|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Spotkania i Zloty - VIII Zlot Bassetów Lipiny 2012 - pogaduszki
Miła od Gucia - Pią 13 Sty, 2012 21:46 Temat postu: VIII Zlot Bassetów Lipiny 2012 - pogaduszki Widzę, że pojawia się wiele pytań dotyczących zlotu, a także czytam wiele propozycji dotyczących kolejnego, już VIII basseciego zlotu - dlatego też zakładam temat i zapraszam :lol:
Bernard - Sob 14 Sty, 2012 00:24
Lubię tooooooo :wink:
Joasika - Sob 14 Sty, 2012 11:14
A ja mam konkretne pytanie: kto w tym roku organizuje Zlot
jabluszko520 - Sob 14 Sty, 2012 15:12
o o o to ja tu będę częściej zaglądać :grin: interesujący temat
Marynia - Sob 14 Sty, 2012 16:49
W tamtym roku było tak cudnie,że organizatora(ów) nie zmieniałabym
Joasika - Sob 14 Sty, 2012 20:04
To ja na licytację tradycyjnie flaszeczkę likieru z Thermomixa zaklepuję
Jeno muszę się zdecydować, czy ajerkoniaczek to będzie, czy kukułki, czy bananowy....
A może cytrynóweczka...
No, nie mogę się zdecydować
gkoti - Sob 14 Sty, 2012 20:20
To ja może też cytrynóweczkę, albo malibu :wink:
besta - Sob 14 Sty, 2012 21:01
A ja mogę ze dwóch sponsorów "namówić" już nawet wstępnie rozmawiałam.
Miła od Gucia - Sob 14 Sty, 2012 21:11
Joasika napisał/a: | A ja mam konkretne pytanie: kto w tym roku organizuje Zlot |
Joasiu
poprosimy Luizę "Batus"
aby dalej prowadziła swe rozpoczęte dzieło organizacji zlotu :lol:
Joasika - Sob 14 Sty, 2012 22:11
Miła od Gucia napisał/a: | Joasika napisał/a: | A ja mam konkretne pytanie: kto w tym roku organizuje Zlot |
Joasiu
poprosimy Luizę "Batus"
aby dalej prowadziła swe rozpoczęte dzieło organizacji zlotu :lol: |
Super :!:
Nie ukrywam, że w skrytości ducha na to liczyłam, jeno śmiałości proponować nie miałam :wink:
eufrazyna - Nie 15 Sty, 2012 10:55
Tiraririrra :wink:
Kama - Pon 16 Sty, 2012 08:54
CZy zlot może odbyć się w tym sympatycznym ośrodku w Lipinach
Jeśli będę pomocna to polecam się
Miła od Gucia - Pon 16 Sty, 2012 09:04
Kama napisał/a: | CZy zlot może odbyć się w tym sympatycznym ośrodku w Lipinach
Jeśli będę pomocna to polecam się |
Kama, to zależy od Was,
czy chcecie szukać nowego ośrodka
czy też chcecie aby zlot odbył się w Lipinach
ale to wszystko trzeba wcześniej załatwiać
wiadomo, że trzeba by było zarezerwować, cały ośrodek
żeby nie było żadnych gości / wczasowiczów.
A poza tym każdy domek na wagę złota :lol:
Dzięki za deklarację pomocy, zapewne będzie potrzebna. :lol:
Kama - Pon 16 Sty, 2012 09:20
Pewnie dobrze byłoby zadzwonić jeszcze w styczniu i zapytać o rezerwację
Wal śmiało jak będzie trzeba coś pomóc.
jabluszko520 - Wto 17 Sty, 2012 12:05
Lipiny - jakie to województwo...?
bo trochę tego jest: http://pl.wikipedia.org/wiki/Lipiny
julkarem - Wto 17 Sty, 2012 12:15
konińskie, koło Konina
julkarem - Wto 17 Sty, 2012 12:18
http://lipiny.prv.pl/
tu jest ten Ośrodek, tam jest super, ja byłabym za tym aby znów tam się odbyło, ino cały ośrodek dla nas (stowarzyszenia basiorków)bez żadnych gości
Miła od Gucia - Wto 17 Sty, 2012 12:37
http://forum.bassety.net/...?t=3948&start=0
Asia i Stefan - Wto 17 Sty, 2012 13:04
Trzeba zabrać gumowe buty, coby się na płytkach nie ślizgać
I zaraz przy ośrodku jest jeziorko, jak dla mnie bajer, bo wydra pływać musi
jabluszko520 - Wto 17 Sty, 2012 15:25
O rany, jak Wam zazdraszczam, och... życzę wspaniałej zabawy :*
Joasika - Wto 17 Sty, 2012 17:06
jabluszko520 napisał/a: | O rany, jak Wam zazdraszczam, och... życzę wspaniałej zabawy :* |
Zapraszamy na Zlot, zapraszamy - każdy bassetomaniak mile widziany
zojka - Wto 17 Sty, 2012 18:01
My na zlot jedziemy TYLKO z Tosią!
Reszta naszych buraczanych psów zostaje!
Joasika - Wto 17 Sty, 2012 19:37
zojka napisał/a: | My na zlot jedziemy TYLKO z Tosią!
Reszta naszych buraczanych psów zostaje! |
Bez Toli
Dodo AiJ - Pią 20 Sty, 2012 13:17
Doduś też chce w tym roku na zlot jechać, aby poznać osobiście wszystkie kumpelki i kumpli z forum :grin: pańcio też przekonany :smile:
Miła od Gucia - Pią 20 Sty, 2012 13:40
cudownie
bardzo się cieszę :lol: :lol: :lol:
koluś - Pią 20 Sty, 2012 13:52
no właśnie, zlot bez Dodusia :!: ciekawe czy Dropsik się w tym roku wybiera :shock:
julkarem - Pią 20 Sty, 2012 14:29
ciekawe czy Dropsik się w tym roku wybiera :shock: [/quote]
no tak bo za kim Spike będzie szalał musi byc Dropsik
BASSiBAWARIA - Pią 20 Sty, 2012 21:46 Temat postu: woow My też zaskoczymy w tym roku na zlot....
Kocham taakie weekendy...
Miła od Gucia - Pią 20 Sty, 2012 21:48
jeszcze cudniej :lol:
gkoti - Sob 21 Sty, 2012 17:51
No ja w tym roku to już na pewno będę, jak pan mąż mnie opuści/odpuści/do domu nie dotrze :wink: to biorę kogoś do pomocy i jedziemy, teraz juz nie odpuszczę :lol: :lol: :lol:
Joasika - Sob 21 Sty, 2012 18:59
gkoti napisał/a: | No ja w tym roku to już na pewno będę, jak pan mąż mnie opuści/odpuści/do domu nie dotrze :wink: to biorę kogoś do pomocy i jedziemy, teraz juz nie odpuszczę :lol: :lol: :lol: |
I tak trzymać :!: :!: :!:
My znowu stawimy się w komplecie
Spytałam ostatnio Mateusza, czy z nami w tym roku pojedzie. Chłop to juże pełnoletni, a tacy zazwyczaj z wapniakami nie podróżują
I co usłyszałam
"Ależ oczywiście, że jadę :!: "
Cóż mogę dodać
Zlot pasztetów to najlepsza, najbardziej niezapomniana impreza na świecie :!:
gkoti - Sob 21 Sty, 2012 19:45
:lol: :lol: :lol:
Kama - Sob 21 Sty, 2012 21:07
ja sie melduję w pełnym wymiarze z noclegami i wyżywieniem
BASSiBAWARIA - Sob 21 Sty, 2012 21:19
Ja i moje bestie też nie odpuścimy bez względu, gdzie ten zlot miałby się odbyć,choć w Lipinach było genialnie....
jeśli nadal pozostane w obecnym składzie-czyli ja sama+2 przyjazne bestie i duża gablota,to z chęcią kogoś z bestią zabierzemy po drodze.
zojka - Sob 21 Sty, 2012 22:01
Joasika napisał/a: | gkoti napisał/a: | No ja w tym roku to już na pewno będę, jak pan mąż mnie opuści/odpuści/do domu nie dotrze :wink: to biorę kogoś do pomocy i jedziemy, teraz juz nie odpuszczę :lol: :lol: :lol: |
I tak trzymać :!: :!: :!:
My znowu stawimy się w komplecie
Spytałam ostatnio Mateusza, czy z nami w tym roku pojedzie. Chłop to juże pełnoletni, a tacy zazwyczaj z wapniakami nie podróżują
I co usłyszałam
"Ależ oczywiście, że jadę :!: "
Cóż mogę dodać
Zlot pasztetów to najlepsza, najbardziej niezapomniana impreza na świecie :!: |
Weronka też jeździ
Zlot wsysa ... wciąga :0
Ja mam nadzieję, że z nami przyjedzie Robert (od Weronki)
Toż trzeba go już przyuczać!
Miła od Gucia - Sob 21 Sty, 2012 22:36
Mateusz jedzie, bo ja mam z Nim do pogadania :wink: :lol:
Fajnie, fajnie, że już jest tylu chętnych
Jeszcze proszę o troszkę czasu i cierpliwości
jest przygotowywany pierwszy oficjalny komunikat dotyczący zlotu :lol:
Miła od Gucia - Sob 21 Sty, 2012 22:37
a tymczasem sobie dalej "pogaduszkujmy" :lol:
racuchkasz - Nie 22 Sty, 2012 23:52
to i my się pojawimy, problem w tym że nie znamy daty chociaż przybliżonej Żonka z racji wykonywanego zawodu w tym roku nie może przez euro wziąć urlopu. Wszyscy mają dyżur aresztowy :neutral: także nie wiemy czy sobie robić nadzieje :cry:
Miła od Gucia - Pon 23 Sty, 2012 08:01
z reguły zlot organizujemy ostatni weekend sierpnia lub pierwszy września
to ustalimy wspólnie
Już niedługo ukaże się wstępny komunikat dotyczący zlotu
juz działamy poza forum, i przekażemy Wam informacje :lol:
zaczynamy wcześnie, waśnie po to, aby ustalić kwestie zlotu z Wami Kochani :lol:
Kala - Pon 23 Sty, 2012 08:05
Kochani, a można byłoby zlot zrobić np. na początku września? 31 mamy ślub no i siłą rzeczy zeszłoroczny termin nam zupełnie nie pasuje... z kolei przed ślubem nie będziemy mieć za bardzo czasu...
julkarem - Pon 23 Sty, 2012 08:55
dla mnie termin może byc obojetnie jaki, wiec wrzesien i tez może byc :wink:
Dorti - Pon 23 Sty, 2012 10:43
Kala napisał/a: | Kochani, a można byłoby zlot zrobić np. na początku września? 31 mamy ślub no i siłą rzeczy zeszłoroczny termin nam zupełnie nie pasuje... z kolei przed ślubem nie będziemy mieć za bardzo czasu... |
My w związku z tą informacją również nie będziemy mogli być
bo co jak co ale weselicha nie odpuszczę :wink:
Również jestem za pierwszym weekendem września.
