Nasze Bassety
Klub Miłośników Basset Hound i podobnych.

Zakończone adopcje - Basset JOGI do adopcji/adoptowała "julkarem"

Agataw - Czw 24 Lut, 2011 12:54

http://www.psy.elk.pl/ogl...dam-Basseta.htm

http://olsztyn.pajeczyna....sset_hound.html

Cyt.
1.
"Oddam w dobre rece 8 mieisecznego Basseta. Jestem w 4 miesiacu ciazy i musze sie przepraowadzic a tesciowie nie zgadzaja sie na psa. Jest cudowny i wspanialy. Potrafi wykonywac polecenia przynies, lezec :) , oddam go komus kto go pokocha tak jak ja. Jezeli bedzie ktos zaintereowany przygarnieciem Jogiego prosze o kontakt na maila, przesle wiecej zdjec. Mam nadzieje ze znajdzie nowy dom.
miasto Poznań
województwo wielkopolskie
telefon 663650793
data dodania 2011-02-17
adres e-mail "

2.
"Witam oddam w dobre ręce psa rasy Basset Hound zwierzę jest dorosłe w doskonałej formie fizycznej oddaje go ponieważ mam brak czasu na jego utrzymanie . POZDRAWIAM CZEKAM NA PYTANIA
Biała Piska Tel. 874239271 odpowiedz na ogłoszenie"

edycja "Miła od Gucia" - usunięcie nieaktualnych informacjo o bassetce i dodanie zdjęć

zuza i gabi - Czw 24 Lut, 2011 13:02

Zgroza :evil: :evil: :evil:
lora - Czw 24 Lut, 2011 18:23

Jakieś zamiary wobec pierwszych dwóch ogłoszeń ? :wink:
gocha - Czw 24 Lut, 2011 18:42

Nasze forum czytają osoby chętne na adopcję. Nie każdy chce dwa bassety czy basseta z problemami, może kogoś z czytających zainteresują właśnie te psiaki.
julkarem - Pią 25 Lut, 2011 08:48

Zabieram do siebie basseta 8 miesiecznego od Pani w ciązy :) bardzo sie ciesze :) będzie to kolejny psiak do mojego doychczasowego duetu :) czyli basseta-Spikego i jamnika Endiego :) napewno się zaprzyjaźnią :)
zuza i gabi - Pią 25 Lut, 2011 09:00

Cudownie :mrgreen:
gkoti - Pią 25 Lut, 2011 09:16

Cudownie :lol:
Joasika - Pią 25 Lut, 2011 09:25

Super :!: :mrgreen:
Miła od Gucia - Pią 25 Lut, 2011 09:37

julkarem napisał/a:
Zabieram do siebie basseta 8 miesiecznego od Pani w ciązy :) bardzo sie ciesze :) będzie to kolejny psiak do mojego doychczasowego duetu :) czyli basseta-Spikego i jamnika Endiego :) napewno się zaprzyjaźnią :)

Ty to działasz jak burza
tu wpłata, tu basset

Kochana jesteś

Dorti - Pią 25 Lut, 2011 09:53

Gratulacje, bardzo się cieszę :wink:
Agataw - Pią 25 Lut, 2011 13:30

Czekamy na wieści z nowego domku.
Miła od Gucia - Pią 25 Lut, 2011 14:24

Bassecik Nr 2
ma wydzielony temat
zapraszam T U T A J

julkarem - Nie 27 Lut, 2011 17:25

No i jestesmy już razem z Jogim :)
Transport przeżył średnio bo troche wył,płakał za swoją Panią :(
Spotkanie z duetem Spike i Endi pozytywne :) odrazu zaczęli szalec i się bawic po śniegu :)
Teraz jest troche smutny, nie może sobie znaleść miejsca, ale to w końcu kilka godzin od rozstania, więc będzie dobrze.
Troszke kuleje na tylnia łapkę, nic tam niewidze aby coś miał. Jutro podjadę do weterynarza i zobaczy łapkę.
Podałam mu na odrabaczanie więc tez będzie ok. Jest troszkę chudziutki ale ja go tu wypase z resztą psiaków :) tylko czasu potrzeba
Narobiłam fotek, ale mi sia aparat rozładował więc wstawię jak kupie baterie :)

gkoti - Nie 27 Lut, 2011 17:30

To świetnie, mały Jogi się przyzwyczai, pokocha :wink: życzę powodzonka i wytrwałości :lol:
Miła od Gucia - Nie 27 Lut, 2011 17:33

To cudowne wieści, dzięki, że od razu napisałaś.
Powodzenia, i cieszę się, że domownicy tak ochoczo przyjęli nowego przyjaciela.

zojka - Nie 27 Lut, 2011 17:53

Super wieści :)

Jogi będzie przez kilka dni taki osowiały, ale towarzystwo na pewno go rozweseli.
Trzymamy kciuki

Marynia - Nie 27 Lut, 2011 18:53

To dobra wiadomość,będzie dobrze,mały szybko się zadomowi :lol:
gocha - Nie 27 Lut, 2011 18:56

Świetna wiadomośc, a psiak przyzwyczai się szybko, to bardzo ważne, że ma towarzystwo.
Miła od Gucia - Pon 28 Lut, 2011 13:30

Dalsze historie Jogiego w nowej Rodzinie w temacie :A to mój duet Spike i Endi :) "
T U T A J