|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Wystawy - Włocławek-4 wrzesień 2011
Bernard - Pon 05 Wrz, 2011 18:15 Temat postu: Włocławek-4 wrzesień 2011 Informuję ,że w dniu wczorajszym,ja też jestem z tego powodu wczorajsza :shock: na włocławskiej wystawie psów rasowych Benek został zwycięzcą rasy-konkurencja nie była zbyt duża , basset był jeden :wink: zwycięzcą młodzieży ,otrzymał lokatę doskonałą, mimo, że stanąć porządnie nie umiał :shock: został najlepszym juniorem :lol: i najpiękniejszym psem związku włocławskiego,ale to pewnie dlatego ,że tu wszyscy nas znają w odpowiedzi na tą informację, moja mama osobista ,wypowiedziała jedno zdanie ALE JAJA CHYBA SĘDZIA BYŁ PIJANY :shock: pozdrawiamy a i jeszcze mój Damian w sobotę wieczorem chciał mnie zawieżc do Dorti :shock: żeby mnie nauczyła ,a ja potem zebym Benka nauczyła, jaką on ma mieć postawę NA WYSTAWIE :shock: PARĘ GODZIN PRZED WYSTAWA :wink: dobrze ,że nie wiedział gdzie Dorota mieszka :lol: :wink: [/fade]
Dorti - Pon 05 Wrz, 2011 18:41
No nie wytrzymam
Po pierwsze to gratulacje i nie ważne czy konkurencja była czy nie :wink:
To przecież sukces Benka i tylko to się liczy :grin:
Swoją drogą to Damian mógł Was wsadzić w auto i pognać w okolice a potem to już tylko pytać o stado bassetów a by go nakierowali :razz:
Pozdrawiam Was serdecznie :grin:
Kala - Pon 05 Wrz, 2011 19:52
no proszę! coż za niespodzianka.. bo jakoś sobie nie przypominam kochana żebyś wspominała coś o planach wystawowych Wielkie Gratulacje! tak trzymać! ucałuj mordę jedną od cioci i mi tu proszę nie umniejszać zasług zacnego Pana Benka bo dupsko przeczepię
Mirka - Pon 05 Wrz, 2011 20:59
brawo Benuś :lol:
Gratulacje dla odważnej Pańci :wink:
Asia i Stefan - Wto 06 Wrz, 2011 08:22
Pochwaliła się i na forum. Brawo Ciotka, brawo Benek!!!!!
Żałuję, że mnie tam nie było i tego nie widziałam, na pewno było zacnie
Lutex - Wto 06 Wrz, 2011 08:43
duze brawka dla Benka i Panci my naszego lu raz wystawialismy i byl sam w klasie szczeniat. no i lobuz podczas prezentacji wysikal sie bezczelnie na samym srodku. fakt, ze wtedy ladnie sie wypial, bo na szczescie jeszcze lapy nie podnosil hihi
jeszcze raz gratulujemy pierwszego zwyciestwa
Miła od Gucia - Wto 06 Wrz, 2011 08:57
i od nas proszę przyjąć gratulacje
i życzymy dalszych sukcesów
watla - Wto 06 Wrz, 2011 09:39
Gratulacje
julkarem - Wto 06 Wrz, 2011 11:29
Brawo Benio pierwsze koty za płoty :wink:
koluś - Wto 06 Wrz, 2011 15:21
he, he, a co Beniu nie miał dać rady gratulacje pewnie stał jak się patrzy i miną nadrabiał :razz: podejrzewam, że Koluś nawet w takich sprzyjających okolicznościach by nie wygrał
domelcia - Wto 06 Wrz, 2011 16:55
bravo bravo!!!
Marynia - Wto 06 Wrz, 2011 19:26
No super,gratulujemy :lol:
Joasika - Sro 07 Wrz, 2011 13:52
No gratulujemy, Beniu :!:
Bestio przystojna
Asia i Stefan - Sro 07 Wrz, 2011 13:58
Ciotka a czemu Ty tych zdjęć nie wrzucisz pięknych, które na fejsbuku są??? Dawaj, dawaj, piękne są!!!!
Bernard - Sro 07 Wrz, 2011 15:19
Dziękujemy wszystkim bardzo ,bardzo choć myślimy ,że to już się więcej nie powtórzy :wink: Droga ciotko Aśko , jeśli chodzi o wstawianie zdjęć na forum to mam coś z intelektu basseta żadnego przy tym nie obrażajaąc :lol: :wink:
zojka - Czw 08 Wrz, 2011 06:04
No szczere i gromkie oklaski!! :lol: :lol:
Ja poproszę jeszcze ( o ile można oczywiście) zdjęcia ze szkolenia u Doroty.
Znaczy te szczególnie, gdzie pańcia jest już (w/u)stawiona
Joasika - Czw 08 Wrz, 2011 06:36
Dziewczyny, a jak Was znaleźć na fb
Bo ja to nieciumata z tym fb jestem
Miła od Gucia - Czw 08 Wrz, 2011 06:53
No jak można gratulować i nie zobaczyć słodziaka i Jego Pańciostwa
kawę mi stawiacie, w Kaźmierzu wypiję :lol: :lol:
Pięknie się prezentujecie, pięknie
Bernard - Pią 09 Wrz, 2011 20:09
Bogusiu co tam kawa ,herbatę z prądeeeeeeem masz u mnie buziak :wink:
Bernard - Pią 09 Wrz, 2011 20:14
Joasika na FB widnieje jako Ewelina Zuchowska, to co szukamy się ,bo Ja ciebie tyż znależć nie mogę :wink:
DUDI DOG`S - Pią 09 Wrz, 2011 20:26
Szkoda, że nie widziałeś jak wyglądała nasza pierwsza wystawa. Wysiada przy tym każda komedia i horror. Lecz Bawiliśmy się bardzo dobrze.
Bernard - Pią 09 Wrz, 2011 21:39
:wink:
eufrazyna - Sob 10 Wrz, 2011 19:56
Ja jak zwykle ostatnio, z opóźnieniem- GRATULACJE I nie umniejszać Benkowych zasług!
|
|