|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Spotkania i Zloty - VI ZLOT BASSETÓW Sielpia 2010
Grzegorz - Czw 11 Lut, 2010 09:22 Temat postu: VI ZLOT BASSETÓW Sielpia 2010 Jako że tytularnie sam wziąłem na siebie- i dobrze mi z tym - funkcję głownego Logistyka Zlotowiska Naszej basseciarni otwieram powoli temat spotkania tegorocznego anno domini 2010 .
mam takie wytyczne:
miejsce to samo - Sielpia - bo sie sprawdziło i jest plus minu s w środku , obsługa dobra, warunki O.K.- w tym roku mam byc jeszcze lepiej żywieniowo i miescimy sie wszyscy , i psy mogą latać bez smyczy no i wszystko jest !
termin- plus minus ten sam , tym razem rozpaln wystaw tak ułozony że spoko ( żadna klubowa ani krajowa bassetów !) :wink:
- koszty :idea: - bedzie napewno ciut drożej bo wszystko idzie do góry ale na pewno do przyjęcia ! :wink:
Tak więc oficjalnie otwieram przygotowania do VI ZLOTU BASSETÓW !
wszyscy maja być !
Dorti - Czw 11 Lut, 2010 10:12
Czyli Panie Logistyk - drugi weekend września
Ja się tak upewniam, bo stara się robię , głowa już nie ta i jeszcze coś pochrzanię :razz: :grin:
Już zacieram ręce i strasznie się cieszę. I jeszcze pościągam nowych basseciarzy :wink:
Miła od Gucia - Czw 11 Lut, 2010 10:14
I co znowu ja mam przemierzać całą Polskę :sad: :sad:
Batus - Czw 11 Lut, 2010 10:18
No właśnie, a ja po cichutku liczyłam, że będzie ciut bliżej w tym roku :cool:
Joasika - Czw 11 Lut, 2010 10:27
"Nowa" się pisze z mężem, dwójką dzieci i Bertą oczywiście!! Od piąteczku do niedzieli!!
besta - Czw 11 Lut, 2010 10:44
Całą Polskę to my przemierzyliśmy (od morza prawie do gór),ale dalim radę
zojka - Czw 11 Lut, 2010 10:57
besta napisał/a: | Całą Polskę to my przemierzyliśmy (od morza prawie do gór),ale dalim radę |
Ja mysłałam, że my ... ale jednek nie
lacinka - Czw 11 Lut, 2010 11:35 Temat postu: :( A nam niestety wrzesień nie pasuje :sad:
Najpierw 4.września ślubujemy sobie "miłość oraz to, że Cię nie 'dopuszczę' aż do śmierci" a potem mamy zaraz gdzieś lecieć wygrzać kości........
A tak strasznie chcieliśmy pojechać na VI zlot!
PS. Mam pomysła :grin: ! Może udałoby się zorganizować zlot gdzieś w okolicach Wrocławia........ Moim cichym marzeniem jest mieć sesję ślubna z ogromną ilością bassetów....
Renia - Czw 11 Lut, 2010 11:44
Ja się odrazu zapisuję na VI Zlot - do terminu sie dostosuje :cool:
joania - Czw 11 Lut, 2010 11:46
Ja i mój małżon też się piszemy
Renia - Czw 11 Lut, 2010 11:48
joania napisał/a: | Ja i mój małżon też się piszemy |
he he swojego męża też zabiorę
i Zuźke ... może juz będzie brykała
Batus - Czw 11 Lut, 2010 11:55
My też się do terminu dostosujemy, chociaż trochę wcześnie temat zlotu poruszamy, ale co tam Batus aż zamerdał ogonem przez sen, czyżby śniła mu się zgraja bassetów ? Mam nadzieję, że nasze dzieciaczki będą już się mogły razem pobawić w piaskownicy
Batus - Czw 11 Lut, 2010 12:30
lacinka, uważaj bo jeszcze zlot bassetów przyjedzie na Wasz ślub i co wtedy? Jak zaczną szczekać i ślinić, goście mogą tego nie zrozumieć :lol: :wink:
Asia i Basia - Czw 11 Lut, 2010 14:20
Cala Polske mowicie przejechaliscie, co ja bidny zuczek mam powiedziec :cry:
Niech mnie diabli jak w tym roku nie dam rady :twisted:
besta - Czw 11 Lut, 2010 14:30
No ale Ty to z zagrabanicy ,to TY sie inaczej przeliczasz :cool:
Przyjedż ,przyjedż :grin: :grin:
lacinka - Czw 11 Lut, 2010 14:49
Batus napisał/a: | lacinka, uważaj bo jeszcze zlot bassetów przyjedzie na Wasz ślub i co wtedy? Jak zaczną szczekać i ślinić, goście mogą tego nie zrozumieć :lol: :wink: |
Co tam goście :wink: Jakoś by nas musieli zrozumieć.
Ale chętnych jakby co, to zapraszam ( oczywiście z czworonogami) :lol:
zojka - Czw 11 Lut, 2010 15:45 Temat postu: Re: :(
lacinka napisał/a: |
PS. Mam pomysła :grin: ! Może udałoby się zorganizować zlot gdzieś w okolicach Wrocławia........ Moim cichym marzeniem jest mieć sesję ślubna z ogromną ilością bassetów.... |
Uważajcie o co się modlicie, bo może Wam być dane :shock:
Ulka - Czw 11 Lut, 2010 16:55 Temat postu: Re: :( Nam pasuje i miejsce i termin. Tylko nie wiem z jak liczna gromadka sie pojawimy bo obie nasze suki sa ( tzn mamy nadzieje bo jeszcze niepotwierdzone) sa w ciaży.
Batus - Czw 11 Lut, 2010 17:00
Trzeba było jednak zimowy zlot też zrobić
Marynia - Czw 11 Lut, 2010 17:53
Marzy mi się ten zlot,myślę że w końcu uda się przyjechać :lol:
Monia - Czw 11 Lut, 2010 21:02
My jesteśmy za
Aleksander - Pią 12 Lut, 2010 06:53
My oczywiście też. Ale mam pytanko w tamtym roku nie było w pierwszym tygodniu bo Klubówka w tym roku też jest Klubowa w pierwszym tygodniu wrzesśnia?
Grzegorz - Pią 12 Lut, 2010 07:00
W grę wchodzą terminy
27-28-29.08.2010
3-4-5.09.2010
10-11-12.09.2010
Monia - Pią 12 Lut, 2010 07:48
Krajówka i Klukówka bassetów jest 10-11.04.2010 w Gołuchowie koło Kalisza.
Natomiast jest CACIB 2010 w Krakowie 4-5.09.2010
Fanfan z rodziną - Pią 12 Lut, 2010 07:54
http://www.basset.pl/Wyst...X%20Klubowa.htm
info: www.basset.pl
Ulka - Pią 12 Lut, 2010 10:40
Nam bardziej pasuje sierpien ze wzgledu na pogode, temperature. W sierpniu noce sa cieplejsze niz we wrzesniu , wiem , wiem nie zawsze.
Dorti - Pią 12 Lut, 2010 11:35
Tak siedzę i myślę no i coś tam postanowiłam napisać.
Jeśli chodzi o moją skromną osobę to zeszłoroczny zlot był super, wspominamy go z uśmiechem na twarzach. Wrzesień jest dobrym miesiącem poniewaz jest duża szansa na zwiększenie liczby uczestników. Wakacje za nami, raczej większość na miejscu.
Nigdy w takim przypadku nie dogodzi się każdemu i pewna grupa będzie miała zastrzeżenia. To jest nieuniknione.
Z tego mojego myślenia wyszło, że może faktycznie zorganizować taki zlot w bardziej centralnym miejscu Polski.
Mi akurat "nie robi" gdzie on się będzie odbywał, długie trasy mi nie straszne i zaprawiona w bojach jestem. Ale nie wszyscy tak myślą.
A jakby zlot był z centrum Polski to i Ci z południa i Ci z północy mieli by podobną drogę.
To są moje lużne rozważania.
Do zlotu jest sporo czasu więc moze niech się forumowicze wypowiedzą. :wink:
joania - Pią 12 Lut, 2010 12:34
To gdzie ? W Kujawsko Pomorskim ? bo w Łódzkim nie ma takich miejsc. Mazowieckie?
zojka - Pią 12 Lut, 2010 12:56
M A Z U R Y !!!
Są w samym centrum
Znajdę nam ośrodek !
Będzie fajowo!!
Joasika - Pią 12 Lut, 2010 13:46
Mazury!! Suuuper!!
Tylko my z mężusiem tyle urlopu nie dostaniemy!!! :shock:
Bo od nas, to dobre 11 godzin jazdy w jedną stronę, czyli dwa dni więcej. I dzieciska do szkoły już będą chodzić.... :cry:
Monia - Pią 12 Lut, 2010 16:41
Czy ja Wiemmm (wiem wiem, marudzę), może w tym roku niech zlot będzie w tym samym miejscu, wiadomo bez Bassa nie będzie tak samo, ale będą też inni nowi forumowicze. W tamtym roku TV ogłosiła, że będzie kolejny zlot w Śielpi i na tym zlocie byśmy wspólnie uzgodnili co gdzie i jak, by było super. Zaznaczam, że to tylko propozycja- w każde miejsce pojedziemy by wytarmosić wszystkie bassety.
Monia - Pią 12 Lut, 2010 16:44 Temat postu: Re: :(
lacinka napisał/a: | 4.września ślubujemy sobie "miłość oraz to, że Cię nie 'dopuszczę' aż do śmierci" a potem mamy zaraz gdzieś lecieć wygrzać kości........
A tak strasznie chcieliśmy pojechać na VI zlot!
|
ło matko!!! po ślubie koniec przyjemności
P.S
a Twój chłop wie co planujesz
Batus - Pią 12 Lut, 2010 16:47
A mi się te Mazury marzą...ale oczywiście się dostosujemy. Jeszcze dużo czasu, można myśleć nad miejscem, może uda się spotkać gdzieś po środku
artur-alex - Pią 12 Lut, 2010 16:59
Ja z mężem i Bezą też się piszemy na spotkanie.
Tak nieśmiało popieram Dorti, by zlot był w centralnym miejscu Polski. Wychodzi mi to gdzieś na skrzyżowaniu woj. kujawsko-pomorskiego i łódzkiego, ale "za mała" jestem żeby się wymądrzać.
Asia i Basia - Pią 12 Lut, 2010 17:08
Ja tez tak cichutko Bitte bitte o zmiane miejsca.
Grzegorz - Pią 12 Lut, 2010 17:20
Kochani co do miejsca :
jeździliśmy na pierwsze Zloty w Wielkopolskę , wiekszośc uczestników tłukła sie po 7-10 godzin. :sad:
Sielpia jest miejscem kompromisu :wink: - z analizy miejsc zamieszkania wynika iż najwiecej uczestników jedzie z południa i centralnej Polski .Tak więc miejsce zostało wybrane pośrodku -plus -minus. :smile:
Zawsze tak bedzie że ktos bedzie miał dalej . I tak jest i u Nas że nieliczni - przepraszam - maja dalej ! :wink:
Na trzy Zloty wiekszośc jak juz powiedziałem tłukła się po kilka dobrych godzin ( 7-10).Osrodki były rózne ,rózni byli właściciele . :twisted:
Tu znaleźliśmy Osrodek zamkniety , cały do naszej dyspozycji , z jakim takim komfortem , trzeba przyznać że coraz lepszym . Własciciel nie ma nic przeciwko psom , nie życzy sobie dodatkowych opłat, nie ma pretensji że baleron wmaszeruje na kuchnię lub przeszuka jego prywatne apartamenty _ tak było w zeszłym roku - przeszła niezła wycieczka , jest Nam przychylny i sprawdzony. Po ostatnim Zlocie sam zaproponował iż na nastepny rok urozmaici gastronomicznie( grill) nam pobyt.
Musimy również brać pod uwagę jeszcze jedno , grono nasze się powiększa o malutkich członków i w tym wypadku 7-10 godzinna droga praktycznie wykluczy co poniektórych z przyjazdu a tak komunikacyjnie dojazd do Sielpi jest ok i te przecietnie 250-300 km wypadajace na przecietnego uczestnika jest sprawiedliwie. Ważnym jest też fakt że częśc - wieksza jedzie w piatek po pracy i jest róznica czy przejedzie ta drogę w trzy godziny czy też w siedem .
Sielpia koło Kielc ma jeszcze jeden ważki argument przemawiajacy za - drogowo-komunikacyjnie jest jak na Polskę O,K. Leci sie praktycznie głownymi drogami a nie kreci gdzieś po opłotkach! Trafic bezproblemowo i przelotowo! :!:
Ja wiem że Zojka , Dorti i Bogusia Batus i Besta mają dalej :wink: ale wiekszośc ma po "równo" !
Ot kompromis i demokracja ! A Asi I Basi to przepraszam ale z Hamburga to wszedzie będzie daleko - a z drugiej strony jak sie już walnie te 700 - 800 km do centralnej Polski to Sielpia tylko za 160-180 km . Więc może nie róbmy już dramatu . :~
Jesli chodzi o centralną Polskę to szukalismy po ośrodkach ,konsultowalismy opinie o nich na innych forach- psich - gdzie również są organizowane Zloty i jakos nic z tego nie wychodziło .Było średnio albo gorzej .
Podnoszę również że koszty dla Nas też ważne, a tu było i jest przystepnie i sensownie.
Nadmienie tylko że obecnie uczestniczę i uczstniczyłem w organizowaniu Zlotów Klubu Miłośników Volvo - obciążenie dla ośrodka o wiele mniejsze ( brak czworonogów) liczba osob wieksza ( tak więc zysk wiekszy 0 i wszedzie gdzie jeździmy i jedziemy za podobny komfort opłaty wieksze - ba jeszcze pobierają opłaty za ognisko i opał do niego .
