Nasze Bassety
Klub Miłośników Basset Hound i podobnych.

Spotkania i Zloty - Bassety w Warszawie

Klaudia i Mimi - Sob 04 Lut, 2006 10:30
Temat postu: Bassety w Warszawie
słuchajcie, a co powiecie na cykliczne spacery z psiakami po Warszawie? nie mówię że teraz ale jak się jakoś cieplej zrobi. Np Pole Mokotowskie, raz w miesiącu czy może częściej? Myślałam głównie o tych bassetach, które na stałe mieszkają w Warszawie, ale gdyby ktoś mógł dojechać raz na jakiś czas spoza stolicy byłoby fajnie :)

ja zgłaszam od razu swoją Mimi i zaprzyjaźnionego basseta Momo :)

co Wy na to?

Hubertus - Sob 04 Lut, 2006 19:27

Kasia to stały bywalec Pól Mokotowskich, ale niestety w jej przypadku możesz liczyć tylko na towarzystwo sznaucerów ;)
Kasia :) - Sob 04 Lut, 2006 22:12

tia, Pola Mokotowskie to już prawie mój drugi dom 8)
no ale fakt, w moim przypadku możesz liczyc tylko na towarzystwo jednego duuużego czarnego świra i dwóch rozkrzyczanych mikrusów :lol:
bo Fred the basset choć niby mój to jednak póki co mieszka dość daleko i na Polach bywa wybitnie sporadycznie :wink:

ale poniekąd wiem, że czasem i Agate na Pola wyciągnąć można a i sama osobiście spotkałam 2 bassety - psa Skarbka (kilkukrotnie) i sunie - imienia nie pamiętam Ze Stajennych Progów :D

Miła od Gucia - Nie 05 Lut, 2006 09:17

Z tego co liczę i czytam, to jak się umówicie zbierze się spora grupa. W Gorzowie jak spotkały się "prawie" wszystkie bassety w parku wzbudziły niemałą sensację, nawet pani z gazety lokalnej dotarła. To spotkanie mile wspominam, psiaki ubawiły się, a my przy nich również. Niestety Gustaw musiał być w kagańczyku, może dlatego, że pierwszy przybył do parku. Życzę Wam udanego spotkania, naprawdę warto, choćby m.in. dla wymiany doświadczeń, których nie brakowało.
Klaudia i Mimi - Nie 05 Lut, 2006 10:45

w takim razie bassety wyciągajcie Panów i Panie na Pola jak tylko przyjdzie wiosna :)
Ewa z Matyldą i Bobem - Sro 08 Lut, 2006 12:57

Pola Mokotowskie?
Chętnie - mamy dobry dojazd metrem :D

Jeżeli będzie to niedziela (od poniedziałku do soboty pracuję) to się stawimy w komplecie.
Oczywiście jak wreszcie się skończy zima (brrrrrr)
:D :D :D

Buba - Czw 09 Lut, 2006 19:43

My oczywiście też :lol:
Krysia i Donat - Czw 09 Lut, 2006 19:55

A my oczywiście nie :wink:
Ps. Cześć Buba
Donat

Bacha - Pią 10 Lut, 2006 22:57

To my trzymamy wszystkich za słowo i wiosenny basseci zlot warszawski uważam za umówiony.
Buba - Nie 12 Lut, 2006 14:49

Cześć Donat! Co to za "nie"??? Chyba NIE ma takiej możliwości, aby Waszej czwórki nie było :wink:
Krysia i Donat - Nie 12 Lut, 2006 18:42

Oczywiście, Buda ja tylko tak z przekory :D .
Jakby co to czekamy tylko na troczkę słoneczka i hasło :thx
D.

Agata - Pon 13 Lut, 2006 17:58

I my będziemy :lol:
Hubertus - Pon 13 Lut, 2006 18:44

a może by tak nie czekać do wiosny i ruszyć się troszkę wcześniej? ;)

tak czy siak w trakcie najbliższego tygodnia jesli spotkacie kogoś ganiającego się za trójką sznaucerów i drącym się na rozbieganego basseta to prawdopodobnie będę to ja ;)

Klaudia i Mimi - Sob 25 Lut, 2006 10:58

od 12 dzisiaj dwa bassety beda sie krecily po Polach, wybaczcie ze tak pozno ale do konca nie bylo wiadomo jaka bedzie pogoda. kto moze niech przybywa, na pewno jakos sie spotkamy :) do zobaczenia (oby)
Kasia :) - Sob 25 Lut, 2006 13:39

szkoda Klaudia że tak późno :( naprawde szkoda...,
żebyś tak chociaż wczoraj wieczorem słówko pisnęła...

my dokładnie o 12.10 zeszliśmy z Pól.... :( :( :(

a może Klaudia, jeśli nie masz daleko, to jutro???
i inni warszawscy_i_okoliczni basseciarze???

