Nasze Bassety
Klub Miłośników Basset Hound i podobnych.

Wystawy - Przechlewko-wystawa psów myśliwskich 2008r.

Batus - Pon 06 Paź, 2008 06:24
Temat postu: Przechlewko-wystawa psów myśliwskich 2008r.
Może i my się pochwalimy naszymi małymi sukcesami z wczorajszej wystawy w Przechlewku.
Co prawda byliśmy jedynym bassetem na całej wystawie, ale udało nam się zdobyć złoty medal, wygrać młodzież i rasę, no i zostaliśmy zakwalifikowani do bisów, gdzie zdobyliśmy III miejsce w grupie gończych hurra :)

psy do których mam ogromną słabość...

zawsze znajdzie się ktoś do zabawy :)

A tak poza tym to była świetna atmosfera. Wystawa odbyła się w leśniczówce w środku lasu obok zagrody dzików, na środku wystawy było palenisko, gdzie można było smażyć kiełbaski, świeciło piękne słońce i generalnie to chciałabym żeby wszystkie wystawy były w takim klimacie, super! Gratuluję oddziałowi Słupsk za pomysłową organizację, do tego każdy dostał upominki Pedigri dla psiaka:)

Jaga - Pon 06 Paź, 2008 06:41

Gratulujemy serdecznie :D
Miła od Gucia - Pon 06 Paź, 2008 07:27

Pięknie, gratulacje.
Dorti - Pon 06 Paź, 2008 07:36

Luiza, wielkie gratulacje dla Batusa i jego pańci. :lol:
To maleństwo co się urodzi będzie miało we krwi wystawianie bassetów. :wink:
Pozdrawiamy cieplutko.

Batus - Pon 06 Paź, 2008 07:44

Dziękuję serdecznie za gratulacje, może kiedyś nasza mała faktycznie mnie zastąpi ;)
Fanfan z rodziną - Pon 06 Paź, 2008 07:51

Luiza, wielkie gratulacje :!: :mrgreen: Znowu będę mogła chwalić się rodziną :wink: :lol:
madzialinka - Pon 06 Paź, 2008 08:06

Gratulacje! Kiedyś mała pewnie wystartuje w młodym prezenterze :) Trzymamy kciuki, bo sami mamy podobną sytuację :)
madzialinka - Pon 06 Paź, 2008 08:11

Gratulacje! Kiedyś mała pewnie wystartuje w młodym prezenterze :) Trzymamy kciuki, bo sami mamy podobną sytuację :)
Jaga - Pon 06 Paź, 2008 08:58

madzialinka napisał/a:
Trzymamy kciuki, bo sami mamy podobną sytuację :)

Znaczy rodzina sie powiększy - czy dobrze rozumiem?
Jesli tak to dla Was też gratulacje :D

madzialinka - Pon 06 Paź, 2008 09:10

Tak :) Mam nadzieję, że kiedyś w trójkę będziemy mieć własną hodowlę bassetów :)
Jaga - Pon 06 Paź, 2008 09:38

To jeszcze raz gratulacje i trzymamy kciuki :D
Kaśka - Pon 06 Paź, 2008 09:47

GRATULACJE DLA RODZINKI :grin:

GLADIATOR I REDIS SĄ DUMNI Z SYNUSIA :mrgreen:

To, że był sam w rasie w niczym nie umniejsza jego sukcesu, bo na grupie nie był sam i co? Pucharek przywiózł :mrgreen:

marta_zbyszek - Pon 06 Paź, 2008 10:05

Gratulacje i z powodu wystawy i dla Madzialinki :wink:
Lutex - Pon 06 Paź, 2008 11:08

gratulacje dla Batusa i przyszlych mam :smile: jesli mozna to poprosze jeszcze o pare foteczek bloodhanciorow. sa rewelacyjne :mrgreen: czy ktos wie jaki maja charakterek?
Batus - Pon 06 Paź, 2008 12:14

wow Madzialinka, no to gratuluję :)
Poniżej fotki bloodhondów - chyba tak to się pisze. Właścicielka powiedziała, że akurat te dwie suki są łagodne...to chyba znaczy że nie do każdego można tak sobie podejść...nie wiem, ale cały czas truję mojemu mężowi że jak kiedyś będziemy bardzo bogaci i będziemy mieli wielki dom to założymy hodowlę bassetów i na pewno będą w naszym stadzie przynajmniej dwa bloodhundy - ot takie marzenia ściętej głowy ;)

Dorti - Pon 06 Paź, 2008 12:43

Madzialinka, ogromne gratulacje z powodu powiększenia rodzinki. :smile:
Naprawdę SUPER!!!!!!!!!! :wink:

Lutex - Pon 06 Paź, 2008 13:45

podziekowania do Luizy za dodatkowe foteczki :mrgreen: tak mi sie wydaje ze te dziewczynki bloodhoundki jeszcze male sa. na wystawie w sopocie widzilismy takiego duzego psiaka, ze normalnie Lutor tylko troszke za kostki mu siegal. ale nie zdazylismy zrobic fotki, bo piesek byl przed wystawa i byl silnie zestresowany - musial szybko do wc isc. a pozniej juz go nie spotkalismy. tez chorujemy na bloodhounda, ale na zywo jedynie na wystawach mozna spotkac. sa chyba jeszcze mniej spotykane niz bassety
Renia - Pon 06 Paź, 2008 14:34

Słuchajcie a my tu na forum chyba mamy włascicieli bloodhoundów :roll:
Batus - Pon 06 Paź, 2008 18:52

O! ciekawe kogo, bardzo chciałabym poznać charakter tych psów, ciekawe ile z nich odziedziczył basset? :) A te dwie suki to faktycznie były drobne, ja też lubię raczej te większe psy. Ale jako parka były by piękne!
Lutex - Pon 06 Paź, 2008 20:15

Renia, ciekawe gdzie sie schowały takie olbrzymy na bassetowym forum. przeciez jakby stanely posrodku stadka bassetow to od razu byloby je widac :wink: no chyba ze sie połozyly, to nie ma sily nie dojrzymy ich nigdy :mrgreen: