|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Spotkania i Zloty - Spotkanie w Kaźmierzu 24 wrzesień 2011r. (III)
watla - Wto 30 Sie, 2011 08:31 Temat postu: Spotkanie w Kaźmierzu 24 wrzesień 2011r. (III) Ponieważ emocje i zachwyty po wspaniałym zlocie w Lipinach jeszcze nie opadły, a na ostatnim spotkaniu w Kaźmierzu umawialiśmy się na spotkanie gdzieś we wrześniu /zresztą w Lipinach też o tym rozmawialiśmy/ proponuję kolejne spotkanko w dniu 24 września 2011 roku. Proszę o wypowiedzi czy termin odpowiedni itd. to będę kontaktować się z Panem od terenu , umawiać , organizować itd itp. gdyż tak naprawdę nie wiem czy odbędzie się to u nas czy na terenach przyleśnych
Miejsce mini zlotu:
Kaźmierz Wielkopolski, ul.Leśna - teren Polskiego Związku Wędkarskiego nad stawem
Tatar prowadzi nas:
Najprostsza do nas metoda dojazdu:
Należy dostać się na drogę 92 (daaaaawne A2 Warsza-Poznań-Świecko, Z Poznania nalezy wyjechać przez Wolę lub ul. Dąbrowskiego), i w miejscowości Tarnowo Podgórne na rondzie skręcamy na Kaźmierz dalej będą już tabliczki ale podpowiem: następne rondo prosto, na kolejnym w lewo i zały czas "prosto" (główną).
Po dotarciu do Kaźmierza docieramy do rynku i kierujemy się w lewo (na Buk), mijamy kościół i zaraz po zjechaniu z górki skręcamy w prawo (między Hohland i cmentarz).
Końcówka zależy od wybranego wariantu: na nastepnym skrzyżowaniu
- do nas prosto (domek nr 11),
- na teren PZW w prawo i dalej prosto i po minięciu stawu skręcamy w drugą dróżkę w prawo (przed ścianą lasu).
ten niebieski punkt
proszę kliknąć na mapę to się powiększy
1. "Watla", "tatar" Gosia, Maciej + dzieci Olek, Przemek + basset Chili
2. "Dorti" Dorota, Andrzej, Elena i psy - Angela Liszowska :lol: , bassety Iwa i Anabela
3. "Asia i Stefan" Asia, Jola/Mariola + basset Stefan
4. "Miła od Gucia" Miła + basset Gustaw
5. "Julkarem" Anita, Juleczka, Wiktoria + bassety Spike i Joguś dla Gucia
6. "Koluś" Dominika, Michał, Zosia + basset Koluś
7. "Batus" Luiza + Łucja
8. "Kala", "Zenon-bombalina" Karola, Maciej + bassety Tola i Platon
9. Bernard" Ewelina, Damian + basset Benek
10. "BASSiBAWARIA" Ala
11. "Zuza i Gabi" Aneta, Marian, + psiaki Gabi, Zuza, Fiona :wink:
12. "Winstonowy_dom" 4 osoby + Winston
KARTA DAŃ i akcesoriów :lol:
Koluś - ja będę jakieś meble kombinować na rozpałkę
Asia i Stefan - a zrobię sałatkę z ryżem, kurczakiem, ananasami, taką fajową na słodko i przywiozę winko dobre. jakiś smakołyk przywiozę
Julkarem - soki, chipsy,paluszki, dla dzieci tez cos tam no i chlebek (2 szt)
Bernard - zapewnia wszystko co jednorazowe , talerze ,sztućce itp. :wink:
Dorti - piwko, napoje, ciasto i sałatka
Miła - dla wszystkich kiełbaski na ognisko, ketchup łagodny i ostry, musztarda
Watla - My to sałatkę jakąś zrobimy a może dwie , chipsy itd. wino
Dorti - Wto 30 Sie, 2011 08:37
Jakby co to mnie Gosik gra :grin:
watla - Wto 30 Sie, 2011 08:45
Zapomniałam napisać
SERDECZNIE ZAPRASZAMY
Asia i Stefan - Wto 30 Sie, 2011 08:53
Mam nadzieję, że ktoś z dobrych ludzi (myślę tu przede wszystkim o Kolusiach ), mnie ze sobą zabierze. Jeżeli się uda, to mi termin również jak najbardziej gra!
Miła od Gucia - Wto 30 Sie, 2011 08:57
bez komentarza i dyskusji :lol: :lol:
1. Miła od Gucia (Miła, Marek) + basset Gustaw - bez noclegu proszę, no chyba, że ...
posiłek proszę jeden ale obfity, coś zmizerniałam :lol:
julkarem - Wto 30 Sie, 2011 09:08
No ja siem piszem też
Melduje: Spike i Jogusia dla Gucia
julkarem - Wto 30 Sie, 2011 09:12
ja jestem jak najbardziej za terenem zielonym co ostatnio przy wodzie
tam jest idealnie, bezstresowo,komfortowo ,baseciowo
koluś - Wto 30 Sie, 2011 09:40
Asia i Stefan napisał/a: | Mam nadzieję, że ktoś z dobrych ludzi (myślę tu przede wszystkim o Kolusiach ), mnie ze sobą zabierze. Jeżeli się uda, to mi termin również jak najbardziej gra! |
już ja się postaram, żeby termin nam pasował a Stefana i Pańcię oczywiście zabierzemy
Asia i Stefan - Wto 30 Sie, 2011 09:52
Bomba! Merci
Batus - Wto 30 Sie, 2011 15:57
Termin w sam raz
koluś - Wto 30 Sie, 2011 16:06
a przez zimę to tak bez spotkań :cry:
watla - Wto 30 Sie, 2011 17:17
Byłam zarezerwowałam teren na 24.09. Pan wpisał w kalendarz PSY po zezwolenie mam przyjść parę dni przed a więc się spotyyyyyykamy.Acha możemy zrobić ognisko w kamiennym kręgu gałązki pozbierać w małym lasku ale pójdziemy z Tatarem oblukać co i jak.
Serdecznie wszystkich zapraszamy.
Ps.Pan powiedział że marudzących wędkarzy mamy nie słuchać.Nikt u niego na skardze nie był chociaż przecież jeden Pan się odgrażał.
Koluś pewenie coś się wymyśli.
Fajnie że Wam termin pasuje :smile: :smile: Znowu będzie wesoło :smile: :cool:
koluś - Wto 30 Sie, 2011 17:22
musi pasować! Gosia, ja będę jakieś meble kombinować na rozpałkę
Miła od Gucia - Wto 30 Sie, 2011 17:29
Fajnie, to może zabierzemy ze sobą kiełbaski na ognisko ?
Gosiu i tym razem bez żenady, ale za zezwolenie się zrzucimy na miejscu :lol:
koluś - Wto 30 Sie, 2011 17:30
no właśnie, ja zapomniałam o tym zezwoleniu, oczywiście zrzuta obowiązkowa
julkarem - Wto 30 Sie, 2011 18:04
oczywiście że zrzuta :wink:
ja myślę, że każdy kiełbaski przywiezie ze sobą i tak jak ostatnio może jakiś soczek ,sałatka itp ? i będzie git
Miła od Gucia - Wto 30 Sie, 2011 18:06
julkarem napisał/a: | oczywiście że zrzuta :wink:
ja myślę, że każdy kiełbaski przywiezie ze sobą i tak jak ostatnio może jakiś soczek ,sałatka itp ? i będzie git
|
dobry pomysł, niech sobie każdy przywiezie co kce i co lubi :lol:
już się cieszę
a nagrody i konkursy i aukcja będzie ??? :lol: :lol:
koluś - Wto 30 Sie, 2011 18:19
aukcja chyba jakichś dobrych napojów % :razz: skoro tyle ich po zlocie zostało a i koniecznie Tatar prowadzi aukcję :!: nikt tak jak on nie zachwala chińskich rączek
Marynia - Wto 30 Sie, 2011 19:43
A nie chcielibyście przeprowadzić się w okolice Opola,to i ja bym chętnie się z Wami spotkała :wink:
Joasika - Sro 31 Sie, 2011 07:36
No właśnie :!:
A my to co Od macochy
...i konkursy by były....
julkarem - Sro 31 Sie, 2011 10:03
Joasika napisał/a: | No właśnie :!:
A my to co Od macochy
...i konkursy by były.... |
Nie widze problemu aby wsiąśc i przyjechać, chętnie bym posłuchała znowu waszej gwary ,jest rewelacyjna
koluś - Sro 31 Sie, 2011 10:39
no właśnie, zapraszamy
Joasika - Czw 01 Wrz, 2011 16:31
Dziękujemy pięknie za zaproszenie, jeno ja już urlopu nie dostanę, a dojazd zająłby nam koło 6-7 godzin w jedną stronę
Kala - Czw 01 Wrz, 2011 18:18
i my my my !!! też się meldujemy no chyba, że nas nie chcecie
Bernard - Czw 01 Wrz, 2011 19:21
chcemy Kalę i Zenonka chcemy i my też będziemy ciotka Aska będziesz miała najazd na chatę :wink:
Bernard - Czw 01 Wrz, 2011 19:22
cieszysz się
Kala - Pią 02 Wrz, 2011 07:42
juppi juppii oj będzie się działo
watla - Pią 02 Wrz, 2011 09:01
Kochane ale zaraz zaraz o co chodzi???? Kala rozumiem ze do kaxmierza przyjedziecie .Ewelina a Wy tez prawda? Bo tu sie umawiamy na kaxmierz.no chyba ze ja juz calkiem sie pogubilam
Kama - Pią 02 Wrz, 2011 10:12
A gdzie ten kaźmierz?
Miła od Gucia - Pią 02 Wrz, 2011 10:29
ten niebieski punkt
proszę kliknąć na mapę to się powiększy
Kala - Pią 02 Wrz, 2011 12:31
watla napisał/a: | Kochane ale zaraz zaraz o co chodzi???? Kala rozumiem ze do kaxmierza przyjedziecie .Ewelina a Wy tez prawda? Bo tu sie umawiamy na kaxmierz.no chyba ze ja juz calkiem sie pogubilam |
no baaa jak nas chcecie to przyjedziem
koluś - Pią 02 Wrz, 2011 12:33
no właśnie dziołchy, kaźmierz, kaźmierz
Bernard - Pią 02 Wrz, 2011 18:53
Oczywiście ,że na Kazmierz :wink:
Bernard - Pią 02 Wrz, 2011 18:54
Ciotka Aśka będzie miała najazd na chatę , ale po spotkaniu w Kazmierzu rzecz jasna :wink:
BASSiBAWARIA - Pon 05 Wrz, 2011 21:27
Witajcie.....czy spotkanie basseciarzy i ich bestii o którym tu mowa,jest jednodniowe,czy jak?godziny ustalone?jak mają się szczegóły?Planujemy Was zobaczyć i się spotkać znowu,stąd pytanie.Pozdrawiamy.
Asia i Stefan - Wto 06 Wrz, 2011 07:39
Z najazdu na chatę się bardzo cieszę tacy goście mogą mi robić wjazdy na chatę codzienie
julkarem - Wto 06 Wrz, 2011 08:01
BASSiBAWARIA napisał/a: | Witajcie.....czy spotkanie basseciarzy i ich bestii o którym tu mowa,jest jednodniowe,czy jak?godziny ustalone?jak mają się szczegóły?Planujemy Was zobaczyć i się spotkać znowu,stąd pytanie.Pozdrawiamy. |
zazwyczaj jest tak ,iz spotykamy sie ok.godz. 10 i rozjedźamy ok.18-19 także zapraszamy
spotkanie bez noclegu
Asia i Stefan - Wto 06 Wrz, 2011 09:05
Dona już dziś tu była, czytała Wasze miłe zaproszenia i myślę, że przyjedziemy w takim właśnie squadzie
Będzie się działo, oj będzie!!! Może zaczniemy ustalać co, kto, ile, do jedzenia, do picia??
Ja zrobię sałatkę z ryżem, kurczakiem, ananasami, taką fajową na słodko i przywiozę winko dobre. A no i dla chłopaków Tatarowych i Julki i jeszcze kto tam się z potomstwa wybiera też jakiś smakołyk przywiozę
watla - Wto 06 Wrz, 2011 09:34
Asia i Stefan napisał/a: | Z najazdu na chatę się bardzo cieszę tacy goście mogą mi robić wjazdy na chatę codzienie |
Nie mów bo jak tak wszyscy Ci z psiutami się zwalimy na głowę to lepiej przed malowaniem mieszkania :razz: Fajnie że Dona przyjedzie.
Alicjo co do spotkania. Spotykamy się rano do wieczora jak komu pasuje. Przewidziane jest ognisko /no chyba że będzie padać to grilla szybko zrobimy/ miejsce jest zadaszone z ławeczkami i stołami niestety nie ogrodzone. Każdy przywozi coś do jedzenia i picia / impreza składkowa/ Mile widziane sałatki, kiełbasy, chipsy, przekąski, musztardy i takie tam , napoje i wogóle to co w plenerze potrzebne.Zabierajcie psy i przyjeżdżajcie.
Mam pytanie do wszystkich. Co robimy z plastikami / kubki ,talerze, sztućce itd./? Czy każdy przywiezie sobie według potrzeb czy też zrzutkę jakąś robimy i ktoś kupi dla wszystkich? A może jakieś inne propozycje?
Bogusiu kochana mogłabyś listę obecności edytować itd. Zawsze tak cudownie to robisz....Proszę
watla - Wto 06 Wrz, 2011 09:37
Chciałam dodać te informacje przy pierwszym moim poście ale niestety nie mogę :cry:
Informacje dla osób które będą pierwszy raz:
Miejsce mini zlotu:
Kaźmierz Wielkopolski, ul.Leśna - teren Polskiego Związku Wędkarskiego nad stawem
Tatar prowadzi nas:
Najprostsza do nas metoda dojazdu:
Należy dostać się na drogę 92 (daaaaawne A2 Warsza-Poznań-Świecko, Z Poznania nalezy wyjechać przez Wolę lub ul. Dąbrowskiego), i w miejscowości Tarnowo Podgórne na rondzie skręcamy na Kaźmierz dalej będą już tabliczki ale podpowiem: następne rondo prosto, na kolejnym w lewo i zały czas "prosto" (główną).
Po dotarciu do Kaźmierza docieramy do rynku i kierujemy się w lewo (na Buk), mijamy kościół i zaraz po zjechaniu z górki skręcamy w prawo (między Hohland i cmentarz).
