|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Żywienie - To pewnie bulimia
Beti - Wto 14 Lut, 2006 19:17 Temat postu: To pewnie bulimia No właśnie Gala robi taki raban w domu o jedzenie że pomału zaczyna mnie to irytować :? Jakiś czas temu udalo mi się ją odchudzić bo była już za gruba.Teraz zaczyna sie wszystko od początku... czyli oprócz posiłków szuka czegoś jeszcze....szczeka na mnie kiedy ogladam telewizor i pokazuje ze mam isc w strone kuchni-kucharka jedna :lol: .Posiłki zjada w tempie ekspresowym a nikt z siekierą za nią nie stoi i nie zabiera jej jedzenia.Oprócz tego zajeła sie suchym chlebem ,wyciaga jarzyny z koszyka i patrzy co jeszcze uda sie połknąć .Wszyscy w domu patrzymy z niedowierzaniem :shock: i nie wiemy co sie dzieje...Hmm musze przyznać że jestem zaszokowana po tym jak dzisiaj wyrwała mojej córce bułkę z ręki :shock: :shock:
Ulka - Czw 16 Lut, 2006 09:01 Temat postu: Re: To pewnie bulimia Czesc
Moja Figa zachowuje sie podobnie. Na widok jedzenia dostaje szału, karma z miski znika w 15 sekund. A zapewniam ,ze nie jes głodzona.
Wyjada suchy chleb, na spacrze zjada wszstko co znajdzie i da sie połknąć. Wczoraj ukradła 1 kg ciastek dla psów , znalazłam juz tylko puste opakowanie, a dzis rano zjadła szynke z moich kanapek , które stały na stole. Tego się ni spodziewałam, nigdy tgo nie robiła. Dawanie wekszych ilosci karmy nie rozwiązuje problemu, bo konczy sie to biegunką, a ona i tak dokarma się " na boku". [/list][/list]
|
|