Tak więc z doświadczeń organizacyjnych zostańmi w Sielpi gdzie mamy jak mamy i wiemy co Nas czeka ! A tam juz na Nas czekają z otwartymi ręcami :wink:
Dorti - Pią 12 Lut, 2010 17:33
Grzesiu drogi, to, że napisałam taki post to nie znaczy, że mi jest za daleko.
Chyba zle mnie zrozumiałeś, ja się nie uskarżam. Staram sie poprostu myśleć równiez o innych. No tak już mam.
A dalej niż np. ja ma besta i inni, którzy jada z północy.
Ja oczywiscie na zlocie będę a temat zmiany miejsca zakończyłam.
Grzegorz - Pią 12 Lut, 2010 17:57
Ja tylko zabrałem głos w dyskusji przedstawiając za i przeciw . Uczestniczę w Zlotach od samego poczatku .Uzasadniłem dlaczego wydaje mi sie żę Sielpia jest dobrym miejscem .
Jak wybieralismy Sielpię po raz pierwszy to własnie te argumenty za nią przemówiły a i tak jechalismy w nieznane - choć rozczarowania nie przeżyliśmy a raczej pozytywnie zdziwilismy się.
Ja jestem Logistyk- Analityk ( zawodowo kiedyś) tak więc starałem sie przy wyborze brać pod uwage wszelkie argumenty za i przeciw - sprawiedliwie dla wszystkich - w tym wypadku wiekszości . Ja broń Boże nie poczułem sie obrażony czy też urażony Waszymi sugestiami ,po prostu przedstawiłem wszelkie argumenty dlaczego Sielpia i myślę że one same mówią za siebie.
Asia i Basia - Pią 12 Lut, 2010 19:14
Grzegorz napisał/a: | A Asi I Basi to przepraszam ale z Hamburga to wszedzie będzie daleko - a z drugiej strony jak sie już walnie te 700 - 800 km do centralnej Polski to Sielpia tylko za 160-180 km . Więc może nie róbmy już dramatu . :~ |
To bylo niepotrzebne Grzesiu, dramatu nie robie, a i nie podalam miejsca zlotu na granicy, cobym miala rzut beretem, a juz na pewno nie wymagam, zeby ustalano pode mnie. Pewnie, ze mam wszedzie daleko, do Sielpii nawet sromotnie daleko (jakies skromne prawie 900km), z trojka dzieci pyknac taka traske to pikus. Nie wspomne o bassecie w kufrze pelnym nawet na dwa dni wyjazdu po sufit. TO jednak moj problem logistyczny i jesli Bog da to dojade nawet do tej Sielpii gdziekolwiek by nie lezala na mapie. Wydawalo mi sie, ze to dyskusja, a nie temat zamkniety. Podaj po prostu gdzie i kiedy ten zlot, jesli to juz ustalone.
Miła od Gucia - Pią 12 Lut, 2010 19:53
Ja myślałam o zmianie miejsca, już nie pod kątem siebie i swojej długiej podróży (z całym niezbędnikiem :wink: ).
Ale, o tym, aby rozpropagować po całej Polsce nasze zloty bassecie, zmieniając miejsca tychże spotkań.
Myślałam, także o centralnej Polsce, to są okolice
cyt.
Geometryczny środek Polski znajduje się w miejscowości Piątek (województwo łódzkie).
a tu link i do okolic.
http://mapa.targeo.pl/Pi%C4%85tek;si[2093894]
Nie znam tych terenów, czy są tam jeziora i ośrodki. Wszystko można sprawdzić.
Nie robiłam analizy, kto ile ma kilometrów.
Ośrodki wypoczynkowe nastawiają się teraz na wczasowiczów. Nie ma gwarancji, że będzie lepszy czy gorszy.
Nad Łodzią są ośrodki wypoczynkowe.
Ja napisałam co myślałam.
Dostosuję się do większości, a w sprawy logistyczne się nie wtrącam.
Miła od Gucia - Pią 12 Lut, 2010 19:57
mam prośbę, taką dla swoich notatek.
żeby osoby zgłaszające się na zlot, miały przy swoich awatarach wpisaną miejscowość zamieszkania (choć zauważyłam, że większość z Was ma wpisaną).
Tak przy okazji, ta miejscowość wpisana przy awatarze tez ułatwia nam prace, przy adopcjach, jak np. szukamy kogoś do sprawdzenia domu, czy pomocy innego rodzaju.
Grzegorz - Pią 12 Lut, 2010 20:29
Aleście sie wszystkie poczuły ........ przeciez to nie oto chodzi ............
O centralnej Polsce pisałem - tam za bardzo nie wychodzi ........... macalismy ten teren nie raz i nie tylko my bo inni psiarze również i zawsze cos jest nie bardzo ....co do odległosci to tak Nam wychodzi z analiz kilometrów uczestników zlotów.te listy są w tematach forumowych. Co do Ciebie Asiu to ty jesteś wyjatkiem co do odległości i wogóle trudno Cie brać pod uwagę w tym względzie -swoje do samej granicy to masz w kołach....... a tak wogóle to nie miałem zamiaru wywoływac takiego zamieszania - ot podałem argumentacje za Sielpia i tyle .Zloty w Polsce są rozpropagowane- prasa fachowa ,ostatnio nawet TELEXPRESS .Na wspólpracę z Klubem basseta nie ma co liczyc , próbowaliśmy ale ideologicznie im nie odpowiadamy- trudno.Nie przeszkadza Nam to - na klubowej ( taki Zlot w innym ideologicznie znaczeniu ) jest wielu z Nas - forumowiczów i na odwrót .
A tak z innej beczki - nie udało sie Nam się ustawić najdłuższego rzędu basseta by zmierzyć długośc do Księgi Guinnesa - z baleronami to jest niewykonalne - przekonaliśmy się ale mam inny pomysł do Księgi Rekordów Guinnesa
- pobijmy rekord w ilosci bassetów na jednej smyczy - to jest wykonalne i nawet wiem jak :wink: Wszystkie zapniemy !
Renia - Pią 12 Lut, 2010 20:44
Ja tam wszędzie dojadę
Batus - Pią 12 Lut, 2010 21:12
Oooo, a co to za super smycz Grzesiu? Turbodemoment zawstydzi jednego psa na smyczy - przypnie 30 psów
Mirka - Pią 12 Lut, 2010 21:14
no własnie chciałabym zauwazyć że nas na północy jest duzo więcej niz wymienił Grzegorz i gdyby nie ta odległość ok.350-450km w jedna stronę to byłoby nas dużo więcej,nie wszystkim opłaca się jechać 700-900 km na sobote i niedzielę
a ludziskom z centralnej Polski wszystko jedno czy pojadą np.150km na południe czy 150 na pólnoc czy na wschód czy zachód.....
ale to tylko moje skromne zdanie
Dorti - Pią 12 Lut, 2010 21:51
Ja poddałam temat dyskusji odnośnie zmiany miejsca organizacji zlotu.
Temat lużny, bez zobowiązań, myślałam, że tak własnie zostanie potraktowany.
Wyszło co wyszło :~
Ja logistykiem nie jestem i nie mam nigdy zamiaru nim być, poprostu pomyslałam o ludziach, którzy mieszkaja na północy kraju i nie tylko.
A jeśli chodzi o mnie to pykam 600km w jedną stronę w piątek i wracam 600km w niedzielę tylko po to, żeby spotkać się z przyjaciółmi. To dla mnie nie jest problemem.
Ale dla wielu jest i to ogromnym.
W Sielpi będziemy. Do zobaczenia.
Agataw - Pią 12 Lut, 2010 22:32
A nas z Corgi przyjmiecie? Też byśmy potarmosili.....
Dostosujemy sie co do miejsca, czasu i kasy.
Agata i Jureka
Batus - Pią 12 Lut, 2010 22:58
Ależ oczywiście Corgi też powinna być na zlocie, w końcu należy do basseciej braci
besta - Pią 12 Lut, 2010 23:06
Kurcze Sielpia daleko, ale my tak lubimy jeżdzić :wink: Naprawdę podróże nas nie męczą.I jak bogowie pozwolą to na VI Zlocie też będziemy :grin:
mariaw - Pią 12 Lut, 2010 23:10
Do Sielpi mamy niedaleko i jak tylko nam planów nikt nie pokrzyżuje będziemy z Oskarem. :wink:
zojka - Sob 13 Lut, 2010 09:35
A ja Wam gadam na Mazury
Tu wszyscy oprócz mnie mają daleko
Mnie tam rybki. W Sielpi było pięknie. Dojechalim wtedy, to dojedziemy i teraz :lol:
zojka - Sob 13 Lut, 2010 09:38
Może zacznijmy polecać ośrodki? Takie ciekawe? Gdzie i ogrodzenie jest i inne wspaniałe warunki ..
Sama nie wiem, czy znalazłabym u siebie coś w podobie warunków w Sielpi, bo tam było naprawdę bardzo bezpiecznie.
Renia - Sob 13 Lut, 2010 09:45
ja napisałam że dojadę wszędzie bo wiem że jeszczę się taki nie urodził co by wszystkim dogodził. A poprostu chce jechać i już.
Fanfan z rodziną - Sob 13 Lut, 2010 09:48
JAk zlot będzie w Sielpi, to my też przyjeżdżamy. W tamtym roku z powodu pogrzebu nie byliśmy w stanie..a sama Sielpia fajnie nam się kojarzy
Grzegorz - Sob 13 Lut, 2010 10:10
Kochani tak mysle że ,jak Monia powiedziała iż w tamtym roku ogłosilismy że spotykamy sie w Sielpi na nastepnym Zlocie i tak tez sobie życzylismy żegnając się przy wyjeździe to niech tak zostanie.
Mysle że jak sie spotkamy to możemy podjąć decyję cyz szukamy na VII Zlot czegos innego czy też zostajemy.
to miejsce mamy sprawdzone, bezpieczne jak powiedziała Zojka, ogrodzone ,o potwierdzonym standardzie ,komunikacyjnie dobrze dostepne ,o komforcie dla nas wszytkich dorosłych,naszych dzieci i baleronów .
Ja wiem ze jedni maja blizej drudzy dalej ale najwazniejsze jest spotkanie i mile spedzony czas i nie mozna wszystkim dogodzić. Jesli możemy jeździc na Wystawy po kilkaset kilometrów to chyba mozemy i na Zlot. Analizując listy uczestników ostatnich czterech Zlotów to +/- 75%- 80% stałych uczestników jedzie z Polski centralnej i południowej- stąd był wybór lokalizacyjny i komunikacyjny .
wiem tez ile czasu i telefonów ,rozmów i negocjacji potrzebowalismy z Jaga na znalezienie Osrodka ,jakie były reakcje gdy padało ważkie pytanie - stwierdzenie -Przejdzie około 30 psów i chcemy by mogły sie poruszać bez ograniczeń -
[b]
Naprawdę szukalismy bardzo wytrwale i sam wybór był poddany pod akceptację forum i tak zostało że tam się jako tako zadomowilismy. Wszyscy mamy z tych pobytów miłe wspomnienia !
Renia - Sob 13 Lut, 2010 10:29
No i mamy TYLKO raz w roku takie spotkanie ....
Kamoos - Pią 19 Lut, 2010 15:40
Mam nadzieje że w tym roku uda mi się z Monisia zawitać na zlocie
Joasika - Pią 19 Lut, 2010 20:16
No ja się nie mogę doczekać!!!
Normalnie mam robaki w niekulturalnej części ciała z niecierpliwości!!!
Wreszcie poznaw tych wszystkich fantastycznych ludzi!!!!
Dzieciaki skaczą z radości, a mężuś też nie ukrywa zadowolenia... :cool:
Tylko jedno mnie martwi....: że ten zlot dopiero we WRZEŚNIU!!! :cry: :cry: :cry:
Jacek - Pią 19 Lut, 2010 20:57
My też czekamy z niecierpliwością
na zlotowe spotkanie. Tylko czy nas
przyjmiecie z pierwszym zadymiarzem Ginesem ?
gocha - Pią 19 Lut, 2010 21:01
A nie pamiętasz Jacku jak Gines się pogryzł z drugim zadymiarzem Ignasiem?
I co? i nic? pogodziły się i było ok :grin:
Miła od Gucia - Pią 19 Lut, 2010 21:41
Jacek, a pamiętasz ostatni dzień, jacy chłopcy byli grzeczni.
Gucio z Gineskiem byli na spacerku, szaleć może razem nie szaleli, ale krzywdy sobie nie zrobili.
zojka - Sob 20 Lut, 2010 08:32
A ja pamiętam, jak mój Rufek - (Członek Wiejskiej Ochotniczej Straży Pożarniczej) pogryzł swego pana :lol: :lol: Bo pańcio wkładał łapy w nie swoje sprawy ..
Tak swoją drogą to myślę, że w tym roku mój malusi piesek też będzie na lince siedział ....
Jądra swoje robią i jak spotka kogoś, kto mu nie podpasuje to bez skrępowania rusza do ataku :shock: aż mu uszy skaczą ..
zojka - Sob 20 Lut, 2010 08:33
Wiedziałam, że dubelek będzie ...
pozdrowionka w takim razie
Grzegorz - Wto 06 Kwi, 2010 05:56 Temat postu: VI ZLOT MIŁOŚNIKÓW BASSETÓW - SIELPIA 2010 - ORGANIZACJA Po rozmowach z Pania Kasią - szefową i właścicielką Ośrodka KASIA w Sielpi ustalilismy termin VI ZLOTU MIŁOŚNIKÓW BASSETÓW na 3-4-5 .09.2010 r.
