Nasze Bassety
Klub Miłośników Basset Hound i podobnych.

Wystawy - Włocławek-4 wrzesień 2011

Bernard - Pon 05 Wrz, 2011 18:15
Temat postu: Włocławek-4 wrzesień 2011
Informuję ,że w dniu wczorajszym,ja też jestem z tego powodu wczorajsza :mrgreen: :shock: na włocławskiej wystawie psów rasowych Benek został zwycięzcą rasy-konkurencja nie była zbyt duża , basset był jeden :mrgreen: :wink: zwycięzcą młodzieży ,otrzymał lokatę doskonałą, mimo, że stanąć porządnie nie umiał :shock: został najlepszym juniorem :lol: i najpiękniejszym psem związku włocławskiego,ale to pewnie dlatego ,że tu wszyscy nas znają :mrgreen: w odpowiedzi na tą informację, moja mama osobista ,wypowiedziała jedno zdanie ALE JAJA CHYBA SĘDZIA BYŁ PIJANY :shock: :mrgreen: pozdrawiamy a i jeszcze mój Damian w sobotę wieczorem chciał mnie zawieżc do Dorti :shock: żeby mnie nauczyła ,a ja potem zebym Benka nauczyła, jaką on ma mieć postawę NA WYSTAWIE :shock: :mrgreen: PARĘ GODZIN PRZED WYSTAWA :wink: dobrze ,że nie wiedział gdzie Dorota mieszka :lol: :wink: [/fade]
Dorti - Pon 05 Wrz, 2011 18:41

No nie wytrzymam :mrgreen:
Po pierwsze to gratulacje i nie ważne czy konkurencja była czy nie :wink:
To przecież sukces Benka i tylko to się liczy :grin:
Swoją drogą to Damian mógł Was wsadzić w auto i pognać w okolice a potem to już tylko pytać o stado bassetów a by go nakierowali :razz: :mrgreen:
Pozdrawiam Was serdecznie :grin:

Kala - Pon 05 Wrz, 2011 19:52

no proszę! coż za niespodzianka.. bo jakoś sobie nie przypominam kochana żebyś wspominała coś o planach wystawowych ;) Wielkie Gratulacje! tak trzymać! ucałuj mordę jedną od cioci :P i mi tu proszę nie umniejszać zasług zacnego Pana Benka bo dupsko przeczepię :P
Mirka - Pon 05 Wrz, 2011 20:59

brawo Benuś :lol:
Gratulacje dla odważnej Pańci :wink:

Asia i Stefan - Wto 06 Wrz, 2011 08:22

Pochwaliła się i na forum. Brawo Ciotka, brawo Benek!!!!!
Żałuję, że mnie tam nie było i tego nie widziałam, na pewno było zacnie :)

Lutex - Wto 06 Wrz, 2011 08:43

duze brawka dla Benka i Panci :) my naszego lu raz wystawialismy i byl sam w klasie szczeniat. no i lobuz podczas prezentacji wysikal sie bezczelnie na samym srodku. fakt, ze wtedy ladnie sie wypial, bo na szczescie jeszcze lapy nie podnosil hihi
jeszcze raz gratulujemy pierwszego zwyciestwa :mrgreen:

Miła od Gucia - Wto 06 Wrz, 2011 08:57

i od nas proszę przyjąć gratulacje
i życzymy dalszych sukcesów

watla - Wto 06 Wrz, 2011 09:39

Gratulacje
julkarem - Wto 06 Wrz, 2011 11:29

Brawo Benio :mrgreen: pierwsze koty za płoty :wink:
koluś - Wto 06 Wrz, 2011 15:21

he, he, a co Beniu nie miał dać rady :mrgreen: gratulacje :mrgreen: pewnie stał jak się patrzy i miną nadrabiał :mrgreen: :razz: podejrzewam, że Koluś nawet w takich sprzyjających okolicznościach by nie wygrał :mrgreen:
domelcia - Wto 06 Wrz, 2011 16:55

bravo bravo!!!
Marynia - Wto 06 Wrz, 2011 19:26

No super,gratulujemy :lol:
Joasika - Sro 07 Wrz, 2011 13:52

No gratulujemy, Beniu :!:

Bestio przystojna :mrgreen:

Asia i Stefan - Sro 07 Wrz, 2011 13:58

Ciotka a czemu Ty tych zdjęć nie wrzucisz pięknych, które na fejsbuku są??? Dawaj, dawaj, piękne są!!!!
Bernard - Sro 07 Wrz, 2011 15:19

Dziękujemy wszystkim bardzo ,bardzo :mrgreen: choć myślimy ,że to już się więcej nie powtórzy :mrgreen: :wink: Droga ciotko Aśko , jeśli chodzi o wstawianie zdjęć na forum to mam coś z intelektu basseta :mrgreen: żadnego przy tym nie obrażajaąc :lol: :wink:
zojka - Czw 08 Wrz, 2011 06:04

No szczere i gromkie oklaski!! :lol: :lol:

Ja poproszę jeszcze ( o ile można oczywiście) zdjęcia ze szkolenia u Doroty.

Znaczy te szczególnie, gdzie pańcia jest już (w/u)stawiona :mrgreen:

Joasika - Czw 08 Wrz, 2011 06:36

Dziewczyny, a jak Was znaleźć na fb :?:

Bo ja to nieciumata z tym fb jestem :roll: :oops:

Miła od Gucia - Czw 08 Wrz, 2011 06:53

No jak można gratulować i nie zobaczyć słodziaka i Jego Pańciostwa
kawę mi stawiacie, w Kaźmierzu wypiję :lol: :lol:

Pięknie się prezentujecie, pięknie

Bernard - Pią 09 Wrz, 2011 20:09

Bogusiu co tam kawa ,herbatę z prądeeeeeeem masz u mnie buziak :mrgreen: :wink:
Bernard - Pią 09 Wrz, 2011 20:14

Joasika na FB widnieje jako Ewelina Zuchowska, to co szukamy się ,bo Ja ciebie tyż znależć nie mogę :oops: :mrgreen: :wink:
DUDI DOG`S - Pią 09 Wrz, 2011 20:26

Szkoda, że nie widziałeś jak wyglądała nasza pierwsza wystawa. Wysiada przy tym każda komedia i horror. Lecz Bawiliśmy się bardzo dobrze.
Bernard - Pią 09 Wrz, 2011 21:39

:wink:
eufrazyna - Sob 10 Wrz, 2011 19:56

Ja jak zwykle ostatnio, z opóźnieniem- GRATULACJE :mrgreen: I nie umniejszać Benkowych zasług!