|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Wystawy - Dracula Show
Agata - Pon 20 Sie, 2007 20:21 Temat postu: Dracula Show Czy ktoś z Was wybiera się może na tę wystawę ?
http://www.dds-winner.com/english/about.html
My jedziemy w składzie - Groszek, Duszka, Omen i Maja
Benka-Bozenka - Pon 20 Sie, 2007 21:01
Chętnie zabiorę się z Wami...czy znajdzie się miejsce dla mnie ?
to był żart oczywiście....wracajcie z tej wystwy z wielkim workiem medali....i nie dajcie się zastraszyć Draculi )
Agata - Wto 21 Sie, 2007 08:39
Benka-Bozenka napisał/a: | Chętnie zabiorę się z Wami...czy znajdzie się miejsce dla mnie ? |
No pewnie Bożenka że miejsce się znajdzie
Jeszcze do 24-go są zgłoszenia, zastanów się :wink: , będzie fajnie, myślę, że bardzo fajnie :lol: bez względu na wyniki wystawy
A Draculi się nie damy :lol:
My zaliczymy w sumie 3 wystawy, bo pierwszego dnia jeszcze klubówka spanieli dochodzi
A i Maja będzie miała debiut, idzie w klasie baby, ona ma dopiero 5 miesięcy, więc nawet na szczenięta się nie łapie, zobaczymy ile bracco italiano tam spotkamy
robert.n - Sro 22 Sie, 2007 17:42
Agata a Kto to jest Maja )))?
Aleksander - Sro 22 Sie, 2007 20:38
Agata a może ty byś już przestała ukrywać swój nowy nabytek i wkleiła jakieś zdjęcia. Proszę ja już nie mogę sie doczekać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czytam posty i tylko czekam i czekam na jakieś fotki.
Agata - Sro 22 Sie, 2007 20:52
Cześć jestem Maja :D
ewan - Sro 22 Sie, 2007 21:17
a gdzie siostra?
Agata - Sro 22 Sie, 2007 22:32
A jest, jest czekoladka również
Noki jest tydzień starsza, zupełnie z innej linii niż Maja.
Ale na Draculę jedzie tylko Maja, bo rąk nam zabraknie do wystawiania Później również będę musiała kombinować aż do klasy pośredniej i otwartej, bo nie chcę by dziewczyny robiły sobie wzajemnie konkurencje.
I chyba muszę się zebrać i dokończyć temat - "Pozdrowienia z Finlandii" :lol: Mam tyle zdjęć z podróży, z wystawy w Orivesi i z dni spędzonych w hodowli Heinaaron, tyle fajnych wspomnień i fajnych zdjęć
gocha - Sro 22 Sie, 2007 23:15
Maja jest cudna, ale ja dopominam się też zdjęć Noki.
Bo ona się będzie czuła pokrzywdzona.Maja na wystawę, Maja na forum, a Noki to co?
Ona się obrazi Agata, zobaczysz! :lol:
ewan - Czw 23 Sie, 2007 07:08
Ja na miejscu Noki już dawno bym się obraziła...
ale Maja cudna! najlepsze są te oczka, które mówią "przecież ja w ogóle nie rozrabiam!" :twisted:
znam to spojrzenie.... :twisted: :lol:
Kinga&Kefir - Czw 23 Sie, 2007 12:48
Przepiękna!!! Od tego spojrzenia nawet serce Draculi zmięknie... Ode mnie Maja już ma medal
Zdjęcie nr 2 jest powalające. Wygląda jakby udawała... kałamarnicę. Prawie się nabrałam :lol:
Aleksander - Czw 23 Sie, 2007 13:10
Przepiękna. Wiesz Agato , że to moja następna oczywiście po bassetach ulubiona rasa. Jak byś nie miała co robić ze zdjęciami obu dziewczynek to emeila!!!!!!!!!!!!
Baaaaart - Wto 18 Wrz, 2007 10:08
Może ktoś napisze jak poszło Groszkowi na rumuńskiej wystawie?