Był to jedyny termin w który mogliśmy się wpasować - potem były terminy już w końcówce pażdziernika 2010- a to juz nie ta pogoda i inne przeciwności znane wszystkim.
Tak więc termin juz mamy . Szczegóły finansowe podam później - mam zapewnienie iż postaramy sie utrzymać w podobnych granicach cenowych co rok temu z niewielkim odchyleniem do góry ze względu na fakt iz wszedzie ceny wzrastają.
W programie mamy obiady i grille ( bogatsze niz poprzednio!) wspólne spacery i kapiele psów, inwazję na plażę i bicie rekordu Guinnesa w ilosci bassetów i nie tylko na jednej smyczy!
Nocne rozmowy , trunki wszelakie, poranne kawy i pogaduszki i co komu jeszcze przyjdzie na myśl by dobrze spędzić ten czas !
Miejsce - Sielpia http://www.kasia-sielpia.pl/
Zgłaszamy sie tak jak w poprzednim roku a posiłki bedziemy ustalać potem. Poprzedni system organizacyjny się sprawdził więc proponuję by go nie zmieniać! Po prostu się dopisujemy!
Lista obecności
1. Grzegorz, Jaga - ARDA, AROS , CERATA - 3-4-5 .09 zapł.patrz Opłaty
2. Renia, Artur, Zuźka - BETI 3-4-5.09zapł.patrz Opłaty
3. Dorota, Andrzej, Elena - LUSSI, ANABEL, ANDI, RÓŻA - 3-4-5.09.2010zapł.patrz Opłaty
4. Magda, Zbyszek, Tadek - ENIGMA, Doxi - 3-4-5.09zapł.patrzOpłaty
5. Joasika, Bogdan, Martynka, Kacperek ,Mateusz- BERTA - 3-4-5.09.2010 zapł.patrz Opłaty
6. Agata, Radek - BALTAZAR - 3-4-5.09.2010 NIE PRZYJADA!
7.Joania , Sławek-Gapa,Sol-3-4-5,09.2010zapł.patrzOpłaty
8. Kasia, Tomek, Maria- FUKSJA, BĄBEL, MIETKA, 3-4-5.09.2010zapł.patrz Opłaty
9. Jacek, Marzanna - KLUCHA, GINES 3-4-5.09 zapł.patrzOpłaty
10. Agnieszka, Kevin - BARNABA, TOLA 3-4-5.09.2010zapł.patrz Opłaty
11. Monika, Grzesiek, Paulina - Kachna 3-4-5.09.2010 zapł.patrz Opłaty
12.Karolina,Michał,Oliwia-BENIAMIN 3-4-5.09.2010 zapł.patrz Opłaty
13. Luiza, Maciek, Łucja(?), Batus 4-5.09 zapł.patrz Opłaty
14. Monia, Kuba, CORA 3-4-5.09zapł.patrz Opłaty
15.Aleksander,Daga, Zośka,Antoś-MORFI,DEMI 3-4-5.09zpł.patrzOpłaty
16. Aleksandra, Artur - BEZA, 3-4-5.09.2010 NIE PRZYJADA!
17. Beata, Paweł - Klaus 3-4-5.09.2010zapł.patrz Opłaty
18. Danusia, Bartek - Vader - 3-4-5.09.2010zapł.patrz Opłaty
19. Krzysiek, Ania, Ewa, Zbyszek - Willy - 4-5.09.2010 (2 domki 2-os.)zapł. patrz .Opłaty
20. Agata, Jurek - Corgi Lucky i Tola- 3-4-5.09.2010zapł.patrz Opłaty
21. Jadzia,Wacek-Pirat-3-4-5.09.2010zapł.patrz Opłaty
22. Marysia, Zbyszek - Oskar 3-4-5.09.2010zapł.patrzOpłaty
23.Gabi,Arek, Angela,Aleks,Oskar-ETNA 3-4-5.09 zapł.patrz Opłaty
24.Gocha, Wanda -MANIA, TOSIA, IGNAŚ -3-4-5 09.2010 zapł.patrz Opłaty
25.Domelcia, Tomek, Margolcia - Stówa- 3-4-5.09.zapł.patrz .Opłaty
26.Uka, Daniel, Kuba- Figa, Falda + 2 szczeniaki - 3-4-5.09 zapł.patrz.Opłaty
[color=red]27.Ola, Marcin- NUKA 3-4-5.09zapł.patrz Opłaty[/color]
28.Magda, Sebastian, pies LARGO -3-4-5.09 zapł.patrz Opłaty
29.Weronika, Michal, KROWKA - 3-4-5.09zapł.patrz Opłaty
30.Helena (kamoos) z Moną - 3-4-5.09 NIE PRZYJADĄ
31. Angelika (omena) z Taysonem-3-4-5.09 NIE PRZYJADĄ
32.Bacha i Leszek -3-4-5.09zapł.patrz Opłaty
32.Marynia + Goldie 3-4-5. 09.2010zapł.patrz Opłaty
32.Monka,Miro-CHESTER -4.09 tylko grill zapł.patrz Opłaty
Marynia - Nie 11 Kwi, 2010 08:19
Bardzo,ale to bardzo chciałabym być na zlocie,ale obawiam się,że Goldie w tym czasie będzie miała cieczkę,radzcie co robić
madzialinka - Nie 11 Kwi, 2010 09:47
Marynia napisał/a: | Bardzo,ale to bardzo chciałabym być na zlocie,ale obawiam się,że Goldie w tym czasie będzie miała cieczkę,radzcie co robić |
Sterylizacja przychodzi mi do głowy...
Grzegorz - Nie 11 Kwi, 2010 10:05
to samo twierdze szybko i bez komplikacji i dla suki lepiej - przeciez z tego co wiemy raczej nie bedziesz kryła..............
Marynia - Pon 12 Kwi, 2010 21:06
Ja też pomyślałam o sterylizacji,myślę o tym już od dłuższego czasu,ale????
gocha - Pon 12 Kwi, 2010 22:02
Ale???
Ja myślę, że wszyscy, którzy sterylizowali swoje sunie mieli jakieś "ale", strach, wątpliwości, a teraz są zadowoleni, że to już za nimi.
Marynia - Wto 13 Kwi, 2010 18:00
Wiem Gosiu,wiem,przyznaję Wam całkowitą rację..
VADER - Pon 03 Maj, 2010 20:31
My też byśmy bardzo chcieli z vaderem i z mężem (mam nadzieje, że się obronie do tego czasu, bo póki co pisze i pisze prace:( obrona w lipcu.
Ale na pewno my się piszemy jak można:)
Będziemy już po szkoleniu 2 miesięcznym 2x w tyg po 1,5 h
Umiemy oczywiście waruj, leżeć, siad, noga, do mnie, biegaj, zostań, zęby, aport ciężko, ale to połowa kursu:)
pozdrawiamy
Grzegorz - Wto 04 Maj, 2010 06:22
No to prosze sie dopisać do listy
Grzegorz - Czw 27 Maj, 2010 07:23 Temat postu: VI ZLOT BASSETÓW OPŁATY ! WAŻNE !
Finanse ustalone z Ośrodkiem KASIA
Miejsce - Sielpia http://www.kasia-sielpia.pl/
45 pln osobodoba z dwudaniowym obiadem
15 pln grill na głowę- kiełbasa karkówka , kaszanka , salceson itp itd
!Przewidziano również wyżywienie wegetariańskie( obiad i grill ) - tak jak w ubiegłym roku
Dzieći małe - takie na wyżywieniu własnym - bez jakiejkolwiek opłatyDzieci podlegające wyzywieniu ośrodka ( obiad ) liczone jak dorośłi - 45 pln .
Tak samo jak w tamtym roku proszę o wpłaty na moje konto jako organizatora całej kwoty lub zaliczek ( wpłata potwierdzeniem przybycia na zlot ) .W tamtym roku wiekszośc wpłacała całe kwoty i to się nam sprawdziło - ale do wyboru bo czasy ciężkie.
W tytule przelewu nick ilość osób ilość dni-daty , ilość obiadów i grilli .
Obiady dodatkowe - gdyby ktos przyjechał wczesniej ( dot.piatku ) juz na miejscu - 12 zł.
AFKAR Grzegorz Gliński
ul.Wajdy 23/28
40-175 Katowice
mBank
84 1140 2004 0000 3102 3860 1536
Zgłoszenia zapłacone będą odnotowane na liście do wglądu na zaraz po wpłacie .
1. Grzegorz, Jaga - ARDA, AROS , CERATA - 3-4-5 .09 zapł ( 4xnocleg,6xobiad,4xgrill)zapł.uzyt.Forum
2.Joasika, Bogdan, Martynka, Kacperek,Mateusz - BERTA - 3-4-5.09.2010 (10xnocleg,10xobiad,10xgrill)zapł.uzyt.Forum
3. Danusia, Bartek - Vader - 3-4-5.09.2010 (4xobiad,4xnocleg,4xgrill)zapł.uzyt.Forum
4. Krzysiek, Ania, Ewa, Zbyszek - Willy - 4-5.09.2010(4XNOCLEG 8XOBIAD,4XGRILL)zapł.uzyt.Forum
5.Domelcia, Tomek, Margolcia - Stówa- 3-4-5.09. (4xnocleg,4xobiad,4xgrill)zapł.uzyt.Forum
6.Beata, Paweł - Klaus 3-4-5.09.2010(4xnocleg,4xobiad,4xgrill)zapł użyt.Forum
7.Uka, Daniel, Kuba- Figa, Falda + 2 szczeniaki - 3-4-5.09(4xnocleg4xobiad,4xgrill) zapł użyt Forum
8.Ola, Marcin- NUKA 3-4-5.09(4xnocleg,4xobiad,4xgrill)zapł.uzyt.Forum
9. Dorota, Andrzej, - LUSSI, ANABEL, ANDI, RÓŻA - 3-4-5.09.2010(4xnocleg,4xobia,4xgrill)zapł.uzyt.Forum
10.Agata, Jurek - Corgi Lucky i Tola- 3-4-5.09.2010(4xnocleg,4xobiad,4xgrill)zapł.uzyt.Forum
11.Marysia, Zbyszek - Oskar 3-4-5.09.2010(4xnocleg,4xobiad,4xgrill)zapł.uzyt.Forum
12.Aleksander,Daga, Zośka,Antoś-MORFI,DEMI 3-4-5.09(4xnocleg,4xobiad,4xgrill)zapł.uzyt.Forum
13. Magda, Zbyszek, Tadek - ENIGMA, Doxi - 3-4-5.09(4xnocleg,4xobiad,4xgrill)zapł.uzyt.Forum
14.Jacek, Marzanna - KLUCHA, GINES 3-4-5.09(4xnocleg,4xobiad wege,4xgrillwege) zapł.uzyt.Forum
15.Weronika, KROWKA - 3-4-5.093-4-5.09(2xnocleg,2xobiad,2xgrill)zapł.uzyt.Forum
16.Bacha i Leszek -3-4-5.09(4xnocleg,4xobiad,4xgrill)zapł.uzyt.Forum
17. Agnieszka, Kevin - BARNABA, TOLA 3-4-5.09.2010(4xnocleg,4xobiad-2xwege,4xgrill-2xwege)zapł.uzyt.Forum
18.Magda, Sebastian, pies LARGO -3-4-5.09(4xnocleg,4xobiad,4xgrill) zapł.nie uzyt.Forum
19.Jadzia,Wacek-Pirat-3-4-5.09.2010(4xnocleg,4xobiad,4xgrill)zapł.uzyt.Forum
20.Kasia, Tomek, Maria- FUKSJA, BĄBEL, MIETKA, 3-4-5.09.2010(6xnocleg,6xobiad,6xgrill)zapł.uzyt.Forum
21.Gocha, Wanda -MANIA, TOSIA, IGNAŚ -3-4-5 09.2010 (4xocleg,4xobiad,4xgrill)zapł.uzyt.Forum
22.Marynia + Goldie 3-4-5. 09.20103-4-5.09(2xnoxleg,2xobiad,2xgrill)zapł.uzyt.Forum
23.Gabi,Arek, Angela,Aleks,Oskar-ETNA 3-4-5.09 (5xnoxleg,5xobiad,5xgrill)zapł.uzyt.Forum
24.Luiza, Maciek, Łucja(?), Batus 4-5.09 (2xnocleg,2xobiad,2xgrill)zapł.uzyt.Forum
25.Renia, Artur, Zuźka - BETI 3-4-5.09(4xnocleg,4xobiad,4xgrill)zapł.uzyt.Forum
26.7.Joania , Sławek-Gapa,Sol-3-4-5,09.2010(4xnocleg,4xobiad,4xgrill)zapł.uzyt.Forum
27.Monika, Grzesiek, Paulina - Kachna 3-4-5.09.2010 (6xnocleg.6xobiad,6xgrill-6wege)zapł.użyt.Forum
28.Monka,Miro-CHESTER -4.09(2x tylko grill) zapł.uzyt.Forum
29.. Monia, Kuba, CORA 3-4-5.09(4xnoxleg,4xobiad,2xgrill)zapł.uzyt.Forum
30.Karolina,Michał,Oliwia-BENIAMIN 3-4-5.09.2010(4xnoxleg,4xobiad,4xgrill) zapł.uzyt.Forum
31.Ratajczyk + Demon 3-4-5.09 ( 2xnocleg,2xobiad,2xgrill) płatnośc na miejscu.nie użyt.Forum
32.Pan Andrzej + Bąbel 3-4-5.09(2xnocleg,2xobiad,2xgrill) zapł. nie użyt.Forum
33.Sabina, Bartosz, Łukasz, Karolina + basset RUDOLF + 3 inne 4-5.09 (4xnocleg,4xgrill,4xobiad) zapł..nie użyt.Forum.