Końcówka zależy od wybranego wariantu: na nastepnym skrzyżowaniu
- do nas prosto (domek nr 11),
- na teren PZW w prawo i dalej prosto i po minięciu stawu skręcamy w drugą dróżkę w prawo (przed ścianą lasu).
Miła od Gucia - Wto 06 Wrz, 2011 09:58
Bardzo proszę
Proszę Państwa, wszelkie informacje są zawarte w poście pierwszym tegoż tematu,
proszę o uzupełnienia składów osobowych i bassetowych i innych czworonogów. :lol:
watla - Wto 06 Wrz, 2011 10:51
Bardzo dziękuje Bogusiu :smile: :smile: :smile:
julkarem - Wto 06 Wrz, 2011 11:28
ja przywioze jakies soki, chipsy,paluszki, dla dzieci tez cos tam no i dobry humor i pogodę(mam nadzieję )
julkarem - Wto 06 Wrz, 2011 11:31
no i chlebek (2 szt)
Bernard - Wto 06 Wrz, 2011 11:47
Damian zapewnia wszystko co jednorazowe , talerze ,sztućce itp. :wink: to mamy z głowy
tatar - Wto 06 Wrz, 2011 11:51
julkarem napisał/a: | no i chlebek (2 szt) |
A możesz mi trochę zakwasy do umieszania własnej mikstury przywieźć ?
julkarem - Wto 06 Wrz, 2011 11:52
tatar napisał/a: | julkarem napisał/a: | no i chlebek (2 szt) |
A możesz mi trochę zakwasy do umieszania własnej mikstury przywieźć ? |
ok będzie zakwas
julkarem - Wto 06 Wrz, 2011 11:53
Bernard napisał/a: | Damian zapewnia wszystko co jednorazowe , talerze ,sztućce itp. :wink: to mamy z głowy |
Ewela "wszystko co jednorazowe" mmm,niech pomyślę hihi
Asia i Stefan - Wto 06 Wrz, 2011 11:54
I dużego Ptaka też przywiezie? We własnym osobostym ręku hehehe
julkarem - Wto 06 Wrz, 2011 11:54
Bogusiu dopisz bo nie widzę Julki a ona tez oczywista racja będzie
julkarem - Wto 06 Wrz, 2011 11:55
Asia i Stefan napisał/a: | I dużego Ptaka też przywiezie? We własnym osobostym ręku hehehe |
taaaaa
Dorti - Wto 06 Wrz, 2011 12:17
No to i my - Dorti, Andrzej, Elena
i psy - Angela, Iwa, Anabela
piwko, napoje, ciasto i sałatka
Bernard - Wto 06 Wrz, 2011 18:37
koluś - Sro 07 Wrz, 2011 08:08
my oczywiście też będziemy, z Zochą, bo już się wprosiła
Asia i Stefan - Sro 07 Wrz, 2011 08:14
Ale fajnie, Stefana mam w takim razie "z głowy" Ciocia Julka i Ciocia Zosia się nim zajmą Ja kurdę nie mogę jeszcze powiedzieć kto dokładnie ze mną przyjedzie, więc na razie tylko Stef i ja, na bieżąco postaram się informować w jakim squadzie przyjedziemy
Miła od Gucia - Sro 07 Wrz, 2011 18:26
Ja dla wszystkich przywiozę dobre kiełbasy na ognisko i wszystko co do nich to jest ketchup ostry i łagodny, musztardę itp.
Zapraszam do postu pierwszego, tam jest aktualna lista uczestników i "jadłospis" :lol: :lol: :lol:
Dorti - Czw 08 Wrz, 2011 18:54
Miła Eleny nie będzie - wyjazd służbowy
Miła od Gucia - Czw 08 Wrz, 2011 19:02
Dorti napisał/a: | Miła Eleny nie będzie - wyjazd służbowy |
no, Kaźmierz to jak najbardziej wyjazd służbowy :lol: :lol:
Bernard - Czw 08 Wrz, 2011 19:50
:sad: kurde balon Elena musisz być :!: cucumber spaniel będzie , a ciebie nie to niemozliwe
tatar - Pią 09 Wrz, 2011 03:51
L4 i do kaźmierskiego sanatorium :twisted:
watla - Pią 09 Wrz, 2011 06:32
Szkoda że Eleny nie będzie.Może jednak da się coś zrobić.
My to sałatkę jakąś zrobimy a może dwie , chipsy itd. wino , a reszta to pełen spontant.
Dorti - Pią 09 Wrz, 2011 07:36
tatar napisał/a: | L4 i do kaźmierskiego sanatorium :twisted: |
przekażę dalej :wink:
zuza i gabi - Sob 10 Wrz, 2011 13:05
No to my się chyba też pojawimy :wink:
W składzie:
Aneta,Marian,Gabi,Zuza,Fiona :wink:
Co przywiozę jeszcze pomyślę :grin:
Miła od Gucia - Sob 10 Wrz, 2011 18:49
no to superancko,
już Cię dopisuję do listy :lol:
to do zobaczenia
julkarem - Pon 12 Wrz, 2011 09:14
zuza i gabi napisał/a: | No to my się chyba też pojawimy :wink:
W składzie:
Aneta,Marian,Gabi,Zuza,Fiona :wink:
Co przywiozę jeszcze pomyślę :grin: |
no w końcu się zdecydowałaś
julkarem - Pią 16 Wrz, 2011 08:57
Miłko dopisz jescze do nas ,koleżanka Julki-Wiktoria z nami jedzie
Miła od Gucia - Pią 16 Wrz, 2011 09:34
witamy Wiktorię
dopisałam do Waszej Rodzinki
oby tylko nam pogoda dopisała
żeby nie padało
Gosiu czy kijki do pieczenia kiełbas przy ognisku będą ???
koluś - Pią 16 Wrz, 2011 11:21
eeehhhh, jeszcze cały tydzień...
Winstonowy_dom - Pią 16 Wrz, 2011 12:29
Witam wraz z Winstonem Jesteśmy tu nowi, ale chętnie wzięlibyśmy udział w zjeździe.
Miła od Gucia - Pią 16 Wrz, 2011 12:32
wszystkie informacje znajdziesz w poście pierwszym tego tematu
podaj pełny skład Twojej ekipy :lol:
Winstonowy_dom - Pią 16 Wrz, 2011 12:36
4 ludziów i basset
edit: w czym jeszcze możemy pomóc? na pewno wezmiemy coś do jedzenia. czy coś jeszcze potrzeba?
julkarem - Pią 16 Wrz, 2011 12:40
Winstonowy_dom napisał/a: | 4 ludziów i basset
edit: w czym jeszcze możemy pomóc? na pewno wezmiemy coś do jedzenia. czy coś jeszcze potrzeba? |
Świetnie
koluś - Pią 16 Wrz, 2011 12:44
tak nieoficjalnie... coś do picia
Winstonowy_dom - Pią 16 Wrz, 2011 12:51
ok. jakieś winko się wyczaruje
edit: Pierwszy raz zobacze Winstona wsród innych bassetów. Ciekawe jak się zachowa, chyba osłupieje ze szczęścia
Miła od Gucia - Pią 16 Wrz, 2011 13:02
Już jesteście dopisani :lol:
Większość to kierowcy
ale coś mam dla pasażerów, ajer koniak wyrobu "ręcznego" od Joasiki
zabrać ??? :lol:
koluś - Pią 16 Wrz, 2011 13:03
he,he i tu może być różnie ale mam nadzieję, że nie będzie powtórki ze zlotu w tak pomniejszonym składzie - i tu mam na myśli oczywiście Kolusia my bierzemy długą linkę treningową jakby co...