Hania - Pon 23 Sty, 2012 11:23
Wrzesień nam odpada bo dzieciaczki idą do szkoły :sad:
Joasika - Pon 23 Sty, 2012 13:27
Hania napisał/a: | Wrzesień nam odpada bo dzieciaczki idą do szkoły :sad: |
Haniu, jak Zlot będzie w pierwszym tygodniu września, to uważam, że spokojnie dzieciaki mogą opuścić ten jeden dzień szkoły :wink: Bo to początek i jeszcze mało nauki
koluś - Pon 23 Sty, 2012 16:29 Temat postu: Re: woow
BASSiBAWARIA napisał/a: | My też zaskoczymy w tym roku na zlot....
Kocham taakie weekendy... |
a Koluś kocha Bawarię, więc musicie jechać
zojka - Pon 23 Sty, 2012 22:36
Joasika napisał/a: | Hania napisał/a: | Wrzesień nam odpada bo dzieciaczki idą do szkoły :sad: |
Haniu, jak Zlot będzie w pierwszym tygodniu września, to uważam, że spokojnie dzieciaki mogą opuścić ten jeden dzień szkoły :wink: Bo to początek i jeszcze mało nauki |
A mnie zwolnią?
Rogasowa - Pon 23 Sty, 2012 23:13
Nam też wrzesień pasuje.. 25sierpnia- ślub mojej jedynej rodzonej siostry.. Wypada iść
koluś - Wto 24 Sty, 2012 15:58
my się postaramy dopasować, czy to będzie koniec sierpnia czy początek września - w każdym razie ja, Koluś i Zocha myślę, jedziemy :!: nie wyobrażam sobie, żeby nie było reszty dziewczyn z ...dołka liczę na was :!:
co do szkoły to chyba nie aż taki problem, bo faktycznie na początku to luzy i sprawy organizacyjne, a termin ślubu ciężko zmienić przecież... Zocha to na pewno sobie szkołę odpuści
zojka - Sro 25 Sty, 2012 10:47
Zawsze będzie tak, że termin komuś bardzie pasuje a komuś mniej :grin:
Mnie sierpień bardziej a wrzesień mniej na ten przykład
Ale tradycją jest że przełom sierpnia i września czyli od 31 sierpnia do 2 września .... lub dłużej
tak mnie kalendarz mówi.
I jakby co to ja chętnie podejmę się poszukiwań ośrodka na Mazurach!
(już słyszę jęki - tak daleko?! :wink: )
koluś - Sro 25 Sty, 2012 10:52
no ale jakiś kompromis musi być, tak żeby jak najwięcej osób jechało!
Kama - Sro 25 Sty, 2012 10:55
Ja bym wolała lipiec bo właśnie sie dowiedziałam że jestem przy nadziei i na październik mam termin, Więc wolałabym sie nie kulać tylko jeszcze chodzić na zlocie Ale dostosuję się ostatecznie do większości
Joasika - Sro 25 Sty, 2012 10:55
zojka napisał/a: | Ale tradycją jest że przełom sierpnia i września czyli od 31 sierpnia do 2 września .... lub dłużej
tak mnie kalendarz mówi. |
No, mój tak samo rzecze :shock:
I nie chce inaczej
Termin nam pasuje jak najbardziej :!:
Niestety, okolice Mazurskie, choć piękne - już mniej :cry:
koluś - Sro 25 Sty, 2012 10:56
Kama napisał/a: | Ja bym wolała lipiec bo właśnie sie dowiedziałam że jestem przy nadziei i na październik mam termin, Więc wolałabym sie nie kulać tylko jeszcze chodzić na zlocie Ale dostosuję się ostatecznie do większości |
gratulacje
Kama - Sro 25 Sty, 2012 10:58
A dziękuję
Narazie uczucia mam mieszane bo mam już 3 sztuki w domu
Joasika - Sro 25 Sty, 2012 10:58
Kama napisał/a: | Ja bym wolała lipiec bo właśnie sie dowiedziałam że jestem przy nadziei i na październik mam termin, Więc wolałabym sie nie kulać tylko jeszcze chodzić na zlocie Ale dostosuję się ostatecznie do większości |
Z przyczyn teoretyczno-praktycznych (wakacje, brak wolnych miejsc w ośrodkach, wyższe ceny noclegów itepe) optymalnym terminem Zlotu pozostaje zawsze koniec sierpnia-początek września :wink:
Kama - Sro 25 Sty, 2012 10:59
Trudno będę się kulać
W siatkówkę ani w nogę nie zagram
Chyba że wy mną
zojka - Sro 25 Sty, 2012 11:02
Kama napisał/a: | Trudno będę się kulać
W siatkówkę ani w nogę nie zagram
Chyba że wy mną |
Gratulacje!!!
Oczywiście, że z Tobą zagramy!!
W karty na ten przykład możemy, alboż w Chińczyka!
Ja biorę jeno Tosię, wiec będę wolnym człowiekiem
Kama - Sro 25 Sty, 2012 11:07
Gdyby zgnięła piłka to ja proponuję mnie pokulać. Chociaż będę raczej jak piłka lekarska
To się zaopatrzę w Chińczyka i Scrable
Dziekuję wam za gratulacje
A mmoże ktoś ma więcej niz 3 sztuki dzieci w domu to by mnie wsparl doświadczeniem?
julkarem - Sro 25 Sty, 2012 11:39
[quote="koluś"]my się postaramy dopasować, czy to będzie koniec sierpnia czy początek września - w każdym razie ja, Koluś i Zocha myślę, jedziemy :!: nie wyobrażam sobie, żeby nie było reszty dziewczyn z ...dołka liczę na was :!:
tej a Michu gdzie?zostaje za karę
koluś - Sro 25 Sty, 2012 11:43
siem zobaczy jeszcze :shock: :razz:
Miła od Gucia - Sro 25 Sty, 2012 12:12
Termin zależy także od możliwości wynajęcia CAŁEGO ośrodka na czas zlotu.
To trzeba brać pod uwagę.
Kama - Sro 25 Sty, 2012 12:36
No i ktoś musi zająć się zaklepaniem pogody na zlot (niech będzie taka jak w zeszłym roku)
Bernard - Sro 25 Sty, 2012 19:46
Mnie wrzesień pasuję ten pierwszy wrześniowy tydzień :cool: Przedłużymy wakacje
Dagmara i Rafał - Sro 25 Sty, 2012 20:46
jak już będzie wiadomo gdzie to może i ja się załapie:) moge???:)
Asia i Basia - Sro 25 Sty, 2012 20:51
Oczywiscie, kazdy moze przyjechac na zlot, serdecznie zapraszamy
Kala - Czw 26 Sty, 2012 08:57
Kama GRATULUJĘ!!!
Bogusia ma rację, decyzja o terminie głównie zależna będzie od możliwości wynajęcia ośrodka.. jednak czuje w kościach, że w tym raku nas nie będzie.. no mwoi się trudno.. może wkręcę się na Grzesiowy hiihi
Bernard - Czw 26 Sty, 2012 13:28
Kala napisał/a: | Kama napisał/a: | Ja bym wolała lipiec bo właśnie sie dowiedziałam że jestem przy nadziei i na październik mam termin, Więc wolałabym sie nie kulać tylko jeszcze chodzić na zlocie Ale dostosuję się ostatecznie do większości |
Kama GRATULUJĘ!!!
Bogusia ma rację, decyzja o terminie głównie zależna będzie od możliwości wynajęcia ośrodka.. jednak czuje w kościach, że w tym raku nas nie będzie.. no mwoi się trudno.. może wkręcę się na Grzesiowy hiihi | Moje kości mówią co innego
Musicie być Pan Grześ by sie ucieszył :wink:
koluś - Czw 26 Sty, 2012 15:08
mi tam pasuje pierwszy weekend września, wtedy pogoda przeważnie jest jeszcze bardzo ładna. a co do miejsca, podejrzewam, że i tak z wiadomych względów wylądujemy w Lipinach :shock: , a nie oszukujmy się, nie jest to jakoś specjalnie oblegane miejsce, więc pewnie nie będzie problemu :razz:
Bernard - Czw 26 Sty, 2012 15:10
Zlot bez Dorti Kali I Zenusia nieeeeeee :wink: i Andrzeja rzecz jasna :wink:
Dorti - Czw 26 Sty, 2012 15:16
Oj miło mi Słonko :wink:
My bardzo chętnie ale tylko pierwszy weekend września.
Kala i Zenuś to nasi przyjaciele, zaprosili nas na wesele i my się tam stawimy :grin:
Bernard - Czw 26 Sty, 2012 15:29
Dorti napisał/a: | Oj miło mi Słonko :wink:
Kala i Zenuś to nasi przyjaciele, zaprosili nas na wesele i my się tam stawimy :grin: | Wiem wiem wszystko wiem :wink: pierwszy łikend września rządzi
jabluszko520 - Czw 26 Sty, 2012 17:28
GRATULUJĘ
koluś - Czw 26 Sty, 2012 17:38
Bernard napisał/a: | Zlot bez Dorti Kali I Zenusia nieeeeeee :wink: i Andrzeja rzecz jasna :wink: |
no chyba logiczne, że muszą jechać :!: poprawiny zrobimy
koluś - Czw 26 Sty, 2012 18:16
a Stefany jadą z nami, więc im też wrzesień pasuje :razz:
BASSiBAWARIA - Czw 26 Sty, 2012 18:47 Temat postu: .......... Choćby ognie z nieba leciały ja z moją ekipą będziemy...
obstawiam wrzesień,przez wzgląd na Bawarię-bardzo się męczy w upały,nawet podróżując z klimą,ale oba kochają jezdzić wozem..we 3je kochamy :grin:
rzecz jasna.
