|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Zakończone adopcje - KUFEL dwu letni basset do adopcji/w nowym domu
Miła od Gucia - Sob 25 Cze, 2011 12:48 Temat postu: KUFEL dwu letni basset do adopcji/w nowym domu BASSET- KUFEL -SZUKA DOMU
witam!!
mam do oddania psa rasy basset hound o imieniu kufel.
kufel ma dwa lata i dwa miesiące jest po kastracji. bardzo lubi towarzystwo, a jego ulubiona zabawa to pluszaki, jestem zmuszona do oddania psa ponieważ jestem w ciązy i musze ograniczyć kontakty ze zwierzetami. chce by miał dobry dom, więc może to właśnie jesteś ty.
Zgoda Karoli na umieszczenie Kufla na naszej stronie i pomoc w znalezieniu domku
Cytat: | Oczywiście że się zgadzam byłabym naprawde bardzo wdzieczna jest bardzo dobrym psem, dlatego zależy mi by trafił w dobre rece dziekuje bardzo pozdrawiam serdecznie wyrazam zgode na zamieszczenie Kufla dziekuje |
gkoti - Sob 25 Cze, 2011 13:55
Śliczny bicolorek, bardzo podobny do mojej Blaneczki :wink:
watla - Sob 25 Cze, 2011 14:41
Zakochałam się
asiunia194 - Sob 25 Cze, 2011 14:42
on jest piękny:) taki do wymiziania:)
zuza i gabi - Sob 25 Cze, 2011 18:26
O jaki on jest przecudny :wink:
koluś - Nie 26 Cze, 2011 07:44
boski jest!
Miła od Gucia - Nie 26 Cze, 2011 10:38
Kufel wczoraj pojechał do swojej nowej Rodziny.
Trzymajmy kciuki, aby mu tam było dobrze, i żeby nowi Opiekunowie jak i Kufel byli razem szczęśliwi.
gkoti - Nie 26 Cze, 2011 10:41
Ojej, to świetnie, szybciutko znalazł domek, oby mu było dobrze, cieszę się bardzo :lol:
zuza i gabi - Nie 26 Cze, 2011 10:47
Trzymam kciuki aby ten nowy domek był już na zawsze :wink:
Miła od Gucia - Wto 28 Cze, 2011 07:28
No więc Kufel zamieszkał w Koszalinie.
Karola podała mi telefon do Nowych Pańciostwa Kufla.
Rozmawiałam z Nowymi Opiekunami, na razie się aklimatyzują, poznają się wzajemnie. Choć na początku Kufel "popłakiwał", to już wczoraj witał radośnie.
Bardzo dużo czasu spędzają z Kuflem na działce.
Miła od Gucia - Wto 05 Lip, 2011 18:43
Kufel podpił serca nowych Pańciostwa, pojechał teraz na wieś w gości, do towarzystwa ma bigla.
Także wszystko w porządku.
|
|