|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Tęczowy Most - RAJZA pożegnanie
Miła od Gucia - Wto 26 Cze, 2018 10:16 Temat postu: RAJZA pożegnanie Odeszła do Kariny Tęczowego Mostu RAJZUNIA Oli forumowej 'alexis1983"
żegnaj Słoneczko
A Wam Kochani przesyłamy uściski i utulenia
Kto nie miał okazji poznać Rajzy zapraszam do Jej tematu
RAJZA i Lost
alexis1983 - Wto 26 Cze, 2018 13:32
Dziękuję
Zmarła na skręt żołądka... z mojej winy, nakarmiłam ją i wypuściłam na podwórko, żeby pobiegała Na ratunek nie było szans
Magdaa - Wto 26 Cze, 2018 18:15
Bardzo współczuję
klusia - Wto 26 Cze, 2018 21:17
Bardzo współczujemy,,,,,,,
besta - Wto 26 Cze, 2018 21:31
Współczuję....bardzo
ciapek - Wto 26 Cze, 2018 22:19
Tulimy w smutku
madziaa - Wto 26 Cze, 2018 22:39
Nie obwiniaj się na to nie ma reguły większość z nas nie puszcza po jedzeniu ale moja Emi zawsze zje i musi wyjść. Próbuję ją zatrzymać albo przed jedzeniem wypuścić ale to nic nie da. Nie dręczy się, kochalas dbałaś nie zrobiłaś tego przecież celowo.
ElenaJerry - Czw 28 Cze, 2018 02:27
nie sadze ze to Twoja wina, Mysle ze byla to kwestja czasu, jak nie ten raz, to inny by sie wydarzilo. moze nie mam racje, ale wiele czytalam i slyszalam o skretach, nawet tutaj na forum i z tego wszystkiego mi sie wydaje...mysle ze poprostu niestety ktores basseciky maja sklonnosc do skretu i nie zawsze spowodowano to ruchem, w koncu moj Jerry tez rusza sie po jedzeniu, na lozko wskakuje...nie mozna bassetowi zabronic zupelnie ruch po jedzeniu choc staram sie ogranicac....ale takie zycie...taki smutny los twojego pieska. wspolczuje.
|
|