Ech....tyle czasu jeszcze do tej biby
koluś - Czw 26 Sty, 2012 19:15
Ala, za daleko do Poznania to Ty nie masz zapraszamy wcześniej na jakiś spacerek, kawkę czy % no, na spacerek to może jak się cieplej zrobi Koluś bardzo się cieszy, że Bawaria też jedzie na zlot
BASSiBAWARIA - Czw 26 Sty, 2012 19:49 Temat postu: heeeeeeeeeh spoko,jak coś dajcie znać....
gdzie będziecie,gdzie pijecie czy tp hehehehe
zjawie się jak tylko gablote odbiore od blacharza,bo tramwaj MPK w Poznaniu mnie staranowal :twisted:
wygrałam sprawe po 2miesiącach....YEAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH
koluś - Czw 26 Sty, 2012 19:54
no kierowcy mpk są zdolni, niejedno widziałam :shock: ale gratulacje, że udało Ci się wygrać sprawę :!: :lol: damy znać jakby co! :lol:
eufrazyna - Pią 27 Sty, 2012 10:36
Gratulacje serdeczne
Kala - Pią 27 Sty, 2012 10:55
Bernard napisał/a: | Dorti napisał/a: | Oj miło mi Słonko :wink:
Kala i Zenuś to nasi przyjaciele, zaprosili nas na wesele i my się tam stawimy :grin: | Wiem wiem wszystko wiem :wink: pierwszy łikend września rządzi |
kochane dziołchy :**
Kama - Pią 27 Sty, 2012 11:04
Dziękuje wszystkim za ten etnuzjam że przybędzie nam kolejnego miłośnika bassetów (co prawda nieletniego)
Obawiam się że mogę wyglądać dość obficie we wrześniu. Ale jeżeli tylko nie będę musiała leżeć plackiem to na pewno przyjadę z moją pieknością i z jej Pańciem- sprawcą całego zamieszania
eufrazyna - Pią 27 Sty, 2012 12:11
Musicie byc! Kto bedzie w konkursach plastycznych rzadzil?
Kama - Pią 27 Sty, 2012 12:18
Agusia przyjedziemy w okrojonym składzie We wrześniu to ja juz nie dam rady zajmować się taką zgrają. Więc będę tylko ja Mój TŻ i Molly (może Brenda) ale do konkursu plastycznego mogę startować
Jacek - Pią 27 Sty, 2012 19:57
My też oczywiście wybieramy się na zlot, nawet na końcu świata.
Asia i Stefan - Pią 27 Sty, 2012 20:21
Jacek napisał/a: | My też oczywiście wybieramy się na zlot, nawet na końcu świata. |
Jacku, ja sobie innego scenariusza nie wyobrażałam Lubię z Wami jeść obiady
Miła od Gucia - Sob 28 Sty, 2012 22:08
Komunikat wstępny VIII Ogólnopolskiego Zlotu Bassetów
Witajcie
W tamtym roku zlot odbył się w Lipinach, nie chcemy z góry narzucać tego ośrodka, dlatego jeśli macie Państwo inne propozycje bardzo prosimy o zgłaszanie.
Ośrodek winien spełniać szczególne warunki dla nas, to znaczy najważniejsze są psy, które mogłyby biegać po ośrodku, ośrodek powinien być bezpieczny i ogrodzony, wynajęty tylko DLA NAS, i znajdować się w okolicach Lipin, centralnej Polski.
Dojazd do takiego rejonu Polski dla większości zlotowiczów okazał się dogodny.
Macie Państwo na to miesiąc, jeśli po tym terminie nie będzie propozycji innego ośrodka, Szef Zlotu Maciej / Tatar podejmie działania zabezpieczenia ośrodka w Lipinach.
Bardzo ważny jest oczywiście termin zlotu, ale to pozostawiam już szefowi Zlotu Tatarowi.
Tak, Szefem VIII Ogólnopolskiego Zlotu Bassetów jest Maciej „Tatar”. A jego prawą rękę jest Luiza "Batus". Oboje będą się zajmowali organizacją zlotu, zabezpieczeniem ośrodka, i wszystkim, co jest z tym związane.
Miła od Gucia zajmie się oprawą zlotu, propagowaniem zlotu, mediami, pozyskiwaniem sponsorów i wszystkim, co się z tym łączy.
Joasika, zajmie się stroną kulturalno-oświatową, aby umilić Państwu pobyt na zlocie.
To są ogólne zarysy zadań, ale już wiemy, kto czym się zajmuje.
Zapisy odbędą się dopiero po ustaleniu terminu, i zaklepaniu ośrodka.
Oczywiście zapraszamy wszystkich do udziału w pracach przygotowawczych, już wiecie do kogo możecie zgłaszać się z pomysłami.
Mam nadzieję, że w tym roku będziemy się świetnie bawić.
Oczywiście, nie zapomniałam o AUKCJI, będzie Kochani w tym roku także.
Wiem, że bardzo Wam się spodobała ta forma pozyskiwania pieniędzy na rzecz bassetów w potrzebie.
Nie wspomnę o prowadzących aukcję Zojce, Tatarze i Watli – którzy zrobili furorę :lol: .
Bernard - Sob 28 Sty, 2012 22:15
Suuuper,Tatar to twoja najlepsza decyzja z ostatnio podjętych :wink: :wink: Co do ośrodka ,pan mieszkający obok mnie,na zlocie ,przepraszam nie pamiętam imienia,ale jest pańciem Mufki ,mówił coś o fajnym ośrodku w okolicach Łodzi,może coś zaproponuje Pozdrawiam :wink:
Miła od Gucia - Sob 28 Sty, 2012 22:20
oglądałam ten ośrodek w necie
tam nie ma domków, tylko jest dom, zabudowanie mieszkalne
ale sami zdecydujecie
poszukam linku
Miła od Gucia - Sob 28 Sty, 2012 23:19
to jest ten ośrodek
http://sportowaosada.pl/index.php/sportowa-osada
Ośrodek Wypoczynkowy SPORTOWA OSADA to nie tylko doskonała baza wypoczynkowa. To miejsce, gdzie na naszych Gości czeka smaczna domowa kuchnia, wygodne, czyste pokoje, miła i zawsze pomoca obsługa. Obiekt położony jest wzdłuż wału rzeki Warty na ponad 9 hektarach monitorowanego, oświetlonego, ogrodzonego terenu porośniętego lasem sosnowym z rozbudowanym systemem wewnętrznych alejek spacerowych. Oferujemy zakwaterowanie w trzech jednopiętrowych pawilonach, gdzie przygotowaliśmy łącznie 288 miejsc noclegowych w wygodnych, przestronnych pokojach 3 os. oraz 2+3 os. przechodnich z łazienkami i balkonami. Pokoje wyposażone są w ławę z krzesłami lub fotelami, szafki nocne, półki ścienne, szafę z wieszakami oraz lampki nocne, a łazienki w kabinę prysznicową, wc, umywalkę, szafkę na przybory toaletowe i lustro.
---------------
czy tu cały ośrodek można by wynająć - nie wiem
Joasika - Sob 28 Sty, 2012 23:51
Miła od Gucia napisał/a: | Joasika, zajmie się stroną kulturalno-oświatową, aby umilić Państwu pobyt na zlocie. |
Się dowiedziałam... :shock: :lol:
Czyli muszę zaparować mózgownicę - konkursy to moja branża
W każdym razie gwarantuję przyśpiewki na grillu przy akompaniamencie gitary Mateusza
eufrazyna - Nie 29 Sty, 2012 07:55
Tatar-brawo ! Joasika, przecziez bedziesz swietna, jak zawsze
Asia i Stefan - Pon 30 Sty, 2012 11:27
Aaaaaaa, nie wierzę! Tatar you are the best!!!!!!simply the best
Mi ośrodek bez różnicy, co zadecydujecie, ja będę szczęśliwa!
Joasika - Pon 30 Sty, 2012 12:49
eufrazyna napisał/a: | Joasika, przecziez bedziesz swietna, jak zawsze |
Spaliłam raka
Dzięki, że we mnie wierzycie
Asia i Stefan - Pon 30 Sty, 2012 13:36
Co Tyś Joasia taka skromna??? Daj się pochwalić, nic nie spiekaj Ja tam mam sposób, żeby Ci się lepiej przy tych konkursach pracowało, myślę, że Ty wiesz jaki sasasa
Bernard - Pon 30 Sty, 2012 14:21
Ja wiem jaki, Ja wiem pomożemy Joasika nic się nie bój :wink:
Joasika - Pon 30 Sty, 2012 14:57
Dzięki dziewczyny
Tylko muszę pamiętać, coby przynajmniej ograniczyć promile przy konkursach dla dzieci
Ech...już nie mogę się doczekać
I w tym roku nie podaruję tej integracji, Aśka Stefanowa, nie podaruję :!: :!: :!:
Asia i Stefan - Pon 30 Sty, 2012 15:12
Grozisz mi??? Bardzo mi się to podoba
eufrazyna - Pon 30 Sty, 2012 23:36
Kurde!Czytam i mnie skreca, bo istnieje obawa, ze nas moze w tym roku nie byc...
Bernard - Pon 30 Sty, 2012 23:47
Nie ma takiej możliwości ,nie ma :wink:
Kala - Wto 31 Sty, 2012 09:09
eufrazyna napisał/a: | Kurde!Czytam i mnie skreca, bo istnieje obawa, ze nas moze w tym roku nie byc... |
mam tak samo a może tak przesunąc do przodu o tydzień? np 24-26.08.2012?
tatar - Wto 31 Sty, 2012 14:09
Termin zlotu zależy w spirytusowych procentach (95-99) od tego kiedy i gdzie będzie wolny dla nas cały ośrodek.
koluś - Wto 31 Sty, 2012 14:13
no to trzeba w końcu jakiś sensowny dla wszystkich termin ustalić :!: pomimo, że Lipiny nie są z wiadomych względów oblegane, może się trafić jakiś zbłąkany :razz: chyba, że ktoś ma jeszcze jakieś fajne miejsce na oku
tatar - Wto 31 Sty, 2012 18:58
Czekamy na propozycje ośrodków, po ich przeanalizowaniu będziemy próbowac klepać terminy.
Bernard - Wto 31 Sty, 2012 20:32
Ja tam jadę, tam gdzie Tatar i nigdzie indziej :wink:
Miła od Gucia - Sro 01 Lut, 2012 00:07
Bernard napisał/a: | Ja tam jadę, tam gdzie Tatar i nigdzie indziej :wink: |
ja tyż - choćby dziś
Asia i Stefan - Sro 01 Lut, 2012 08:13
To co, otwieramy fan klub Tatara??? Koszulki z Tatarem, kubki, piosenka o Tatarze
koluś - Sro 01 Lut, 2012 12:03
biedny, podejrzewam, że piosenek w naszym wykonaniu może nie znieść :shock: :razz:
Hania - Sro 01 Lut, 2012 20:21
Asia i Stefan napisał/a: | To co, otwieramy fan klub Tatara??? Koszulki z Tatarem, kubki, piosenka o Tatarze |
Czy możemy się przyłączyć do klubu Tatara??
Joasika - Sro 01 Lut, 2012 20:26
Ja proponuję breloczki do kluczy z podobizną Tatara (dla fanów) i poduszeczki (dla fanek :wink: ).
Asia i Stefan - Sro 01 Lut, 2012 20:55
Joasika napisał/a: | Ja proponuję breloczki do kluczy z podobizną Tatara (dla fanów) i poduszeczki (dla fanek :wink: ). |
Haniu, jeżeli uwielbiasz Tatara i szalejesz na punkcie jego brody dokładnie tak jak my, to już jesteś w klubie
Joasiu, dla mnie prototyp poduszeczki!!!
Hania - Sro 01 Lut, 2012 21:23
Joasika napisał/a: | Ja proponuję breloczki do kluczy z podobizną Tatara (dla fanów) i poduszeczki (dla fanek :wink: ). |
A może majteczki z fikuśną brodą
tatar - Czw 02 Lut, 2012 08:40
Dajcie już spokój, co ?
eufrazyna - Czw 02 Lut, 2012 08:41
Tatar, to sie nazywa popularnosc, posunieta do granic mozliwosci
Kala - Czw 02 Lut, 2012 09:22
Tatar nie bądź taki znowusz skromny
zenon-bombalina - Czw 02 Lut, 2012 14:08
ja znalazlem cos takiego podobno mozna organizwac zloty http://www.pieczyskapromenada.pl/
zreszta to jest blisko Dorti to ona pewnie cos wie czy warto
Asia i Basia - Czw 02 Lut, 2012 22:01
Pisza na stronie, ze maja 76 miejsc noclegowych, czy to nie bedzie za malo?
BASSiBAWARIA - Pią 03 Lut, 2012 16:48 Temat postu: . Za mało..za mało zdecydowanie....
zenon-bombalina - Pon 06 Lut, 2012 12:04
a dlaczego za malo? ostatnio zdaje mi sie ze nie bylo 80 osob a w tym roku jezeli termin bedzie 31 sierp to troche osob moze odpasc z tego co wiem.....
Bernard - Wto 07 Lut, 2012 17:56
zenon-bombalina napisał/a: | a dlaczego za malo? ostatnio zdaje mi sie ze nie bylo 80 osob a w tym roku jezeli termin bedzie 31 sierp to troche osob moze odpasc z tego co wiem..... | No właśnie słyszałam o tym :wink:
Kala - Wto 07 Lut, 2012 18:06
Bernard napisał/a: | zenon-bombalina napisał/a: | a dlaczego za malo? ostatnio zdaje mi sie ze nie bylo 80 osob a w tym roku jezeli termin bedzie 31 sierp to troche osob moze odpasc z tego co wiem..... | No właśnie słyszałam o tym :wink: |
cichoooooo być mała
A dzwonił ktoś już może do ośrodka w którym miał się odbyć wrześniowy zlot labradorów? w Wistce Szlacheckiej niedaleko Włocławka? czy może coś kurka przeoczyłam?
BASSiBAWARIA - Wto 07 Lut, 2012 19:25 Temat postu: .. Zeniu-bombalina...jedni odpadną,inni-nowi zasilą szeregi Nasze....
bierzmy poprawkę na to,że lepiej by miejsc było więcej niż na styk...
Kala - Sro 08 Lut, 2012 08:02 Temat postu: Re: ..
BASSiBAWARIA napisał/a: | Zeniu-bombalina...jedni odpadną,inni-nowi zasilą szeregi Nasze....
bierzmy poprawkę na to,że lepiej by miejsc było więcej niż na styk... |
dlatego szukamuy, szukamy
a co z tą Wistką? wie ktoś coś może? bo Ewka od Benia zadeklarowała się, że mogłaby podjechać.. ma rzut beretem tylko jeśli ktoś już dzwonił to po co fatygować Bernarda?
tatar - Sro 08 Lut, 2012 08:13
Najpierw zbieramy propozycje
koluś - Sro 08 Lut, 2012 10:42 Temat postu: Re: ..
BASSiBAWARIA napisał/a: | Zeniu-bombalina...jedni odpadną,inni-nowi zasilą szeregi Nasze....
"jedni odpadną"... no to ja się nie zgadzam, jakoś nie wyobrażam sobie zlotu bez Zenonów, Dorti, Eleny, Eufrazyny... "inni nowi zasilą szeregi"... bardzo fajnie, im więcej ludzi i psów tym lepiej... ale szczerze, to nie wiem w czym jest problem, żeby przesunąć termin zlotu tydzień w tą czy w tą... sorry, ale Zenony terminu ślubu raczej nie są w stanie zmienić, więc pójdźmy na jakiś kompromis - trzeba się tylko zastanowić czy weekend wcześniej w sierpniu czy pierwszy weekend września... no chyba się nic nie stanie jak dzieci w pt nie pójdą do szkoły, a większość i tak przyjeżdżała w pt pod wieczór po pracy...
co do ośrodka, próbowałam w necie poszukać info na temat tego zlotu labradorów, ale na ich forum to trzeba się zalogować - chyba, że ktoś wie gdzie dokładnie był ten zlot w Wistce i faktycznie Bernardy mogłyby sprawdzić co i jak i jakie terminy wchodzą w grę. a od biedy wylądujemy w Lipinach (tutaj bardzo liczę na % Joasiki w każdej ilości, bo inaczej nie da rady ), które podejrzewam na nadmiar gości nie będą narzekać niezależnie od terminu...
koluś - Sro 08 Lut, 2012 10:46
zresztą ja śpię z Benusiem od Bernardów, więc będzie więcej miejsca :razz:
Asia i Stefan - Sro 08 Lut, 2012 11:23
Zgadzam się z Domi w 100%. Przepraszam, nie chcę nikogo urazić, ale chciałabym spędzić ten zlot z ludźmi bliskimi mojemu sercu. Z tymi, których już znam i lubię. Jestem bardzo otwarta na nowych zlotowiczów, nowe znajomości. Myślę, że uda nam się to wszystko pogodzić, tylko musimy się postarać. Ślubu się nie przesunie, a dzieci mogą nie iść 1 dzień do szkoły, ewentualnie można je zwolnić z ostatniej lekcji....
Asia i Stefan - Sro 08 Lut, 2012 11:24
tatar napisał/a: | Najpierw zbieramy propozycje |
Tatar, a jeżeli podczas naszego zbierania propozycji ktoś inny już wpadnie na pomysł zarezerwowania ośrodka, to co wtedy?
tatar - Sro 08 Lut, 2012 11:53
Czyli co, mam dzwonić do ośrodka i rezerwować z zastrzeżeniem, że może znajdziemy lepszy ? Mogę tak zrobić ale to chyba poważne nie jest.
Zabieramy się dosyć wcześnie (wczesniej niż w zeszłym roku) i celujemy w koniec sezonu - powinno się udać.
Nikt nie pisał jak dotąd, że jest jakiś problem z terminem zlotu - jesli będziemy mieli wybór (będzie wolny ośrodek we wskazanym terminie) to super i wszyscy (?) są zadowoleni.
ale jesli nie, to co ? Odpuścimy zlot w tym roku ?
Ja też bym chciał żeby wszyscy byli i tak się będę starał zrobić.
Czekam jeszcze na propozycje ośrodków (plus/minus centralna Polska).
julkarem - Sro 08 Lut, 2012 12:39
ja tez niewiem czy w tym roku będziemy,zobaczymy jaki termin ustalicie :neutral:
koluś - Sro 08 Lut, 2012 12:43
julkarem napisał/a: | ja tez niewiem czy w tym roku będziemy,zobaczymy jaki termin ustalicie :neutral: |
bez komentarza wieś tańczy, wieś śpiewa
julkarem - Sro 08 Lut, 2012 12:43
koluś napisał/a: | julkarem napisał/a: | ja tez niewiem czy w tym roku będziemy,zobaczymy jaki termin ustalicie :neutral: |
bez komentarza wieś tańczy, wieś śpiewa |
:razz: :razz: :cry:
koluś - Sro 08 Lut, 2012 13:05
julkarem napisał/a: | koluś napisał/a: | julkarem napisał/a: | ja tez niewiem czy w tym roku będziemy,zobaczymy jaki termin ustalicie :neutral: |
:razz: :razz: :cry: |
ty to se nawet tak nie żartuj :!: bo będziemy musiały do ciebie na wieś się wybrać, a to nam nie po drodze
julkarem - Sro 08 Lut, 2012 13:12
koluś napisał/a: | julkarem napisał/a: | koluś napisał/a: | julkarem napisał/a: | ja tez niewiem czy w tym roku będziemy,zobaczymy jaki termin ustalicie :neutral: |
:razz: :razz: :cry: |
ty to se nawet tak nie żartuj :!: bo będziemy musiały do ciebie na wieś się wybrać, a to nam nie po drodze |
jak tu wjedziecie to juz nie wyjedziecie :wink:
Bernard - Sro 08 Lut, 2012 15:03
tatar napisał/a: | Czyli co, mam dzwonić do ośrodka i rezerwować z zastrzeżeniem, że może znajdziemy lepszy ? Mogę tak zrobić ale to chyba poważne nie jest.