do jedzenia każdy przywozi raczej to co lubi - będzie ognisko, więc kiełbaski, ktoś sałatkę zrobi, ktoś ciasto upiecze (liczę na Was dziewczyny ) i chlebek nawet
koluś - Pią 16 Wrz, 2011 13:04
Miłka, tak, tak, wypowiadam się oczywiście w imieniu tych pasażerów
Miła od Gucia - Pią 16 Wrz, 2011 13:05
koluś napisał/a: | będzie ognisko, więc kiełbaski, ktoś sałatkę zrobi, ktoś ciasto upiecze (liczę na Was dziewczyny ) i chlebek nawet |
Koluś, ja zadeklarowałam, że kiełbasę na ognisko przywiozę dla wszystkich, z zapasem dla bassetów też :lol:
Miła od Gucia - Pią 16 Wrz, 2011 13:06
rozumiem hi hi
ok zabieram, a, i te kieliszki z ikei też zabiorę :lol: :lol:
Miła od Gucia - Pią 16 Wrz, 2011 13:10
napiszcie o której planujecie być na miejscu
nie o której wyjeżdżacie, tylko o której będziecie
żebyśmy znowu nie byli pierwsi z Guciem :lol:
bo kuniec :lol: , zawładnie terenem
jak przyjedziemy, to dobrze by było, żeby już jakieś bassiorki były :lol:
wtedy on dołączy do stada
koluś - Pią 16 Wrz, 2011 13:13
Miłka dobra, ale wiesz, kiełbaski jakby co sie nie zmarnują żaden nadmiar nie będzie zbyt duży to my jakąś sałatkę, picie i jakieś inne głupoty, sama jeszcze nie wiem :razz: aaaa, i siatka bułek, bo zawsze w sb rano dostajemy takie różne pyszne
a od której planujecie się zbierać w Kaźmierzu? będzie trzeba jakieś cieplejsze kurtki pozabierać...
koluś - Pią 16 Wrz, 2011 13:15
hehe, Miłka, myślimy prawie o tym samym my pewnie nie za wcześnie - nie sądzę, że przed 10tą wyjedziemy z Poznania, gdzieś godzinka na dojazd, no nie wiem 12ta? i nie ma szans żeby Guciol nie rządził przecież ktoś musi
watla - Pią 16 Wrz, 2011 14:23
Drogie Panie po pierwsze terenem rządzi Elza :razz: i wszystkie bassety mają by grzeczniutkie hihihi.Żart taki oczywiście. Miłka jak będziecie z Guciolem pierwsi to będzie super będziemy miały chwilkę tylko dla siebie Ty, ja i kawa na świeżym powietrzu.
Co do patyczków to pomyślimy.
Co do deszczu jak będzie pada trudno schowamy się pod dach. Lepiej jednak zabrac ciepłe ciuchy bo róznie to bywa.
Kochane termosiki z kafą i herbatką by się przydały tak jak ostatnio przywiozłyście. Proszę o rozważenie powtórnego zaopatrzenia nas wszystkich
Winston i jego ludzie fajnie że do nas dołączycie uwierzcie wrażenia niesamowite.
A i chętnie spróbuję ajerkoniaku Tatar mówi że pyszniutki jest.
Winstonowy_dom - Pią 16 Wrz, 2011 14:24
My też postaramy się być na 12 Zabiorę też linkę na wszelki wypadek. Chociaż Winston to strachulec i prędzej ucieknie gdzie pieprz rośnie niż niemile przywita innego baseciora
edit: dziękujemy za to, że możemy dołączyć i już czekamy!
Kala - Pią 16 Wrz, 2011 22:11
Watla ja zamawiam Twoją pyszną sałatkę z paluszkami krabowymi :lol: a co my przywieziemy? kurcze manu jeszcze w opracowaniu
julkarem - Sob 17 Wrz, 2011 18:36
watla napisał/a: | Drogie Panie po pierwsze terenem rządzi Elza :razz: i wszystkie bassety mają by grzeczniutkie hihihi.Żart taki oczywiście. Miłka jak będziecie z Guciolem pierwsi to będzie super będziemy miały chwilkę tylko dla siebie Ty, ja i kawa na świeżym powietrzu.
Co do patyczków to pomyślimy.
Co do deszczu jak będzie pada trudno schowamy się pod dach. Lepiej jednak zabrac ciepłe ciuchy bo róznie to bywa.
Kochane termosiki z kafą i herbatką by się przydały tak jak ostatnio przywiozłyście. Proszę o rozważenie powtórnego zaopatrzenia nas wszystkich
Winston i jego ludzie fajnie że do nas dołączycie uwierzcie wrażenia niesamowite.
A i chętnie spróbuję ajerkoniaku Tatar mówi że pyszniutki jest. |
przywioze termosik z herbatka
Miła od Gucia - Sob 17 Wrz, 2011 19:15
termos kawy rozpuszczalnej z mlekiem i odrobiną cukru - przywiozę :lol:
Asia i Stefan - Pon 19 Wrz, 2011 06:48
Aaaale się temat rozrósł, uhuhu :)Ze mną na pewno przyjedzie Jola-Mariola, ciotuchna Stefuchna . Jeszcze nie wiem. o której przyjedziemym, ale bardzo możliwe, że o tej samej co Kolusie
julkarem - Pon 19 Wrz, 2011 09:19
jakby co to pogoda już załatwiona
Winstonowy_dom - Pon 19 Wrz, 2011 09:29
to największy problem z głowy :grin: dzisiaj będę kąpać Winstona - niech się prezentuje na spotkaniu
Dorti - Pon 19 Wrz, 2011 09:35
Winstonowy_dom napisał/a: | to największy problem z głowy :grin: dzisiaj będę kąpać Winstona - niech się prezentuje na spotkaniu |
ja nie wiem czy to ma sens
Asia i Stefan - Pon 19 Wrz, 2011 09:40
Dorti napisał/a: | Winstonowy_dom napisał/a: | to największy problem z głowy :grin: dzisiaj będę kąpać Winstona - niech się prezentuje na spotkaniu |
ja nie wiem czy to ma sens |
A ja miałam to samo napisać i tak będzie uśliniony, ubłocony i kto wie co jeszcze, ja swojego zawsze po takich spotkaniach kąpię
Winstonowy_dom - Pon 19 Wrz, 2011 09:41
No w sumie... byłby czysty przez pierwsze 5 minut hah
julkarem - Pon 19 Wrz, 2011 10:29
Asia i Stefan napisał/a: | Dorti napisał/a: | Winstonowy_dom napisał/a: | to największy problem z głowy :grin: dzisiaj będę kąpać Winstona - niech się prezentuje na spotkaniu |
ja nie wiem czy to ma sens |
A ja miałam to samo napisać i tak będzie uśliniony, ubłocony i kto wie co jeszcze, ja swojego zawsze po takich spotkaniach kąpię |
nie no Stefcia nie ma sensu kąpać no co Ty Aśka
Asia i Stefan - Pon 19 Wrz, 2011 10:33
Ale że co? Że i tak się wydra skąpie w jeziorze?
julkarem - Pon 19 Wrz, 2011 10:35
Asia i Stefan napisał/a: | Ale że co? Że i tak się wydra skąpie w jeziorze? |
no jak nie jak tak, jak on to KOCHA
koluś - Pon 19 Wrz, 2011 14:41
he,he,ja Kolusia wykąpię dopiero po spotkaniu, bo domyślam się w jakim stanie wróci...
