|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Tematy techniczne / działanie forum - Moderatorzy/Nowi/Starzy/Rezygnacje/Nabór
Asia i Basia - Nie 17 Paź, 2010 15:47
Moin moin czyli dzien dobry po hambursku ,
mam na imię Joanna, mój nick forumowy to "Asia i Basia".
Moderuję dla Was działy O BASSETACH, MóJ BASSET, AMBULATORIUM, ŻYWIENIE, NASI SOLENIZANCI, POWITANIA oraz TEMATY RóŻNE.
Jestem szczęśliwą posiadaczką dwóch bassetek - Baśki i Figi.
Interesuję się nie tylko psami, ale i tematami związanymi z pożywką dla oka, ucha i duszy, co staram się "przemycać" do działu Tematy Rożne
Zapraszam serdecznie do udziału w naszym Forum
Miła od Gucia - Pią 08 Kwi, 2011 04:19 Temat postu: Moderatorzy/Nowi/Starzy/Rezygnacje/Nabór Informujemy, że po rozpatrzeniu wniosku, jaki wpłynął dnia 6 kwietnia 2011 r. do Administracji, w związku z zastrzeżeniami dotyczącymi działalności Moderatora Grzegorza, dziękujemy mu za współpracę i zwalniamy z obowiązku moderatora.
Grzegorz - Pią 08 Kwi, 2011 06:14
W zwiazku z decyzją podana wyzej przez Admina Merytorycznego wszystkim uzytkownikom Forum bardzo dziękuję za owocna współpracę ze mną w roli Moda . Zobowiązuje się również do pomocy i współpracy z użytkownikami Forum w tematach które prowadziłem jako Mod w miarę swoich możliwości i wiedzy ; juz jako szary- niebieski - uzytkownik . Jednocześnie stwierdzam że nie ponosze żadnej odpowiedzialności za treści zamieszczane jak i wygląd oraz rozwój Forum.
madzialinka - Pią 08 Kwi, 2011 07:57
Dopięłyście swego, pozbyłyście się wszystkich osób niewygodnych i nie mówiących waszym głosem. To dowód na to, że odmienne zdanie nie jest na tym forum tolerowane.
Mam tylko cichą nadzieję, że byli moderatorzy i ich wpisy nie będą ignorowani, tak jak miało to miejsce do tej pory.
ania123 - Pią 08 Kwi, 2011 09:30
a czy powody tej decyzji sa do wgladu tylko dla wtajemniczonych i dla starszyzny forum, czy my szarzy uzytkownicy tez mozemy sie o nich dowiedziec?
Renia - Pią 08 Kwi, 2011 09:37
ania123 napisał/a: | a czy powody tej decyzji sa do wgladu tylko dla wtajemniczonych i dla starszyzny forum, czy my szarzy uzytkownicy tez mozemy sie o nich dowiedziec? |
Też jestem ciekawa.
Czy można poznać powód tej decyzji?
Miła od Gucia - Pią 08 Kwi, 2011 11:14
Zainteresowany otrzymał stosowne pismo w tej sprawie, wyjaśniające powody usunięcia Go z grona moderatorów.
VADER - Pią 08 Kwi, 2011 18:53
czyli się nie dowiemy!
Grzegorz - Pią 08 Kwi, 2011 20:17
W zwiazku z pytaniami użytkowników , jako że nie mam nic do ukrycia poniżej publikuję
"stosowne pismo " oficjalne od Admina Merytorycznego Miła od Gucia , które otrzymałem na mój prywatny adres mailowy wyjasniające powody zwolnienia mnie z funkcji Moda tego Forum.
mail od adres bogumila0000@poczta.onet.pl <bogumila0000@poczta.onet.pl>
" Witaj Grzegorz,
Informuję Cię, że do Administracji wpłynął wniosek o usunięcie Cię z grona moderatorów.