Zabieramy się dosyć wcześnie (wczesniej niż w zeszłym roku) i celujemy w koniec sezonu - powinno się udać.
Nikt nie pisał jak dotąd, że jest jakiś problem z terminem zlotu - jesli będziemy mieli wybór (będzie wolny ośrodek we wskazanym terminie) to super i wszyscy (?) są zadowoleni.
Czekam jeszcze na propozycje ośrodków (plus/minus centralna Polska). | Nie odpuścimy Maciej ,no co TY ,znajdziemy termin coby cała brygada była,musi być w sobotę pojadę na Wistkę i postaram się czegos dowiedzieć ,od razu dam znać :wink:Gdyby jednak takiego terminu nie dało się ustalić To Ja też odpadam,bez Zenonów,Cudeńkowej brygady też się nigdzie nie wybieram :wink:
Bernard - Sro 08 Lut, 2012 15:05
julkarem napisał/a: | ja tez niewiem czy w tym roku będziemy,zobaczymy jaki termin ustalicie :neutral: | Anitaaaaaaaaaaaa :twisted:
Bernard - Sro 08 Lut, 2012 15:06
julkarem napisał/a: | ja tez niewiem czy w tym roku będziemy,zobaczymy jaki termin ustalicie :neutral: | Anitaaaaaaaaaaaa :twisted:
Bernard - Sro 08 Lut, 2012 15:08
koluś napisał/a: | zresztą ja śpię z Benusiem od Bernardów, więc będzie więcej miejsca :razz: | no właśnie
Kala - Sro 08 Lut, 2012 15:17
czytam i mi głupio jesteście kochane dziewczyki.... :*
Anita a Ty jaj sobie nie rób! bo do ciebie zajdę maupoooo :twisted:
Bernard - Sro 08 Lut, 2012 15:19
Kala napisał/a: | czytam i mi głupio jesteście kochane dziewczyki.... :*
Anita a Ty jaj sobie nie rób! bo do ciebie zajdę maupoooo :twisted: | Kala a Ty jestes nasza :wink:
zenon-bombalina - Sro 08 Lut, 2012 15:52 Temat postu: Re: ..
ok no problemo jak to mówią chciałem tylko wyraźić zdanie swoje na ten temat poporstu w tej dacie może nie być nawet kilka osób więcej ale spoko kto będzie mógł to pojedzie a kto nie to sie może zorganizuje coś odrebnego
Asia i Stefan - Sro 08 Lut, 2012 15:57
tatar napisał/a: | Czyli co, mam dzwonić do ośrodka i rezerwować z zastrzeżeniem, że może znajdziemy lepszy ? Mogę tak zrobić ale to chyba poważne nie jest.
Czekam jeszcze na propozycje ośrodków (plus/minus centralna Polska). |
Tatar, jak zrobisz, tak będzie dobrze. Wszyscy wiemy, że staniesz na wysokości zadania
tatar - Sro 08 Lut, 2012 16:20
Nie ma co szukać problemów.
Plan jest taki:
Termin jeszcze nie jest ustalony - najpierw ustalmy listę potencjalnych ośrodków. Do tego ankieta która pomoże nam wyłonić optymalny termin, później telefon do ośrodków począwszy od najbardziej nam pasującego (co też możemy w drodze głosowania-ankiety wykonać) i próba rezerwacji ośrodka na wybrany termin. Jak w żadnym z kolejki ośrodków termin przez wiekszość wybrany jako optymalny nie bedzie wolny - będziemy sie martwić.
Na razie nie ma o co
Generalnie skłaniam się do opcji gdzie istotniejszy dla nas jest dogodny termin, ośrodek jest zaś kwestią drugorzędną (pod warunkiem spełnienia pewnych określonych wymagań jak np.: pomieści wszystkich chętnych, ogrodzony teren, zgoda na swobodne latanie czworonogów, najlepiej cały ośrodek dla nas i inne)
Bernard - Sro 08 Lut, 2012 16:23
Z podanych wyżej deklaracji jasno wynika ,że jeśli termin zlotu będzie taki jak w poprzednim roku i nie damy rady go zmienić :shock: nie stawią się Zenony ludziów sztuk 2 plus 2 psy,Cudeńka ludziów przynajmniej 3 sztukensy plus psów cała masa Stefany,pani z psem Kolusie 2 sztukensy plus 1 basseci osobnik,Bernardy 2 osobniki ludzkie i Benuś ,Eufrazyna czteroosobowo-psowa brygada Bubusiów :wink: Czyli cała masa psów i ludzi tworzących to forum lub czynnie uczestniczących ,dlatego trza się dogadać :wink: piszcie ,piszcie ludziska,ale z tego co zauwazyłam basseciarze chętnie idą na kompromisy :wink:
gkoti - Sro 08 Lut, 2012 17:00
Ja też chcialabym bardzo być w tym roku i stanę na wysokości zadania...tak myslę, że nic mi nie przeszkodzi :wink: ...i z moimi planami mogę się dostosować do terminu, jak będzie zaplanowany- bo i tak zawsze mam problem z panem mężem...bo gdzieś po świecie lata...przytrzymam go tydzien dłużej w domu :lol: :lol: :lol:
Kala - Sro 08 Lut, 2012 17:13
Tatar Twój plan mi się podoba :grin: :grin: :grin: konkretny z Ciebie człek!
Ewka.. maupoooo jedna... Twój tok rozumowania zdaje sie być prawidłowy :twisted:
Grazka piękna postawa! w to mi graj :lol: :lol: :lol:
gkoti - Sro 08 Lut, 2012 18:48
Kala napisał/a: | Tatar Twój plan mi się podoba :grin: :grin: :grin:
|
Mnie też :wink:
Bernard - Sro 08 Lut, 2012 21:22
Kala napisał/a: | Tatar Twój plan mi się podoba :grin: :grin: :grin: konkretny z Ciebie człek!
Ewka.. maupoooo jedna... Twój tok rozumowania zdaje sie być prawidłowy :twisted:
Grazka piękna postawa! w to mi graj :lol: :lol: :lol: | Ewka maupo jedna :shock: Twój tok rozumowania zdaje się byc prawidłowy To mi Kala komplement pocisnęła :wink:
Bernard - Sro 08 Lut, 2012 21:23
gkoti napisał/a: | Ja też chcialabym bardzo być w tym roku i stanę na wysokości zadania...tak myslę, że nic mi nie przeszkodzi :wink: ...i z moimi planami mogę się dostosować do terminu, jak będzie zaplanowany- bo i tak zawsze mam problem z panem mężem...bo gdzieś po świecie lata...przytrzymam go tydzien dłużej w domu :lol: :lol: :lol: | Leniuch musi być, bo go miziać, mam zamiar :wink:
Joasika - Sro 08 Lut, 2012 21:38
Bernard napisał/a: | Leniuch musi być, bo go miziać, mam zamiar :wink: |
Wszyscy mi tam mają być, wszyscy :!: :!: :!:
Bernard - Sro 08 Lut, 2012 21:53
Joasika napisał/a: | Bernard napisał/a: | Leniuch musi być, bo go miziać, mam zamiar :wink: |
Wszyscy mi tam mają być, wszyscy :!: :!: :!: | Wszyscy :shock: 650 użytkowników mamy kto nam teren wynajmie, plus bassety ale co idziemy na całość :wink: Joasika TY pomysl ile ajerkoniaku musiałabyś uważyć Boziu trzeba to zliczyć ale Ja się na jajka nie składam :grin: :wink:
Joasika - Sro 08 Lut, 2012 22:27
Bernard napisał/a: | Wszyscy :shock: 650 użytkowników mamy kto nam teren wynajmie, plus bassety ale co idziemy na całość :wink: Joasika TY pomysl ile ajerkoniaku musiałabyś uważyć Boziu trzeba to zliczyć ale Ja się na jajka nie składam :grin: :wink: |
Kofana :!:
Ty nie przeliczyłaś ile chłopów tam będzie :wink: :!:
Myślę, że nam jajek nie zabraknie :wink:
A resztę składników już zacznę gromadzić
Bernard - Sro 08 Lut, 2012 22:46
Fakt kulek będzie cały komplet :wink:
Kala - Czw 09 Lut, 2012 08:45
Bernard napisał/a: | Kala napisał/a: | Tatar Twój plan mi się podoba :grin: :grin: :grin: konkretny z Ciebie człek!
Grazka piękna postawa! w to mi graj :lol: :lol: :lol: | Ewka maupo jedna :shock: Twój tok rozumowania zdaje się byc prawidłowy To mi Kala komplement pocisnęła :wink: |
hehhehe babo jedna z moich ust to jak pieśń pochwalna... :lol: i już nie bądź taka przewrażliwiona przecież wiesz, że cię uwielbiam i nie udawaj!
koluś - Czw 09 Lut, 2012 09:54
te znowu o tych kulkach :razz:
Miła od Gucia - Czw 09 Lut, 2012 15:02
posty dotyczące trunków
w temacie
Trunki zlotowe, itp.
