Nasze Bassety
Klub Miłośników Basset Hound i podobnych.

Zakończone adopcje - Teodor Basset 4-letni/adoptowany przez Patryka "kerni&a

Miła od Gucia - Sro 24 Lis, 2010 08:21
Temat postu: Teodor Basset 4-letni/adoptowany przez Patryka "kerni&a
Na razie wklejam tylko link, bo w ogłoszeniu Pani chce 150 zł.
Dzwonię, aby się porozumieć, może odda psa w nasze ręce
Zanim to nastąpi będzie wiadomo co z Bemolem i wówczas "kerni"....

http://ale.gratka.pl/oglo...nd_4_letni.html

kerni - Sro 24 Lis, 2010 08:23

ja jestem gotowy ...miejsce na psiaka przygotowane, duze dwie ekoskorzane pufy zamowione z allegro :wink:
Miła od Gucia - Sro 24 Lis, 2010 08:29

Właśnie jestem po rozmowie,
Teodorek jest "zaklepany".
Pani ogłoszenia nie usuwa, dopóki po niego nie przyjadą.
Teodorek jest wykastrowany, wymęczyłam Panią pytaniami.
Zobaczymy. Powiedziała, że jeśli Ci Państwo chętni się nie przyjadą da nam znać.

W razie adopcji poprosiłam

witam to ja Miła od Gucia, przed chwilą do Pani dzwoniłam. To gg, to moje z pracy. wysyłam link do naszej strony miłośnikow bassetów
08:26:29
http://forum.bassety.net/
08:26:43
zapraszam serdecznie nowych Państwa wraz z Teodorkiem
08:26:51
mój telefon 694 409 059
08:26:54
Pozdrawiam
08:26:59
mój nick na forum
08:27:03
"Miła od Gucia"
08:27:09
dziekuję Pani

Dorti - Sro 24 Lis, 2010 08:30

Piękny jest :roll:
Może uda się za symboliczną złotówkę :?:

Miła od Gucia - Sro 24 Lis, 2010 08:42

No, śliczny jest Teodorek

Jestem z Panią w kontakcie, zobaczymy

lora - Sro 24 Lis, 2010 12:49

BOSKI :o

Im więcej bicolorków, tym bardziej podoba mi się to umaszczenie u bassetów :mrgreen:

Kala - Sro 24 Lis, 2010 18:53

śliczniutki :)
kerni - Sro 24 Lis, 2010 20:28

tak wiec w skrocie, jutro jedziemy pod Wawe ...jak psiaczek nas zaakceptuje (a mysle ze nie bedzie z tym problem) wracamy do Szczecina razem.

Bedzie to bardzo ciezki wieczor zarowna dla Teodora jak i jego obecnej rodziny ale mam nadzieje ze psiak znajdzie u nas swoj kochany kat, a z rodzina pani Gabrieli urzymamy kontakt zeby informowac co u ich bylego pupila.

Dodo AiJ - Sro 24 Lis, 2010 23:03

Teodor to chyba jakiś bliski kuzyn naszego Dodo.
Hania - Sro 24 Lis, 2010 23:25

Dodo AiJ napisał/a:
Teodor to chyba jakiś bliski kuzyn naszego Dodo.

Zapewne :lol: Może brat ? :wink:

Miła od Gucia - Czw 25 Lis, 2010 08:13

I wiekowo by pasowało :lol:
Miła od Gucia - Czw 25 Lis, 2010 08:15

Patryk "kerni", zapewne dowie się skąd Państwo mają Teodorka.
Patryk trzymamy kciuki, szerokiej drogi, jedź ostrożnie.
Pozdrów ode mnie P. Gabrielę.

Asia i Basia - Czw 25 Lis, 2010 08:49

Ale fajny, trzymam kciuki :)
tubcia - Czw 25 Lis, 2010 12:35

widziałam to ogłoszenie na allegro :) teodor mieszka niedaleko mnie :)
Rogasowa - Czw 25 Lis, 2010 16:38

Bożeee:( Teo.. kiedyś go adoptowałam.. ale nie zgodził się z moją jamniczką.. pies jest naprawdę cudowny..! co się stało że znów Gaba chce go oddać?
Miła od Gucia - Czw 25 Lis, 2010 18:40

Znasz Teosia ???
Rogasowa - Czw 25 Lis, 2010 18:54

Tak znam.. Wiadomo już co z nim?
Rogasowa - Czw 25 Lis, 2010 20:06

Cudowny psiak, do tego obronny basset. Męża Gaby uratowal kiedys przed dzikim psem w lesie, gdy tamten ich zaatakowal ( pies pokroju owczarka niemieckiego) a nas "bronił" podczas spaceru- przed niepewnie zachowującym sie zdrowo podciętym towarzystwem. Jak szczeknał to momentalnie wytrzezwieli i odeszli w poplochu:)
Miła od Gucia - Czw 25 Lis, 2010 20:47

No popatrz,
nie chcę Patrykowi przeszkadzać, bo pewnie prowadzi
najprawdopodobniej już jadą do Szczecina

Rogasowa - Czw 25 Lis, 2010 20:58

Są w okolicach Warszawy.. jeszcze go nie odebrali.. bo piszę na gg z Gabą..
Miła od Gucia - Czw 25 Lis, 2010 21:23

o to jeszcze powrót przed nimi.
Patryk jest niemożliwy

pati - Pią 26 Lis, 2010 09:43

to ja w skrocie bo tez padam bo podrozy od 13 wczoraj do 8 rano dzisiaj.

