Nasze Bassety
Klub Miłośników Basset Hound i podobnych.

Zakończone adopcje - Dyskusja o Galerii "Porzucony - Pokochany"

Lucy - Czw 19 Lut, 2009 22:35
Temat postu: Dyskusja o Galerii "Porzucony - Pokochany"
Bogusiu ,jestes niesamowicie "akuratna" z ta galeria :mrgreen:

Wiem , ze nie powinno sie tu nic dopisywac, ale mam propozycje aby ta galeria byla zawsze widoczna,jest tego warta,

Gonia P - Wto 24 Lut, 2009 13:39

Ależ super pomysł z tą galerią!!
Osobiście znałam Boba, Pedro a teraz Tabsa :razz:
Normalnie basseciara ze mnie pełną gębą!! :mrgreen:

Joy - Pon 12 Paź, 2009 14:56

trzeba by jeszcze edytować informacje o Tabsie-Pompeju-MAŃKU :wink:
Miła od Gucia - Wto 13 Paź, 2009 10:09

Tak, tak zrobię to,
później poproszę Cię o wskazanie zdjęcia, które chcesz zeby było w galerii

Lutex - Pią 16 Paź, 2009 10:23

tak, krotki opisik losow to dobry pomysl. wystarczy pare zdan
mariaw - Pią 16 Paź, 2009 17:30

Ja uważam podobnie jak "Lutex". Krótki opis losów w zupełności wystarczy. Same zdjęcia, już po adopcji, oddają w pełni zadowolenie bassecików. I o to chodzi. Aż miło się ogląda szczęśliwe zakończenia. Tworzenie opisów i nawet jeżeli są edytowane z postów zabiera trochę czasu.
Lutex - Pią 16 Paź, 2009 21:52

Bogusiu a kto lepiej poprowadzi galerie jak nie ty ?? :) jest super z tymi krotkimi podpisami - widac teraz w jak roznych warunkach przebywaly te bidule.
Asia i Basia - Sob 17 Paź, 2009 16:15

GALERIA to Twoje dziecko Bogusiu, jest super jaka jest.
Kasia :) - Pon 19 Paź, 2009 07:01

mariaw napisał/a:
Ja uważam podobnie jak "Lutex". Krótki opis losów w zupełności wystarczy. Same zdjęcia, już po adopcji, oddają w pełni zadowolenie bassecików. I o to chodzi. Aż miło się ogląda szczęśliwe zakończenia. Tworzenie opisów i nawet jeżeli są edytowane z postów zabiera trochę czasu.

ale ja miałam na myśli tylko to, aby w pierwszym poście wstawić dopisek, właśnie taki "Krótki opis losów", zabiera to naprawde kilka sekund. Dajmy na to jeśli w "pierwszym poście" była informacja: "Zabiedzona suczka zabrana z pseudohodowli (...)" wstawić dopisek "Trafiła do wspaniałego domu u..."

mariaw - Pon 19 Paź, 2009 17:36

Chyba moja wypowiedź nie zabrzmiała tak mocno? Jeżeli tak Kasiu odebrałaś to przepraszam. Myślę, że proste rozwiązania są najlepsze. :wink:
grejsi - Wto 02 Sie, 2011 23:43

to będzie do usunięcia
nie mogę znaleźć tu Teodorka;)

Miła od Gucia - Sro 03 Sie, 2011 09:19

grejsi napisał/a:
to będzie do usunięcia
nie mogę znaleźć tu Teodorka;)

Przepraszam Teodorka i Jego Pańcia,
ale nie bardzo chciałam przypisywać zasługi forum przy jego adopcji (bywały zarzuty, co niektórych osób, że przypisujemy sobie tutaj zasługi i podbijamy Galerię).
Ale co tam - masz rację Teodorek jest nasz Forumowy i jeszcze dziś wieczorkiem naprawię błąd.
Galerię stworzyliśmy nie dla przypisywania zasług tylko dla przejrzystości przyjaźni psów z ludźmi podczas ich przejęcia, adopcji itp.
Także dzięki Grażynko Twój wgląd do Galerii zmienił moje zdanie.
A Ty rób ładne zdjęcie, które chciałabyś, żeby było umieszczone w Galerii :lol:

grejsi - Nie 14 Sie, 2011 13:26

Niedługo dostanę zdjęcia i może uśmiechnę się o zmianę ;)
Miła od Gucia - Nie 14 Sie, 2011 14:23

oczywiście, na teraz wstawiłam zdjęcie, żeby nie umknęło, w każdej chwili możesz podesłać do wymiany - bardzo proszę.
zenon-bombalina - Wto 18 Paź, 2011 10:29

nie wiem jak to dziala ale nasz mała chudą pindę można by chyba też tutaj wrzucić :)
Dorti - Wto 18 Paź, 2011 10:38

zenon-bombalina napisał/a:
nie wiem jak to dziala ale nasz mała chudą pindę można by chyba też tutaj wrzucić :)

Zenuś niee bo Wasza pinda została przez Was kupiona z ogłoszenia :wink:

zenon-bombalina - Wto 18 Paź, 2011 16:24

Dorti napisał/a:
zenon-bombalina napisał/a:

Zenuś niee bo Wasza pinda została przez Was kupiona z ogłoszenia :wink:

To jest jawna dyskryminacja!!!! :mrgreen: jak nie wiadomo o co chodzi to o pieniądze hehe :P ale co tam pytałem sie Toli i ona mówi że nie lubi sesji w typie before&after :P

Miła od Gucia - Czw 17 Lis, 2011 08:23

Mirka, czy mogę Maksia umieścić w Galerii ?

A zapomniałam Zoja o Twojej Toli ślicznej. To Galerii potrzebowałabym jakieś zdjęcie Toli ze schroniska - Zoju.

Możemy umieszczać w galerii nie tylko psiaki załatwiane, adoptowane przez forum - zresztą dla mnie to nie ma znaczenia, forumowy, nie forumowy - bez sensu.

Ważne, że pies przygarnięty, adoptowany z serca przez naszego forumowicza. A ślad w galerii pozostanie.

A teraz Monka i Miro adoptowała psinkę.
Monka, zgadzasz się ?