|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Ambulatorium - OCZY - Łuszczka - zanik wzroku u psa
jabluszko520 - Nie 26 Paź, 2014 20:14 Temat postu: OCZY - Łuszczka - zanik wzroku u psa U mojej Sary prawdopodobnie pojawiła się łuszczka. Szarawe, może lekko brązowawe zmętnienie oczu. Zaczyna słabo widzieć, dzisiaj wpadła na ławkę, która stała na podwórku :cry: Ma 8 lat.
Czy macie jakieś doświadczenia, sprawdzone leki, coś na czym mogłabym się oprzeć? Nie chodzi mi o artykuły z neta, bo je studiuję codziennie :cry:
Do tego Zenek, moja rybka, ma ogromnego guza, który brzydko wygląda. Jest smutny, widać, że go boli... Wysłałam opis i zdjęcia do pani wet specjalizującej się w chorobach ryb w Częstochowie :cry: I czekam...
I z Majką coś się dzieje, jakby sobie nadwyrężyła nogę, lekko mi kuleje..Jak jej nie przejdzie, to tez trzeba będzie z nią jechać :cry:
Ech...
Miła od Gucia - Nie 26 Paź, 2014 20:24
no i cały zwierzyniec wymaga opieki
Oj Gosia, co Ci mam napisać
trzymaj się
jeśli z netu informacji nie potrzebujesz, to innych doświadczeń nie mam.
jabluszko520 - Nie 26 Paź, 2014 20:36
Zwierzyniec, dzieciniec - komplet cały
Niedawno Błażej przeszedł niespodziewany i niebezpieczny atak uczulenia na podany mu lek - mówię wam, jak się sypie to po całości :|
gkoti - Nie 26 Paź, 2014 21:37
ojejku Gosiu...nie wiem, co mam ci napisać nawet... obserwuj i jedynie lekarze coś poradzą... trzymkajcie się i zdrowiejcie :serce:
|
|