|
Nasze Bassety Klub Miło¶ników Basset Hound i podobnych. |
 |
Spotkania i Zloty - Nowy basset w Jastrzębiu
Fanfan z rodzin± - Czw 21 Gru, 2006 02:12 Temat postu: Nowy basset w Jastrzębiu :!:
Crazy-Kasia - Czw 21 Gru, 2006 21:48
JAkie cuda...Och och
natkapietruszka - Sob 23 Gru, 2006 10:59 Temat postu: Nowy Basset w Jastrzębiu Zdroju Helo, witam wszystkim, jestem tu pierwszy raz z moim bassecikiem B±belkiem... Jeste¶my z Jastrzębia Zdroju, piszcie do nas, papa...
Ewa i Tofik - Sob 23 Gru, 2006 21:43
Madziu, Natko czy Bass- B±belek to ten psiak o którym my¶lę, ten z "nieporozumienia" telefonicznego
Fanfan z rodzin± - Nie 24 Gru, 2006 00:15
:!:
natkapietruszki - Wto 26 Gru, 2006 10:05 Temat postu: B±belek z Natalk± :) Hey Fanfanku i jego wła¶cicielu... Czemu sie do mnie nic nie odzywacie, mieliscie się odezwać :>
Czytałam wasze wszystkie wpisy na tej stronce, oj ten Fanfan to musi być przekomiczny, łobuz jeden... Jednak Bassetów sie nie da nie kochac, kazdy wła¶ciciel tego czworonoga o tym wie
Ps. My choinkę tez mamy na stoliku, bo B±belek sie nia strasznie interesował jak ja stroili¶my, w końcu to jego pierwsze ¶więta, więc jest wszystkiego bardzo ciekawy... Jednak nie daje jej spokoju, bo kręc±c sie cały czas koło tego stolika uderza j± swoim grubiutkim ogonkiem, na szczę¶cie jeszcze nie spadła
Buziaki, papa.
Aleksander - Czw 28 Gru, 2006 10:59
Odzywaj± się Żory. Jak będziecie wiedzieć kiedy i gdzie się spotkacie dajcie znać może i my dojedziemy i zrobimy sobie taki mały mini zlocik. Pozdrawiamy.
natkapietruszki - Czw 28 Gru, 2006 11:25 Temat postu: B±belek i jego pani :) Hmm, no super byłby taki mały zlocik, chętnie dołaczymy z moim łobuziakiem B±belkiem...
A ten Fanfan dalej się nic nie odzywa Oj wy leniuchy, jaki pan taki pies albo odwrotnie :>
Pozdrawiamy, papa
Fanfan z rodzin± - Czw 28 Gru, 2006 14:33
natkapietruszki - Czw 28 Gru, 2006 20:44 Temat postu: Natalka z B±belkiem :) Hmm, to super pomysł, ja jestem za
Pobawiłyby się Nasze kochane psiaczki, bo mój B±belek to jeszcze nigdy odk±d go mam nie widział żadnego Basseta, to sie chłopak ucieszy jak zobaczy
Buziaki, papa.
BASS - Sob 06 Sty, 2007 19:07
Dzięki za przemiłe spotkanie,było cudowne.Basseciki wygl±daj±,jak na polowaniu.Szkoda tylko,żeBassik nie mógł z nimi szaleć.My już czekamy na następne spotkanie.U Baska -zatrucie pokarmowe,albo zbyt silna dawka lekarstwa,które wczoraj dostał w zastrzyku,ale to okaże się jutro.Przesyłamy pozdrowienia dla bassecików,cudownych urwisków.
Fanfan z rodzin± - Sob 06 Sty, 2007 23:06
|
|