|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Szczenięta - Szczenięta Bassetów Artezyjsko Normandzkich
SemperCordis - Czw 09 Paź, 2014 11:54 Temat postu: Szczenięta Bassetów Artezyjsko Normandzkich Kochani , ponieważ rasa Basset artésien normand jest w Polsce nadal nieznana i spotykamy się z wieloma pytaniami co do naszych psiaków , postaramy się przybliżyć te zwierzątka Wam. Postaramy się umieścić obszerną galerię tych psów Bo przecież bassety to nie tylko bassety angielskie ......
Miła od Gucia - Czw 09 Paź, 2014 12:48
Marynia - Czw 09 Paź, 2014 16:03
Boshe, jakie cudne
jabluszko520 - Czw 09 Paź, 2014 16:32
:serce: kocham!
RicoSB - Nie 19 Paź, 2014 16:02
Szczeniaczki piękne, ale klasyczny basset (że tak powiem Columbowski) jest troszkę bardziej, może to dla tego, że ma więcej tu i tam.
Basset Hond też w u nas jest raczej rasą mało popularną i mało znaną rasą. Często słyszę, że o takich piesków to już dawno nie widzieliśmy, a co to za rasa?
Miła od Gucia - Pon 20 Paź, 2014 11:06
RicoSB napisał/a: | a co to za rasa? |
Basset Artezyjsko Normandzki
http://fransebasset.pl/
Jeśli dobrze pamiętam, to w Polsce są tylko dwie hodowle.
RicoSB - Pon 20 Paź, 2014 17:44
o źle się chyba wyraziłem. Ja nie pytam co to za rasa. Tylko ludzi ciągle mnie pytają o rasę Furiata. Było to odnośnie nieznanych ras
Magdaa - Wto 21 Paź, 2014 18:01
Śliczne ,takie delikatne, basset hound ,są jak czołgi, choć jak widziałam sprawność Codiego na zlocie ,to bardzo sprawny czołg . Zresztą to rasa bardzo zróżnicowana,bardzo chętnie pocztam i popatrzę na te basseciki. Piszcie i przybliżcie nam je.
|
|