W uzasadnieniu podano:
• nielojalność wobec pozostałych moderatorów oraz wobec administratorów
• niewywiązywanie się z obowiązków moderatora
• nieliczenie się ze zdaniem pozostałych moderatorów
• nieliczenie się z decyzjami moderatorów
• systematyczne pouczanie moderatorów
• podważanie na forum publicznym autorytetu władzy
• negowanie ostrzeżeń nadawanych przez pozostałych moderatorów
• stronniczość, brak obiektywizmu
• tworzenie sztucznych podziałów na forum
W związku z tym w porozumieniu z Administratorem Głównym dziękujemy Ci za współpracę i zwalniamy Ciebie z obowiązku moderatora."
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Rogasowa - Pią 08 Kwi, 2011 21:01
A mi jest przykro.. wg mnie Grzegorz zawsze był bezstronny.. Patrzył trzeźwo na wszystkie kłótnie na forum i nikogo nie faworyzował.. I poza tym ma ogromną widzę odnośnie żywienia i lepszego moda szybko nie znajdziemy :sad: Ale to tylko moje zdanie..
ania123 - Pią 08 Kwi, 2011 21:20
Rogasowa napisał/a: | A mi jest przykro.. wg mnie Grzegorz zawsze był bezstronny.. Patrzył trzeźwo na wszystkie kłótnie na forum i nikogo nie faworyzował.. I poza tym ma ogromną widzę odnośnie żywienia i lepszego moda szybko nie znajdziemy :sad: Ale to tylko moje zdanie.. |
zgadzam sie w 100%, niektorych z tych punktow az sie nie chce komentowac
gocha - Pią 08 Kwi, 2011 22:00
Nie wchodzę w relacje między moderatorami, ale co do forum otwartego i moderowania działów "żywienie" i "spotkania i zloty" nie mam zastrzeżeń, no ale to moje zdanie.
Agataw - Pią 08 Kwi, 2011 22:36
Ja również jestem zadowolona z pracy Grzegorza na forum.
Zauważyć należy, że jedynie w "jego" działach użytkownik mógl wyrażać swoje zdanie nie narażając się na lekceważenie i klapsy w postaci ostrzeżeń nie wiadomo za co.
Grzegorz, to co jest nazwane uzasadnieniem wcale nim nie jest. Przecież tu nie ma ani jednego konkretu. Ty może się dowiedz, kiedy np. byłeś stronniczy i jaki autorytet władzy podważyłeś.
ania123 - Pią 08 Kwi, 2011 22:42
ja przyznam ze jedyne 'negowanie ostrzezen nadawanych przez pozostalych moderatorow' to widzialam do tej pory w poscie:
Miła od Gucia napisał/a: | Ostrzeżenie w tym temacie otrzymała Agataw od Admina Głównego. Decyzji Admina nie podważam.
Natomiast dziś ostrzeżenie dostała Mirka, od moderatora Grzegorza.
Z tą decyzją się nie zgadzam. |
tez jestem ciekawa czy sa jakies konkretne przyklady odnosnie kazdego z tych punktow za ktore rzekomo Grzegorz zostal pozbawiony funkcji moderatora
Damian - Pią 08 Kwi, 2011 23:31
Grzegorz napisał/a: |
tworzenie sztucznych podziałów na forum |
chyba chodzi o podział na tych użytkowników, którzy karmią karmą suchą i gotowanym żarciem :wink:
gocha - Sob 09 Kwi, 2011 01:34
Ja uczestniczę w kilku forach, ale coś takiego przeczytałam po raz pierwszy
"Autorytet Władzy"- to stwierdzenie powala na kolana.
To w takim wirtualnym świecie jak forum też można mieć władzę ? :shock:
Zawsze mi się wydawało, że na forum jest przyjazna administracja, a nie autorytatywna władza, to nie Sejm czy Parlament.
Ale Cię z tą władzą Bogusiu poniosło :~ to brzmi bardzo groźnie, wręcz przerażająco.
Krzysiek - Sob 09 Kwi, 2011 16:01
Tak, w wirtualnym świecie, a dokładniej na każdym forum jest władza, a jest nią administracja i moderatorzy. Skoro uważasz że na innych forach jest inaczej to zastanów się po co w orginalnym programie forum jest link "kto tu rządzi" i prowadzi on do listy adminów i moderatorów.