Kala - Pon 19 Wrz, 2011 16:28
moje kluski też czeka kąpanko bo wonieją na kilometr :twisted: ale cóż.. jakoś ten tydzień jeszcze wytrzymam
koluś - Pon 19 Wrz, 2011 16:29
nie chciałabyś Kolusia powąchać :razz:
Miła od Gucia - Wto 20 Wrz, 2011 10:23
Mam dwulitrową puszkę oliwek,
jeśli ktoś lubi oliwki proszę zabrać ze sobą jakieś słoiczki, chętnie się podzielę.
Gosiu czy mogłabyś zabezpieczyć otwieracz do puszek.
julkarem - Wto 20 Wrz, 2011 10:33
Miła od Gucia napisał/a: | Mam dwulitrową puszkę oliwek,
jeśli ktoś lubi oliwki proszę zabrać ze sobą jakieś słoiczki, chętnie się podzielę.
Gosiu czy mogłabyś zabezpieczyć otwieracz do puszek. |
oj chętnie, uwielbiam
Asia i Stefan - Wto 20 Wrz, 2011 10:43
A Tatary, ja mam pytanie do Was- na to spotkanie też zaplanowaliście jakąś zupkę?
Słuchajcie, gdyby się komuś przypomniało, że trzeba coś zabrać, dokupić, to dajcie proszę znać, postaram się tym zająć. W tej chwili nic mi takiego do głowy nie przychodzi, ale może Wy macie pomysł?
Winstonowy_dom - Wto 20 Wrz, 2011 11:17
ale Wy jedzenie planujecie czyżby jaki pan taki pies, czy tam jaki pies taki pan znajdowało odzwierciedlenie? będziemy pożerać jak bassety
julkarem - Wto 20 Wrz, 2011 11:20
Winstonowy_dom napisał/a: | ale Wy jedzenie planujecie czyżby jaki pan taki pies, czy tam jaki pies taki pan znajdowało odzwierciedlenie? będziemy pożerać jak bassety |
no tak musowo, my naród pożeraczy zawsze jest fultum jedzenia
koluś - Wto 20 Wrz, 2011 15:59
a po co są niby takie spotkania :razz: żarełko to podstawa a z wiadomych powodów nic się nie zmarnuje :razz:
Dorti - Wto 20 Wrz, 2011 16:40
Przywiozę całą blachę domowego ciasta i ma to być zjedzone :razz:
Będzie też grzaniec ale bez alkoholu (muszę zabrać garnek) i sałatka z kurczakiem i brzoskwiniami :wink:
Jak nic nie wymyślę i nie zdążę kupić termosu to liczę na Waszą kawusię :grin:
koluś - Wto 20 Wrz, 2011 16:46
ooooo, ciastoooooooo domoweeeee, super Dorti będzie zjedzone, obiecujemy :razz: ja niestety nie mam termosiku i nie zdążę kupić
luvena - Sro 21 Wrz, 2011 06:06
Kurcze,ja niestety nie będę mogla przyjechać,mam festyn w szkole :sad: Bardzo żaluje,ale niestety muszę tam być 11-15 i nijak się nie wyrobie.
Kala - Sro 21 Wrz, 2011 07:23
luvena napisał/a: | Kurcze,ja niestety nie będę mogla przyjechać,mam festyn w szkole :sad: Bardzo żaluje,ale niestety muszę tam być 11-15 i nijak się nie wyrobie. |
wielka szkoda!.. siotrzyczki miałby w końcu okazję się spotkać może nastepnym razem się uda..
Kamoos - Sro 21 Wrz, 2011 16:14
czy kiedyś będzie jakieś spotkanie bliżej śląska ? :sad:
Miła od Gucia - Sro 21 Wrz, 2011 18:12
Helenko,
musi zawsze być ten pierwszy, organizator
zrób rozeznanie wokół sobie, może jakiś ośrodek, żeby teren był dla Was dostępny, albo ktoś kto ma duży domek, polanę, itd., i myślę, że byś na takie sobotnie spotkania znalazła wielu chętnych
Joasika pierwsza by przyjechała :lol:
Miła od Gucia - Sro 21 Wrz, 2011 18:13
szkoda Luvenko, ale jak pisze Kala, może następnym razem się spotkamy i poznamy :lol:
watla - Sro 21 Wrz, 2011 18:14
Zezwolenie mam.Leży cieplutkie w torebce.Pan nie mógł się nadziwić,że ludzie nie tylko z Poznania ale też Torunia, Gorzowa, Bydgoszczy przyjeżdżają.
Suche gałęzie z młodnika możemy palić ile chcemy.
Myślę sobie że jak ugotujemy zupkę i przywleczemy maszynkę to może weźmiemy czajnik i wodę mineralną w dużych butlach i kawę i herbatę na bieżąco będziemy sobie robić.
Tylko pytanie czy będą naczynka do ciepłych napoi???Czy też mamy kubki z domu przywieźć?
Miła od Gucia - Sro 21 Wrz, 2011 18:17
ja mam kubeczki jednorazowe typowe do gorących napoi
zaraz je wyjmę i zapakuję
to co termosu z kawą nie brać ?
watla - Sro 21 Wrz, 2011 18:26
Nie bierz.Damy radę na gazie.
Winstonowy_dom - Sro 21 Wrz, 2011 18:44
My zaplanowaliśmy na sobotę kruche babeczki z kremem krówkowym trzeba będzie ich trochę narobić, bo widzę, że łasuchów nie brakuje i może jakąś sałatkę? Cezar?
Miła od Gucia - Sro 21 Wrz, 2011 19:07
Winstonowy_dom napisał/a: | My zaplanowaliśmy na sobotę kruche babeczki z kremem krówkowym |
niam, niam, coś dla mnie :lol:
Miła od Gucia - Sro 21 Wrz, 2011 19:11
Jeśli wszyscy z listy przyjadą, a przyjadą - prawda ?
to statystyki, hi hi przedstawiają się następująco:
Rodzin - 12
Dorosłych - 21
Dzieci - 7
BASSETÓW - 15
Innych psiaczków - 3
julkarem - Sro 21 Wrz, 2011 19:12
Winstonowy_dom napisał/a: | My zaplanowaliśmy na sobotę kruche babeczki z kremem krówkowym trzeba będzie ich trochę narobić, bo widzę, że łasuchów nie brakuje i może jakąś sałatkę? Cezar? |
o matko ale pychotki będą i znowu będzie odchudzanie po spotkaniu :razz:
zuza i gabi - Sro 21 Wrz, 2011 19:13
Nas raczej nie będzie.
tatar - Czw 22 Wrz, 2011 07:17
Uuuuuu, uzasadnienie na piśmie prosimy, albo L4 od min 2 lekarzy w tym jednego specjalisty
eufrazyna - Czw 22 Wrz, 2011 07:19
watla napisał/a: | Nie bierz.Damy radę na gazie. |
Nie wątpię, że dacie
julkarem - Czw 22 Wrz, 2011 07:56
zuza i gabi napisał/a: | Nas raczej nie będzie. |
to sie nadaje juz tylko na nagane
koluś - Czw 22 Wrz, 2011 13:34
watla napisał/a: | Nie bierz.Damy radę na gazie. |
fajnie, że będzie gaz a tak poważnie to spakuję jakąś kawkę i dobrą herbatkę do zrobienia, wodę też weźmiemy, zrobię sałatkę (jeszcze nie wiem jaką, może taką z kuskusa), a że jedzie z nami Zocha no to pewnie przywieziemy jakieś głupoty :razz:
Miła od Gucia - Pią 23 Wrz, 2011 15:10
40 sztuk kiełbasy śląskiej przygotowane
nie przyprawiam jej niczym, bo nie wiemy ile z tego dostanie się bassiorom :lol:
:lol:
sałatkę wieczorem też będę robić, a jaką to niespodzianka
watla - Pią 23 Wrz, 2011 17:10
Zupa pomidorowa ugotowana.