Kama - Pon 13 Lut, 2012 12:03
Ja już pisąłam że się dokulam Chyba że będzie coś nie tak z ciążą czego nie zakładam
Bernard - Pon 13 Lut, 2012 21:45
Drodzy basseciarze i basseciarki :wink: tak jak obiecałam ,odwiedziłam w niedzielę osrodek na Wistce Szlacheckiej,gdzie ewentualnie mógłby odbyć się ,jak tradycja nakazuje, coroczny nasz Zlot ,przez duże Z :wink: Nie byłam tam lat ,pewnie z 10 :shock: ale zmieniło się niewiele :shock: ,ale miało być rzeczowo.Tak więc ,zaczniemy po polsku,od minusów ,jak to na malkontentkę przystało :grin: Minus number 1-blisko trasa ,jezdnia ,ulica jakby nie nazwać i mimo ,że ośrodek ogrodzony ,nie daj Boże ktoś furteczki nie zamknie i masakra :shock: ,a tam droga na Płock ,uczęszczana regularnie i intensywnie Kolejny minusik ośrodek położony bliży Wisły ,wiadomo w Wiśle wiry i takie tam ,a z naszymi bassetami i ich bystrością bywa różnie :wink: Na plus mhm niech się zastanowie ,pewnie to czego nie widziałam ,bo na teren ośrodka dostać się nie mogłam ,sezon nieodpowiedni i wszyscy raczej z dala sie trzymają domki z daleka,bo wewnątrz nie było mozliwości ujrzeć ,podobne do Lipińskich :wink: i teraz tak ,decydujcie ,Macieju zlotowy mózgu :wink: mogę zbombardować jegomościa, co ów ośrodek prowadzi telefonami i umówić się na rekonesans naoczny,może to czego nie dostrzegłam jest poza zasięgiem Właścieciele labradorów, bardzo chwalą ten ośrodek i tam zloty urządzają także jakieś pozytywy być muszą :grin: albo odrzucamy ta propozycję z przyczyn ,które wyżej wymieniłam :wink:
tatar - Wto 14 Lut, 2012 08:27
Ok to mamy kolejny do sprawdzenia ośrodek, jeśli chcesz umawaiaj sie i sprawdzaj ja zaczynam akcję z końcem lutego
koluś - Wto 14 Lut, 2012 16:32
Ewelinka, ja to Cię bardzo proszę, sprawdź naocznie te domki, bo wiesz... :shock: :razz:
Asia i Stefan - Wto 14 Lut, 2012 16:35
Ja myślę, że powinnaś tam noc pospać, żeby się upewnić czy łóżka wygodne
Mam nadzieję, że znajdziemy coś pasującego, zadowalającego przynajmniej większość
koluś - Wto 14 Lut, 2012 16:43
z całym sentymentem, ale chyba gorzej niż w Lipinach to już chyba nie będzie... :razz: (oczywiście domki mam na myśli, bo miejsce ogólnie fajne)
Marynia - Wto 14 Lut, 2012 16:55
A co myslicie o tym,żeby znaleźć ośrodek z polem namiotowym,wyposażony w sanitariaty,namioty ustawiamy blisko siebie tworząc krąg :wink:
koluś - Wto 14 Lut, 2012 17:00
znając "wychowanie" naszych psów, podejrzewam że moglibyśmy...odpłynąć...z namiotami :razz:
Batus - Wto 14 Lut, 2012 17:04
Tak właśnie Batus zareagował na namiot pierwszy raz, olał go
koluś - Sro 15 Lut, 2012 14:01
Batus napisał/a: | Tak właśnie Batus zareagował na namiot pierwszy raz, olał go |
na dworze każdy może! :razz:
BASSiBAWARIA - Sro 15 Lut, 2012 14:26 Temat postu: .... a pamiętacie co było w porze obiadowej,jak ludziska poszły na lunch?
w domkach pozamykane bestie wyły na cały ośrodek :razz:
namioty w tym czasie pewnie by dostały nóg i zaczęły tańczyć,albo popękały.
Jeśli pogoda dopisze tak jak rok temu,to jajecznice będzie można w namiotach smażyć.
Z przyczyn powyższych, jak też rozmiarowych swoich bestii i innych mi znanych podpisać się muszę pod domkami!
Kama - Sob 18 Lut, 2012 11:12
Ja z przycznyn swoich rozmiarów we wrześniu jestem za domkami. Do namiotu moge się nie wkulać a jak się wkulam to jest szansa że się nie wykulam. Poza tym wolałabym domki ze względów zdrowotnych dla siebie.
koluś - Sob 18 Lut, 2012 14:13
myślę, że powinny być domki, i ze względu na sikające psy :razz: , i ze względu też na pogodę - z tego co pamiętam to konkretnie lało w nocy na zeszłorocznym zlocie i podejrzewam, że w namiotach mogłoby być już zimno... moim zdaniem jeśli odpukać nie uda się załatwić innego (bardziej zadbanego) ośrodka, no to chyba zostają nam Lipiny i wtedy można jakoś "delikatnie" poprosić właściciela, co przecież będzie w jego interesie, żeby lepiej przygotował domki - posprzątał, wywietrzył, dosuszył kołdry... (sama nie wierzę, że to napisałam :shock: ) ale wtedy to ja już naprawdę liczę na % Joasiki i nie tylko...
Ewelinka, jeśli możecie, to sprawdźcie warunki w tym ośrodku w Wistce - myślę, że jesteśmy w stanie dopilnować zamykania bramy, furtki itd., w Lipinach chyba każdy pilnował tego, każdy też zwracał uwagę nie tylko na swojego psa
Dorti - Sob 18 Lut, 2012 15:33
A ja wiem z doświadczenia, że pilnowanie bramy nie przejdzie
Myślę, że ośrodek blisko ulicy to nie jest dobre rozwiązanie.
Ja jadąc na taki zlot nie mam zamiaru trzymać psów na smyczy, nie po to one tam jadą.
A w takiej sytuacji, w osrodku blisko jezdni to nie przejdzie.
To są tylko psy a my jesteśmy tylko ludżmi i wszystko może sie zdarzyć.
Po co kusić los.
Co do namiotów to jestem przeciw, to się nie sprawdzi przy tylu psach.
koluś - Sob 18 Lut, 2012 15:45
pewnie masz rację, tak tylko pomyślałam, ale też jestem za domkami
Miła od Gucia - Sob 18 Lut, 2012 16:20
wy naprawdę serio uwierzyliście w te namioty ???
Marynia - Sob 18 Lut, 2012 16:29
Hi,hi hi,ale się wszyscy przejęli,żartowałam :wink:
BASSiBAWARIA - Sob 18 Lut, 2012 17:00 Temat postu: .. Myślę identycznie jak Dorotka...nie ma co sprawdzać i tracić czasu na jakikolwiek ośrodek,jeśli obok jest trasa.....bezpieczeństwo to rzecz najwyższego szczebla dla naszych szaleńców.
Jeśli chodzi o mnie,to mi w Lipinach było ok..jedynie co obawiałam się wilczura właścicielki ośrodka,który jak wiemy zaatakował Mirki Dusie,a właścicielka to zbagatelizowałą.
A skoro zaatakował to stwarza niebezpieczeństwo dla innych zlotowiczów,więc gdyby jednak padło na Lipiny trza babce to głębiej uświadomić,by sytuacja się nie powtórzyła.
Kala - Sob 18 Lut, 2012 20:34
Dorti napisał/a: | A ja wiem z doświadczenia, że pilnowanie bramy nie przejdzie
Myślę, że ośrodek blisko ulicy to nie jest dobre rozwiązanie.
Ja jadąc na taki zlot nie mam zamiaru trzymać psów na smyczy, nie po to one tam jadą.
A w takiej sytuacji, w osrodku blisko jezdni to nie przejdzie.
To są tylko psy a my jesteśmy tylko ludżmi i wszystko może sie zdarzyć |
jestem dokładnie tego samego zdania a już rzeka i wiry w niej to jak dla mnie zbyt wiele zagrożeń..
eufrazyna - Nie 19 Lut, 2012 10:27
Domki, domki, domki! I z dala od glownej drogi.
koluś - Nie 19 Lut, 2012 15:28
to co, heloł Lipiny again?! :razz:
julkarem - Nie 19 Lut, 2012 15:33
koluś napisał/a: | to co, heloł Lipiny again?! :razz: |
podejrzewam że tak, bo nic innego ni ma
Asia i Stefan - Nie 19 Lut, 2012 16:26
Mi Lipiny odpowiadają, bo i tak co noc kładłam się do wyrka w takim stanie, że już mi nie było straszne Poza tym jadę tam, żeby mój pies się wyszalał, popływał, pobawił z innymi czworonożnymi, a dla mnie najważniejsi są ludzie. Wiem już co trzeba tam zabrać, żeby czuć się w miarę komfortowo, pościel można mieć swoją, klapki pod prysznic, a i tak większość czasu spędzam na świeżym powietrzu.
julkarem - Nie 19 Lut, 2012 17:23
Asia i Stefan napisał/a: | Mi Lipiny odpowiadają, bo i tak co noc kładłam się do wyrka w takim stanie, że już mi nie było straszne Poza tym jadę tam, żeby mój pies się wyszalał, popływał, pobawił z innymi czworonożnymi, a dla mnie najważniejsi są ludzie. Wiem już co trzeba tam zabrać, żeby czuć się w miarę komfortowo, pościel można mieć swoją, klapki pod prysznic, a i tak większość czasu spędzam na świeżym powietrzu. |
no własnie 100% racji
Joasika - Nie 19 Lut, 2012 17:50
Nooooo...
Ja na pewno wezmę czajnik bezprzewodowy
To co, Lipiny
BASSiBAWARIA - Nie 19 Lut, 2012 19:17 Temat postu: .. Pewnie....czekamy,co na to reszta ekipy :razz:
Miejsce fajne,sprawdzone i wiemy już,co należy zabrać by podciągnąć warunki :wink: .
Ja jestem za.
Marynia - Nie 19 Lut, 2012 19:41
Ja osobiscie do Lipin nic nie mam,dla mnie mogą być
Rogasowa - Nie 19 Lut, 2012 19:44
Jak dla mnie Lipiny było ok. Jeziorko, a nie rzeka fajnie ogrodzony i przy spokojnej drodze.
Przecież to tylko 2 noce.. w tych domkach tylko śpimy a całe dnie spedzamy na powietrzu.