Wracając jednak do głównego tematu - dla tych co nie zrozumieli - temat ma na celu przekazanie użytkownikom informacji, że zaszły zmiany we władzy - nic poza tym. Sprawa nie podlega dyskusji i wszelkie dalsze wypowiedzi zawierające podteksty będą karane ostrzeżeniami. A tym użytkownikom, którym władza i jej posunięcia na tym forum się nie podobają, przypominam - obecność na forum (każdym) jest dobrowolna, sami się zarejestrowaliście i zgodziliście się na regulamin tu obowiązujący. Inaczej mówiąc (bardziej dosadnie) komu się nie podoba - to droga wolna.
Moderatorzy i admin merytoryczny otrzymali polecenie nie reagowania na Wasze zaczepki w tym temacie, ale do czasu...
K.
Dorti - Sro 04 Maj, 2011 21:46 Temat postu: Rezygnacja Tym razem to już ostatnie moje podejście do rezygnacji z moderowania i ostateczne.
Powodu chyba nie musze podawać
Było miło ale wszystko co miłe ma kiedyś swój koniec.
Odejście z funkcji moderatora nie oznacza, ze Cudeńka znikną z forum :grin:
Dziękuję pięknie za współpracę i na pewno będzie sporo fajnych chętnych na moje miejsce.
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie :wink:
Miła od Gucia - Czw 05 Maj, 2011 22:05
Dorti bardzo dziękujemy za owocną i wnoszącą wiele nowego współpracę moderatorską.
Ale przecież się nie rozstajemy i liczymy, że dalej będziesz służyć swoją wiedzą.
tatar - Wto 10 Maj, 2011 10:59
Dorti bardzo dziękujemy za owocną i wnoszącą wiele nowego współpracę moderatorską.
Ale przecież się nie rozstajemy i liczymy, że dalej będziesz służyć swoją wiedzą.
Dubelek, bo co tu wiecej można dodać ?
Joasika - Czw 12 Maj, 2011 20:55
Cześć :!:
Jestem Asia, czyli forumowa Joasika.
Jestem najszczęśliwszą na świecie Pańcią adoptowanej bassetki Berty.
Poza tym mam kundelkę Melkę i prawiebernardyna Rudego.
Moim zadaniem będzie troszczyć się o dział SZCZENIĘTA, CO BASSETOWI POTRZEBNE..., NASZ ZWIERZYNIEC i TĘCZOWY MOST
Ogólnie rzecz biorąc jestem pokojowo nastawiona do całej Ziemi i wysoko sobie cenię spokój oraz kulturę osobistą.
Prywatnie jestem osobą zalataną, więc czasu na moje pasje – spacery, psiaki, książki, rysowanie i drobne rękodzieło pozostaje mi niewiele.
Nie znaczy to, że zabraknie mi czasu dla Was.
Chętnie służę pomocą w granicach swoich możliwości.
Pozdrawiam i zapraszam do aktywnego uczestnictwa w życiu Forum
tatar - Czw 19 Maj, 2011 10:16
Cześć :grin:
Jestem Maciej, mój nick - tatar
Od niepamietam nawet kiedy chciałem zostać opiekunem basseta, niestety nigdy ku temu warunków nie było. Od zeszłego roku mieszka z nami Chili i jest super Oprócz niego mamy jeszcze kilka innych zwierząt (więcej tutaj )
Na forum będę moderował dział Wychowanie . i SPOTKANIA i ZLOTY
Myslę że wspólnymi siłami jakos damy sobie radę z każdym problemem w tym dziale
Prywatnie nigdy nie mam na nic czasu (prawie ), szczęściem w nieszczęściu moja praca zawodowa to moje hobby (administracja sieciami, kreacja www). Lubię też od czasu do czasu postrzelać (pneumatyki) i zapalić fajeczkę
Zdecydowanie trudno wyprowadzić mnie z równowagi i lubię polemikę :twisted:
Chętnie w miarę możliwości służyć będę pomocą.
Pozdrawiam i zapraszam do aktywnego uczestnictwa w życiu Forum.