34.Dariusz i Halina wraz z psem Burbonem. 4-5.09 (2xnolceg,2xobiad,2xgrill) w oczek.na wpłatę .nie użyt.Forum
35.Krzysztof, Monika, Karolina oraz psy Chaps, Borys.3-4.09 (6X GRILL) w oczek,na wpłatę. nie uzyt.Forum
36. Rodzina z Radomska3 osb+ basset 4-5.09 tylko grille i obiady - płatnośc na miesjcu nie uzyt.Forum
artur-alex - Czw 17 Cze, 2010 15:34
Niestety z powodu choroby naszej Bezy nie będziemy mogli uczestniczyć w Zlocie...
Tak się cieszyliśmy, ale zdrowie ważniejsze. Będziemy się musieli zadowolić zdjęciami.
Życzymy udanego wypoczynku !!!!
Aleksandra, Artur i Beza.
domelcia - Wto 29 Cze, 2010 18:07
jakoś nie mogę zlokalizować tej listy... znaczy wiem gdzie jest przeniesiona więc dopiszę się po prostu tu:
Domlcia, Tomek, Margolcia - Stówa
Grzegorz - Sro 30 Cze, 2010 04:48
Lista jest wu samej góry VI ZLOT ORganizacja. Tam też masz temat o opłatach za Zlot . Sprawdź bo jesteś dopisana , czy wszystko gra
Ulka - Czw 01 Lip, 2010 13:47
Grzesku tez poprosze o dopisanie nas do listy
Ulka, Daniel, Kuba- Figa, Falda + 2 szczeniaki - 3,4,5.09 (4 obiady, 4 noce, 4 grile)
Grzegorz - Czw 01 Lip, 2010 14:46
Mówisz i masz - sprawdź!
Monka i Miro - Sob 03 Lip, 2010 17:20
A możecie mi powiedzieć w jakich godzinach jest ten grill?? tzn. konkretnie o której się zaczyna?? Bo my przyjedziemy w sobotę rano i będziemy chcieli wracać wieczorem do domu, więc nie wiem czy się załapiemy
Aleksander - Sob 03 Lip, 2010 20:19
Ula nareszcie, baliśmy się już , że się nie zapiszecie!!!!!!!!!!!!!!!
Ola i Marcin - Wto 06 Lip, 2010 17:24
27.Ola, Marcin- NUKA 3-4-5.09
Miła od Gucia - Wto 06 Lip, 2010 22:46
Jak czytam jaki będzie skład na zlocie, to aż płakać mi się chce, że nie pojadę.
Joasika - Sro 07 Lip, 2010 07:18
Miła od Gucia napisał/a: | Jak czytam jaki będzie skład na zlocie, to aż płakać mi się chce, że nie pojadę. |
Bogusiu!
Co to za zlot bez Ciebie :cry: :cry: :cry:
Batus - Sro 07 Lip, 2010 07:21
Bogusiu, jak to ?
Dorti - Sro 07 Lip, 2010 08:40
Kobieto droga
to ja tu z 2 miotami w domu, załatwiam tak, zeby pojechać, opieka musi być
a Ty mówisz, ze nie chcesz jechać
Miłka, zastanów sie jeszcze :wink:
Asia i Basia - Sro 07 Lip, 2010 13:34
Kochana, taka opcja w gre nie wchodzi, tu juz ja nawet kombinuje jak przyjechac, a podroz to bedzie nie lada, a Ty mi sie migasz? Bogusia :!:
domelcia - Sro 07 Lip, 2010 15:54
no właśnie Bogusiu przyjedź tak bardzo chcę WAS wszystkich poznać!!! ja się wybieram, już nawet polówkę dla Margoli zakupiłam, już Stówa dostała pasy ( które póki co obgryza) - mam tylko nadzieję, że nie dostanie wtedy cieczki cóż wtedy pojedziemy na zlot bassetów - bez basseta, hmmmm albo ją zamkniemy w jakimś nieprzepuszczalne zapachów akwarium i będziecie mogli ją poznać przez szybę :razz: a ja będę mieć najlepsze branie wśród męskiej części bassetów - już widzę jakby takie stado za mną ganiało :shock:
Miła od Gucia - Sro 07 Lip, 2010 19:53
Kochani jesteście, ale tu o Gucia chodzi, zobaczymy jakie dalsze rokowania, co do jego dyskopatii.
Asia i Basia - Czw 08 Lip, 2010 18:24
Guciolka do nowej limuzyny ladnie zapakujesz, dostanie wygodne lozeczko na miejscu i bedzie gut.
Ewalalka - Pią 09 Lip, 2010 09:08
Patrze na listę i widzę że bedzię niezły zlot...tylu ludzi , tyle psów. Mało zostało czasu aby poszukać kogoś z kim mogłabym pojechać . Samemu trochę dziwnie.
gocha - Pią 09 Lip, 2010 09:19
Co Ty jak sama ? bylebyś tylko dojechała, a tam już będą "sami swoi basseciarze" :grin:
Dorti - Pią 09 Lip, 2010 09:55
Ewalalka napisał/a: | Patrze na listę i widzę że bedzię niezły zlot...tylu ludzi , tyle psów. Mało zostało czasu aby poszukać kogoś z kim mogłabym pojechać . Samemu trochę dziwnie. |
Ewka a co to za problem
Możesz jechać z nami i zamówić sobie domek dla sie i swego psa.
Ja jeszcze nie wiem dokładnie jak i co ale robię wszystko by pojechać.
Elena juz mówiła, że sie poświęci i zostanie z tą bandą
a ja z druga banda i Andrzejem pojadę na zlot.
Ewalalka - Pią 09 Lip, 2010 10:07
Dorotko , jeśli tylko znajdzie się miejsce to bardzo chętnie. Dziękuje :grin:
Dorti - Pią 09 Lip, 2010 10:16
No to się zapisuj na listę :wink:
Willy - Pią 09 Lip, 2010 10:43
Willy (jego pancie również) już nie może się doczekać zlotu :grin:
Mam nadzieję, że sędziwy wiek (13 lat) korzystnie wpłynie na zachowanie Willy'ego i będzie nastawiony do kolegów bardziej przyjaźnie niż na poprzednich zlotach Jak na swój wiek wciąż jest zadziwiająco sprawny :smile:
Do zobaczenia na Zlocie :cool:
Batus - Pią 09 Lip, 2010 15:31
Nie będzie Eleny :cry:
Dorti - Pią 09 Lip, 2010 15:39
No wiem, wiem
ale nic innego nie wymyślimy :~
Chyba, ze TIR i 2 brygady szczenioli z nami :wink:
domelcia - Pon 12 Lip, 2010 00:43
a się śmiałaś Dorti z tego Tira :wink: a to może być jedyne wyjście my szczeniaczki wyprzytulamy (mnie może rąk braknąć ale co tam)
zojka - Sro 14 Lip, 2010 19:54
Czas spojrzeć prawdzie w oczy ....
My w tym roku na zlot nie przyjedziemy :cry:
Po primo pierwsze .... remont, który pochłonął znaczną część naszego kapitału
Po primo drugie ..... moje studia od 16 do 30 sierpnia - wyjazdowe bardzo (tym razem praktyki, też bardzo kosztowne)
Po primo trzecie .... wyjazd na wesele - również w sierpniu
Nie damy rady :cry: :cry:
Joasika - Czw 15 Lip, 2010 20:24
No fajnie!!!
Za chwilkę się okaże, że w tej Sielpii sama będę siedzieć!!!
A tak liczyłam na to, że najwybitniejsze osobowości naszego forum poznam osobiście - "oko w oko", buuuuuuu... :cry:
Batus - Czw 15 Lip, 2010 20:31
No właśnie, co się dzieje, pierwszy domek się wykrusza :~
Grzegorz - Pią 16 Lip, 2010 07:25
Nic sie nie dzieje, nikt sie nie wykrusza........Na razie rezygnują Ci co się wstrzymali od zgłoszeń - nie byli pewni swojego przybycia :sad: .Lista startowa na razie bez zmian prócz jednej osoby ( rodziny) :cry: : .Nie martwcie się ,będziecie miały z kim gadać i szaleć , trzon uczestników wszystkich zlotów na pewno będzie
Batus - Pią 16 Lip, 2010 15:04
Grzegorz napisał/a: | Nie martwcie się ,będziecie miały z kim gadać |
uśmiałam się
Dorti - Pon 19 Lip, 2010 08:47
Grześ, poproszę o dopisanie do listy uczestników kolejnych chętnych
Magda, Sebastian, pies LARGO - piętek, sobota, niedziela
Grzegorz - Pon 19 Lip, 2010 09:04
zrobione
troublemaker - Wto 27 Lip, 2010 20:24
Grzegorzu, dopisz prosze i nas na zlot: Weronika, Michal, KROWKA
Co do dat to jeszcze sie odezwe
Kamoos - Wto 27 Lip, 2010 20:36
Proszę o dopisanie Helena (kamoos) z Moną i Angelika (omena) z Taysonem
Grzegorz - Pon 02 Sie, 2010 05:29
UWAGA! UWAGA! UWAGA!
Po rozmowach z Osrodkiem pilnie i powiększającej się liście chętnych - SPRAWDŹCIE!
Przypominam wszystkim chetnym na ZLOT o wpłacaniu opłat zgodnie z umieszczonymi informacjami.
Tak więc w miarę mozliwosci proszę o dokonywanie wpłat bysmy wiedzieli na czym stoimy i czy miescimy sie w jednym
ośrodku ( kwestie logistyczne osrodków muszą byc załatwiane ciut wczesniej !) . :wink: [b]Wpłata jest potwierdzeniem uczestnictwa w VI Zlocie .
[/b]
:idea: :!: Termin wpłat do 15.08.2010 ! Wpłata potwierdzeniem przybycia !
:wink:
Piszcie w przelewach imiona psów i nicki bym mógł je przypasować!
Bacha - Czw 05 Sie, 2010 10:23
Grześ dopisz nas proszę do listy - Bacha i Leszek od piątku wieczorem. Dzisiaj wpłacę pieniążki - 240,00??
gocha - Czw 05 Sie, 2010 11:10
Basiu strasznie się cieszę, że będziecie :grin:
Jaga - Czw 05 Sie, 2010 12:58
Super, bardzo, bardzo się cieszę
Bacha - Czw 05 Sie, 2010 13:38
Oj jak to miło. A czy ktoś mi pożyczy basseta do spania chociaż na jedną noc?
Joasika - Czw 05 Sie, 2010 13:40
Bacha napisał/a: | Oj jak to miło. A czy ktoś mi pożyczy basseta do spania chociaż na jedną noc? |
Ja bardzo chętnie, nawet na cały zjazd!!!
Przynajmniej się wyśpię, bo nikt nie będzie mi chrapał
madzialinka - Czw 05 Sie, 2010 16:37
Bacha napisał/a: | Oj jak to miło. A czy ktoś mi pożyczy basseta do spania chociaż na jedną noc? |
Myślę, że Doxi nie miałaby nic przeciwko temu, zwłaszcza jeśli spałaby w pościeli
Dorti - Czw 05 Sie, 2010 16:38
Basiu
u nas będziesz miała szeroki wybór
bo na dzień dzisiejszy jedzie Róża, Lussi, Anabela, Andi i Angela.
Jedzie też Dymitrij ale on do przekazania :wink:
Renia - Czw 05 Sie, 2010 16:40
Najdalej wczoraj gadałam Arturem że by super było jak byście przyjechali kolejny rok mija a my sąsiedzi się nie widzieliśmy
Cieszymy się,że będziecie!!!
Bacha - Czw 05 Sie, 2010 18:21
Bardzo kochani wszyscy jesteście, strasznie się cieszę na spotkanie.
Monka i Miro - Czw 05 Sie, 2010 19:12
Halo, halo... powie nam ktoś o której ten grill?? Bo przyjeżdżamy popołudniu i wyjeżdżamy wieczorem i nie wiem czy się załapiemy.... a chciałabym zrobić opłatę
gocha - Czw 05 Sie, 2010 19:32
Nie pamiętam, ale jakoś tak chyba o 19 czy 20 . Jeżeli będziecie to prześlij mi jeszcze dzisiaj zdjęcie Chesterka to się "załapiecie" na niespodziankę :grin:
Na maila
Monka i Miro - Czw 05 Sie, 2010 19:39
a gdzie ja znajde adres mailowy do Ciebie?? :>
gocha - Czw 05 Sie, 2010 19:41
O matko jedyna , jest w ogłoszeniu o zdjęciach, ale już nie szukaj :wink:
oto mail gosia.ladnowska@wp.pl
Monka i Miro - Czw 05 Sie, 2010 19:50
gocha napisał/a: | O matko jedyna , jest w ogłoszeniu o zdjęciach, ale już nie szukaj :wink:
|
Nic nie wiem o ogłoszeniu o zdjęciach
Dzięki i sorki za kłopot
aniapiotr - Czw 05 Sie, 2010 20:52
można się zapisać na noc z 3 na 4 ?
Jacek - Czw 05 Sie, 2010 21:12
Super, że przyjedziecie, bardzo się cieszymy.
Wczoraj właśnie o Was myślałem i miałem dzwonić
aby Was namawić na zlot - telpatia, czy coś ?
Aleksander - Czw 05 Sie, 2010 22:34
Bacha nawet nie wiesz jak my się cieszymy , że będziecie. My wam oddamy oba psy i dorzucimy jeszcze bliźniaki w promocji. Tak rozmawialiśmy z Jaga , że zlot bez was to nie zlot no i ktoś musi potrzymywac tradycje uczestnictwa we wszystkich zlotach!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Grzegorz - Pią 06 Sie, 2010 04:52
Grill koło 19.00.
