|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Spotkania i Zloty - Bassety w Warszawie
Klaudia i Mimi - Sob 04 Lut, 2006 10:30 Temat postu: Bassety w Warszawie słuchajcie, a co powiecie na cykliczne spacery z psiakami po Warszawie? nie mówię że teraz ale jak się jakoś cieplej zrobi. Np Pole Mokotowskie, raz w miesiącu czy może częściej? Myślałam głównie o tych bassetach, które na stałe mieszkają w Warszawie, ale gdyby ktoś mógł dojechać raz na jakiś czas spoza stolicy byłoby fajnie
ja zgłaszam od razu swoją Mimi i zaprzyjaźnionego basseta Momo
co Wy na to?
Hubertus - Sob 04 Lut, 2006 19:27
Kasia to stały bywalec Pól Mokotowskich, ale niestety w jej przypadku możesz liczyć tylko na towarzystwo sznaucerów
Kasia :) - Sob 04 Lut, 2006 22:12
tia, Pola Mokotowskie to już prawie mój drugi dom
no ale fakt, w moim przypadku możesz liczyc tylko na towarzystwo jednego duuużego czarnego świra i dwóch rozkrzyczanych mikrusów :lol:
bo Fred the basset choć niby mój to jednak póki co mieszka dość daleko i na Polach bywa wybitnie sporadycznie :wink:
ale poniekąd wiem, że czasem i Agate na Pola wyciągnąć można a i sama osobiście spotkałam 2 bassety - psa Skarbka (kilkukrotnie) i sunie - imienia nie pamiętam Ze Stajennych Progów
Miła od Gucia - Nie 05 Lut, 2006 09:17
Z tego co liczę i czytam, to jak się umówicie zbierze się spora grupa. W Gorzowie jak spotkały się "prawie" wszystkie bassety w parku wzbudziły niemałą sensację, nawet pani z gazety lokalnej dotarła. To spotkanie mile wspominam, psiaki ubawiły się, a my przy nich również. Niestety Gustaw musiał być w kagańczyku, może dlatego, że pierwszy przybył do parku. Życzę Wam udanego spotkania, naprawdę warto, choćby m.in. dla wymiany doświadczeń, których nie brakowało.
Klaudia i Mimi - Nie 05 Lut, 2006 10:45
w takim razie bassety wyciągajcie Panów i Panie na Pola jak tylko przyjdzie wiosna
Ewa z Matyldą i Bobem - Sro 08 Lut, 2006 12:57
Pola Mokotowskie?
Chętnie - mamy dobry dojazd metrem
Jeżeli będzie to niedziela (od poniedziałku do soboty pracuję) to się stawimy w komplecie.
Oczywiście jak wreszcie się skończy zima (brrrrrr)
Buba - Czw 09 Lut, 2006 19:43
My oczywiście też :lol:
Krysia i Donat - Czw 09 Lut, 2006 19:55
A my oczywiście nie :wink:
Ps. Cześć Buba
Donat
Bacha - Pią 10 Lut, 2006 22:57
To my trzymamy wszystkich za słowo i wiosenny basseci zlot warszawski uważam za umówiony.
Buba - Nie 12 Lut, 2006 14:49
Cześć Donat! Co to za "nie"??? Chyba NIE ma takiej możliwości, aby Waszej czwórki nie było :wink:
Krysia i Donat - Nie 12 Lut, 2006 18:42
Oczywiście, Buda ja tylko tak z przekory .
Jakby co to czekamy tylko na troczkę słoneczka i hasło :thx
D.
Agata - Pon 13 Lut, 2006 17:58
I my będziemy :lol:
Hubertus - Pon 13 Lut, 2006 18:44
a może by tak nie czekać do wiosny i ruszyć się troszkę wcześniej?
tak czy siak w trakcie najbliższego tygodnia jesli spotkacie kogoś ganiającego się za trójką sznaucerów i drącym się na rozbieganego basseta to prawdopodobnie będę to ja
Klaudia i Mimi - Sob 25 Lut, 2006 10:58
od 12 dzisiaj dwa bassety beda sie krecily po Polach, wybaczcie ze tak pozno ale do konca nie bylo wiadomo jaka bedzie pogoda. kto moze niech przybywa, na pewno jakos sie spotkamy do zobaczenia (oby)
Kasia :) - Sob 25 Lut, 2006 13:39
szkoda Klaudia że tak późno naprawde szkoda...,
żebyś tak chociaż wczoraj wieczorem słówko pisnęła...
my dokładnie o 12.10 zeszliśmy z Pól....
a może Klaudia, jeśli nie masz daleko, to jutro???
i inni warszawscy_i_okoliczni basseciarze???
Klaudia i Mimi - Sob 25 Lut, 2006 19:50
ojej... Mimi miala dzisiaj pierwszy duzy spacer, 3 godz na dworzu i mnostwo psow za tydzien na pewno, ale jutro chyba nie damy rady. Obie bylysmy takie padniete ze przespalysmy pare godz po powrocie my sie niestety jutro wypisujemy, ale przyszly weekend jak najbardziej. moze byc?