Batus - Sob 02 Cze, 2012 14:15
Kochani, złożyłam rezygnację z moderacji, chciałabym powiadomić o tym Was - Forumowiczów. Nadal pozostaję, ale już jako użytkownik, mam nadzieję że moderacja moja choć trochę wspomagała swego czasu prowadzenie naszej strony. Starałam się być obiektywna, pomocna, tworzyć dobry klimat, choć czasem były zgrzyty, czasem radości, mam nadzieję, że nikt nie poczuł się urażony i przyjmiecie mnie zaznaczoną na niebiesko, nie zielono- choć to mój ulubiony kolor
eufrazyna - Sob 02 Cze, 2012 17:03
Dziekujemy Luiza
Hania - Sob 02 Cze, 2012 18:11
Dziękuje Luziu na zielono i witaj w gronie niebieskich :lol:
W niebieski Tobie do twarzy :lol:
Joasika - Sob 02 Cze, 2012 18:30
Dzięki Luiza za całokształt moderatorskiej działalności - byłaś w tym bardzo dobra
Asia i Basia - Sob 02 Cze, 2012 19:13
Nie wazne jaki masz teraz kolor, wazne, ze z nami zostajesz, dzieki za dluga i owocna wspolprace
Miła od Gucia - Sob 02 Cze, 2012 19:58
Luiza,
dziękujemy
i zostań z nami, wspieraj, pomagaj, służ radą
Marynia - Sob 02 Cze, 2012 20:55
Dzięki Luiza,najważniejsze że z nami jesteś i że z nami będziesz :lol:
Miła od Gucia - Sob 02 Cze, 2012 21:29
Luiza, " Batus"
Funkcję moderatora działów AMBULATORIUM i NASZ ZWIERZYNIEC.
prowadziła do 2 czerwca 2012 r.
a od kiedy, jak dobrze pamiętam od 2009 r. - czy tak Luiza ? :lol:
Batus - Nie 03 Cze, 2012 07:26
Dziękuję...
eufrazyna - Pon 17 Wrz, 2012 12:09
Moi drodzy,
w zwiazku z tym, ze ostatnio mam bardzo malo czasu na regularne bywanie na Forum, poprosilam o zdjecie mnie z funkcji Moderatora.
Chce bardzo wszystkim podziekowac, bylo mi bardzo milo byc z Wami w takiej roli, ale niestety natlok obowiazkow przeszkadza mi w wywiazywaniu sie z tej funkcji nalezycie.
Bede wciaz obecna na naszym Forum, jako jego uczestnik
Pozdrawiam!
Miła od Gucia - Pon 17 Wrz, 2012 12:24
Aga, dziękujemy, że z nami byłaś
i liczymy na dalszą Twoją pomoc
------------
Eufrazyna funkcję moderatora pełniła od maja 2011 do września 2012 r.
---------------
Cytat: | Aga,
zapatrzona w swoje bassety Barnabę i Tolę i ostatnio patrząca często pod nogi, bo tam plątać się może nie-basset Lilly
Jestem totalnie zakochana w tych łapkach, chrapkach, oczach i uszach, łatkach, piegach,...
Na forum odpowiadam za dział ŻYWIENIE. Mam nadzieję, że wspólnie damy radę ogarnąć ten ważny dla każdego bassetomaniaka temat. Bo jak wiemy bassiory w temacie dotyczącym jedzenia potrafią dać popalić |
Cytat: | Zapraszam
eufrazyna |
---------------------------
Asia i Basia - Pon 17 Wrz, 2012 19:20
Dzieki Aga, mam nadzieje, ze bedziesz z nami nadal
Joasika - Pon 17 Wrz, 2012 20:28
Ja też Ci bardzo dziękuję za współpracę moderatorską
Było mi bardzo miło i mam nadzieję, że będzie nadal na forum
eufrazyna - Sro 19 Wrz, 2012 21:24
Jasne, ze bede Dziekuje Wam bardzo
Miła od Gucia - Sro 19 Wrz, 2012 21:47
Karolina "Kala"
zwróciła się z prośbą o zdjęcie z funkcji moderatora.