Można przyjechać na jedną noc tj,z 3 na 4 , tylko dlaczego krótko !
Bacha - Pią 06 Sie, 2010 10:47
Olku, Daga, biorę i psy i bliźniaki. A bassety już mi się śnią po nocach.
momus - Sob 07 Sie, 2010 15:51
My chyba też będziemy jak nam cieczka nie zjawi się do tego czasu;/
mam pytanie to w końcu 3,4,5 września ten wypad??
a i czy jak zapłacę a jednak Bessa cieczki dostanie i nas nie będzie to co wtedy z kasą??
A to jej pierwsza to ciężko wyczuć :~
momus - Sob 07 Sie, 2010 15:54
a i mogę poprosic o umieszczenie adresu www tego ośrodka
dziękuję
gocha - Sob 07 Sie, 2010 17:01
Wszystko jest w temacie zlotu :wink:
maria@ - Sob 07 Sie, 2010 18:25
Panie Grzegorzu wczoraj zapłaciliśmy za zlot, niestety w tytule przelewu tata nie napisał za co dokładnie płacimy. Nie potrafię napisać wiadomości prywatnej, więc zamieszczę te wiadomości tu
termin 3-4-5.09.2010
Maria, Kasia, Tomek-FUKSJA, BĄBEL, MIETKA
3 osoby 6x obiad 6x nocleg
(2x grill wegetariański 1x grill piątek) (2x grill wegetariański 1x grill sobota)
Grzegorz - Nie 08 Sie, 2010 05:24
A obiady też wege czy tylko grille , i prosze mi nie mówic Pan tu wszyscy jestesmy na TY
Grzegorz - Nie 08 Sie, 2010 05:27
Mommus ja Ciebi nie mam na wstępnej liscie Zlotu , zgłos się i policz sobie tą cieczkę , kiedy powinna dostać bez zgłoszenia nie jestem w stanie Ci zapewnić noclegu
maria@ - Nie 08 Sie, 2010 08:44
Tylko grille :smile:
Marynia - Nie 08 Sie, 2010 09:00
czy ja mogę się jeszcze dopisać
Marynia + Goldie 3-4-5. 09.2010
1 osoba,3obiady,2 grille(piątek,sobota)2 noclegi
Grzegorz - Nie 08 Sie, 2010 09:40
Mówisz i masz. Obiad piatkowy płacisz na miejscu - bedzie jeszcze l;ista obiadów piatkowych tak by wiedzieli ile tego trzeba przygotować.Potwiedzaj wpłata i przyjeżdzaj.
momus - Nie 08 Sie, 2010 11:20
to ciężko będzie albowiem to będzie jej pietrwsza cieczka :~
to sobie tym razem darujemy może tak będzie bezpiecznie.
Marynia - Nie 08 Sie, 2010 20:52
wielkie dzięki w tym tygodniu wyślę pieniążki
gocha - Nie 08 Sie, 2010 21:20
Fajnie, że jedziecie i się spotkamy :grin: Poznam wreszcie Goldi .
besta - Nie 08 Sie, 2010 22:07
No kurcze wszyscy będą,tylko my w tym roku nie damy rady :cry: :cry:
Batus - Pon 09 Sie, 2010 16:02
Przelałam kaskę...
Karolina - Wto 10 Sie, 2010 07:03
CZeść,
Czy można jeszcze wpłacać pieniążki na zlot?
Dorti - Wto 10 Sie, 2010 07:33
Karolina napisał/a: | CZeść,
Czy można jeszcze wpłacać pieniążki na zlot? |
Kobieto co z Tobą
ani sie dodzwonić ani nic :wink:
eufrazyna - Wto 10 Sie, 2010 09:46
Karolina napisał/a: | CZeść,
Karolina do 15-ego wplaty!Przyjezdzaj z Benjim i Oliwka :grin: Fajnie bedzie sie znow zobaczyc :grin:
joania - Wto 10 Sie, 2010 09:53
My niestety musimy zrezygnować :cry: bardzo żałuję ale nie uda mi się do 15 wpłacić pieniążków :sad: :sad: :cry:
Karolina - Wto 10 Sie, 2010 10:02
eufrazyna napisał/a: | Karolina napisał/a: | CZeść,
Karolina do 15-ego wplaty!Przyjezdzaj z Benjim i Oliwka :grin: Fajnie bedzie sie znow zobaczyc :grin: |
Ok,napewno wpłace.Przyjadę tylko z Michałem i oczywiście synusiem Benjim.Oliwki nie zabieramy ze względu na dobro wszystkich psów ,mogłyby zostać zagłaskane na smierc .Już nasz chwilami ma dość całowania,miziania i tulenia.
W takim razie do zobaczenia na miejscu :wink:
Karolina - Wto 10 Sie, 2010 10:06
Dorti napisał/a: | Karolina napisał/a: | CZeść,
Kobieto co z Tobą
ani sie dodzwonić ani nic :wink: |
Dorotka u nas ok.Zawirowania w moim życiu totalnie mnie pochłoneły.Jeszcze dziś zadzwonie to pogadamy.O Beniego sie nie martw,chłopak zadbany i wychuchany,wyrósł piękny mężczyzna.Przyjeżdzamy na zjazd więc będziesz mogła zobaczyć długouchego.Wreszcie mam kompa i internet więc będę już ze wszystkim na bieżąco.
Całuje i do usłyszenia. :wink:
madzialinka - Wto 10 Sie, 2010 20:38
joania napisał/a: | My niestety musimy zrezygnować :cry: bardzo żałuję ale nie uda mi się do 15 wpłacić pieniążków :sad: :sad: :cry: |
Joaniu, a może udałoby się wpłacić trochę później? Co na to Główny Logistyk Zlotu? Chciałabym się w końcu z Wami spotkać...
Batus - Wto 10 Sie, 2010 20:43
No właśnie, jeśli to sprawa do 15-tego, może Grzegorz coś zadziała z ośrodkiem ?
Besta, szkoda że Was nie będzie, siedzieliśmy na przeciw Was na grillu i wspominam bardzo miło
gocha - Wto 10 Sie, 2010 20:53
Joasiu jeżeli jesteście pewni przyjazdu to na pewno da rię zrobić rezerwację i zapłacić na miejscu :grin:
Kamoos - Wto 10 Sie, 2010 20:59
Cieszyłam sie że Was wszystkich poznam , jednak okazało sie że nie dam rady jechać ... Burza spaliła mi komputer ,monitor ,tv i kilka innych urządzeń muszę ponaprawiać co się da lub kupić nowe wiec niestety nie moge sobie pozwolic na wyjazd :sad: Może w przyszłym roku sie uda ...
Batus - Wto 10 Sie, 2010 21:05
O kurcze, to masz pewnie poważne straty oprócz kompa. Co za masakra w tym roku się dzieje z tymi ulewami
gocha - Wto 10 Sie, 2010 21:51
Bardzo żałuję, że się nie spotkamy, tak chciałam znów Monisię zobaczyć, trudno :cry:
Jednak najważniejsze, że Wam nic się nie stało, a straty-bardzo współczuję.
Kamoos - Wto 10 Sie, 2010 22:02
Komp narazie mam pożyczony od kumpeli bo bez kompa zyc sie nie da :wink: Mam straty ale jak sie naoglądałam w tv co burze wyrządziły w innych rejonach to stwierdziłam że moje straty w porównaniu z utratą całego dobytku to pryszcz . Mam nauczke teraz podczas burzy wszystko wyłanczam z prądu .
joania - Sro 11 Sie, 2010 09:02
no to jedziemy
gocha - Sro 11 Sie, 2010 09:20
Super
eufrazyna - Sro 11 Sie, 2010 12:20
No to bardzo fajnie :grin:
Renia - Sro 11 Sie, 2010 12:28
My też już kaskę przelaliśmy
teraz jedziemy na wakacje a jaktylko wrócimy jedziemy się spotkać ze wszystkimi!!
eufrazyna - Czw 12 Sie, 2010 22:28
Ja sie doczekac nie moge
Grzegorz - Pią 13 Sie, 2010 06:25
UWAGA! UWAGA! UWAGA!
Po rozmowach z Osrodkiem pilnie i powiększającej się liście chętnych - SPRAWDŹCIE!
Przypominam wszystkim chetnym na ZLOT o wpłacaniu opłat zgodnie z umieszczonymi informacjami.
Tak więc w miarę mozliwosci proszę o dokonywanie wpłat bysmy wiedzieli na czym stoimy i czy miescimy sie w jednym
ośrodku ( kwestie logistyczne osrodków muszą byc załatwiane ciut wczesniej !) . :wink: [b]Wpłata jest potwierdzeniem uczestnictwa w VI Zlocie .
:wink: [/b]
Wszystkich "ociagajacych" się z wpłatami/potwierdzeniami przybycia OFICJALNIE "popędzam" byśmy zmieścili się w terminie !
Wrazie jakichkolwiek pytań,wątpliwości PILNIE PROSZĘ DO MNIE DZWONIĆ - 509 459 959!
Grzegorz - Pią 13 Sie, 2010 06:28
UWAGA! UWAGA! UWAGA!
Wszystkich "ociagajacych" się z wpłatami/potwierdzeniami przybycia OFICJALNIE "popędzam" byśmy zmieścili się w terminie !
Wrazie jakichkolwiek pytań,wątpliwości PILNIE PROSZĘ DO MNIE DZWONIĆ - 509 459 959!
_________________[/b]
Batus - Sob 14 Sie, 2010 12:22
Jest nas dużo, znamy się na forum, ale czy są przewidziane jakieś malutkie chociaż identyfikatory z nazwą forumową? Bo tak z wyglądu to przecież nie wszyscy się znamy...
gocha - Sob 14 Sie, 2010 12:48
Chyba każdemu został identyfikator z poprzedniego zlotu :grin:
Batus - Sob 14 Sie, 2010 13:36
No tak, ale nie wszyscy będą co w zeszłym roku. Mogę dodrukować nowe, ale problem w tym, że ja dojadę dopiero na drugi dzień...
domelcia - Sob 14 Sie, 2010 17:10
jeśli jest taka potrzeba ja mogę druknąć/przygotować, tylko potrzebuję wiedzieć komu
VADER - Sob 14 Sie, 2010 17:59
tak nieśmiało to my Danusia, Bartek, VADER będziemy pierwszy raz:)
eufrazyna - Sob 14 Sie, 2010 20:40
My tez pierwszy raz
Batus - Sob 14 Sie, 2010 20:44
To może odezwijcie się forumowicze, którzy nie mają ident., że tak nieśmiało zaproponuję. Zobaczymy jakie są potrzeby :smile:
Miła od Gucia - Sob 14 Sie, 2010 21:01
Ja Wam zrobię pozostałe identyfikatory.
Zrobię dla pozostałych takie jak robiłam w tamtym roku.
Dokupię jeszcze paczkę identyfikatorów (mam nadzieję, że dostanę takie same), zobaczę ile brakuje po liście.
I wyślę komuś kto będzie od pierwszego dnia.
domelcia - Sob 14 Sie, 2010 21:15
no to i dla mnie poproszę Margolci chyba nie będzie potrzebny, ale dla mnie (domelcia) i Tomka (może być frog) się przydadzą.
Miła od Gucia - Sob 14 Sie, 2010 21:25
według moich materiałów tym osobom brakuje identyfikatorów,
tylko mam jeszcze prośbę są Wasze imiona i psiaków, ja potrzebuję jeszcze NICK Forumowy
kopiujcie tę listę i dopisujcie, według wzoru Joasiki
i na końcu imię psa
"Joasika" Joasia, Bogdan, Martynka, Kacperek - BERTA
Danusia, Bartek - Vader
Krzysiek, Ania, Ewa, Zbyszek - Willy
"Domelcia", Tomek, Margolcia - STÓWKA, DIMIŚ
Ola, Marcin- NUKA
Agata, Jurek - Corgi Lucky i Tola
Weronika, KROWKA
"eufrazyna" Agnieszka, Kevin - BARNABA, TOLA
Magda, Sebastian, pies LARGO
Marynia + Goldie
Gabi,Arek, Angela,Aleks,Oskar-ETNA
Monka,Miro-CHESTER mam już gotowe z poprzedniego roku
gocha - Sob 14 Sie, 2010 22:01
Bogusiu ja i Wanda mamy identyfikatory z poprzedniego zlotu :grin: , sama nam robiłaś :grin:
Miła od Gucia - Sob 14 Sie, 2010 22:24
już poprawiłam, korzystałam z listy, tych którzy byli byli na zlocie.
domelcia - Sob 14 Sie, 2010 22:27
"domelcia" - (i tak wszyscy mówią domelcia nie dominika) Domelcia, Tomek, Margolcia(nie potrzebuje;)) - Stówa + Dimiś alias Brego
Miła od Gucia - Sob 14 Sie, 2010 22:36
już naniosłam
Margolcia kochana też będzie miała - w tamtym roku dzieciom też robiłam.