Klaudia i Mimi - Sob 25 Lut, 2006 19:50

ojej... Mimi miala dzisiaj pierwszy duzy spacer, 3 godz na dworzu i mnostwo psow :) za tydzien na pewno, ale jutro chyba nie damy rady. Obie bylysmy takie padniete ze przespalysmy pare godz po powrocie :) my sie niestety jutro wypisujemy, ale przyszly weekend jak najbardziej. moze byc?
Krysia i Donat - Sob 25 Lut, 2006 20:00

My niestety jutro nie możemy, żebyśmy wiedzieli wcześniej to bardzo chętnie :thx .
A wogóle to dawajcie znać o takich planach wcześnie :evil: wtedy można wszystko sobie zaplanować i się spotkać.
Do następnego razu.
Donat

Kasia :) - Nie 26 Lut, 2006 11:08

przychylam się do zdania wyrażonego powyżej - zloty i spotkania planujmy wczesniej! tak przynajmniej tydzień wprzód :D

a co do spotkania za tydzień - nas nie będzie :(
Fred jest w Warszawie tylko do piątku a ja ze sznaucerami w sobote wyjeżdzam do Nałęczowa,

no to ... do wiosny! 8)

Klaudia i Mimi - Nie 26 Lut, 2006 11:43

no nic Kasiu... szkoda...
w takim razie dzisiaj, na 6 dni przed :) , proponuje spotkanie w sobote. no chyba ze pogoda bedzie naprawde kiepska.

czekamy na ewentualne zgloszenia swoich grup spacerowych :)

wpisuje sie ja i Mimi, postaramy sie jeszcze wyciagnac basseta Momo z rodzinką.

kto nastepny?:D

Klaudia i Mimi - Czw 02 Mar, 2006 16:00

nikt nie idzie w sobote na Pola? ladna pogoda sie szykuje, Mimi juz nie moze sie doczekac, mam nadzieje ze jednak spotkamy jakiegos basseta na spacerze :)
Krysia i Donat - Czw 02 Mar, 2006 16:11

Niestety w tą sobote nas nie będzie w Warszawie :( , ale zawsze jak tylko będziemy wiedzieli z wyprzedzeniem czasowym i będziemy mogli to zawsze :!:
Bacha - Pią 03 Mar, 2006 09:43

Nam też bardzo przykro, ale nie damy rady w sobotę. Mój mąż rozwalił nogę i nie rusza się z domu, a sama z moją dwójką nie dotrę z Bemowa. Przepraszamy, następnym razem może się uda.
Klaudia i Mimi - Pią 03 Mar, 2006 14:17

szkoda... :( gdyby ktos jeszcze sie zdecydowal to bedziemy z Mimi od okolo 11, w okolicach jeziorka lub na "psiej polanie", jakby ktos nie wiedzial to ta laczka obok jeziorka gdzie zawsze duuuuuzo psow biega :)
Willy - Sob 04 Mar, 2006 18:51

Ja z Willym się pojawię jak się ciut cieplej zrobi i poprawię mu kondycję..
Teraz to on po podwórku chasa, a potem :sen
Więc do zobaczenia najwcześniej w połowie marca.

Klaudia i Mimi - Wto 04 Kwi, 2006 21:07

jesli w ta sobote bedzie cieplo to moze uda mi sie wyciagnac kogos z Was na Pola? :)
Bacha - Sro 26 Kwi, 2006 12:46

A może powrócilibyśmy do planów spotkania na Polach? Może w któryś dzień majowego weekendu???
Krysia i Donat - Sro 26 Kwi, 2006 13:13

Bardzo chętnie, ale w innym, późniejszym terminie, w ten weekend jesteśmy w Opolu i Mosznej na wystawach :D
Pozdrawiam
Donat

Klaudia i Mimi - Pią 05 Maj, 2006 08:38

no my jestesmy jak najbardziej za. w ten weekend jedziemy z Mimi do Radomia, ale np w nastepny na pewno bedziemy na Polach
Bacha - Nie 25 Cze, 2006 12:15

Hej warszawiacy, kiedy jakieś spotkanie, wiem że wakacje ale może uda nam się jakiś termin ustalić? My możemy nawet w przyszły weekend.
Buba - Nie 25 Cze, 2006 18:27

my też możemy tylko jeszcze nie wiem czy w sobotę czy w niedzielę. Jutro dam ostateczną odpowiedź :wink:
Willy - Czw 24 Sie, 2006 16:37
Temat postu: II zlot
Jedzie ktoś z Warszawy na zlot bassetów :?:
Ja z Willym jadę.

Bacha - Pią 25 Sie, 2006 08:00

My jedziemy. Do zobaczyska.
Marzanna - Pią 25 Sie, 2006 10:17

My też jedziemy-
Gines (basset ) i Kapsel (niebasset),
Pozdrawiam

bakteriaaa - Nie 30 Mar, 2008 18:08

Witam.
Byłby ktoś chętny na jakieś spotkanie?
pozdrawiam
Joasia

Kasia :) - Pon 31 Mar, 2008 07:02

Witaj bakteriaaa :)
(dość ciekawy nick... przepraszam ale skojarzył mi się z wirusem ;) )
myślę, że wraz z nadejściem wiosny basseciarze obudzą się ze snu zimowego i jakieś malutkie spotkanko w Warszawie będzie możliwe ;) w końcu w tej okolicy jest nas spora grupa. Zaproponuj termin, miejsce a zobaczysz że zaraz będzie odzew :mrgreen:

acha, i zapraszam do działu powitań - napisz prosze kilka słów o sobie i swoich psiakach, zapraszamy też do stworzenia własnej galerii zdjęć w Albumie

Witam na forum i pozdrawiam :)