Nasze Bassety
Klub Miłośników Basset Hound i podobnych.

Spotkania i Zloty - Termin VIII Zlotu - ankieta

Krzysiek - Pią 20 Kwi, 2012 10:24
Temat postu: Termin VIII Zlotu - ankieta
Witam wszystkich potencjalnych zlotowiczów.
Wychodząc Wam na przeciw, a dokładnie chcąc dopasować jak największej ilości zainteresowanych termin tegorocznego zlotu wstawiamy ankietę, proszę o zaznaczenie jednej z opcji i ewentualne uwagi w temacie.
Ostateczny wybór terminu będzie też uzależniony od możliwości wynajęcia całego ośrodka w tym czasie.

tatar - Pią 20 Kwi, 2012 10:40

Dzięki :)
koluś - Pią 20 Kwi, 2012 10:45

hmm, a który / które ośrodki wchodzą w ogóle w grę...? może warto rozważyć też termin 24-26.08 (to przedostatni weekend sierpnia)...? też ze względu na pogodę...
tatar - Pią 20 Kwi, 2012 12:17

W terminie wakacyjnym raczej nie będziemy mieli całego ośrodka do dyspozycji.
Miła od Gucia - Pią 20 Kwi, 2012 12:19

jak pójdę na emeryturę, kupię las, postawię domki i zagospodaruję ośrodek :lol: :lol:
"Ośrodek Bassecie Uciechy"
:lol:

koluś - Pią 20 Kwi, 2012 12:21

tatar napisał/a:
W terminie wakacyjnym raczej nie będziemy mieli całego ośrodka do dyspozycji.

hehe, a jakie ośrodki wytypowaliście? bo wiesz, nie sądzę, że Lipiny na przykład są jakoś specjalnie oblegane w sezonie czy poza sezonem...

Miła od Gucia - Pią 20 Kwi, 2012 19:20

zapraszamy, zapraszamy
do tematu głosowania

BASSiBAWARIA - Pią 20 Kwi, 2012 20:23

Basiki już zagłosowały... :grin:

My apelujemy o wrzesień :lol: z racji lżejszej temperatury,gdyż moje zle znoszą wyże :razz:

koluś - Sob 21 Kwi, 2012 13:01

a ja to jestem ciekawa gdzie odbędzie się zlot...? :lol:
Bernard - Sob 21 Kwi, 2012 22:30

koluś napisał/a:
Maruda sie uparła :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Miła od Gucia - Nie 22 Kwi, 2012 15:42

Maciej jest na etapie rozmów z kierownictwem ośrodków, ma ich kilka
czeka też na zakończenie ankiety

Zlot się odbędzie w centralnej Polsce, a ośrodek będzie spełniał warunki bezpieczeństwa dla psów, bo to jest najważniejsze.

Kama - Wto 24 Kwi, 2012 12:01

Wiem ze dla mnie jednej nikt nie będzie dopasowywał terminu, \ale obawiam się że termin do 9 września u mnie calkowicie odpada. 37 tydzień ciąży to praktycznie czas porodu to już 9 miesiac. Dlatego zagłosowałam na przelom sierpnia i września chociaż i tak może być mi ciężko. Niemniej jednak bardzo chciałabym być.
Kama - Wto 24 Kwi, 2012 12:02

Tak sobie napisałam -może się ktoś zlituje :)
koluś - Wto 24 Kwi, 2012 12:52

Bernard napisał/a:
koluś napisał/a:

serca nie masz :razz: oczywiście, że jestem ciekawa, bo jeśli to Lipiny, to muszę się psychicznie przygotować :mrgreen:

Kala - Wto 24 Kwi, 2012 13:16

koluś napisał/a:
Bernard napisał/a:
koluś napisał/a:

serca nie masz :razz: oczywiście, że jestem ciekawa, bo jeśli to Lipiny, to muszę się psychicznie przygotować :mrgreen:

hehehhe ciekawość pierwszy stopień do piekła :twisted: ale z drugiej strony dobrze byłoby wiedzieć, które z osrodków brane są pod uwagę... i dlaczego ograniczylismy się tylko do tych dwóch terminów? myslę, że jakąś alternatywę mógłby stanowić weekend przypadający na 24-26 sierpnia ;)

Kama napisał/a:
Wiem ze dla mnie jednej nikt nie będzie dopasowywał terminu, \ale obawiam się że termin do 9 września u mnie calkowicie odpada. 37 tydzień ciąży to praktycznie czas porodu to już 9 miesiac. Dlatego zagłosowałam na przelom sierpnia i września chociaż i tak może być mi ciężko. Niemniej jednak bardzo chciałabym być.:

my na przykład mamy 31 sierpania wesele i własnie w związku z tą uroczystością kilku forumowiczów wraz z ich parówami (nawet dość liczną gromadą) nie będzie mogło uczestniczyć w zlocie jeśli ten własnie termin zostanie wybrany ;) zakładam że i oni bardzo chcieliby być na zlocie.. my oczywiście również :)

reasumując: zdecyduje liczba oddanych głosów :) niestety nie można dogodzić wszytskim :twisted:

Miła od Gucia - Wto 24 Kwi, 2012 13:26

Kala napisał/a:

my na przykład mamy 31 sierpania wesele i własnie w związku z tą uroczystością kilku forumowiczów wraz z ich parówami (nawet dość liczną gromadą) nie będzie mogło uczestniczyć w zlocie jeśli ten własnie termin zostanie wybrany ;) zakładam że i oni bardzo chcieliby być na zlocie.. my oczywiście również :)

reasumując: zdecyduje liczba oddanych głosów :) niestety nie można dogodzić wszytskim :twisted:

Kala
ja myślę, że nasi forumowicze to zrozumieją
zapewne wszyscy byśmy chcieli się wspólnie spotkać - miło by było :lol:
gdyż wrażenia ze zlotu są nie do opisania :lol:

a im nas więcej tym fajniejszy zlot
Miło, że sama napisałaś o co chodzi, a ja liczę, że wszystko się dobrze ułoży :lol:

Miła od Gucia - Wto 24 Kwi, 2012 13:31

Kama napisał/a:
Wiem ze dla mnie jednej nikt nie będzie dopasowywał terminu, \ale obawiam się że termin do 9 września u mnie calkowicie odpada. 37 tydzień ciąży to praktycznie czas porodu to już 9 miesiac. Dlatego zagłosowałam na przelom sierpnia i września chociaż i tak może być mi ciężko. Niemniej jednak bardzo chciałabym być.

Kama kochana,

zobaczymy jak się ułoży, jak nie dasz rady, my przyjedziemy do Ciebie :lol: :lol:

Kala - Wto 24 Kwi, 2012 13:32

dokładnie ;) moja wypowiedź do tego zmierzała by podkreslić, że każdy z nas ma jakieś swoje plany i wybierze taki termin który jest mu dogodny ;) a zadecyduje liczba oddanych głosów i basta :twisted: nie ma się tu nad czym specjalnie zastanawiać... :)
julkarem - Sro 25 Kwi, 2012 07:12

koluś napisał/a:

No ja też byłabym ciekawa ?

domelcia - Pią 27 Kwi, 2012 10:45

a nam w sumie obojętne...
ja się tylko zastanawiam jak w tym roku się zabierzemy z całym towarzystwem...
chyba z przyczepką...
już szukam rąk do pomocy przy dwóch uszatych, albo dwóch młodych :D

koluś - Sob 28 Kwi, 2012 10:30

domelcia napisał/a:
a nam w sumie obojętne...
ja się tylko zastanawiam jak w tym roku się zabierzemy z całym towarzystwem...
chyba z przyczepką...
już szukam rąk do pomocy przy dwóch uszatych, albo dwóch młodych :D

ja to nawet połowy tego co w zeszłym roku nie zabieram :razz:

eufrazyna - Nie 29 Kwi, 2012 07:42

No to poki co ,jest po równo :~ Niech ktoś jeszcze zagłosuje!
gkoti - Nie 29 Kwi, 2012 13:25

eufrazyna napisał/a:

Chyba nas czeka orzeł- reszka, hihi :lol:

koluś - Pon 30 Kwi, 2012 09:13

eufrazyna napisał/a:

no właśnie, Bombalina, zagłosuj w końcu! :razz: :mrgreen:

zenon-bombalina - Pon 30 Kwi, 2012 19:37

oj tam ja nie głosuje wogle te zloty sa bez sensu alkohol sie pije i wogle bleeee :P
julkarem - Wto 01 Maj, 2012 09:47

zenon-bombalina napisał/a:
oj tam ja nie głosuje wogle te zloty sa bez sensu alkohol sie pije i wogle bleeee :P

hahahahahahaha :mrgreen: :roll:

BASSiBAWARIA - Wto 01 Maj, 2012 13:15
Temat postu: ha ha h a
hahahahaaaaaaaaaaaa...zloty bez sensu?
pice bez sensu?
hahhaa
bombalina?-to co ma sens?
to ma sens własnie......
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kala - Czw 03 Maj, 2012 17:55

ach taki jesteś Zenuś :twisted: czekaj czekaj już ja Ci dam piffko do meczu :D

koluś - Pią 04 Maj, 2012 17:28

Kala napisał/a:

ach taki jesteś Zenuś :twisted: czekaj czekaj już ja Ci dam piffko do meczu :D

ahahahahahahhahaha, pod pantofel go Kala zawczasu... :razz: :mrgreen: :twisted:

gkoti - Pią 04 Maj, 2012 18:18

Hi hi 33/33/33...ale wynik!!!!!!!!!!!!!
Miła od Gucia - Sro 09 Maj, 2012 07:53

ja teraz oddałam głos, i jest jawny
wybrałam opcję - dostosuję się

koluś - Sro 09 Maj, 2012 18:09

nie wiem, ja tam nie widzę problemu z ewentualnym przesunięciem terminu zlotu na pierwszy weekend września - jakoś nie wyobrażam sobie tej imprezy bez osób, które czynnie uczestniczą w życiu forum i zawsze służą pomocą... i nie wyobrażam sobie zlotu w tym pomniejszonym składzie, co wcale nie oznacza, że nowi forumowicze nie są mile widziani, bo oczywiście są :lol:
Asia i Basia - Sro 09 Maj, 2012 18:48
Temat postu: Re: Termin VIII Zlotu - ankieta
Krzysiek napisał/a:
Witam wszystkich potencjalnych zlotowiczów.
Wychodząc Wam na przeciw, a dokładnie chcąc dopasować jak największej ilości zainteresowanych termin tegorocznego zlotu wstawiamy ankietę, proszę o zaznaczenie jednej z opcji i ewentualne uwagi w temacie.
Ostateczny wybór terminu będzie też uzależniony od możliwości wynajęcia całego ośrodka w tym czasie.

Czekamy na dalsze glosy, prawo do glosowania maja wszyscy Forumowicze, chcacy przyjechac na Zlot, zapraszamy wiec do udzialu w Ankiecie.

gkoti - Sro 09 Maj, 2012 19:56

Mam male pytanko.... :oops: czy mogę zmienić swój głos??????? Bo wypadło mi wesele na 8 września.........
klimaTequila - Pon 28 Maj, 2012 14:10

boziu...
bardzo chcemy zjawić się na zlocie. nasza baseciara nie widziala jeszcze psiaka ze swojej planety z wyjątkiem tego w lustrze :mrgreen:

jabluszko520 - Pon 28 Maj, 2012 21:11

klimaTequila napisał/a:
boziu...
bardzo chcemy zjawić się na zlocie. nasza baseciara nie widziala jeszcze psiaka ze swojej planety z wyjątkiem tego w lustrze :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:

zenon-bombalina - Sro 30 Maj, 2012 15:12

hmm mam takie ogolne pytanie czy wszyscy glosujacy na 100% sie deklaruja w danym terminie zeby potem nie bylo tak ze ktos glosuje i potem nie bedzie :)

mi juz osobiście ani ten ani ten termin ne pasuje ale moze Kala sie pojawi......

Asia i Basia - Sro 30 Maj, 2012 15:16

Tego sie nie da juz teraz na 100% powiedziec. Nerwowys Bombalino ;) Zycie plata figle ;) Ankieta stanowi zarys i sluzy orientacji dla organizujacych. Plan jest, ze osoby glosujace beda na zlocie, reszta okaze sie w praniu.
koluś - Sro 30 Maj, 2012 15:16

Zenon, to zmień też swój głos :razz:
zenon-bombalina - Sro 30 Maj, 2012 15:43

Asia i Basia napisał/a:
Tego sie nie da juz teraz na 100% powiedziec. Nerwowys Bombalino ;) Zycie plata figle ;) Ankieta stanowi zarys i sluzy orientacji dla organizujacych. Plan jest, ze osoby glosujace beda na zlocie, reszta okaze sie w praniu.

Nie da się ? :)ja myślę, że sie da :) ale to pewnie kwestia podejścia do sprawy.... wg mnie jeśli osoby myślą że chciałby w jakimś terminie i tylko gdybają to skończy sie na tym że zarezerwujesz ośrodek i będzie 8 osób, bo reszcie nie będzie akuat pasować :) (oczywiście poza jakimiś wyjątkowymi sytuacjami) .... ale co tam "its up to U" jak to ogarniecie :)

zenon-bombalina - Sro 30 Maj, 2012 15:44

koluś napisał/a:

ok prosze usunąć mój głos

koluś - Sro 30 Maj, 2012 15:46

koluś napisał/a:

hahahahaha :razz: :mrgreen: ale usuwasz czy zmieniasz na inny termin, bo to różnica :?:

zenon-bombalina - Sro 30 Maj, 2012 15:51

koluś napisał/a:
koluś napisał/a:

hahahahaha :razz: :mrgreen: ale usuwasz czy zmieniasz na inny termin, bo to różnica :?:

usuwam bo ani ten termin ani ten mi nie pasuje :~