Miła od Gucia - Sob 14 Sie, 2010 22:40
pytam o to wszystko, bo identyfikatorki są dość treściwe i wszystko z nich wiadomo, kto od kogo i jakiego ma psa.
o taki przykład:
DOROTA
„Dorti"
Anabela, Lussi, Róża, Andi
troublemaker - Sob 14 Sie, 2010 23:16
To i ja bym poprosila tez
Weronika ( Troublemaker) i Krowka
Dziekujemy
Marynia - Nie 15 Sie, 2010 07:38
I ja też" Marynia"Maria - Goldie,dziękujemy :lol:
Miła od Gucia - Nie 15 Sie, 2010 10:31
oczywiście, bardzo proszę
IDENTYFIKATORKI NA ZLOT
DLA:
"Joasika" Joasia, Bogdan, Martynka, Kacperek - BERTA
"Domelcia", Tomek, Margolcia - STÓWCIA, DIMIŚ
"Troublemaker" Weronika - KRÓWKA
"Marynia" Maria - GOLDIE
"Vader" Danusia, Bartek - VADER
"Agataw" Agata, Jurek - Corgi LUCKY i TOLA
"Willy" Krzysiek, Ania, Ewa, Zbyszek - WILLY
"Karolina" Karolina, Michał - BENIAMIN
Magda, Sebastian - LARGO
Ola, Marcin- NUKA
Dorti - Nie 15 Sie, 2010 10:41
Miłka, zrób kochana jeszcze dla
nick - Karolina - Karolina, Michał i BENIAMIN
teraz dostałam telefon, że pieniążki wejdą na konto w poniedziałek
i oni będą na 100%
Miła od Gucia - Nie 15 Sie, 2010 10:53
z wielką ochotą
Dorti - Nie 15 Sie, 2010 12:59
Miła od Gucia napisał/a: | z wielką ochotą |
dziękuję pięknie :wink:
eufrazyna - Nie 15 Sie, 2010 14:41
Bogusiu "eufrazyna" nie eufaezyna :wink:
Miła od Gucia - Nie 15 Sie, 2010 14:46
przepraszam, błąd literowy na klawiaturze literka e tuż przy r :lol:
Miła od Gucia - Nie 15 Sie, 2010 22:22
Ola, Marcin- NUKA
Pomóżcie mi z nikami forumowymi tych osób.
Dorti - Pon 16 Sie, 2010 07:27
Magda, Sebastian i Largo nie są forumowiczami.
Larguś to tatuś twego chrześniaka :wink:
Miła od Gucia - Pon 16 Sie, 2010 17:10
O, popatrz, to identyfikatorki będą specjalne :wink:
Monka i Miro - Pon 16 Sie, 2010 18:06
Monka i Miro z Arkiem i Majką i Chesterem będą na zlocie... tylko w sobote, więc się specjalnie nie zapisywałam.
Miła od Gucia - Pon 16 Sie, 2010 18:10
Wasze mam Kochani, w komplecie całej rodziny, w tamtym roku Wam zrobiłam. Dostaniecie na zlocie.
Willy - Wto 17 Sie, 2010 09:50
Jeśli można to ja również poproszę o ID.
Ania, Ewa, Krzysiek i Zbyszek - WILLY
Będziemy w sobotę przed południem :cool:
Willy już trenuje kondycję na Zlot :grin:
Miła od Gucia - Wto 17 Sie, 2010 10:23
Już jesteście na liście, oczywiście, że będą d
wklejam listę jeszcze raz
IDENTYFIKATORKI do przygotowania NA ZLOT
DLA:
"Joasika" Joasia, Bogdan, Martyna, Kacper, Mateusz-BERTA
"Marynia" Maria - GOLDIE
Magda, Sebastian - LARGO
Ola, Marcin- NUKA
proszę sprawdzajcie, dopisujcie, jeśli ktoś zgubił z poprzedniego roku
Batus - Wto 17 Sie, 2010 12:00
Willy, cieszę się że ktoś jeszcze oprócz nas przyjedzie dopiero w sobotę. Mam nadzieję, że zostawią nam trochę kiełbasek na ognisko :wink:
Będziemy przed południem, ostatnio nie bardzo nam wyszło umawianie się na godziny, bo ta droga nie była za dobra do jazdy.
A czy znowu będzie TV? Prasa? Wywiady? :smile:
aniapiotr - Wto 17 Sie, 2010 17:06
Kurcze... Ale żałuję...
Joasika - Wto 17 Sie, 2010 17:29
Miła od Gucia napisał/a: | Już jesteście na liście, oczywiście, że będą d
wklejam listę jeszcze raz
IDENTYFIKATORKI do przygotowania NA ZLOT
DLA:
"Joasika" Joasia, Bogdan, Martynka, Kacperek - BERTA |
Bogusiu kochana!!!
Proszę, dopisz jeszcze Mateusza, który z nami pojedzie - dopłaciłam za niego pieniążki niedawno, więc na pewno będzie
"Joasika" Joasia, Bogdan, Martyna, Kacper (oberwałoby mi się za Martynkę i Kacperka, bo oni już "dorośli" są ), Mateusz-BERTA
PROOOOOOOOOOOSZĘĘĘĘĘĘĘĘ......
Miła od Gucia - Wto 17 Sie, 2010 18:12
Już poprawiłam (patrz wyżej)
no tak młodzież dorasta :wink:
monika.c.ch - Czw 19 Sie, 2010 13:04
Ale Wam zazdroszczę!!!!Czemu wcześniej nie weszłam na ten wątek?Tylko w sumie po "powitaniu" już się wpraszać na zlot? Za rok pojadę jeśli można...
Dorti - Czw 19 Sie, 2010 13:22
monika.c.ch napisał/a: | Ale Wam zazdroszczę!!!!Czemu wcześniej nie weszłam na ten wątek?Tylko w sumie po "powitaniu" już się wpraszać na zlot? Za rok pojadę jeśli można... |
nie można a trzeba :wink:
gocha - Czw 19 Sie, 2010 13:22
Monika każdy jeszcze może, wystarczy zadzwonić do Grześka i z nim wszystko dogadać :grin:
Batus - Czw 19 Sie, 2010 13:49
No pewnie, może jednak się skusisz
Miła od Gucia - Czw 19 Sie, 2010 16:46
Przypominam się jeszcze raz z identyfikatorami, już je przygotowuję, kto jeszcze ???
IDENTYFIKATORKI NA ZLOT
DLA:
"Joasika" Joasia, Bogdan, Martyna, Kacper, Mateusz-BERTA
"Marynia" Maria - GOLDIE
Magda, Sebastian - LARGO
"Ola i Marcin" Ola, Marcin- NUKA
"Arek Jastrzebsk" Gabi,Arek, Angela,Aleks,Oskar-ETNA
Miła od Gucia - Czw 19 Sie, 2010 18:32
tak wyglądają, te są Monki i Miro
Joasika - Czw 19 Sie, 2010 21:38
Miła od Gucia napisał/a: | IDENTYFIKATORKI NA ZLOT
DLA:
"Joasika" Joasia, Bogdan, Martynka, Kacperek - BERTA |
Bogusiu!!!
Miało być :
"Joasika" Joasia, Bogdan, Martyna, Kacper, Mateusz -BERTA
Dzieciaki mnie zamordują, jak będą zdrobnienia, a bez Mateusza ani rusz
Ja chcę żyć!!!
Miła od Gucia - Czw 19 Sie, 2010 21:44
Będziesz żyć :lol:
poprawiłam na tej liście wcześniejszej, już dobrze.
Grzegorz - Pią 20 Sie, 2010 06:19
Proszę wszystkich o sprawdzenie listy potwierdzeń /wpłat pryzbycia na VI ZLOT . Od 23 bedę miał juz stały dostep do netu -wszystko będzie szło sprawniej. Zaraz po przybyciu pojawi sie lista obiadów piatkowych - które dopłacamy sami w piatek - tak by Osrodek wiedział na co ma być przygotowany.
Grzegorz - Pią 20 Sie, 2010 06:24
Proszę wszystkich o sprawdzenie listy potwierdzeń /wpłat przybycia na VI Zlot. Od 23 będę miał juz stały dostęp do netu , tak więc wszystko bedzie działało sprawniej. Zaraz po 23 pojawi sie lista obiadów piatkowych - tak by Osrodek wiedział na co ma byc przygotowany .
Joasika - Pią 20 Sie, 2010 06:54
Grzegorz!
Uzupełnij, proszę, naszą wpłatę o Mateusza
Ilość obiadków i grilli też się w związku z tym zwiększyła
Czyli będzie tak:
2.Joasika, Bogdan, Martyna, Kacper, Mateusz - BERTA - 3-4-5.09.2010 (10xnocleg,10xobiad,10xgrill)zapł.uzyt.Forum
Joasika - Pią 20 Sie, 2010 07:07
Miła od Gucia napisał/a: | Będziesz żyć :lol:
poprawiłam na tej liście wcześniejszej, już dobrze. |
Dzięki serdeczne!!!
Więcej nie będę marudzić
Miła od Gucia - Pią 20 Sie, 2010 13:05
Powiedzcie, czy myśleliście o identyfikatorkach dla psów. Czy może ktoś robi, to "nie chcę wchodzić w paradę".
Jeśli nie, to ja przygotuję, byłyby to znaczki niewielkie laminowane z imieniem psa, przywiązywane do obróżki.
To się sprawdza, łatwo wtedy zidentyfikować, takiego czorta co lata po ośrodku i rozrabia. :lol:
Batus - Pią 20 Sie, 2010 14:39
Pewnie, że znaczki ułatwiły by identyfikację Ale Bogusiu, ja nie wiem, czy można Cię tym obciążać?
My w razie czego weźmiemy apaszkę z zeszłego roku.
gocha - Pią 20 Sie, 2010 14:58
Jeżeli o mnie chodzi to ja robię co innego :grin: to nie będą znaczki, więc w razie czego się nie powielą :grin:
Batus - Pią 20 Sie, 2010 15:00
Gocha, co Ty tam szykujesz za niespodziankę, wyobraźnia mnie ponosi :razz:
gocha - Pią 20 Sie, 2010 15:30
Nic nadzwyczajnego, takie śmieszne drobiazgi
Miła od Gucia - Pią 20 Sie, 2010 16:23
Dobrze, to posprawdzajcie jeszcze listę główną uczestników zlotu, czy dobrze są powpisywane imiona psów, bo na niej będę się wzorowała.
Identyfikatory dla psiaków też przygotuję, dla nie bassetów również :wink:
gocha - Pią 20 Sie, 2010 17:29
Ja moje niespodzianki dla "niebasetów" też mam :wink:
Dorti - Pią 20 Sie, 2010 17:39
Miłka
ale ja na dzień dzisiejszy jeszcze nie wiem jakie psy jadą.
Napewno Angela i Anabela
ale jaka będzie reszta to nie wiem.
Miła od Gucia - Pią 20 Sie, 2010 17:57
Dorti dostaniesz czysty znaczek i pisak wodny, i wpiszesz na miejscu, ok ?
Dorti - Pią 20 Sie, 2010 18:38
A pisak wodny w prezencie ?
a może jako darowizna
Czekamy na Was.
Pa.
Miła od Gucia - Pią 20 Sie, 2010 20:09
Oj Dorti, Dorti :lol:
Grzegorz - Sob 21 Sie, 2010 06:37
Jesli chodzi i identyfikatory to dobrze by było przygotowac kilka in blanco zarówno dla człowiekow jak i psów. wisza jeszcze zgłoszenia których nie ma liscie - ludzi którzy Nas poznać a sa niezarestrowani na Forum . Potwierdzeniem ich przybycia beda wpłaty . Wtedy pojawia sie na liscie . Jakbys wzieła ta sugestię pod uwagę to bedę wzdzieczny .
Miła od Gucia - Sob 21 Sie, 2010 07:20
Tak, oczywiście już tak przygotowałam.
Willy - Pon 23 Sie, 2010 18:42
Batus napisał/a: | Willy, cieszę się że ktoś jeszcze oprócz nas przyjedzie dopiero w sobotę. Mam nadzieję, że zostawią nam trochę kiełbasek na ognisko :wink:
|
Znając możliwości "przerobowe" oraz umiejętność podchodów swojego egzemplarza i pozostałych "uszatych", to w piątek będą musieli pilnie strzec jedzenia...
Pozdrawiam i do zobaczenia :grin:
Miła od Gucia - Pon 23 Sie, 2010 20:05
Kto mnie pytał jak mi minął pierwszy dzień w pracy po urlopie ?
Pracowicie, oto efekty, jeszcze tylko dokupię wstążeczki, zrobię dziureczki i gotowe.
dla "dziewczynek" różowe dla "chłopców" niebieskie :wink: :lol:
Batus - Pon 23 Sie, 2010 20:46
W oczach mi się mieni od tych bassetów, identyfikatorki piękne są Bogusiu!
besta - Pon 23 Sie, 2010 21:08
Bogusiu piękne :grin:
No kurcze ,że też w tym roku nie damy rady być na zlocie buuuuu.
Miłka a tak cichutko spytam nie dałoby rady zrobić takie dla Besty i Gaji?Przypiełabym je sobie na ścianie na tablicy...Pliiiiisssss
Miła od Gucia - Pon 23 Sie, 2010 21:09
Daga, dobrze, przygotuję
gocha - Pon 23 Sie, 2010 21:12
Daga , to będziesz miała komplet z moją zlotową niespodzianką :razz:
domelcia - Pon 23 Sie, 2010 21:13
Bogusiu no jesteś po prostu nieziemska!!! superaśne są a czy dla Lorci też bym mogła prosić ? niech chociaż ma takiego suvenira ...
Miła od Gucia - Pon 23 Sie, 2010 21:15
a jak chcesz żeby wpisać Lorcia czy Lora ?
besta - Pon 23 Sie, 2010 21:26
O dziewczyny dzięki,dzięki,dzięki :grin: :grin: .
domelcia - Pon 23 Sie, 2010 21:33
no może Lorcia, jak już wszystkim tak zdrabniam , w domu też jej niuńkuję więc jest przyzwyczajona
Dorti - Pon 23 Sie, 2010 21:37
Cudne są Bogusiu, cudne :wink: :grin:
A my jedziemy w składzie następującym
- ELENA :wink:
- ANABELA
- ANGELA
- LUSSI
- RÓŻA
Batus - Pon 23 Sie, 2010 21:53
Fajnie, że Elena będzie, pogadamy sobie troszku, nie?
