|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Wystawy - SOPOT-WYSTAWA
Arleta - Czw 14 Lip, 2005 19:33 Temat postu: SOPOT-WYSTAWA Jedziecie do Sopotu???
Buba - Czw 14 Lip, 2005 19:59
Ja powinnam... :? bo inaczej mnie Agata zabije, że nie pokazałam jeszcze Gustawsona szerszej publice! W końcu to vice-mister zlotu :thx
Agata - Czw 14 Lip, 2005 21:19
OCZYWIŚCIE, ŻE JEDZIEMY :lol:
I GUSTAW TEŻ JEDZIE :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Pewnie, że bym ją zabiła :twisted: i wcale bym do więzienia za to nie poszła -
bo to by była zbrodnia w afekcie :wink:
Glowacz - Pią 15 Lip, 2005 07:44
My na 99% bedziemy.
Arleta - Pią 15 Lip, 2005 08:03
Faktycznie w Gdyni malutko bassetów, tylko Gluś, Gladiator i Redis
Juz teraz gratulujemy złotka :lol:
Glowacz - Pią 15 Lip, 2005 08:09
Dzieki, ale jeszcze nie ma czego gratulowac, to pierwsza wystawa Glusia, jeszcze chopaka poniesie i bedzie parodia na ringu....
Damy znac po wystawie co ten nasz Glusio zmajstrowal.
GREG - Pią 15 Lip, 2005 08:43 Temat postu: jedziemy Borko będzie w sopocie na 99% zgłoszenie zostało wysłane.
pozdro greg
Arleta - Pon 18 Lip, 2005 09:56
No to widze że niezły klan męski bedzie na wystawie :lol: a dziewczynki co ? w domku
Mirko a Wy z Duśką nie jedziecie?
GREG - Sro 27 Lip, 2005 15:48
pytanie do doświadczonych wystawowców jak prowadzić baleronka na ringówce czy zwykłej smyczy????
Spinka - Sro 03 Sie, 2005 18:30
A czy ktos wie,o ktorej godzinie wszystko sie zacznie??
Bo ja bym chciala pojechac, zobaczyc..
Glowacz - Sro 03 Sie, 2005 19:03
Spinka, bassety sa w Niedziele....i pewnie zacznie sie to od 10.00 nie ma jeszcze oficjalnego rozkladu jazdy.....
Proponuje sprawdzac od czasu do czasu strone zwiazku kynologicznego www.zkwp.pl o/Gdansk. Tam powinna byc niedlugo lista startujacych.
Spinka - Sro 03 Sie, 2005 21:15
Dzieki serdeczne ja mam poprzedniego dnia wesele w rodzinie i tak sie zastanawialam,czy zdolam dotrzec na czas,ale na to wyglada,ze tak.
a potem z powrotem- na poprawiny :lol: :lol:
Glowacz - Czw 04 Sie, 2005 07:46
http://www.gdansk.zkwp.pl/gdansk/m2005/wykaz.doc
I oto lista zgloszonych zawodnikow....duzo nas.
Ale planu sedziowania jeszcze nie ma.
Agata - Czw 04 Sie, 2005 10:02
Dużo i mocna konkurencja :!:
My w klasie pośredniej mamy jednego przeciwnika, bardzo mocnego przeciwnika :!: Harolda, który zawsze wygrywa i powala wszystkich na łopatki :!: Tylko raz nam się udało wygrać z Haroldem - na wystawie międzynarodowej w Opolu :thx
Kończę bo idziemy już ćwiczyć z Groszkiem :wink:
Mirka - Czw 04 Sie, 2005 17:40
Redis trzymamy kciuki,pokonasz wszystkich tak jak wczoraj :thx
Evika - Sro 10 Sie, 2005 06:20
Witam serdecznie wszystkich wybierajacych sie na wystawę do Sopotu - bede trzymać kciuki - bo troszke zgłoszonych psiaków jest ...moje zostają w domu - / jestem właścicielką Festivala i Glorii / .. a w Sopocie będę pracować na wystawie.. pewnie będzie chwila , by porozmawaic ze znajomymi i poznac nowych właścicieli najfajnijeszych psiaków ...
łagodna - Nie 14 Sie, 2005 11:37
I jak po wystawie....który z bassetów goszczacych na forum zdobył medale ? Korino,Groszku ,Borko,Glusiu napiszcie jak było
Krysia i Donat - Nie 14 Sie, 2005 14:47
A oto pierwsza informacja z Międzynarodowej Wystawy w Sopocie:
Korina Arlety została Zwycięzcą Młodzieży.
Brawo Korina :thx :thx :thx
Miła od Gucia - Nie 14 Sie, 2005 18:54
A jeszcze BORKO też zdobył złoto w Sopocie.
GRATULACJE DLA KORINKI i BORKO - życzmy złotych medali na następnych wystawach.
joania - Nie 14 Sie, 2005 19:03
Korina to jest super laska :thx :thx :thx :thx :thx
Daza - Nie 14 Sie, 2005 21:45
Wielka bużka dla Borka i Korinki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A właściwe, czy ktoś sie zdziwił??????Wszak to same słodkości:)))) :thx :thx :thx
Arleta - Pon 15 Sie, 2005 12:14
UFFFF - były groźne rywalki ale nam sie udało. I tym własnie zlotem zakończyliśmy MłodzieżowegoChampiona Polski - troszke odpoczniemy i dlaej do boju :lol:
Dziekuje za gratulacje.
Bylo bardzo mioło w Sopocie a to dzieki zanjomym zlotowiczom ktorych spotkalismy - i wiecie co Korina oczywiście juz po .... a Borko i tak za nia szczekał i się zalecał :lol:
Duzy oślinony buziak dla Ciebie Borko - Korina
Glowacz - Wto 16 Sie, 2005 08:03
Gratulacje dla Koriny i Borka (mega szczekacza) wyszczekal sobie ten medal, oj wyszczekal :lol:
Glusio - srebrny medal i ocena doskonala w mlodziezy. Co do I miejsca w psach-mlodziez - bez komentarza.....kto byl ten wie how come...
Ps. w tygodniu wrzuce na stronke zdjecia z wystawy + powystawowe atrakcje (np. 5 bassetow razem na deptakach sopockich) i spotkanie po latach dwoch braciszkow
GREG - Wto 16 Sie, 2005 16:39
przed chwileczką wróciliśmy z Sopotu Borko serdecznie dziękuje za gratulacje. Odniósł wielki sukces pierwsze CWC.
Evika - Wto 16 Sie, 2005 19:38
witam, pozdrawiam wszystkich właścicieli i ich pupili, których miałam okazję i przyjemność poznac w Sopocie!! gratulacje dla wszystkich , którzy odważyli sie przyjechac i zaprezentować swoje psiaki w tej całkiem niezłej stawce !!!Jeżeli ktoś spisał oceny - prosze o podesłanie!!
Agata - Sro 17 Sie, 2005 01:36
No dobra to i my się pochwalimy sukcesem sopockim.
Grosio zdobył Res. CACIB. :thx :thx :thx
Ci którzy jako kibice i obserwatorzy byli, widzieli moją ogromną radość
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
I szok :shock:
Do tego stopnia się tego nie spodziewałam, że sędzia drugi raz wywoła nas na ring, że Grosiowi wymieniłam ringówkę na smyczkę i przyczepiłam go do wkrętaka, numerek odkleiłam ze spodni a dyplom z oceną schowałam do torebki. Sędzia chyba z pięć razy ponownie wywoływał Grosia a ja w najlepsze gadałam z basseciarzami. W końcu ktoś się połapał i wybiegliśmy ponownie na ring :lol:
To była dla nas tylko taka formalność, bo przecież wyszła sama najlepsza czołówka bassecia i w życiu bym się tego nie spodziewała - a tu sędzia stawia nas na Res. CACIB - ie :shock: :shock: :shock:
A co do pobytu w Sopocie, to niesamowita radocha dla mnie była, bo z mojej hodowli pojawiły się 3 psy. Zaszczytem dla mnie było wystawić mojego Gluśka, który perfekcyjnie współpracował ze mną na ringu.
I sukces - II miejsce na cztery.
A poza wystawą, sukcesami i medalami, najważniejsze było to, że mogłam się z Wami spotkać, zjeść na plaży rybę, wypić piwko, spacerować po plaży i po molo - a to wszystko dużą grupą bassecią. I to tak naprawdę jest bardzo ważne, że konkurujemy na ringach a przy tym wszystkim jest to dla nas wspaniała zabawa i nie ważne, który z nas z jakim medalem z ringu schodzi, bo po wystawie wszystkie psiaki razem brykają na plaży i pływają w morzu wdychając jod.
A co do jodu to Ania i Tomek od Gluśka sami widzieli jak na mnie to wspaniałe nadmorskie powietrze zadziałało :wink:
Glusińscy - po powrocie się zważyłam - przybyło 2 kg :!:
Miałam pojechać tylko na wystawę a dzięki Ani i Tomkowi miałam WSPANIAŁE trzydniowe wakacje.
ANIA I TOMEK - NIGDY WAM TEGO NIE ZAPOMNĘ.
JESZCZE RAZ BARDZO, BARDZO DZIĘKUJĘ :!:
Glowacz - Sro 17 Sie, 2005 09:41
Agata, nie ma za co. I dzieki za "poprowadzenie" Glusia.
Dla nas to tez byl bardzo fajny weekend.
A teraz zdjecia z wystawy i male reminiscencje pozawystawowe.
Mamy malo zdjec, chyba dlatego ze tak bardzo bylem zaaferowany wystepami Glusinskiego.
Po wystawie
Smieszny maluch w Sopocie
Agata - Sro 17 Sie, 2005 11:07
Zdjęcia super, ale Tomku strasznie wielkie, nie mogłam zobaczyć.
Jak to nie problem to zmniejsz i wrzuć jeszcze raz, co kochany
Glowacz - Sro 17 Sie, 2005 11:12
Chetnie bym je zmniejszyl tylko nie wiem jak, chyba poprosze o pomoc Hubertusa albo Admina.
Chlopaki - pomozecie? Zdjecia sa "zakotwiczone" w imageshack'u.
joania - Sro 17 Sie, 2005 16:17
Gratulacje , zresztą ja dobrze wiedziałam :wink: że Grosio wygra :thx
Lizus Joania
Miła od Gucia - Sro 17 Sie, 2005 18:13
My z Guciem też przyłączamy się do gratulacji i tak ciepło zazdrościmy tych spacerków nad morzem w gronie bassetów. Super, że takie mniejsze indywidualne spotkania się odbywają. A ja planuję mini zlot bassetów gorzowskich, chcemy się spotkac w centrum miasta. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Krysia i Donat - Sro 17 Sie, 2005 19:10
Bogusiu :!: taki miniŚlesin :wink:
Pozdrawiamy
Agata - Sro 17 Sie, 2005 19:16
Bogusiu, to trzydniowe spotkanie było superowe, totalnie superowe :!: :!: :!:
Czekam na zdjęcia od Tomka i wrzucimy na forum.
Agata - Czw 18 Sie, 2005 14:21
Ewunia, wybacz, że tak długo.
Podaję Ci wyniki sopockiej wystawy. To jest to co mam, jeśli się pomylę to Kasia od Gladiatora skoryguje i tego co mi brakuje Kasia dopisze o co ją proszę, bo ona pewnie wie.
PSY
KLASA MŁODZIEŻY;
1. ZOLTAN Klan Piegowatych
2. GLUŚ z Polany Klapouchego
3. CHIVAS Turguesa Playa
4. CEZAR znad Stobniaczanki
KLASA POŚREDNIA;
1. Swede Sun s HAROLD
2. GROSZEK z Polany Klapouchego
KALSA OTWARTA;
1. BORKO Niebieskooka Dusia
2. QUENTIN Moravia Bray
3. BAS Podkowiańskie Orońsko
KALSA UŻYTKOWA;
1. GLADIATOR ze Stajennych Progów
SUKI
KLASA MŁODZIEŻY;
1. KORINA ORLENA Unita
2. GREYS z Kojca Ja-Ry-Cha
3. REDIS Uvalsky bobr
4. GOSIA z Polany Klapouchego
KALSA POŚREDNIA;
1. CJ SPOT Tubalne Granie
2. KARMENA ELDORADO Nefer
KALSA OTWARTA
Evika - Czw 18 Sie, 2005 15:43
Agatko !! wydaje mi sie ze Quentina nie było !!!!!!!!!!!!
Agata - Czw 18 Sie, 2005 20:38
Oj Ewcia, ja nie wiem czemu wpisałam otwartą jak wiem tylko, że Borko ją wygrał - sorki :!:
GREG - Sob 20 Sie, 2005 10:00
Borko w konsekwencij sopockiej wystawy został jedynym w Białostockim związku REPRODUKTOREM
[/b]
Evika - Sob 20 Sie, 2005 18:46
Borko to bardzo ładny basset jest !! wiem ,co mowie !! Gratulacje !!
Mirka - Sob 20 Sie, 2005 18:59
Witaj Evika,chcę dodać ze Borko ma równie uroczę siostrę Duśkę ( a tak własciwie Candy Niebieskooka Dusia) Pozdrawiamy serdecznie PS.moze jutro w Toruniu cos wygramy :thx :thx :thx
Evika - Sob 20 Sie, 2005 20:22
witam cieplutko !! Podeslij mi prosze foteczki Duski !! a jutro 3mam kciuki w Toruniu - napisz koniecznie jak było .. a jeszcze lepiej spisz oceny wszystkich bassetów!
Mirka - Sob 20 Sie, 2005 20:28
Zdjęcia Duśki mozna ogladać na stronie głównej Naszych Bassetów pod nazwą Dusia ,przyjemnego ogladania, :shock: :shock: a jutro napisze jak było w Toruniu,mam nadzieje na :thx :thx :wink: :wink: Pozdrawiam cieplutko
|
|