Nasze Bassety
Klub Miłośników Basset Hound i podobnych.

Wystawy - Gorzów Wlkp. 1 lipca godz. 10.oo wystawa

Miła od Gucia - Wto 26 Cze, 2007 13:19
Temat postu: Gorzów Wlkp. 1 lipca godz. 10.oo wystawa
Czy ktoś się wybiera do Gorzowa na wystawę. My z Guciem idziemy towarzysko i chętnie byśmy się spotkali z zaprzyjaxnionymi uchami.
Agata - Wto 26 Cze, 2007 13:27

I ja Bogusiu bym z Wami z wielką przyjemnością się spotkała, ale w tym czasie jedziemy na wystawę do Olsztyna. Co prawda nie wiem w jakiej formie dojedziemy, bo w sobotę mamy bardzo huczne wesele w Białymstoku i bladym świtem prosto z wesela do Olsztyna 8)
Miła od Gucia - Wto 26 Cze, 2007 13:31

Śkoda.
Udanej zabawy weselnej. Nic straconego, zobacyzmy się na zlocie.

Agata - Wto 26 Cze, 2007 13:32

A dziękuję bardzo i do zobaczenia Bogusiu następnym razem :D
joania - Wto 26 Cze, 2007 15:07

Dobrej zabawy Agatko
Agata - Wto 26 Cze, 2007 16:16

dziękuję Asiu :wink:
joania - Wto 26 Cze, 2007 16:27

I widzisz ciągle odwleka się nasze spotkanie , chyba nam nie jest pisane :cry:
Benka-Bozenka - Wto 26 Cze, 2007 17:53

ja sie wybieram do Gorzowa z moja Bibi...bedzie to nasza pierwsza wystwa...
Milo mi bedzie sie spotkac z Bogusia

Agata - Wto 26 Cze, 2007 17:59

Bożenka, super !!!!!!!!!!!!!! :D
To trzymam za Bibi kciuki :D

joania napisał/a:
I widzisz ciągle odwleka się nasze spotkanie , chyba nam nie jest pisane :cry:

Asiu, spotkamy się, już za kilka tygodni, jak wrócę z Finlandii, czyli już po 15-stym lipca :D

Miła od Gucia - Sro 27 Cze, 2007 07:33

Bożenka super. Wiem, że bassety mają ring 10, a o której zaczynają rywalizację. Wiesz ? Bo na stronie związki nie mogę doczytać.
Cieszę się, że się spotkamy.

agnieszka - Czw 28 Cze, 2007 16:35

My również jedziemy do Gorzowa tzn. Lunka i Easy. Dziewczyny jak zwykle nie mogą się doczekać spotkania z kumplami
do zobaczenia

Miła od Gucia - Pią 29 Cze, 2007 07:01

Super Agnieszka. No to będzie nas więcej. Znak rozpoznawczy: Gustaw będzie miał chusteczkę z logo z I zlotu. No to do niedzielki.
Miła od Gucia - Wto 03 Lip, 2007 07:41

Shot at 2007-07-02[/img]

Miła od Gucia - Wto 03 Lip, 2007 07:45

Miła od Gucia - Wto 03 Lip, 2007 07:51

Miła od Gucia - Wto 03 Lip, 2007 07:57

Ot i reportaż z wystawy gorzowskiej.
Brak podpisów, brak wyników. Reporterka była zaoferowana tym co się działo. Ale zgoda przedstawicieli basseciej rasy na opublikowanie zdjęć jest i mam nadzieję, że po obejrzeniu zdjęć się przedstawią.
Wystawiane były same sunie, nie było panów.
Gustaw był bardzo grzeczny, tak to on w zielonej zlotowej chuście.
Pozdrawiam wszystkich nowo poznanych właścicieli bassetów.
Zdjęcia były robione apartem, nie są najlepszej jakości.

Magdzielec z Basseciarni - Pią 20 Lip, 2007 22:26

Witam serdecznie wszystkich Basseciarzy. Jestem tu nowa. Postanowiłam się zarejestrować po prośbie pani Bogumiły od Gustawa, by się przedstawić.
Oto jestem. Na zdjęciach z wystawy Gorzowskiej nie widać mnie za bardzo. Znak rozpoznawczy: błękitne jeansy i sweterek w czarno-szaro-białe paseczki. Wystawiałam moją suczkę w klasie pośredniej. Nasza JARISA startowała razem z Easy. No i tym razem udało nam się wygrać, nie tylko rasę, ale i całą grupę.
Z tego też miejsca chciałabym pozdrowić serdecznie Agnieszkę i Piotra Halamów, no i Arletę (od Koriny), którą poznałam na wystawie w Lesznie.

agnieszka - Nie 22 Lip, 2007 11:07

dziekujemy za pozdrowienia i bardzo ciesze się , że zdecydowalaś sie zalogować na forum
Magdzielec z Basseciarni - Nie 22 Lip, 2007 12:09

Witaj, Agnieszko.
Co tam u Was słychać? Kiedy znów się spotkamy? My będziemy na 100% w Sopocie. Póżniej pewnie w Mosznej, Wrocławiu i Poznaniu. I na tym myślę zakończymy ten sezon. Nie mam pojęcia tylko gdzie będzie można przenocować przed wystawą w Mosznej, bo słyszałam, że kiepsko jest z noclegiem. Może podsuniesz nam jakiś pomysł? Wy już tam byliście, a my nie mamy zielonego pojęcia o tym miejscu.
Pozdrawiam Was serdecznie. Lunkę i Easy także.