Krysia i Donat - Sob 25 Lut, 2006 20:00
My niestety jutro nie możemy, żebyśmy wiedzieli wcześniej to bardzo chętnie :thx .
A wogóle to dawajcie znać o takich planach wcześnie wtedy można wszystko sobie zaplanować i się spotkać.
Do następnego razu.
Donat
Kasia :) - Nie 26 Lut, 2006 11:08
przychylam się do zdania wyrażonego powyżej - zloty i spotkania planujmy wczesniej! tak przynajmniej tydzień wprzód
a co do spotkania za tydzień - nas nie będzie
Fred jest w Warszawie tylko do piątku a ja ze sznaucerami w sobote wyjeżdzam do Nałęczowa,
no to ... do wiosny!
Klaudia i Mimi - Nie 26 Lut, 2006 11:43
no nic Kasiu... szkoda...
w takim razie dzisiaj, na 6 dni przed , proponuje spotkanie w sobote. no chyba ze pogoda bedzie naprawde kiepska.
czekamy na ewentualne zgloszenia swoich grup spacerowych
wpisuje sie ja i Mimi, postaramy sie jeszcze wyciagnac basseta Momo z rodzinką.
kto nastepny?:D
Klaudia i Mimi - Czw 02 Mar, 2006 16:00
nikt nie idzie w sobote na Pola? ladna pogoda sie szykuje, Mimi juz nie moze sie doczekac, mam nadzieje ze jednak spotkamy jakiegos basseta na spacerze
Krysia i Donat - Czw 02 Mar, 2006 16:11
Niestety w tą sobote nas nie będzie w Warszawie , ale zawsze jak tylko będziemy wiedzieli z wyprzedzeniem czasowym i będziemy mogli to zawsze :!:
Bacha - Pią 03 Mar, 2006 09:43
Nam też bardzo przykro, ale nie damy rady w sobotę. Mój mąż rozwalił nogę i nie rusza się z domu, a sama z moją dwójką nie dotrę z Bemowa. Przepraszamy, następnym razem może się uda.
Klaudia i Mimi - Pią 03 Mar, 2006 14:17
szkoda... gdyby ktos jeszcze sie zdecydowal to bedziemy z Mimi od okolo 11, w okolicach jeziorka lub na "psiej polanie", jakby ktos nie wiedzial to ta laczka obok jeziorka gdzie zawsze duuuuuzo psow biega
Willy - Sob 04 Mar, 2006 18:51
Ja z Willym się pojawię jak się ciut cieplej zrobi i poprawię mu kondycję..
Teraz to on po podwórku chasa, a potem :sen
Więc do zobaczenia najwcześniej w połowie marca.
Klaudia i Mimi - Wto 04 Kwi, 2006 21:07
jesli w ta sobote bedzie cieplo to moze uda mi sie wyciagnac kogos z Was na Pola?
Bacha - Sro 26 Kwi, 2006 12:46
A może powrócilibyśmy do planów spotkania na Polach? Może w któryś dzień majowego weekendu???
Krysia i Donat - Sro 26 Kwi, 2006 13:13
Bardzo chętnie, ale w innym, późniejszym terminie, w ten weekend jesteśmy w Opolu i Mosznej na wystawach
Pozdrawiam
Donat
Klaudia i Mimi - Pią 05 Maj, 2006 08:38
no my jestesmy jak najbardziej za. w ten weekend jedziemy z Mimi do Radomia, ale np w nastepny na pewno bedziemy na Polach
Bacha - Nie 25 Cze, 2006 12:15
Hej warszawiacy, kiedy jakieś spotkanie, wiem że wakacje ale może uda nam się jakiś termin ustalić? My możemy nawet w przyszły weekend.
Buba - Nie 25 Cze, 2006 18:27
my też możemy tylko jeszcze nie wiem czy w sobotę czy w niedzielę. Jutro dam ostateczną odpowiedź :wink:
Willy - Czw 24 Sie, 2006 16:37 Temat postu: II zlot Jedzie ktoś z Warszawy na zlot bassetów
Ja z Willym jadę.
Bacha - Pią 25 Sie, 2006 08:00
My jedziemy. Do zobaczyska.
Marzanna - Pią 25 Sie, 2006 10:17
My też jedziemy-
Gines (basset ) i Kapsel (niebasset),
Pozdrawiam
bakteriaaa - Nie 30 Mar, 2008 18:08
Witam.
Byłby ktoś chętny na jakieś spotkanie?
pozdrawiam
Joasia
Kasia :) - Pon 31 Mar, 2008 07:02
Witaj bakteriaaa
(dość ciekawy nick... przepraszam ale skojarzył mi się z wirusem )
myślę, że wraz z nadejściem wiosny basseciarze obudzą się ze snu zimowego i jakieś malutkie spotkanko w Warszawie będzie możliwe w końcu w tej okolicy jest nas spora grupa. Zaproponuj termin, miejsce a zobaczysz że zaraz będzie odzew
acha, i zapraszam do działu powitań - napisz prosze kilka słów o sobie i swoich psiakach, zapraszamy też do stworzenia własnej galerii zdjęć w Albumie
Witam na forum i pozdrawiam
|
|