|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Żywienie - w jakim sklepie kupować?
zojka - Czw 15 Mar, 2012 18:50 Temat postu: w jakim sklepie kupować? A ja z taki zapytaniem (jeśli narusząm tu jakieś zasady netetykiety albo nie daj Boże prawa, to proszę Administratora o usunięcie)
w jakim sklepie kupujecie karmę?
Bo ja do niedawna mogłam śmiało polecać krakvet.
Ale coś im się popsuło.
Często nie mają właściwej karmy i owszem, bardzo uprzejmie dzwonią i umawiają się alboż na inną albo proszą o poczekanie.
Ostatnio siostra czekała na Brit ponad dwa tygodnie ...
Ja karmę dla młodego też zmieniłam, bo bym musiała bardzo długo czekać.
Evika - Czw 15 Mar, 2012 20:12
Hej ,to zależy jaką karmę -dobre ceny ma telekarma i zooexpress , ja z kolei kupuję ale tylko JOSERĘ / polecam/ w Elgan - mają konto na allegro.
Pozdrawiam
Marynia - Czw 15 Mar, 2012 20:13
Ja zwykle zamawiam w sklepie(nie wiem czy mogę podać nazwę),który funkcjonuje min.w Katowicach i jestem zadowolona,ostatnio jak sterylizowałam Goldie to poprosiłam brata,żeby odebrał paczkę,była zaskoczony bo nie dość,że sklep blisko niego to jeszcze wielki i super zaopatrzony :lol:
zojka - Czw 15 Mar, 2012 20:43
Dla mnie zakupy przez Internet to jedyne wyjście.
Mieszkam na wsi a kiedy poprosiłam sprzedawcę sklepu zoologicznego o sprowadzenie karmy, to cena była kosmiczna.
Marynia - Czw 15 Mar, 2012 20:46
Zoju,ten mój sklep jest internetowy :lol:
eufrazyna - Czw 15 Mar, 2012 20:48
Ja kupuje w Krakvecie, oststnio do tego wrocilam, zobaczymy, czy nie nawala. Chcialam w telekarmie, ale cena byla ta sama, a w krakvecie dodaja gratisy do zamowienia.
gkoti - Czw 15 Mar, 2012 22:13
Ja natomiast już od bardzo długiego czasu w zooplus- internetowy. Jesli zamawiam za pobraniem, to nieraz w 24 godz mam karmę, ale tak 2-3 dni i jest na 100%.Mają zniżki i gratisy też często są, jestem bardzo zadowolona, pytam o wiele spraw, doradzają, kontakt super :wink:
Miła od Gucia - Pią 16 Mar, 2012 08:33
ja kupuję dla Gucia
i dla bassetów w potrzebie
u Pana Pawła i Asi
(sponsorzy ze zlotu)
http://www.netfutter.pl/
julkarem - Pią 16 Mar, 2012 13:13
ja zawsze na alegro.Szybko,sprawnie i doniosa do domu pod drzwi
Batus - Nie 18 Mar, 2012 13:35
Evika napisał/a: | Hej ,to zależy jaką karmę -dobre ceny ma telekarma i zooexpress , ja z kolei kupuję ale tylko JOSERĘ / polecam/ w Elgan - mają konto na allegro.
Pozdrawiam |
Batusową karmę kupowałam w Zooexpress na Allegro i przesyłka była praktycznie na drugi dzień, byłam bardzo zadowolona z tego sklepu, dostawałam też pojedyncze smakołyki w paczce.
wisnianol - Nie 18 Mar, 2012 17:06
bardzo bardzo polecam swiatkarm.pl
przesyłka od 50zł gratis, dostawa w ciągu maks. 2 dni
racuchkasz - Nie 18 Mar, 2012 20:57
my również polecamy zooexpres wysyłka za darmo a i zbiera się pkt za każdy zakup
besta - Nie 18 Mar, 2012 22:29
Ja również w Zooexpresie kupuję i polecam :grin:
koluś - Pon 19 Mar, 2012 17:35
ja zamawiałam przeważnie w Krakvecie, ale ostatnio się na nich "zdenerwowałam" :twisted: musiałam im "wyjaśnić" to i owo (napisałam przy składaniu zamówienia, że karma ma mieć przynajmniej 3 miesięczny termin ważności, a przyszła karma z miesięcznym terminem... na szczęście to była mniejsza paczka i Pimpek dał radę zjeść), oczywiście następna karma przyszła z terminem ważności ponad rocznym (jak widać - można) i Pimpek dostał mnóstwo gratisów... ostatnio 2x zamówiłam z Netfutter, cena też przystępna i porównywalna z innymi sklepami internetowymi, a i zawsze jakieś pyszne gratisy... no i data ważności ok
koluś - Pon 19 Mar, 2012 17:42
ja zamawiałam przeważnie w Krakvecie, ale ostatnio się na nich "zdenerwowałam" :twisted: musiałam im "wyjaśnić" to i owo (napisałam przy składaniu zamówienia, że karma ma mieć przynajmniej 3 miesięczny termin ważności, a przyszła karma z miesięcznym terminem... na szczęście to była mniejsza paczka i Pimpek dał radę zjeść), oczywiście następna karma przyszła z terminem ważności ponad rocznym (jak widać - można) i Pimpek dostał mnóstwo gratisów... ostatnio 2x zamówiłam z Netfutter, cena też przystępna i porównywalna z innymi sklepami internetowymi, a i zawsze jakieś pyszne gratisy... no i data ważności ok
BASSiBAWARIA - Sro 21 Mar, 2012 20:10
Sprawnie dziala telekarma.pl
animalia.pl duzy asortyment posiada.
Kama - Czw 29 Mar, 2012 10:29
W niedzielę wieczorem zamówiłam karmę w telekarma.pl. We wtorek kurier dojechał na moją wieś. Godne polecenia i dobre mają ceny
Lutex - Czw 29 Mar, 2012 14:56
kupujemy na allegro od roznych sprzedawcow, ktorzy tez maja sklepy internetowe, ale na allegro najczesciej wystawiaja sie taniej i dodaja jeszcze gratisy. ostatnio kupilismy karme weterynaryjna u Intervet24 i bylismy zadowoleni. kupowalismy tez w http://ewet.pl/, telekarmie i tez byla szybka i bezproblemowa przesylka. w krakvecie bylo do jakiegos czasu ok, ale niedawno trafilo sie nam kupic karme ktorej nie mieli i czekalismy dluzej na jedzonko - wiec na razie ich omijamy albo jak maja konkurencyjna cene, to wczesniej pytamy czy jest ta karma na stanie.
|
|