Nasze Bassety
Klub Miłośników Basset Hound i podobnych.

Żywienie - POROŻE - przysmaki

Miła od Gucia - Sob 29 Paź, 2016 15:42
Temat postu: POROŻE - przysmaki
czy ktoś z Was kupował dla psiaka

Poroże Jelenia Gryzak dla Psa 45g/14cm nr i 3

Jest to produkt całkowicie naturalny, zawierający mnóstwo minerałów, między innymi magnez, żelazo, potas. Doskonale wpływa na stan zębów psa, poleruje je i zapobiega osadzaniu się kamienia nazębnego. Gryzaki z poroża jelenia charakteryzują się wyjątkowym zapachem i smakiem. Kupując w naszym sklepie otrzymujecie państwo konkretnie ten róg, który jest na przedstawionych zdjęciach. W wielu sklepach internetowych zdjęcia rogów są tylko przykładowe i nie są produktem, który ostatecznie otrzymacie.
Jeden gryzak z poroża jelenia często starcza na kilka miesięcy zabawy. Wszystkie kawałki rogów dostępne w naszym sklepie są czyszczone naturalnymi środkami i mają oszlifowane wszystkie ostre krawędzie.
Składniki zawarte w porożu:
Kolagen - dobry dla kości, ścięgna, więzadła i chrząstki
Lipidy - niezbędne dla wzrostu i rozwoju
Glukozamina - dobra dla stawów i tkanek
Wapń i fosfor - korzyści dla kości i zębów
Żelazo - niezbędne dla zdrowych komórek krwi
Potas - dobry dla funkcji nerwów i mięśni
Magnez - pomaga w zakresie przechowywania i uwalniania energii

Gryzaki z poroża jelenia są bardzo popularne na całym świecie i cieszą się dużym zainteresowaniem.

Mam ochotę kupić Flipie, ale chętnie usłyszę Waszą opinię

źródło:
http://www.e-pies.eu/poro...=rogi&results=6

Neit - Sob 29 Paź, 2016 16:55

Poroża nie kupowałam, ale będę miała niebawem za darmochę :zly:
Mam nadzieję, że się okaże fajniejszy niż korzeń do memłania bo kupiłam Zondzie taki, a ona obwąchała, oblizała i leży.
Poroże na barfowych grupach na fejsie chwalą (chociaż czytałam że to z bawoła do kitu bo się rozwarstwia na ostre drzazgi), ale oczywiście psy które mają w głębokim poważaniu.

Joasika - Nie 30 Paź, 2016 20:06

Koleżanka kupuje i baaardzo sobie chwali - jej psiory uwielbiają!

Podobnoż kupiła na jakiejś wystawie i ogromnie żałowała, że nie wzięła tego większą ilość.

Magdaa - Nie 30 Paź, 2016 21:02

U nas w domu się walają w Baska zabawkach , a od czasu do czasu je wyciąga i gryzie ,ale zjeść nie da rady ,ale nosi i obgryza chętnie.
Miła od Gucia - Nie 30 Paź, 2016 21:05

czytałam, że aby odświeżyć zapach należy włożyć do gorącej wody na chwilę
Miła od Gucia - Pią 11 Lis, 2016 22:14

zakupiliśmy

zajęta bardzo, trochę się złości, że nie można od razu schrupać