|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Powitania - .:HeJ:.
Mysha792 - Sob 10 Gru, 2005 18:31 Temat postu: .:HeJ:. Witam. Mam na imię Ania i pochodzę z Wieliczki, mam 13 lat. niechcący poznałam to forum, jak wiadomo niektórym. Nie mam Basseta, ale bardzo podobają mi sie te psy. Mam kundelka o imieniu Bianka, trafiła do mnie przypadkowo, powiem tyle ocaliłam jej życie tutaj sa jej fotki
1,2,3,4,5,6,7,8,9
pare dni temu skończyła 9 miesięcy Jeszcze raz WITAM
Miła od Gucia - Sob 10 Gru, 2005 21:08
Witaj Aniu. Bianka jest ślicznym psiaczkiem, pewnie bardzo Cię kocha, takie psy potrafią być wdzięczne i bardzo przywiązują się do człowieka. Ona wie, że jej uratowałaś życie. Groźnie wygląda na zdjęciu z kagańcem na pysku. Ale oczka ma smutne, a może mnie się tylko tak wydaje.
Hubertus - Sob 10 Gru, 2005 22:15
Witaj witaj
a ten kaganiec... gdyby to był basset, to bym pomyślał, że
"zabezpieczasz" psiaka przed pochłanianiem wszelkich dóbr
z okolicznych trawników
Nie wiem dlaczego, ale odnosze wrażenie, że to temperamentna psina
Kasia :) - Sob 10 Gru, 2005 22:32
Witaj na forum! fajnie że do naszego grona doszedł kolejny basset-inaczej :wink:
Bianka - śliczna panienka, ale ale, powiedz mi kim jest ten drugi?
pzdr.
K.
PS. (kraina za Tęczowym Mostem??? - uchyl proszę rąbka tajemnicy dlaczego tak)
Mysha792 - Nie 11 Gru, 2005 11:21
Ten drugi pies to kolega Bianki iestety już nie wiem czy go wyganiac czy przyjmować, przez niego Bianka nauczyła się uciekać niszcząc przy tym ogrodzenie mam tu jego zdięcie KLIK
Kasia :) - Nie 11 Gru, 2005 13:50
ale ale, sznaucer to czy nie?! bo ja mam lekkie zboczenie na tym punkcie i jak widze taki pysio i do tego czarne to zawsze myśle że sznauc
Mysha792 - Nie 11 Gru, 2005 14:54
to jest kundelek, nawet nie wiem z czym mieszany bo trudno powiedzieć...
Moja sunia jest mieszana napewno z jamnikiem i mnie sie waha Rodejzan Ridgeback i labrador...
|
|