Gabriela oddala go z powodu trudnej sytuacji rodzinnej... ciezko bylo im sie rozstac, zreszta nie ma sie co dziwic.

Ten psiak jest przekochany, grzecznie przespal droge, na przystankach obwachiwal okolice i dal sie przekupic paroweczkami. W nowym domu nieco zmieszany ale nie ma sie co dziwic. bedzie mu tam b. dobrze, zobaczycie.

a poki co tez ide spac. Patryk pewnie wieczorrem cos napisze, moze wstawi pierwsze zdjecia.

kerni - Pią 26 Lis, 2010 10:09

dokladnie, pies jast niesamowity ...naprawde odrazu znalezlismy wspolny jezyk, wlasnie lezy mi pyskiem na nodze pod biorkem w pracy :mrgreen:

troche jest skolowany, ale merda ogonem i cieszy sie na kontakt z nowymi ludzmi (staram sie ograniczać to do maksimum, bo wiadomo pierwszy dzien w nowym swiecie)

Miła, mialem dzwonic z trasy, ale nie wzielem drugiego telefonu, zreszta do teraz go nie mam przy sobie ...mialem tylko kontakt z Gabrielą

btw. na zywo jest 10x ladniejszy niz na zdjeciach i dojechalismy bez problemu i szczesliwie do Szczecina

Miła od Gucia - Pią 26 Lis, 2010 10:20

Bardzo się cieszę.
Odpocznijcie,
wiesz mało kto z adoptujących tak daleko jedzie po psa.
Chwała Ci.
Teraz spokojnie poczekamy na wieści.

mariusz - Pią 26 Lis, 2010 10:34

Teosiu winszuję ci nowego domu!
Joasika - Pią 26 Lis, 2010 10:37

No, chłopie! To teraz zostaje Ci jakieś 10 miesięcy na przekonanie Pańciostwa na zabranie Cię na zlot bassetów :mrgreen: :wink:
kerni - Pią 26 Lis, 2010 12:24

no i po psie... :wink: hehe, ja siedze przed kompem i pracuje, a cwaniak juz znalazl miejsce w kuchni pod stolem i wyjada wszystkim sniadania :lol: :lol: :lol:
Rogasowa - Pią 26 Lis, 2010 12:28

Jej.. kochany Teo..Gratulujemy tak wspaniałego bassiora.. szkoda nam że go już nie zobaczymy.. chyba że na zlocie.. Ciekawe czy nas pamięta.. :roll:
pati - Nie 28 Lis, 2010 01:50

Teosia widzial juz jego lekarz-weterynarz rodzinny w postaci siostry Patryka. Pies jest generalnie zdrowy, ma poczatki problemow ze stawami i lapkami, no i musi schudnac kilka kg. leki na jego problemy ma juz zamowione. procz tego uszka i oczka faktycznie zdrowe.

jest wesoly, bawi sie, najbardziej przypadla mu do gustu zabawka w postaci chrumkajacej swinki;p jest przekochany, wszyscy sie nim zachwycaja, a patryk przemeblowal pokoj tak ze Tedzik moze juz bez problemow spac z nim w jednym lozku;]

aha Pat ma problemy z kompem, dlatego nic nie pisze poza tym dzisiaj byl dzien biegania za akcesoriami:nowa obrozka, smycza, zabawkami, zestawem pielegnacyjnym itd.;]

Miła od Gucia - Pon 29 Lis, 2010 09:49

Patryku teraz juz zapraszamy Cię do dział€ "Mój basset"
załóż nowy temat - Wasz temat

kerni - Pon 29 Lis, 2010 10:27

tak tak :wink: ...naprawia mi komputer to założę temat, mam juz mase zdjeć i filmiki z zabawy.

Narazie pisze z pracy to nie moge sie rozpisywac, niedlugo napisze cos wiecej.

Rogasowa - Pon 29 Lis, 2010 20:12

Wrzucajcie fot filmy i wszystko co tylko możecie.. wchodze i ciągle tylko wypatruje czy coś dodaliście.. i myślę o was kilkanaście razy dziennie.. wczoraj był tak blisko, ciągle mieliśmy go odwiedzić a teraz jest na drugim końcu Polski..
kerni - Sro 01 Gru, 2010 09:48

niestety koszt naprawy komputera przewyższa jego wartość, tak wiec zamieszczę coś o basiorku dopiero jak jakiś naiwny sklep da mi innego na raty :wink: :lol:

Ogólnie mam kolejne zdjęci, filmy z parku i masę wrażeń którymi chce się podzielić, ale to już na spokojnie z nowym kompem.

W skrócie:
Wczoraj Teodor biegał już bez smyczy, karnie sie słucha i wraca nawet jak zacznie ganiać z psami.

Miła od Gucia - Sro 01 Gru, 2010 11:02

Teodor wraca, bo wiem, gdzie ma dobrze :lol:
Miła od Gucia - Sro 03 Sie, 2011 11:38

Dalsze losy Teodora w temacie Pan Basset Teodor zapraszamy do Tedzia