Dorti, czy Ty nie przywieziesz ani jednego, małego bassetowego?
Dorti - Pon 23 Sie, 2010 22:57
Batus napisał/a: | Fajnie, że Elena będzie, pogadamy sobie troszku, nie?
Dorti, czy Ty nie przywieziesz ani jednego, małego bassetowego? |
Ależ przyjedzie ze mną Dymitrij
Domelcia już się doczekać nie może :wink:
Myślałam o Daszy ale się trochę boję
eufrazyna - Pon 23 Sie, 2010 23:01
Dorti napisał/a: | Cudne są Bogusiu, cudne :wink: :grin:
A my jedziemy w składzie następującym
- ELENA :wink:
- ANABELA
- ANGELA
- LUSSI
- RÓŻA |
Noooo!To sklad prawidlowy
Batus - Wto 24 Sie, 2010 05:49
Dorti napisał/a: | Batus napisał/a: | Fajnie, że Elena będzie, pogadamy sobie troszku, nie?
Dorti, czy Ty nie przywieziesz ani jednego, małego bassetowego? |
Ależ przyjedzie ze mną Dymitrij
Domelcia już się doczekać nie może :wink:
Myślałam o Daszy ale się trochę boję |
O, to super! Sorki, ruch u nas na forum, torchę się już gubię kto, jak, z kim
Miła od Gucia - Sro 25 Sie, 2010 09:45
Domelciu,
dziś wysłałam Ci paczkę z materiałami na zlot.
Bardzo Ci dziękuję, że się zgodziłaś przejąć moją pałeczkę zlotową :wink:
:lol:
domelcia - Sro 25 Sie, 2010 11:09
oczekuję jej zatem z niecierpliwością
mam nadzieję, że nic nie zgubię, nie pomylę, nie popsuję
eufrazyna - Sro 25 Sie, 2010 12:43
Mam takie pytanie.Część z Was będzie z dziećmi.Ja od października zaczynam prowadzić takie kreatywne zajęcia plastyczne dla maluchów.Chciałam zapytać,czy będe mogla wykroić Wam godzinkę czasu,przygotować coś dla dzieci do zrobienia,do zabawy i sobie nad tym na troszkę siądziemy?Gotową radosną twórczość dzieci będą mogły zabrać ze sobą,ja dostarczę wszystkie materiały :grin: Czy rodzice wyraziliby zgodę?
Renia - Sro 25 Sie, 2010 13:23
Ale takie zajacia to chyba dla starszych dzieci?
No bo ja np. biorę malucha rok i dwa miesiące
Batus - Sro 25 Sie, 2010 13:24
Świetny pomysł! Nasza trochę mała, ale z kredkami i bazgrołami za pan brat, mogłaby chociaż sobie z boczku pomalować
domelcia - Sro 25 Sie, 2010 13:49
Aga ja bym Ci sprzedała Margolcię, ale chyba się jeszcze nie dogadacie za rok to i owszem
eufrazyna - Sro 25 Sie, 2010 16:16
To byloby na zasadzie takiej wyklejanki.Dzieci dostaja taka plachte materialu,jak kartke.Na niej narysowane np. domek,plotek,itd.Dzieci dostaja tez powycinane z roznych materialow(o roznych kolorach i fakturach)elementy odpowiadajace temu co narysowane na plachcie i wyklejaja wedle uznania.Te elementy beda na przylepcu.Chodzi o to,zeby dzieci potrafily przypasowac odpowiednie ksztalty.Jestem tez ciekawa jakie wybiora kolory,bo z tym jest zawsze roznie i fajnie patrzec,jak maluchy wybieraja np.zielony kolor slonca,rozowa lodyge,itd. Zawsze co innego wychodzi,zaleznie tez od tego ile dziecko ma lat i co za projekt akurat robi
eufrazyna - Sro 25 Sie, 2010 16:17
I oczywiscie Mamy jak najmilej widziane przy tej tworczosci :wink:
Batus - Sro 25 Sie, 2010 16:19
O, to nasza nie dopasuje nic konkretnego, ale przylepcami chętnie by się pobawiła. Wezmę dla niej kredki i kartki, posiedzimy sobie z dziećmi troszku
eufrazyna - Sro 25 Sie, 2010 16:21
To dostanie plachte pusta i bedzie sobie naklejac co jej sie podoba
Batus - Sro 25 Sie, 2010 16:24
Fajnie!
troublemaker - Sro 25 Sie, 2010 18:22
Ooooo...to nie wiem czy ja sie powstrzymam od takiej zabawy
eufrazyna - Sro 25 Sie, 2010 18:31
troublemaker napisał/a: | Ooooo...to nie wiem czy ja sie powstrzymam od takiej zabawy |
Weronika,spoko-nie zabraknie zabawek :wink:
troublemaker - Sro 25 Sie, 2010 19:25
Hehehehee To dobrze... bo wiesz... ja sie juz nie moge doczekac
madzialinka - Sro 25 Sie, 2010 19:44
eufrazyna napisał/a: | Mam takie pytanie.Część z Was będzie z dziećmi.Ja od października zaczynam prowadzić takie kreatywne zajęcia plastyczne dla maluchów.Chciałam zapytać,czy będe mogla wykroić Wam godzinkę czasu,przygotować coś dla dzieci do zrobienia,do zabawy i sobie nad tym na troszkę siądziemy?Gotową radosną twórczość dzieci będą mogły zabrać ze sobą,ja dostarczę wszystkie materiały :grin: Czy rodzice wyraziliby zgodę? |
Jak uda ci się chodź na chwilę zająć mojego Tadka, to będziesz cudotwórcą, tzn. że twoje zajęcia to strzał w 10
Joasika - Sro 25 Sie, 2010 20:15
Moje trochę starawe na takie zabawy (10 i 6 lat), ale myślę, że choćby z ciekawości dołączą - mogą???
eufrazyna - Sro 25 Sie, 2010 22:04
Jasne,ze tak!Dzieki dziewczyny :grin:
Batus - Sro 25 Sie, 2010 22:12
To my dziękujemy za pomysł, jest super!
Renia - Czw 26 Sie, 2010 09:14
Też z Zuźką pomaszerujemy niech się dziewczyna integruje z młodym pokoleniem basseciarzy.
Grzegorz - Czw 26 Sie, 2010 14:51
No to mamy po raz pierwszy Przedszkole dla najmłodszego pokolenia .
Druga dobra wiadomośc - mamy sponsoring reklamowy Bento Kronen - kltóra to firma zapewnia próbki najnowszej linii Sensitive Range Nutritional Balance dla kazdego czworonoga. Z Royalem nie udało mi się dogadać - choć jeszcze zobaczymy .
Zła wiadomośc - nici z bicia rekordu Guinnesa - tego oficjalnego . komitet Ksiegi Rekordów poinformował mnie iż zgłoszenie wpłynęło za późno - winno być jakięs 6 miesięcy przed podjęciem próby . Szkoda może uda się następnym razem.
Acha mam prośbę - przywieźcie ze sobą koszulki z poprzedniego Zlotu i kto jeszcze ma czapki BENTO ! To do zdjęć strażackich !
W tym roku może Nam wyjdzie - niech każdy pomierzy swoje stado - kazdego czworonoga - uczestnika Zlotu - od nosa do końca ogona w najdłuższym miejscu i zsumuje wynik. Chciałbym aby wszyscy mieli ten wynik przy sobie i podali mi w chwili przydziału domków - tak by na oficjalnym otwarciu Zlotu - które ze wzgledu na fakt przyjazdu części uczestnikóww sobotę na grillu - lub obiedzie , można było podać łączny metraż.
tak jak już pisałem w tym roku nie mieścimy się na jednym ośrodku , no chyba że pokompletujemy sie w domkach 4 osobowych i 5 osobowych to może się uda - tak więc częśc uczestników będzie mieszkać przez ulicę w drugim ośrodku . Tam będzie tylko sypialnia bo zycie zlotowe od wczesnych godzin porannych do późno nocno wczesno porannych dnia nastepnego będzie się toczyć na terenie Osrodka KASIA.
Nie udało Nam się " zdjąć " płotu pomiedzy Ośrodkami sąsiadującymi z "KASIĄ" , jego włąsciciel w ostatnim momencie zmienił warunki współpracy i podnióśł ceny . Cóż nie wszyscy są sumienni i słowni do końca. Jednakże byt mamy zapewniony w dobrych warunkach noclegowo-sanitarnych na lepszym poziomie niż poprzednio.
To tyle z ostatnich wieści dobrych i złych. Oby tylko jeszcze pogoda Nam dopisała , prognozy długoterminowe są bardzooo optymistyczne !
Aleksander - Czw 26 Sie, 2010 20:06
My nasze dzieciaki oddamy na każdy okres czsu i jeszcze zapytamy dlaczego tak krótko. Choć jeśli uda ci się zająć to będzie cud!!!!!!!!!!
madzialinka - Czw 26 Sie, 2010 20:58
Aleksander napisał/a: | My nasze dzieciaki oddamy na każdy okres czsu i jeszcze zapytamy dlaczego tak krótko. Choć jeśli uda ci się zająć to będzie cud!!!!!!!!!! |
A mi się w zeszłym roku wydawało, że wasze maluchy to aniołki w porównaniu z moim. Ale może mi się tylko wydawało
Ja marzę o jednym wolnym dniu, takim żebym mogła pobyć sama ze sobą, a nie z rzepem u nogi...
gocha - Czw 26 Sie, 2010 21:02
Ale ten rzep jest taki fajny :wink:
A może taki Kenel-kojec i tam je wszystkie z tymi szmatkami i wyklejankami wsadzić ?
Batus - Czw 26 Sie, 2010 21:03
madzialinka napisał/a: | Ja marzę o jednym wolnym dniu, takim żebym mogła pobyć sama ze sobą, a nie z rzepem u nogi... |
To się uśmiałam Pozdrowienia dla rzepa od wyjca
domelcia - Czw 26 Sie, 2010 21:31
gocha napisał/a: | Ale ten rzep jest taki fajny :wink:
A może taki Kenel-kojec i tam je wszystkie z tymi szmatkami i wyklejankami wsadzić ? |
ja poproszę z miejscem leżącym dla mojego małego cyca
Aleksander - Pią 27 Sie, 2010 16:22
Nasze maleństwa były grzeczne jak nie chodziły a teraz to im różki urosły............. i aparaty głosowe podwyższyły poziom o jakieś 10 decybeli.
gocha - Sob 28 Sie, 2010 12:32 Temat postu: ogłoszenie Proszę osoby, które wysłały mi zdjęcia psiaków, a nie jadą na zlot o przesłanie mi na PW lub maila dokładnego adresu do korespondencji :grin:
eufrazyna - Nie 29 Sie, 2010 17:52
To tak myślę,że w sobotę godzinkę czasu sobie na te wyklejanki wykroimy.Z rodzicami zapraszam,bo sama tego nie ogarnę przeciez ;)Można będzie wyklejać basseta
Miła od Gucia - Nie 29 Sie, 2010 17:56
szkoda, że pańcia z Gniotkiem nie jedzie, ona taka artystyczna dusza.
A czy ona wie o zlocie ??? dawno nie zaglądała
Asia i Basia - Nie 29 Sie, 2010 18:28
Informowalam ja, ale moze jej umknelo. Pieknie rysuje.
Batus - Nie 29 Sie, 2010 20:43
Agnieszka, a o której planujesz zajęcia ?
eufrazyna - Pon 30 Sie, 2010 10:02
Myslalam o sobocie,daj znać o której przyjedziesz,to tak ustawię,żeby Łucja się załapała :)To nie będzie długie,bo w końcu jesteśmy na zlocie i bassety są naj naj naj,ale może się dzieciom spodoba?
Batus - Pon 30 Sie, 2010 10:15
Nie chciałabym za bardzo ingerować, bo Łucja malutka i pewnie za długo nie posiedzi, ale wyjedziemy w nocy, będziemy nad ranem. W zeszłym roku mieliśmy poślizg i wstyd mi do teraz, ale w tym planujemy przyjazd tak w okolicach 10.00
eufrazyna - Pon 30 Sie, 2010 10:21
To pewnie w piątek na grillu ustalimy,jak wszystkim będzie pasować i na pewno na Was poczekamy
Grzegorz - Sro 01 Wrz, 2010 05:52
Ostatnie dane ZLOTOWE;
Potwiedzone zgłosznenia :
1.67-70 osoby dorosłe
2.22-25 osoby małoletniw w róznym wieku
3.60-65 psów baleronów i baleronowo podobnych -może byc i 70 sztuk !
Róznice wynikaja z zgłoszeń tych którzy przyjada tylko z wizytą ale bez noclegu
Nieżle!
Obiady piatkowe - 24- 28
Grille piatkowe - 61-78 normalne
Grille piatkowe wege- 7-9
Obiady sobotnie - 76-80 normalne
Obiady sobotnie wege - 4-6
Grille sobotnie - 75-80 normalne
Grille sobotnie wege- 7-9
Obiady niedzielne - 76-80 normalne
Obiady niedzielne wege- 4-6
UFF!
Alfior - Sro 01 Wrz, 2010 07:04
Czy idziemy na rekord?
madzialinka - Sro 01 Wrz, 2010 19:48
Już tylko 1 dzień został
Z jednej strony cieszę się bardzo na spotkanie z Wami, z drugiej nie chce mi się nigdzie ruszać z domu, bo chlapa straszna. Mam nadzieję, że w weekend przynajmniej padać nie będzie, chociaż zapowiadali dziś w tv deszcze
gocha - Sro 01 Wrz, 2010 20:00
Ja czytam cały czas portal "twoja pogoda", tam zapowiadają dość chłodno, ale bezdeszczowo :grin: Sprawdzałam dokładnie okolice "zlotowe", prognozy są niezłe.