Napisała, cyt.
Cytat: | Z uwagi na dość napięty grafik zajęć nie mam możliwości aktywnego uczestniczenia w życiu forum, tym samym nie mogę rzetelnie wywiązywać się z zadań związanych z moderowaniem. |
Kala funkcję moderatora pełniła od maja 2011 do września 2012
Kala napisał/a: | Hello!
Wizerunek z działu "Kto tu rządzi"
Na imię mam Karolina, a mój nick forumowy to „Kala”.
Na punkcie bassetów oszalałam w wieku lat siedmiu Moje serce skradła bowiem gipsowa figurka z ucholami do samej ziemi i wiecznie smutnym spojrzeniem... Wiele lat później zamieszkał z nami DIABLO vel Platon Cudeńka, a po 6 miesiącach pojawiła się w naszym życiu mała łobuziara TOLA z Julkowej Sfory… Dziś nie wyobrażam sobie życia bez moich ukochanych basseciaków.
Będę dla Was moderowała bardzo wdzięczny dział WYSTAWY. Serdecznie zapraszam do chwalenia się osiągnięciami Waszych ukochanych psiaków
Obrazek |
Miła od Gucia - Sro 24 Paź, 2012 22:35
W związku z moja rezygnacją z funkcji moderatora, będę Was prosić o uzupełnienia w niektórych tematach.
Jeszcze przez jakiś czas będę uzupełniała, wyprowadzała tematy, działy, które prowadziłam.
Pozostanie mi tylko konto bassecie, jeśli ktoś będzie chciał je przejąć, także przekażę. Tu dokumentacja jest wyprowadzona na bieżąco.
Miła od Gucia - Sob 27 Paź, 2012 18:36
Kochani
ogłaszamy nabór na Moderatora działów
Zwierzęta w potrzebie
Zakończone adopcje
te dwa działy, powinna prowadzić jedna osoba, ze względu na spójność tematyczną.
Jeśli ktoś z Was ma ochotę dołączyć do grona moderatorów, prosimy o zgłaszanie swojej osoby.
Dodam, że moderator winien być dyspozycyjny, ktoś kto jest na bieżąco na forum, kto zczytuje całe forum, aby mieć wgląd na całość.
Dobrze by było, aby kandydat/ka miał/a predyspozycje techniczne, to będzie przydatne do prac moderatorskich.
Bardzo często zakładamy tematy, które już są w dziale, trzeba dokładnie się zapoznać z tematami, aby móc służyć pomocą merytoryczną forumowiczom (szczególnie „Nowym”).
Zapraszam także, tutaj, przed podjęciem decyzji o swym zgłoszeniu, tu macie opisane prawa i obowiązki moderatora
http://www.forum.bassety.net/viewtopic.php?t=3429
Tak wygląda obsada moderatorska
O bassetach... - Asia i Basia
Mój basset Asia i Basia
Szczenięta - Joasika
Ambulatorium - Asia i Basia
Wychowanie - tatar
Żywienie - Asia i Basia
Co bassetowi jest potrzebne... - Joasika
Wystawy - Asia i Basia
Spotkania i Zloty - tatar
Nasi solenizanci - Asia i Basia
Nasz zwierzyniec - Joasika
Zwierzęta w potrzebie ?
Zakończone adopcje ?
Tęczowy Most - Joasika
Powitania Asia i Basia
Tematy różne - Asia i Basia
TABLICA OGŁOSZEŃ tatar, Joasika, Asia i Basia
Miła od Gucia - Wto 30 Paź, 2012 13:23
Czy nie ma chętnych na pełnienie funkcji moderatora
ponawiam zaproszenie
Działy
Zwierzęta w potrzebie
Zakończone adopcje
Wystawy
są bez obsady,
zapraszam serdecznie chętnych
pomogę we wszystkim
Na forum pozostaję, będę pomocna w czym tylko sobie zażyczycie
nie będę jedynie moderatorem,
pozostanie mi funkcja administratora merytorycznego
będę aktywowała konta nowych użytkowników, i tym podobne prace techniczne
wszystko to co wynika z zakresu adm. merytorcz.
