Re: Zabrze wystawa
Jaga napisał/a:
I jest to najlepszy dowód na to Agato, że drobne suczki też mogą zdobywać laury (sędzina wręcz powiedziała, że w końcu jest to basset zgodny z wzorcem i nie przerośnięty) :D więc próbuj z Gumką.

W przyszłym roku będziemy próbować. Dzięki Jaga za pocieszenie :lol:

A Ceracie GRATULUJĘ i przesyłam buziaczki - dzielna dziewczynka :D :!: