|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Wystawy - Zabrze wystawa
Jaga - Pon 10 Paź, 2005 07:00 Temat postu: Zabrze wystawa Niniejszym muszę się pochwalić, że wczoraj wygrywając w Zabrzu Cera rozpoczęła zbieranie wniosków na championat. Jestem z niej bardzo dumna. I jest to najlepszy dowód na to Agato, że drobne suczki też mogą zdobywać laury (sędzina wręcz powiedziała, że w końcu jest to basset zgodny z wzorcem i nie przerośnięty) więc próbuj z Gumką.
Afra - weteranka -dla niej to już rutyna - trzecie na BIS weteranów suczek .
Evika - Pon 10 Paź, 2005 08:23
Gratuluje wygranej !!
A napisz moze jakie bassety byly pokazywane na tej wystawie ??
Pozdrawiam
Jaga - Pon 10 Paź, 2005 10:51
Evika napisał/a: | Gratuluje wygranej !!
A napisz moze jakie bassety byly pokazywane na tej wystawie ??
Pozdrawiam |
Tu masz pełną stawkę :
http://www.zabrze.zkwp.pl
Mirka - Pon 10 Paź, 2005 12:54
Jaga gatuluję , po tym zwyciestwie to ja tez mam nadzieje że w koncu Ducha dostanie CWC , bo tez jest wg sędziów "lżejszej konstrukcji" :shock: :thx
Jaga - Pon 10 Paź, 2005 13:05
Mirka napisał/a: | Jaga gatuluję , po tym zwyciestwie to ja tez mam nadzieje że w koncu Ducha dostanie CWC , bo tez jest wg sędziów "lżejszej konstrukcji" :shock: :thx |
Byliscie na zlocie prawda? Taka prawie cała czarna suczka?
Jakoś nie kojarzę, żeby ona była lżejszej konstrukcji -albo mi sie psy mylą .
Ale nie przejmuj się, tez będziecie mieć swoje 5 minut. Ja mam tylko nadzieję, że nasze 5 minut potrwa jeszcze jakiś czas
Agata - Pon 10 Paź, 2005 14:44 Temat postu: Re: Zabrze wystawa
Jaga napisał/a: | I jest to najlepszy dowód na to Agato, że drobne suczki też mogą zdobywać laury (sędzina wręcz powiedziała, że w końcu jest to basset zgodny z wzorcem i nie przerośnięty) więc próbuj z Gumką.
|
W przyszłym roku będziemy próbować. Dzięki Jaga za pocieszenie :lol:
A Ceracie GRATULUJĘ i przesyłam buziaczki - dzielna dziewczynka :!:
|
|