jabluszko520 - Sro 31 Paź, 2012 11:44
Magda i Rudolf napisał/a: |
Jesli tak i nikt inny nie podejmie sie przejecia tego dzialu , to oznacza ze forum nie bedzie juz zajmowalo sie adopcjami? |
Pewna osoba ciągle się namyśla... ale ze złożeniem oferty musi poczekać jeszcze parę dni ze względu na swoje wyjazdy, więc jeśli do tego czasu nikt inny się nie zgłosi może będzie nowy moderator :wink:
Miła od Gucia - Sro 31 Paź, 2012 12:38
Magda i Rudolf napisał/a: | jabluszko520 napisał/a: | Magda i Rudolf napisał/a: |
Jesli tak i nikt inny nie podejmie sie przejecia tego dzialu , to oznacza ze forum nie bedzie juz zajmowalo sie adopcjami? |
Pewna osoba ciągle się namyśla... ale ze złożeniem oferty musi poczekać jeszcze parę dni ze względu na swoje wyjazdy, więc jeśli do tego czasu nikt inny się nie zgłosi może będzie nowy moderator :wink: |
o to by bylo super :wink: !!! |
Też się cieszę
Miła od Gucia - Sro 31 Paź, 2012 19:30
Joasika i Asia Basia
mają już uprawnienia moderatorskie do nowo objętych działów.
Życzę spokojnej pracy.
Miła od Gucia - Nie 04 Lis, 2012 09:01
Jako, że temat główny
to
Moderatorzy/Nowi/Rezygnacje
pozostały w temacie posty dotyczące powołania i rezygnacji moderatorów
pozostała dyskusja (w całości) została przeniesiona do tematu
Dyskusja wydzielona z tematu Moderatorzy/Nowi/Rezygnacje
Tematy różne
Dyskusja wydzielona z tematu Moderatorzy/Nowi/Rezygnacje
jabluszko520 - Pon 05 Lis, 2012 13:26
Zgłaszam swoją chęć na pełnienie funkcji moderatora w działach
Zwierzęta w potrzebie
Zakończone adopcje
Wystawy
madziaa - Pon 05 Lis, 2012 13:31
oooo jest i odważna dziewczyna ja mogę CI służyć wsparciem, pomocą
jabluszko520 - Pon 05 Lis, 2012 13:43
A dzięki, na pewno skorzystam :lol: trzymam za słowo
madziaa - Pon 05 Lis, 2012 13:53
zobaczymy
Miła od Gucia - Pon 05 Lis, 2012 14:14
Bardzo dziękujemy Gosiu
Jeszcze dziś otrzymasz uprawnienia moderatora
gkoti - Pon 05 Lis, 2012 17:05
Gosiu, dzięki, że poświęcisz swój czas i swoje zdolności :wink: Jak coś, to krzycz, pomożemy, jesli będziemy cokolwiek wiedzieć :lol:
jabluszko520 - Pon 05 Lis, 2012 18:08
Musicie wiedzieć, bo jak Miła nie będzie miała czasu to Wy będziecie pomagać :wink: :lol: :lol: :lol:
Miła od Gucia - Pon 05 Lis, 2012 19:06
Witamy "zieloną" od teraz Gosię
Witaj Gosiu w grupie moderatorów
Oto pełna, aktualna obsada moderatorów.
Pod każdym tematem, na stronie głównej widnieje, kto jest moderatorem danego działu.