Sałatka się robi.
Teren dzisiaj został obejrzany.
Prośba od Pana Prezesa to taka aby nie kąpać psów jak są wędkarze, ale to się da zrobić./Mam nadzieję że wydra Stefan wytrzyma/Wędkarze wytrzymają jakieś 40 min i sobie pojadą do domu.
No to wsiadajcie w auta i w drogę.
gkoti - Pią 23 Wrz, 2011 17:20
No to wesołej zabawy, pogoda Wam dopisze, bo zapowiadają, super imprezka będzie :wink: Szkoda tylko, że to tak daleko od Malborka :cry:
BASSiBAWARIA - Pią 23 Wrz, 2011 17:24
Potwierdzamy swoją obecność.Basy przywiozą dla wszystkich bestii po gryzaku-wędzonej tchawicy,a dla nas pewnie piwko,chipsy i słodkie.Do zobaczyska.O której można się zacząć już zjeżdżać?10?12?
BASSiBAWARIA - Pią 23 Wrz, 2011 18:04 Temat postu: Bawaria pogromca wędkarzy no szkoda,szkoda,że czasy jak Bawaria wyszukiwała wędkarzy po krzakach i straszyła stając na tylnich łapach jak niedzwiedz i rycząc już minęły...zapaleńcy szybko by się zwinęli z terenu..ale też daje im 40min.ha ha ha
zuza i gabi - Pią 23 Wrz, 2011 18:16
Właśnie dzwoniła do mnie Anitka i kazała przekazać,że bardzo przeprasza ale jutro nie
przyjedzie do Kaźmierza jest chora i bardzo źle się czuje :cry:
Miła od Gucia - Pią 23 Wrz, 2011 18:40
Bardzo smutna wiadomość i dlatego, że ich nie będzie, i dlatego, że jest chora :sad:
watla - Pią 23 Wrz, 2011 19:16
Oj smutna wiadomość.Anitko wracaj kofana do zdrowia szybciutko.
Coś mi się wydaje że Bawaria skończy pierwsza przy maszcie hihihi lepiej żeby nikogo nie zjadła :wink: A tak serio to Tatar to tam od 9 będzie grasował.Przydałaby się męska pomoc przy noszeniu gałązek na ognisko.
Winstonowy_dom - Pią 23 Wrz, 2011 21:34
Babeczkowa manufaktura w kuchni na całego. Winston szefem kuchni!
Miła od Gucia - Pią 23 Wrz, 2011 21:36
mnie już slinka cieknie jak Winstonowi w kuchni :lol: :lol:
Miła od Gucia - Nie 25 Wrz, 2011 11:34
wróciliśmy około 21 wieczorkiem i padliśmy
Gustaw do dziś odsypia - zbój jeden -
Było wspaniale, pogoda dopisała
http://www.youtube.com/watch?v=BaG077N5xQo
http://www.youtube.com/watch?v=YmZARbTCLIk
http://www.youtube.com/watch?v=LJmYLKAgkmo
http://www.youtube.com/watch?v=6IIgclzu94Q
http://www.youtube.com/watch?v=iIw8l0bFj9E
http://www.youtube.com/watch?v=U0axw9LYVnM
http://www.youtube.com/watch?v=CssuUMtZ9MY
http://www.youtube.com/watch?v=dDOi0P8YFZQ
http://www.youtube.com/watch?v=Ixxx6oSGWdY
http://www.youtube.com/watch?v=8v4kd90LSFk
http://www.youtube.com/watch?v=8UvuoxRPK4w
http://www.youtube.com/watch?v=9zFrtGUEloc
jeśli ktoś wie, jak z paru filmów na youtube zrobić jeden proszę o wskazówki na pw
koluś - Nie 25 Wrz, 2011 13:01
wiadomo kto wpadł na taki ''świetny'' pomysł i nie był to Tatar :shock:
Zosia tylko na nią czekała i na Bawarię
patrzę w tę stronę....
i w drugą... po co ich tu tyle, nie wierzę
to na to czekała Bogusia
Stefan padł, a Koluś korzystał ze Stefanowej półki z łakociami
idźcie już, chcę w końcu spać :shock:
[img]htt
Miła od Gucia - Nie 25 Wrz, 2011 13:16
Szefowa pije kawusię
I sam Szef, kto chce zupki ?
Nie wierzę, Gustaw szaleje z piłką
Zuza i Gabi ze swoimi “dziewczynkami”
Kto tam się schował, kto zgadnie ???
Chili, i co czapeczka pasuje ?
Hm, dobry ten ajer koniaczek Joasiu
eufrazyna - Nie 25 Wrz, 2011 13:54
Nooooo...! W koncu moge zazdroscic jeszcze bardziej
Batus - Nie 25 Wrz, 2011 16:40
Ja niestety też nie dojechałam, ale zdjęcia bardzo fajne, pogodę mieliście piękną
Asia i Stefan - Nie 25 Wrz, 2011 17:55
Bernardy właśnie wyjechały, a ja mogę ogarnąć zdjęcia
Benuś
Wyszły wilki z lasu pomysł Michała na transport drewna na ognisko, opatentować???
Szefunio znalazł chwilkę na czułości
Tap madl
i ciąg dalszy, jakież my mamy boskie kobietki na forum!
Cudeńkowa szefowa , zaraz po jej prawicy Bawariowo-Bassowy człowiek, Ala
zuza i gabi - Nie 25 Wrz, 2011 18:09
Platon tak za tobą tęskniłam :grin:
Uploaded with ImageShack.us
zuza i gabi - Nie 25 Wrz, 2011 18:14
Mam nowego kolegę od spacerowania :grin:
Asia i Stefan - Nie 25 Wrz, 2011 18:15
Ciocia Mariola
Szef wszystkich szefów
Szczęśliwa rodzinka
I kolejna
Dostojna Bawaria
Tolinka-chudzinka
Zaprzyjaźniona Dynia, mam nadzieję, że wszyscy trochę nieufni w stosunku do tej rasy przekonali się chociaż do tych dwóch laseczek
Zosia i Bernard
Tatarowe Szkraby miały świetną opiekę
I tutaj z ciocią Doną
Wujas Damian i miszcz drugiego planu, Andrew
I nawet ja mam jedno osobiste zdjęcie z psiutem, i to jakim!
ania123 - Nie 25 Wrz, 2011 18:15
ale mieliscie fajne spotkanie
bez podpisow poznaje odrazu Daszke przez plame na plecach Chilliego i Koko i Tolke i Platona! no i oczywiscie Gucia i czarnulki niezle co?!
zuza i gabi - Nie 25 Wrz, 2011 18:17
zuza i gabi - Nie 25 Wrz, 2011 18:24
zuza i gabi - Nie 25 Wrz, 2011 18:27
zuza i gabi - Nie 25 Wrz, 2011 18:31
Asia i Stefan - Nie 25 Wrz, 2011 18:32
Trochę piaszczystego szaleństwa
Jakoś wyszliśmy z wprawy po zlocie, ustawianiu do zdjęcia grupowego nie było końca
A to już z domku, małe after party
Cała ekipa oglądała zdjęcia ze zlotu i wczorajszego spotkania
A tymczasem nasze "dwie krople wody"...:)
Pięknie Wszystkim za spotkanie dziękujemy, było cudnie, rodzinnie, zabawnie, smacznie, jednym słowem genialnie!!!!
