|
Nasze Bassety Klub Miło¶ników Basset Hound i podobnych. |
 |
Spotkania i Zloty - Zlot w Jastrzębiu...zmiana terminu!!!
Fanfan z rodzin± - Czw 04 Sty, 2007 22:19 Temat postu: Zlot w Jastrzębiu...zmiana terminu!!! :!:
Fanfan z rodzin± - Sob 06 Sty, 2007 12:56
:!:
Aleksander - Sob 06 Sty, 2007 13:56
Moje psy przyjechały do domu i padły. ¦pi± do teraz. Spotkanko było bardzo miłe. Prosimy o zdjęcia. Spotkało się dwóch dominantów i chcieli na innych pokazać jacy s± ¶wietni. (trafił swój na swego)Ale obeszło się bez agresji. Mam nadzieję że następnym razem Bass będzie w lepszej kondycji (bardzo dzi¶ cierpiał), a Tobi szybciej się oswoi z towarzystwem. .Zabawa przednia (tylko gdyby nie te le¶ny "niespodzianki"). Polecamy się na przyszło¶ć i bardzo chętnie powtórzymy tak miłe spotkanie. Czekamy na zdjęcia i pozdrawiamy wszystkich nowych znajomych.
Fanfan z rodzin± - Sob 06 Sty, 2007 14:00
Fanfan z rodzin± - Pi± 12 Sty, 2007 10:01
Aleksander - Sob 13 Sty, 2007 18:37
Bardzo dziękujemy za zdjęcia. Wła¶nie na dzisiejszym spacerku wspominali¶my zeszły tydzień. mamy nadzieję że uda nam się powtórzyć to spotkanie.
Miła od Gucia - Sob 13 Sty, 2007 19:33
Jak miło popatrzeć na tę sforkę i ich u¶miechnięte pyszczki. Ale co zauważyłam, że to zdjęcie z brakiem panienki dało mi do my¶lenia, że za panienkę wzięto tego psiaka, który miał na pyszczku "puszorek" jak ja to nazywam.
natkapietruszki - Nie 14 Sty, 2007 14:23 Temat postu: Natalka i B±belek... Ale fajne fotki, sliczne te wasze pieseczki...
Bardzo żałuję, że nas tam nie było... Na następnym zlocie musimy się już pojawić
Całusy od B±bla, papa.
|
|