Taka cisza....czyżby nie dojechał????
Agata - Wto 18 Wrz, 2007 21:35
Witaj nowy użytkowniku. Jakie to miłe, że tak interesujesz się moim Groszkiem. Miło by było najpierw się wszystkim przedstawić, ale jeśli jesteś z Legionowa, to może osobiście się poznamy, bo pewnie będziesz jako taki znawca bassetów, na wystawie 07.10.2007r., która w Twoich okolicach się odbędzie właśnie w tym terminie.
A co do Draculi - faktycznie, temat zaczęłam i nie napisałam później nic, ani zdjęć nie wrzuciłam. Czasu mało i mało ostatnio mnie na forum, ale z czasem nadrobię wszystko
Groszkowi poszło tak sobie, rasę umoczył z ładnym bicolorkiem. W każdym razie, Groszek jest Champion Rumunii co do kolekcji mu dołączam :thx
Omen również Champion Rumunii :thx
Duszka ma już 3 CAC-e rumuńskie, ale jeden po drugim, więc czasu jej brakuje, a w Rumunii jest to od pierwszego wniosku do ostatniego -
7 miesięcy, więc jeszcze jedna jazda nas do Rumunii czeka.
A teraz Maja :!: :!: :!:
Największy sukces zdobyła :thx
Otóż to jej pierwsza wystawa i na tej pierwszej wystawie Maja wygrała całego BIS-a baby :thx
Może jutro w końcu uda mi się wrzucić zdjęcia :?
Asia i Basia - Wto 18 Wrz, 2007 21:44
:thx :thx :thx
Grochu i tak jest the best. Gratulacje dla imienniczki mojej corci Majki :thx .
Aleksander - Wto 18 Wrz, 2007 22:15
Wielkie brawa . Zdjęcia poprosimy , zdjęcia...........
Baaaaart - Sro 19 Wrz, 2007 07:43
No to gratulacje dla Groszka....
byłem ciekawy jak mu poszło bo to fajny psiurek :lol:
Na wystawie w Nowym Dworze na 100% będe obserwował bassecią gromadkę...mam bliziutko więć grzechem byłoby nie przyjechać.
Mam tylko nadzieje, że stawka będzie lepsza niż na wystawie w Chorzowie.
Fanfan z rodziną - Sro 19 Wrz, 2007 08:40
Baaaaart napisał/a: | Mam tylko nadzieje, że stawka będzie lepsza niż na wystawie w Chorzowie. |
Agata, gratulacje :wink:
Jaga - Sro 19 Wrz, 2007 09:45
Baaaaart napisał/a: | Mam tylko nadzieje, że stawka będzie lepsza niż na wystawie w Chorzowie. |
Byłeś na wystawie w Chorzowie i się nie przywitałeś?
Bo mniemam, że oceniasz stawkę w Chorzowie na podstawie tego co sam widziałeś. A może się mylę?
Agata wstawże wreszcie jakieś zdjęcia, już się wszyscy doczekać nie mogą
Hubertus - Sro 19 Wrz, 2007 09:51
Baaaaart napisał/a: | No to gratulacje dla Groszka....
byłem ciekawy jak mu poszło bo to fajny psiurek :lol:
Na wystawie w Nowym Dworze na 100% będe obserwował bassecią gromadkę...mam bliziutko więć grzechem byłoby nie przyjechać.
Mam tylko nadzieje, że stawka będzie lepsza niż na wystawie w Chorzowie. |
Przepraszam, że się wtrącam.....
Widać, że znasz Groszka (z widzenia,z forum, czy też osobiście) to miło.
Cenimy sobie na tym forum brak anonimowości i miło by było gdybyś się przedstawił albo przywitał z resztą forumowiczów.
Ciut to dziwnie wygląda gdy ktoś natychmiast po zarejestrowaniu uderza w rozmowę bez przywitania.
Jeśli jesteś nowy na forum przywitaj się z innymi.
Pozdrawiam
Administrator
|
|