P.S. Miłka baaaaardzo proszę o pomoc, ja nie ogarniam tego odwracania zdjęć. Pomożesz proszę?
zuza i gabi - Nie 25 Wrz, 2011 18:50
Poradzę sobie,na pewno sobie poradzę :grin:
Kala - Nie 25 Wrz, 2011 18:56
I my wszystkim serdecznie dziękujemy za ten pyszny, słoneczny, wesoły, przyjemny, ogółem cudnie spędzony dzionek było wspaniale!
oczywiście szczególne podziękowania dla Szefa i Szefowej
zuza i gabi - Nie 25 Wrz, 2011 18:57
Gucio z mamusią
zuza i gabi - Nie 25 Wrz, 2011 19:03
BASSiBAWARIA - Nie 25 Wrz, 2011 21:19 Temat postu: Teraz kolei na moje bassecie pokazy.... Teraz kolei na moje bassecie pokazy..........
gkoti - Nie 25 Wrz, 2011 21:33
Powiem za niektórymi...ZAZDRASZCZAM :lol:
BASSiBAWARIA - Nie 25 Wrz, 2011 22:15 Temat postu: ooooo tak...wzór do opatentowania obowiązkowo.... :grin:
Miła od Gucia - Nie 25 Wrz, 2011 22:31
ja jak zobaczyłam ten samochód z drzewem to zaniemówiłam :lol:
tylko basseciarze mogą mieć takie pomysły,
nieważne, że dopiero co myty, czyszczony,
czego się nie robi.... :lol:
BASSiBAWARIA - Nie 25 Wrz, 2011 22:52 Temat postu: Basseciarze i bestyjki :lol:
BASSiBAWARIA - Nie 25 Wrz, 2011 23:02 Temat postu: Moja ukochana słonica BAWARIA-dobroduszny olbrzym.
BASSiBAWARIA - Nie 25 Wrz, 2011 23:09 Temat postu: kolejne szalone zabawy
zuza i gabi - Pon 26 Wrz, 2011 04:36
zuza i gabi - Pon 26 Wrz, 2011 04:39
zuza i gabi - Pon 26 Wrz, 2011 04:41
zuza i gabi - Pon 26 Wrz, 2011 04:43
zuza i gabi - Pon 26 Wrz, 2011 04:45
zuza i gabi - Pon 26 Wrz, 2011 04:47
zuza i gabi - Pon 26 Wrz, 2011 04:50
zuza i gabi - Pon 26 Wrz, 2011 04:52
zuza i gabi - Pon 26 Wrz, 2011 04:58
zuza i gabi - Pon 26 Wrz, 2011 05:01
zojka - Pon 26 Wrz, 2011 06:03
Wiecie, ja Wam tak strasznie Z A Z D R A S Z C Z A M
że mi się nawet nie chce pisać, że zazdraszczam, bo mnie z tego zazdraszczania ściska
Czemuż te Mazury są tak daleko od świata?!
A może mini - zlocik Giżycko 2012, albo Mikołajki 2012 albo.... Węgorzewo?
Ja wszystko załatwię!!
Wszystko!!
Obiecywam!
Dorti - Pon 26 Wrz, 2011 06:42
Ja aparat miałam ze sobą ale fotki robiłam z opóżnieniem bo dnia następnego
Ogromne dzięki za spotkanie, za fantastyczne spotkanie. Za śmiechy hihy, za jedzonko pyszne, za kolejne spotkanie w świetnym towarzystwie :wink:
Kala i Zenuś dzięki za spanko i za nocne Polaków rozmowy :grin:
Tatary - DZIĘKI OGROMNE :!:
Iwa i Daszka odsypiają, cholerka dość długo odsypiają a Liszowska to o mało się wpół nie złamała jak wróciliśmy :wink: Tyle nowych zapachów zostało przywiezionych, że starczyło na godzinę obwąchiwania.
Teraz tylko czekać do kolejnego spotkania :wink:
Dorti - Pon 26 Wrz, 2011 07:07
Ludzie kochani zostawiłam moje okulary słoneczne w Każmierzu
Takie czarne, dość duże.
Może ktoś znalazł to niech się odezwie. Ja je tak kocham :wink:
julkarem - Pon 26 Wrz, 2011 08:13
Super fotki, pogoda była zamówiona więc była
Ja niestety następną razą myślę, że dojadę. Od 13 lat walczę z migreną i zawsze z nią przegrywam tylko kurde czemu akurat w tym terminie ,jak juz byłam uszykowana na zlot
watla - Pon 26 Wrz, 2011 10:06
Ślicznie dziękuję wszystkim za przybycie i świetną zabawę.
Dorota okulary mam ja.
Mam również zielony bidon do pojenia psa i czerwoną smycz sprawną - chyba :wink:
Czyje fanty czyje?
Winstony moje dzieci zachwycone były babeczkami.Bardzo proszę łopatologiczne wyjawienie na pw czynności aby te piękne dzieła powstały.Muszę zrobić a antytalent pieczeniowy jestem.
eufrazyna - Pon 26 Wrz, 2011 10:24
zojka napisał/a: | Wiecie, ja Wam tak strasznie Z A Z D R A S Z C Z A M
że mi się nawet nie chce pisać, że zazdraszczam, bo mnie z tego zazdraszczania ściska
Czemuż te Mazury są tak daleko od świata?!
A może mini - zlocik Giżycko 2012, albo Mikołajki 2012 albo.... Węgorzewo?
Ja wszystko załatwię!!
Wszystko!!
Obiecywam! |
Zojka- to ja jade!!!!!!!
Asia i Stefan - Pon 26 Wrz, 2011 10:29
Gocha smycz to nasza wczoraj coś tam musiałam szybko zakupić. ale generalnie jak się Wam przyda, to niech zostanie, a jak nie to możecie do kubła wywalić. A mi się nie udało babeczki spróbować, jak już mnie ochota naszła nie było ani jednej
Miła od Gucia - Pon 26 Wrz, 2011 11:29
julkarem napisał/a: | Super fotki, pogoda była zamówiona więc była
Ja niestety następną razą myślę, że dojadę. Od 13 lat walczę z migreną i zawsze z nią przegrywam tylko kurde czemu akurat w tym terminie ,jak juz byłam uszykowana na zlot |
szkoda, że Was nie było,
i Gucio Jogiego szukał, może dlatego był taki zły pod koniec
Skoro 13 lat walczysz, to pora tę walkę zakończyć, oczywiście wygrywając.
