Nasze Bassety
Klub Miłośników Basset Hound i podobnych.

Powitania - Nowy uczestnik bassetowego forum

Uszesa - Sro 19 Lip, 2006 14:24
Temat postu: Nowy uczestnik bassetowego forum
Dzień dobry,
jestem nowym uczestnikiem bassetowego forum i zgodnie z zasadami savoir vivre na początku chcę, a właściwie chcemy, się przedstawić.
Od trzech miesięcy jesteśmy posiadaczami Wilhelma. Wilhelm na 5 miesięcy (dokładnie skończył 10 lipca) i jak każdy basset jest piękny i cudowny. Do tej pory byliśmy tylko biernymi uczestnikami forum, ale w końcu postanowilismy czynnie włączyć się do bassetowej wspólnoty :D .
To tyle tytulem wstępu.
Właśnie przeczytałam o złocie bassetów na początki września, bardzo by było super pojechać. Zgłaszam się pod podany adres mailowy.
Pozdrawiam

Leniuch - Sro 19 Lip, 2006 17:30
Temat postu: Witam:)
Ja tylko tak przyszlam powitać Was;Ciebie oraz Wilhelma niech się psiak dobrze chowa:)
Pozdrowienia ode mnie i od Leniucha;)))

Aleksander - Sro 19 Lip, 2006 19:22

Witamy nowych forumowiczów no i pięknego psiaka. czekamy na jakieś fotki no i oczywiście bardzo cieszymy się że jedziecie na zlot, gdzie będziemy mogli sie lepiej poznać.
Miła od Gucia - Sro 19 Lip, 2006 20:44

Cieszymy się z nowych gości, z tego co widzę wielbicieli bassetów przybywa. Chyba Ewunię poproszę, ona jest w tym dobra, co by nas, nie nas, bassety forumowe zliczyła. Może by jakiś wykaz sporządzić. Oj jest nas właścicieli spora grupka.
Uszesa - Pią 21 Lip, 2006 10:29

Oto Wilhelm, na poczatek kilka zdjec sprzed kilku tygodni:

<p>

<p>
<p>

Marzanna - Pią 21 Lip, 2006 12:03
Temat postu: Witajcie kochani.
Witamy Was. To fajowo, że jest nas coraz większa drużyna. Wilhelmie- jesteś piękny. Do zobaczenia na zlocie.
Marzanna z Ferajną :D