Tak wygląda obsada moderatorska
O bassetach... - Asia i Basia
Mój basset Asia i Basia
Szczenięta - Joasika
Ambulatorium - Asia i Basia
Wychowanie - tatar
Żywienie - Asia i Basia
Co bassetowi jest potrzebne... - Joasika
Wystawy - jabluszko520
Spotkania i Zloty - tatar
Nasi solenizanci - Asia i Basia
Nasz zwierzyniec - Joasika
Zwierzęta w potrzebie - jabluszko520
Zakończone adopcje - jabluszko520
Tęczowy Most - Joasika
Powitania Asia i Basia
Tematy różne - Asia i Basia
TABLICA OGŁOSZEŃ tatar, Joasika, Asia i Basia, jabluszko520
Hania - Pon 05 Lis, 2012 22:36
Witamy Gosię na zielono :lol: jakby co i ja chętnie służę pomocną dłoniom :wink:
jabluszko520 - Wto 06 Lis, 2012 13:17
Cześć :grin:
Mam na imię Gosia a mój nick forumowy to : jabluszko520, będę moderować działy
Zwierzęta w potrzebie,
Zakończone adopcje i
Wystawy
Jestem przeszczęśliwą pańcią zakochanej we mnie (ze wzajemnością) bassetki Majki. Oprócz niej mam jeszcze cały zwierzyniec w domu:
suczkę ON Sarę, kundelkę Nerkę, kanarka Kubusia, dwa pokaźne akwaria a w nich pielęgnice, labiryntowe, krewecie, ślimaki; trzy koty, męża,
dwoje dzieciaczków :lol: :wink: . (jeśli kogoś pominęłam to przepraszam )
Interesuję się po troszku informatyką, motoryzacją, różnymi gadżetami, kocham wszystkie zwierzęta. Uwielbiam zakupy
Jestem ogólnie osobą wszechstronną, zabieganą i roztrzepaną ale na forum bywam bardzo często :lol:
Chętnie służę pomocą w granicach swoich możliwości.
Zapraszam do aktywnego uczestnictwa w życiu Forum :lol:
Batus - Wto 06 Lis, 2012 21:19
Witamy nową Panią moderator
jabluszko520 - Wto 06 Lis, 2012 21:22
Dziękuję, e tam, nie panią jak już to Zieloną :lol:
zuza i gabi - Wto 06 Lis, 2012 21:28
I ja witam nową i piękną panią moderator :grin:
ania123 - Wto 06 Lis, 2012 21:38
ja rowniez serdecznie witam nowa i piekna pania moderator!!
koluś - Wto 06 Lis, 2012 21:43
ja również bardzo serdecznie witam nową i piękną panią moderator! życzę owocnej współpracy!
madziaa - Wto 06 Lis, 2012 21:48
witaj kochana zielona a teraz zakasuj rękawy no i do pracy Zielony zobowiązuje powodzenia życzę i pamiętaj służę pomocą zawsze
Marynia - Wto 06 Lis, 2012 23:17
wszystkiego najlepszego życzę
julkarem - Sro 07 Lis, 2012 10:41
Witamy i my
tatar - Sro 18 Gru, 2013 13:56
Zgodnie z życzeniem większości grona moderatorów, oraz admina merytorycznego Poddaję się do dymisji. "Władzy" dziękuję bardzo za dotychczasową współpracę i życzę dalszych sukcesów
Myślę że będziemy się jeszcze co najmniej wirtualnie widywać, zatem do zobaczenia.
Pozdrawiam,
Maciej.
Joasika - Wto 22 Mar, 2016 15:25
Droga Pani Admin, Moderatorzy i Wy,szanowni Forumowicze.
Składam oficjalną rezygnację ze stanowiska Moderatora podyktowaną permanentnym brakiem czasu.
Pragnę serdecznie podziękować za współpracę, wyrozumiałość, cierpliwości i mile spędzony czas.
Oczywiście zostaję z Wami, jako niebieski forumowicz :-)
jabluszko520 - Sro 16 Lis, 2016 10:41
Drodzy Forumowicze, Droga Pani Admin
i ja składam również oficjalną rezygnację z funkcji moderatora.
Dziękuję wszystkim za to , że tu byli, pozdrawiam
Miła od Gucia - Sro 16 Lis, 2016 16:49
Zdejmuję/odbieram prawa moderatorskie Asi "Asia i Basia".
Tym samym dziękując zarówno Gosi jak i Asi za lata współpracy.
EwkaMarchewka - Sob 22 Wrz, 2018 09:45
Jeśli potrzeba moderatora to chętnie się zgodzę. Pozdrawiam!
|
|