Ja Ci poczaruję i na pw napiszę :lol:
julkarem - Pon 26 Wrz, 2011 11:30
Miła od Gucia napisał/a: | julkarem napisał/a: | Super fotki, pogoda była zamówiona więc była
Ja niestety następną razą myślę, że dojadę. Od 13 lat walczę z migreną i zawsze z nią przegrywam tylko kurde czemu akurat w tym terminie ,jak juz byłam uszykowana na zlot |
szkoda, że Was nie było,
i Gucio Jogiego szukał, może dlatego był taki zły pod koniec
Skoro 13 lat walczysz, to pora tę walkę zakończyć, oczywiście wygrywając.
Ja Ci poczaruję i na pw napiszę :lol: |
czekam
koluś - Pon 26 Wrz, 2011 15:37
Aneta, zabiję te zdjęcia nie były do publikacji :razz:
koluś - Pon 26 Wrz, 2011 15:40
Miła od Gucia napisał/a: | ja jak zobaczyłam ten samochód z drzewem to zaniemówiłam :lol:
tylko basseciarze mogą mieć takie pomysły,
nieważne, że dopiero co myty, czyszczony,
czego się nie robi.... :lol: |
nie Bogusia, to nie basseciarze mają takie pomysły, to tylko Michał ma takie mądre pomysły... ale lanosowi mało co już może zaszkodzić
watla - Pon 26 Wrz, 2011 16:00
Dominika co się przejmujesz -Koluś wysoko mierzy :wink:
Marynia - Pon 26 Wrz, 2011 16:18
Miło było znów Was zobaczyć,choć tylko na fotkach,na super fotkach ze super spotkanka :lol:
Dorti - Pon 26 Wrz, 2011 18:14
To ja dorzucę kilka zdjęć z dnia po spotkaniu w Każmierzu.
Trzeba się dotlenić :wink:
Platon i Iwa - tak jesteśmy uhahane
Dasza i Tola - zwiadowczynie :razz:
Tolcia w gotowości do aportu
Dacha - zakapior :grin:
laleczka jestem jakby co
Asia i Stefan - Pon 26 Wrz, 2011 18:48
Ha! a ja nawet wiem, gdzie byliście
Bernard - Pon 26 Wrz, 2011 21:23
A Ja nie wiem :cry: ale żałuję ,że mnie tam nie było
Asia i Stefan - Wto 27 Wrz, 2011 07:53
Na wybiegu dla psów przy Malcie byli, nie martw się ciotka, następnym razem tam pojedziemy i się ze wszystkimi chętnymi umówimy na psie szaleństwa
Kala - Wto 27 Wrz, 2011 16:35
Ha! a wcale nie na Malcie zgaduj zgadula gdzie złota kula :twisted:
Ewelinka ja to obstawiam, że jak nasze łachudry po dworze kicały to Wasza ekipa jeszcze spała :lol: nic straconego! zapraszamy!
Dorti ale na publikację mojej gęby zgody nie było
Dorti - Wto 27 Wrz, 2011 17:08
Kala napisał/a: | Ha! a wcale nie na Malcie zgaduj zgadula gdzie złota kula :twisted:
Ewelinka ja to obstawiam, że jak nasze łachudry po dworze kicały to Wasza ekipa jeszcze spała :lol: nic straconego! zapraszamy!
Dorti ale na publikację mojej gęby zgody nie było |
Mała cicho być :razz:
Bernard - Wto 27 Wrz, 2011 20:53
No właśnie cicho być i mała nie grzesz :wink: bo akurat twoja bużka śliczna jest :!:
Asia i Stefan - Sro 28 Wrz, 2011 07:58
W takim razie to musi być ten Wasz słynny Lasek Marceliński
Dorti - Sro 28 Wrz, 2011 13:48
http://www.youtube.com/watch?v=LHq8Sfnm7B8
Kala - Sro 28 Wrz, 2011 16:16
Asia i Stefan napisał/a: | W takim razie to musi być ten Wasz słynny Lasek Marceliński |
BRAVO Asia!
Dorti a filmowa muzyczka gdzie jest?
Dorti - Sro 28 Wrz, 2011 16:24
Kala napisał/a: | Asia i Stefan napisał/a: | W takim razie to musi być ten Wasz słynny Lasek Marceliński |
BRAVO Asia!
Dorti a filmowa muzyczka gdzie jest? |
muzyczka uleciała :wink:
ania123 - Sro 28 Wrz, 2011 16:38
swietny filmik
eufrazyna - Sro 28 Wrz, 2011 18:27
Kurde, musiałam wyłączyć ten film, bo BuBu i Tola tak się rozdarły, że cała okolica słyszeć je musiała
Asia i Stefan - Sro 28 Wrz, 2011 18:38
filmik super, już ozdobił moją fejsbukową tablicę
Dorti - Sro 28 Wrz, 2011 19:34
No ja go z głosem też nie mogę puszczać bo wszystkie, które są w domu się drą a w szczególności Angela. Stójki robi, gapi się w kompa, w telewizor bo sama nie wie skąd i dlaczego
Winstonowy_dom - Pon 03 Paź, 2011 20:20
Dopiero teraz znalazłam czas żeby zajrzeć na forum. W imieniu swoim i reszty Winstonów chciałabym Wam podziękować za tak miłe spotkanie Bardzo dobrze się bawiliśmy Niesamowicie było zobaczyć tyle baśków naraz! Wszystkie przepiękne i przesympatyczne. Miła, dziękujemy za smakołyki dla Winstona (smakują, a jak!) i szczęśliwego żabulca Z wielką chęcią weźmiemy udział w kolejnym bassecim spotkaniu!
Winstonowy_dom - Pon 03 Paź, 2011 20:26
Zuzia i Gabi - wysłałam właśnie prywatną wiadomość, ale nie wiem czy doszła, bo nie widzę jej w wysłanych. daj znać
BASSiBAWARIA - Wto 04 Paź, 2011 16:31 Temat postu: Za.... Ja również i moje bestie szalenie dziękujemy za spotkanie w Kazmierzu,wspaniale wypełniona sobota,niezapomniane chwile,wspomnienia,zwariowani basseciarze i cała banda długouchych..warto żyć dla takich chwil.....dzięki wielkie .Już czekamy na kolejny zjazd,zlot,cokolwiek by móc przeżyć kolejną uczte dla oczu i serca.Pozdrawiamy.
koluś - Wto 04 Paź, 2011 16:47
he,he Koluś też dziękuje Bawarii za miłe popołudnie :razz: a my już nie możemy doczekać się kolejnego spotkania! dziękujemy Tatarom i reszcie przemiłych gości
Miła od Gucia - Wto 04 Paź, 2011 22:02
watla - Sro 12 Paź, 2011 19:50
Dziękuję ślicznie.
koluś - Czw 13 Paź, 2011 15:56
to my Wam dziękujemy
Bernard - Czw 13 Paź, 2011 20:26
No własnie :wink:
BASSiBAWARIA - Pon 26 Mar, 2012 19:40
Jak tam?wiadomo coś o kolejnym zjezdzie nad rozpódą kazimierską? :lol:
ciepło nadchodzi,trza by się spotkać.
Jak tam watla?miałaś juz czas popytać ,czy bracia wędkarze nas wpuszczą?
|
|