My jesteśmy za Lipinami:)
Miła od Gucia - Nie 19 Lut, 2012 19:50
te rejony Lipin, Ślesina, mają dość dużo ośrodków, i to takich z domkami, tylko ktoś w te okolice musiałby pojechać, i zrobić rozeznanie
W ślesinie w lesie jest ośrodek z domkami, nie pamiętam nazwy
Mufka Dynka Miecio - Wto 21 Lut, 2012 14:56
http://www.osrodekjustyna...ki/page0003.htm
ten ośrodek byłby chyba ok, ale nie widać na fotkach ogrodzenia, a dla nas to jeden z najważniejszych elementów basseciego zlotu
szkoda :cry:
a szukałam tu: http://www.slesin.pl/asp/...enu=20&strona=1
Kala - Wto 21 Lut, 2012 15:04
Wiem na pewno, że jeden z ośrodków Ślesińskich jest ogrodzony.. jakieś parę lat temu bawiłam tam chwilę, ale nie wiem czy nie jest to przypadkiem teren prywatny.. w sensie prywatne domki Podpytam koleżnaki, która ma tam domek..
Dorti - Wto 21 Lut, 2012 15:31
Mufka napisał/a: | http://www.osrodekjustyna.republika.pl/index_pliki/page0003.htm
ten ośrodek byłby chyba ok, ale nie widać na fotkach ogrodzenia, a dla nas to jeden z najważniejszych elementów basseciego zlotu
szkoda :cry:
a szukałam tu: http://www.slesin.pl/asp/...enu=20&strona=1 |
Ten ośrodek nie ma ogrodzenia
Zadzwoniłam tam.
tatar - Wto 21 Lut, 2012 15:54
A dziekować
jeszcze kilka dni czekamy na propozycje ośrodkow.
racuchkasz - Sro 07 Mar, 2012 20:11
cisza zapadła w temacie?
luluamelu - Sro 07 Mar, 2012 21:55
e,tam.....cisza to jest ,jak mniemam ,chwilowa tylko
tatar - Czw 08 Mar, 2012 08:32
Letkie mam zwirowania natury pracowej , ale myślę intensywnie :smile:
Kama - Czw 29 Mar, 2012 10:28
Jakoś nie mogę się połapać czy stanęło już na czymś konkrentym?
Bianka i Geta - Czw 29 Mar, 2012 14:51
No my caly czas tez czekamy na jakas wiadomosc gdzie bedzie zlot w tym roku.
To dla nas pierwszy raz. I od razu z dwoma pannami.
:lol:
julkarem - Czw 29 Mar, 2012 19:11
no własnie czekamy na jakies wieści
eufrazyna - Nie 01 Kwi, 2012 08:09
A nie moznaby zorganizowac zlotu w osrodku w Sielpii (bo osrodek fajny i domki o niebo lepsze niz w Lipinach), a cala reszte urzadzic jak w zeszlym roku (chodzi o konkursy, itd.)?
koluś - Nie 01 Kwi, 2012 08:23
ja to niestety nie znam żadnych fajnych i odpowiednich na zlot ośrodków, ale fajnie byłoby już wiedzieć gdzie i kiedy... :razz:
Kala - Nie 01 Kwi, 2012 13:31
eufrazyna napisał/a: | A nie moznaby zorganizowac zlotu w osrodku w Sielpii (bo osrodek fajny i domki o niebo lepsze niz w Lipinach), a cala reszte urzadzic jak w zeszlym roku (chodzi o konkursy, itd.)? |
hmmm również o tym pomyślałam
Miła od Gucia - Nie 01 Kwi, 2012 15:34
to z archiwum forum
mój wniosek z 2010 roku
Cytat: | Zgłaszam oficjalnie swój wniosek:
O ZMIANĘ MIEJSCOWOŚCI COROCZNYCH SPOTKAŃ "ZLOT BASSETÓW"
Wnoszę o znalezienie miejsca w CENTRALNEJ POLSCE
Uzasadnienie jest oczywiste: aby udostępnić możliwość uczestniczenia w zlocie większości chętnych, którzy rezygnują ze względu na odległość.
Centralna Polska umożliwi każdemu uczestnikowi w miarę dogodny dojazd czasowy i kilometrowy.
W centralnej Polsce jest dużo ładnych miejsc z ośrodkami i jeziorami.
Dajmy możliwość uczestniczenia w zlocie wszystkim chętnym, z wieloma osobami w rozmowach dowiadywałam się, że chętnie by pojechali, ale za daleko.
Już raz zgłaszam taki wniosek na forum - niestety "upadł".
Proszę o rozważenie mego wniosku ponownie.
Celowo zgłaszam wniosek przed zlotem odbywającym się w Sielpi. |
Batus napisał/a: | Podpisuję się obiema rękami !!! Dla nas też to jest za daleko, ale w tym roku nie mieliśmy wakacji, dlatego się szarpniemy na taką podróż ( z dzieckiem). Jest wiele ośrodków, Polska duża, na pewno coś się znajdzie. W końcu to zarobek pod koniec sezonu... |
Krzyś i Aga napisał/a: | My tak samo się podpisujemy, wiem, wiem jesteśmy tu krótko i w tym roku zlot nas też ominie, ale w przyszłym roku z chęcią się wybierzemy :wink: |
tatar napisał/a: | W pełni popieram, może jakaś ankieta ? |
to tylko część materiałów z archiwum z 2010 roku.
Dorti - Nie 01 Kwi, 2012 20:34
Miła od Gucia napisał/a: | to z archiwum forum
mój wniosek z 2010 roku
Cytat: | Zgłaszam oficjalnie swój wniosek:
O ZMIANĘ MIEJSCOWOŚCI COROCZNYCH SPOTKAŃ "ZLOT BASSETÓW"
Wnoszę o znalezienie miejsca w CENTRALNEJ POLSCE
Uzasadnienie jest oczywiste: aby udostępnić możliwość uczestniczenia w zlocie większości chętnych, którzy rezygnują ze względu na odległość.
Centralna Polska umożliwi każdemu uczestnikowi w miarę dogodny dojazd czasowy i kilometrowy.
W centralnej Polsce jest dużo ładnych miejsc z ośrodkami i jeziorami.
Dajmy możliwość uczestniczenia w zlocie wszystkim chętnym, z wieloma osobami w rozmowach dowiadywałam się, że chętnie by pojechali, ale za daleko.
Już raz zgłaszam taki wniosek na forum - niestety "upadł".
Proszę o rozważenie mego wniosku ponownie.
Celowo zgłaszam wniosek przed zlotem odbywającym się w Sielpi. |
Batus napisał/a: | Podpisuję się obiema rękami !!! Dla nas też to jest za daleko, ale w tym roku nie mieliśmy wakacji, dlatego się szarpniemy na taką podróż ( z dzieckiem). Jest wiele ośrodków, Polska duża, na pewno coś się znajdzie. W końcu to zarobek pod koniec sezonu... |
Krzyś i Aga napisał/a: | My tak samo się podpisujemy, wiem, wiem jesteśmy tu krótko i w tym roku zlot nas też ominie, ale w przyszłym roku z chęcią się wybierzemy :wink: |
tatar napisał/a: | W pełni popieram, może jakaś ankieta ? |
to tylko część materiałów z archiwum z 2010 roku. |
co nie zmienia faktu, że w temacie cisza :~
Joasika - Nie 01 Kwi, 2012 21:06
Szefie Zlotu, Tatarze :!:
Co tam słychać w zakresie ośrodka i innych takich
Bo atrakcje już jakieś mamy, nie... :lol:
Teeeee...końkursy, "rzeczy" na aukcyjeeeeee...... :wink:
koluś - Nie 01 Kwi, 2012 22:04
a termin zlotu... nie żebyśmy Cię poganiały, ale wiesz jakie baby są niecierpliwe :razz: i ciekawskie :razz:
Miła od Gucia - Nie 01 Kwi, 2012 22:14
koluś napisał/a: | a termin zlotu... nie żebyśmy Cię poganiały, ale wiesz jakie baby są niecierpliwe :razz: i ciekawskie :razz: |
sama chciałabym wiedzieć :lol: :wink:
Tym zajmuje się Tatar, nasz Maciej
To On ustala termin zlotu w porozumieniu z Wami i miejsce zlotu.
racuchkasz - Pią 13 Kwi, 2012 09:51
hallo :lol: czy co kolwiek wiadomo?
koluś - Pią 13 Kwi, 2012 15:03
Tatar, przywołujemy Cię do porządku :!: bo tu ani widu, ani słychu co i jak i kiedy... :twisted:
julkarem - Pią 13 Kwi, 2012 19:27
a czas leci................
Joasika - Pią 13 Kwi, 2012 20:53
No właśnie :!:
Zorganizujcie ten Zlot zanim mam kasę na zaliczkę - potem będzie po zawodach
Hania - Nie 15 Kwi, 2012 18:19
Joasika napisał/a: | No właśnie :!:
Zorganizujcie ten Zlot zanim mam kasę na zaliczkę - potem będzie po zawodach |
Ja chętnie też wpłacę zaliczkę :wink: ale nie ma żadnych kąkretów.
BASSiBAWARIA - Nie 15 Kwi, 2012 18:21
pozostaje nam czekać na przebudzenie...
w końcu nastanie :razz:
tatar - Pon 16 Kwi, 2012 07:49
Trochę jestem przysypany - muszę się za pracą powoli rozglądać
W tym tegodniu temat przyspieszy.
Bogusia, zadzwonię wieczorem.
Miła od Gucia - Czw 19 Kwi, 2012 19:58
Dzięki Tatarku za miłą rozmowę :lol: (Gosia nie czytaj)
Kochani,
Zlot się odbędzie, proszę się martwić :lol:
Lada moment ukaże się ankieta, zdecydujecie o terminie
jednak zaznaczamy, że dopasujemy się do terminów Ośrodka
Tatar, Maciej ma świetne pomysły, pozwólmy Mu je spokojnie realizować, dotyczą one oczywiście Ośrodka na zlot.
Trzymam kciuki Tatrze :lol:
Kala - Pią 20 Kwi, 2012 08:08
Miła od Gucia napisał/a: | Lada moment ukaże się ankieta, zdecydujecie o terminie
jednak zaznaczamy, że dopasujemy się do terminów Ośrodka |
rozumiem zatem, że w ankiecie będą podane treminy, którymi dysponuje ośrodek?
Miła od Gucia - Pią 20 Kwi, 2012 08:52
Kala napisał/a: |
rozumiem zatem, że w ankiecie będą podane treminy, którymi dysponuje ośrodek? |
No nie do końca,
chcemy mieć orientację jaki termin najbardziej Wam odpowiada, i wówczas pod ten termin ustalać warunki z ośrodkiem.
tatar - Pią 20 Kwi, 2012 09:26
Priorytetem będzie termin i pod większość będę się starał dobrać ośrodek. Jeśli nie da rady, bierzemy drugi w głosowaniu termin i szukamy ośrodka.
Zależy nam na tym aby zlot przyciągnął możliwie jak najwięcej użytkownikow forum ( i nie tylko, jednak tylko zarejestrowany użytkownik moze oddać głos na termin).
koluś - Pią 20 Kwi, 2012 10:10
eee tam, najważniejsze żeby termin wszystkim pasował (mam na myśli zaplanowane uroczystości), to nawet Lipiny znowu przeżyjemy
Miła od Gucia - Pią 20 Kwi, 2012 20:33
ZLOT BASSETÓW 2012 - głosuj
Mufka Dynka Miecio - Wto 15 Maj, 2012 12:45
"Przedzlotowe pogaduszki 2012 (VIII) czyli kiedy i gdzie"
no to kiedy? i gdzie? skromnie pytam, bo dawno mnie tu nie było i trochę tyły mam
Asia i Stefan - Pią 18 Maj, 2012 08:32
Juz zaczynam czuc po woli ten klimat zlotowy. I znowu tyle fajnych buziek zobaczÄ!!!
zojka - Pią 18 Maj, 2012 21:39
Ja na bank nie zjadę z calą familią....
Pan mąż odmówił współpracy
Pies tak szybko rośnie, że nie zmieści sie do samochodu, a kasy nie ma, żeby cieżąrówkę kupić
Tak se myślę ...może sama wpadnę?
Bo jakoś tak strasznie tęskno mi do Was.
eufrazyna - Sob 19 Maj, 2012 11:02
Ja sie Zojus tez zastanawiam, ze u nas tez tak wyjdzie. Ja pewnie z Tola przyjade, a chlopaki zostaja w domu...
Joasika - Sob 19 Maj, 2012 14:22
Tylko się nie ważcie nie przyjechać :!: :!: :!: :!:
Choćbym miała helikoptra wynająć, to Was nahajem potraktuję i na linie przywlekę :twisted: :!:
Miła od Gucia - Sob 19 Maj, 2012 16:18
Otrzymuję dość sporo e-maili i smsów w sprawie zlotu, że otrzymujecie Państwo zaproszenie czy też informację o zlocie,
załączacie zaproszenie i pytacie
cyt. czy to ten zlot, który Wy Miłka organizujecie, bo się gubię
W związku z tym informuję, że zaproszenia, jakie otrzymujecie o poniższej treści, nie są rozsyłane przez nas, przez organizatorów naszego zlotu
cyt.
Witam, oczekuję na zgłoszenie na Ogólnopolski Zlot Miłośników Bassetów poprzez stronę (podana nie nasza)
Temat: Ogólnopolski Zlot Miłosników Bassetów -SIELPIA 2012
Ogólnopolski Zlot Miłosników Bassetów - SIELPIA 2012.
Wszelkie informacje oraz lista uczestników będą publikowane na stronie Zlotu
Na adres mailowy zamieszczony na tej stronie proszę wysyłać zgłoszenia ilości osób , ilości psów z imionami oraz inne informacje o pobycie.
Pod tym adresem istnieje forum dotyczące zlotów i nie tylko - uczestników prosi się o rejestrowanie na w/w forum by mieli dostęp do wszelkich info o Zlocie.
W ramach Zlotu planowane jest itd., itd.,
WYJAŚNIAM
Powyższe informacje nie dotyczą naszego zlotu.
Zlot organizowany przez uczestników forum „Nasze Bassety”, tego forum - jest pod nazwą
VIII Ogólnopolski Zlot Bassetów miejscowość 2012.
Zaproszenia na nasz zlot zostaną rozesłane i umieszczone na stronie jak tylko zostanie ustalony termin i miejscowość. Terminy są dwa rozważane 31.08-2.09 lub 7-9.09.2012 r.
Co do miejscowości to jedno jest pewne, że zlot odbędzie się w centralnej Polsce.
Zaproszenia na zlot będą podpisane przeze mnie Miła od Gucia i przez Macieja „Tatara”
zenon-bombalina - Pon 21 Maj, 2012 17:57
a kiedy jakies konkrente decyzje zapadna?
BASSiBAWARIA - Pon 21 Maj, 2012 18:00
o właśnie-konkretne :razz:
zenon-bombalina - Czw 24 Maj, 2012 14:12
Powiam pytanie czy ktoś wie kiedy i gdzie już... a jeśli nie to kiedy będzie wiadomo przynajmniej kiedy ? (zakończenie głosowania)
Dzieki
M
koluś - Pią 25 Maj, 2012 07:56
Zenon, jak będzie wiadomo, to się dowiesz :razz:
zenon-bombalina - Pią 25 Maj, 2012 19:09
koluś napisał/a: | Zenon, jak będzie wiadomo, to się dowiesz :razz: |
wrrrr ja jestem bardzo zorganozowanym czowiekiem haha wiec sie pytam i planuje itp itd i mobilizuje Kierownictwo
Hania - Pią 25 Maj, 2012 21:24
zenon-bombalina napisał/a: | koluś napisał/a: | Zenon, jak będzie wiadomo, to się dowiesz :razz: |
wrrrr ja jestem bardzo zorganozowanym czowiekiem haha wiec sie pytam i planuje itp itd i mobilizuje Kierownictwo |
Zenonku ja Ciebie rozumiem czas ucieka a ja też bym chciała coś wiedzieć :wink:
eufrazyna - Sob 26 Maj, 2012 05:39
Nooooo
Aleksander - Pią 01 Cze, 2012 22:06
Sory chyba nie umiem liczyć
tatar - Nie 03 Cze, 2012 16:31
Aleksander napisał/a: | Sory chyba nie umiem liczyć |
Jeśli to ma się tyczyć wyników ankiety - to niestety nie były one wiążące.
Termin jest wrześniowy głównie celem ominięcia sierpniwych powrotów z wakacji w ostatni weekend tychże.
Aleksander - Pon 04 Cze, 2012 19:44
Nie to nie było do ankiety ja po prostu żle sobie cos policzyłem i potem chciałem usunąc to co napisałem Sory
Miła od Gucia - Nie 10 Cze, 2012 17:12
przeniosłam nas do tematu pogaduszki
joi napisał/a: | moje jedno z największych marzeń być na zlocie :sad: w tym roku na bank mi się nie uda |
Iza - marzenia się spełniają - trzeba tylko chcieć
a chcieć - to móc :lol: :lol:
no to co ??? rozważysz ???\
joi - Nie 10 Cze, 2012 17:41
Nie mam co rozważać, po prostu wiem że w tym roku ta sztuczka nie wyjdzie. Ale zaraz, zaraz (taka duża bakteria) muszę już myśleć o przyszłym roku. I w 2013 stanę na uszach. A tak a'prospos jakby w 2012 gdyby był koniec świata to w 2013 i tak zlot bassetów się odbędzie prawda?
Miła od Gucia - Nie 10 Cze, 2012 19:23
prawda, prawda :lol: :lol:
ja już planuję Dziesięciolecie Zlotu - Jubileuszowy w 2014 roku :lol:
Batus - Pon 11 Cze, 2012 12:53
Miła od Gucia napisał/a: | prawda, prawda :lol: :lol:
ja już planuję Dziesięciolecie Zlotu - Jubileuszowy w 2014 roku :lol: |
O ja...jubileusz
BASSiBAWARIA - Pon 11 Cze, 2012 15:23
O rzesz....................Jubileusz :razz:
maryrose - Pon 11 Cze, 2012 19:33
A ja tak sobie pomyślałam, że jako fotograf chętnie bym wpadła, trochę się tym zajmuję, więc i zdjęć byśmy mieli więcej. Ale nie do końca ogarniam, jak to jest z tymi domkami w tym ośrodku, jakby to było, gdybym przyjechała sama?
tatar - Wto 12 Cze, 2012 08:05
Z dużym prawdopodobieństwem trafisz do domku, w którym będzie jedno miejsce wolne
maryrose - Wto 12 Cze, 2012 10:50
Ach, czyli w taki sposób. No dobrze, czyli całkiem prawdopodobne, że się zjawię, jeśli załatwię jakiś sensowny transport.
Joasika - Wto 12 Cze, 2012 11:00
maryrose napisał/a: | Ach, czyli w taki sposób. No dobrze, czyli całkiem prawdopodobne, że się zjawię, jeśli załatwię jakiś sensowny transport. |
Super :!:
Im nas więcej, tym weselej
Wrażenia niezapomniane :lol:
PS: A właśnie :!: Robię sobie bazy do kartek na zajęcia dla dzieciaków
Będzie dla chętnych decoupage - proszę przywieźć nożyczki, naczynie szklane do ozdabiania, kolorowe serwetki papierowe, lakier (np.Domalux akrylowy - zielona puszka), papier ryżowy, klej do decoupage np.Stamperia, Heritage, Pentart, pędzelki o miękkim włosiu. Wszystko dostępne na necie :wink:
Czikosz - Sro 05 Wrz, 2012 03:43
Udzieliło mi się od Was pozytywne nastawienie, co objawia się w ten sposób - bazgrami takimi.
Bassetów nie rysuję, bo nie umiem.
Szkoda, że nas tam nie będzie, ale za rok...
Joasika - Sro 05 Wrz, 2012 06:45
Pięknie :!:
Widomy znak, że musisz jechać na Zlot
Tam modeli do rysowania jest mnóóóóóóóóóstwooooooo
|
|