Ja już się nie mogę doczekać, pojutrze o tej porze już przy ognisku będziemy siedzieć
madzialinka - Sro 01 Wrz, 2010 20:03
Obawiam się, że przez mojego łobuza wieczory będę spędzać w domku...
Pytanie do osób "dzieciatych" : czy bierzecie jakieś zabawki dla swoich maluchów? Ja chyba jakieś fanty wezmę, żeby chociaż chwilkę mieć spokoju.
Batus - Sro 01 Wrz, 2010 20:36
Ja wezmę pewnie wiaderko, łopatkę i takie tam ulubione sprzęty do piaskownicy, na pewno kredki, piłkę może, ale myślę, że przy tylu atrakcjach jak inne dzieci i 60 psów nasze maluchy padną jak kawki wieczorkiem Łudzę się... :cool:
madzialinka - Sro 01 Wrz, 2010 20:41
Ja też biorę coś do piachu, kilka zabawek i samochód plastikowy do jeżdżenia.
I jeszcze nianię elektroniczną chyba musimy kupić, żeby spokojnie siedzieć przy ognisku.
Zapakujemy się wzorem Aleksandra z zeszłego roku: graty do bagażnika a na wierzch bassety
Batus - Sro 01 Wrz, 2010 20:47
Kurcze, jak zwykle najwięcej rzeczy będzie miała mała i pies Nie wiem tylko gdzie ją położyć spać, w łóżku trochę za wysoko, a ona tak się przemieszcza że szok. Chyba wezmę kojec taki do stawania i w nim pościelę...
madzialinka - Sro 01 Wrz, 2010 20:55
U mnie nie przynajmniej z miejscem do spania nie problemu, bo już od dawna śpi w normalnym łóżku.
Batus - Sro 01 Wrz, 2010 20:58
U nas śpi w łóżeczku W żłobku w łóżku, ale takim niziutkim na podłodze ( z resztą tam wszystkie mebelki są jak dla krasnoludków), a w wysokim to się boję że spadnie podczas snu. Cała wyprawa, a Ciebie Magda (i Monia też) z brzuszkiem podziwiam Wtedy też miałam wiele energii, ale teraz już bym się chyba nie dokulała...
domelcia - Czw 02 Wrz, 2010 00:03
Luiza ja biorę kojec dla Margoli i wózek... z tym kojcem to tak średnio na jeża idzie nam spanie... więc jakbyś czasem nie zabrała, to mogę się podzielić Margola i tak ląduje ze mną w wyrku...
Batus - Czw 02 Wrz, 2010 05:58
domelcia napisał/a: | Luiza ja biorę kojec dla Margoli i wózek... z tym kojcem to tak średnio na jeża idzie nam spanie... więc jakbyś czasem nie zabrała, to mogę się podzielić Margola i tak ląduje ze mną w wyrku... |
Spoko, dzięki Zobaczymy jeszcze jak nam pójdzie pakowanie
Grzegorz - Czw 02 Wrz, 2010 06:16
Jezu jak to dawno było jak jeździlismy z całym sprzetem biwakowym ............. kojce,łozeczka,wózki , kuchnie polowe , przyczepy , bagazniki, zabawki,baseny,łopatki, wiaderka,i inne ............Aga w listopadzie kończy 18 cie ..........
Renia - Czw 02 Wrz, 2010 07:27
No też myslałam co by tu zabrać dla Zuźki .. a tam jest piaskownica?? A nawet jak bedzie wilgotno to jak maluchy w wilgotnym się bedą bawiły?
My mamy łóżeczko turystyczne i nianie więc ze spaniem będzie bez problemu
Monia - Czw 02 Wrz, 2010 09:19
Szczerze Luiza to się trochę boję, to jest mój pierwszy wyjazd dalszy bo wcześniej nie mogłam się ruszać z domu. Mam nadzieję, że będzie spokojnie. Trzeba pomału pakować się .
domelcia - Czw 02 Wrz, 2010 11:04
To jak Renia bierze nianie to i ja przynajmniej będę mieć UCHO na wszytko
Dziś rozmawiałam z Eufrazyną i się jej nawet żaliłam, że auto kombi a już wiem CO MI SIĘ NIE ZMIEŚCI... Jak nic trzeba bagażnik na dach kupić tym bardziej, że 4łapy docelowo będą zajmowały bagażnik-bagażnik (No i ta kratka tyle utrudnia):)
Renia - Czw 02 Wrz, 2010 11:40
Pewniem, że bierz nianię ja w tamtym roku miałam i się sprawdziła Zreszta nie tylko ja :grin:
My mamy kombi i pakujemy sie tak:
wszytsko do kufra, ja z młodą z tyłu ( albo Artur z tyłu zależy kto pierwszy dorwie sie do kluczyków :cool: - teraz chłop ma wieksze szanse bo ja z Zuźką przy boku :razz: )
a nasza Beti z przodu mamy takie posłanie z gąbki i jej tam kładziemy i Ona sobie śpi całą drogę w nogach od czasu do czasu skontroluje gdzie jest i idze w kime dalej.
domelcia - Czw 02 Wrz, 2010 12:20
Ja z Margolą i Stówą siedzimy z tyłu (w powqrotną stronę jesio z Dimim)problem z pakowaniem bagażnika mam taki, zę zabieram wózek - to a to niestety jeszcze nie parasoleczka a gondola, która zajmuje pół bagażnika, łóżeczko, torby nasza i Margolciowa i nie ma miejsca. Jak jeździliśmy w góry to na przednim siedzeniu jechały Tomkowe wędki, bo przez tą kratkę durną się nie miesciły do bagażnika Lecę ogarniać to co mam pakować
Renia - Czw 02 Wrz, 2010 12:24
Spokojnie dacie radę .. ja na zeszłoroczny zlot spakowałam Beti w jedną torbe nas w drugą Zuźke w trzecia i jescze wózek zabrałam (też gondolę bo Zuznia konczyła 2 miesiace na zlocie) i na dodatek zabrałam jeszcze wanienke :cool:
troublemaker - Czw 02 Wrz, 2010 12:28
Oj dziewczyny... ja sie musze do mini coopera spakowac..
Zostawiam bez komentarza...
Monia - Czw 02 Wrz, 2010 13:19
Renia napisał/a: | ....
a nasza Beti z przodu mamy takie posłanie z gąbki i jej tam kładziemy i Ona sobie śpi całą drogę w nogach od czasu do czasu skontroluje gdzie jest i idze w kime dalej. |
Muszę to Renia zobaczyć !!!!
Renia - Czw 02 Wrz, 2010 14:39
Monia jak przyjedziemy to może nie damy rady zaprezentować ale jak bedziemy wracać
Dorti - Czw 02 Wrz, 2010 14:48
A My jedziemy na 2 auta :razz:
Z nami Angela i Dimiś a u Eleny Anabela, Róża i Lussi :wink:
O pakowaniu narazie nie myślę ale już się boję.
Na szczęście zakupy zrobione i to już mam z głowy :wink:
Diablo pojechał, psy nakarmione to teraz zacznę robić listę :grin:
Do zobaczenia :wink:
Batus - Czw 02 Wrz, 2010 16:03
To Wy już sie pakujecie, a ja mam jeszcze luuuuzik do jutra Samochodzik malutki zamieniliśmy w tym roku na dużutki, taki do wożenia roboty, więc o miejsce się nie boję. Ale o ilość rzeczy do spakowania to już tak A z tą wanienką to mnie teraz zażyłaś Renia...kojec, wanienka, legowisko, wózka chyba nie biorę, ale za to pościel dla Łucji no i tak lista się jak zwykle wydłuża w nieskończoność. Jak ja nie lubię sie pakować :cool:
gocha - Czw 02 Wrz, 2010 16:51
No ja niby zaczęłam się już pokować, bo wyjechać chcemy rano, ale jakoś opornie mi idzie , rozpaprałam wszystko i sama nie wiem co brać, pogoda zmienna to by należało ubrania na wszelką okoliczność zabrać.
Joasika - Czw 02 Wrz, 2010 16:55
A my w pięciu ludzia i psiur się pakujemy
Jak zwykle dla dzieciaków najwięcej rzeczy-na taką pogodę, na śmaką, tu plecaczek, tu kocyczek, tu buciki, tu inne tałatajstwo....
Tak się zastanawiam, gdzie Bertę upchać, bo do bagażnika chyba nie wejdzie....
Chyba, że mnie zostawią w domu...
Miła od Gucia - Czw 02 Wrz, 2010 17:25
Dorti napisał/a: |
to teraz zacznę robić listę :grin:
:wink: |
chcesz moją z zeszłego roku ???? :lol: :lol:
Dorti - Czw 02 Wrz, 2010 18:24
Miła od Gucia napisał/a: | Dorti napisał/a: |
to teraz zacznę robić listę :grin:
:wink: |
chcesz moją z zeszłego roku ???? :lol: :lol: |
no moja krótka nie będzie ale przez Twoją bym chyba nie przebrnęła :wink:
Renia - Czw 02 Wrz, 2010 20:23
Ja prawie spakowana... też nielubię ale my powsinogi i mam to z lekka dopracowane a i tak znającżycie na bank o czymś zapomnę standard :lol: .. teraz byliśmy w chorwacji.. tam to dopiero mi się uzbierało Spoko w tym roku wanienki nie biorę :wink:
Ale ja odwaliłam Nr stulecia!! Swoją koszulkę z poprzedniego zlotu mam ale nie mog,ę znaleść Artura. No diabeł ogonem nakrył, przekopałam cały dom i nic. Sajgon a raczej bur.... mam taki,że nie mogę się ruszyć!!! A koszulki jak nie byłotaknie ma!!
Stary patrzy na mnie spod oka.. chętnie odkupię jakąś jak ktoś ma na zbyciu!! :cool:
Batus - Czw 02 Wrz, 2010 20:37
My nie mamy żadnych koszulek z poprzedniego zlotu, nie przypominam sobie żebyśmy takie mieli :cry:
Dorti - Czw 02 Wrz, 2010 21:23
Ja też Andrzejowej nie mogę znależć
Trudno :~
Jestem spakowana, jutro tylko wrzucić to do auta
ale nie wiem czy to wszystko zmieszczę :razz:
Rany, ile tego jest :wink:
gocha - Czw 02 Wrz, 2010 21:30
Ja już też kompletnie spakowana :grin: , jutro tylko jedzonko dołożyć i możemy wyruszać :grin:
besta - Czw 02 Wrz, 2010 21:47
Ale wam dobrze :grin: .Ładnej pogody Wam życzę.
Magda i Rudolf - Czw 02 Wrz, 2010 21:52
Zyczymy wszystkim dobrej zabawy i wracajcie szczesliwie :smile:
Batus - Czw 02 Wrz, 2010 22:14
Szerokiej drogi wszystkim
gocha - Pią 03 Wrz, 2010 07:18
Piękna pogoda, słonko świeci, niedługo wyruszamy :grin:
Szerokiej drogi Wszystkim :grin:
Joasika - Pią 03 Wrz, 2010 07:38
No, my o 12.00 wyruszamy, a ja do 11.00 w pracy siedzę :cry:
Dziewczyny!
Jeśli chodzi o pakowanie, to mnie pocieszyłyście!!!
Bo już myślałam, że tylko ja ze sobą pół chałupy wywożę...
Asia i Basia - Pią 03 Wrz, 2010 07:42
Godzina zero wybila, wszystkim zlotowiczom super zabawy, nowych znajomosci, ubawu po pachy, pieknej pogody i szczesliwej podrozy. Wracajcie cali i zdrowi na forum
Miła od Gucia - Pią 03 Wrz, 2010 09:37
I my z Guciem dołączamy się do życzenia Wam, udanego spotkania, miłych wieczorków, napatrzenia się do syta na taką ilość bassiorów na raz.
Wszystkiego dobrego, szerokiej drogi, miłego pobytu i szczęśliwego powrotu.
alexis1983 - Pią 03 Wrz, 2010 09:42
My również życzymy udanej zabawy...i przedewszystkim POGODY... tej atmosferycznej, bo pogody ducha pewnie nikomu nie zabraknie...
a za rok postaramy się też tam być... o ile znowu jakieś wesele nie wypadnie
aniapiotr - Pią 03 Wrz, 2010 10:25
też za rok postaramy się być. o ile nie wypadnie nam jakiś drobiazg typu nasz ślub :lol:
Miła od Gucia - Pią 03 Wrz, 2010 10:40
aniapiotr napisał/a: | wypadnie nam jakiś drobiazg typu nasz ślub :lol: |
Wasz ślub, wychodzicie z kościoła, a tu sfora 60 bassetów szczeka : gorzko gorzko
alexis1983 - Pią 03 Wrz, 2010 12:28
Wow... Super... też bym tak chciała... Chyba trzeba będzie pomyśleć o rozwodzie
Jak braliśmy ślub z mężem (mieliśmy już Rajzę) to żartowaliśmy sobie że będzie obrączki niosła :):) hehe... A rodzice tylko stukali się w głowę i dziwnie patrzyli :):)
aniapiotr - Pią 03 Wrz, 2010 14:00
My nie bierzemy ślubu kościelnego, także jeżeli znajdziecie urzędnika, który przyjedzie na zlot w przyszłym roku...
A jeżeli nie, to i tak chcemy, żeby ślub był na dworze, żeby nasze psy + pies mojej mamy mogły być i na weselu to samo... tylko muzyka głośno i nie wiem jak ten problem rozwiązać.
Mnie się marzy zdjęcie ślubne jakie Dorota ma na stronce swojej :
domelcia - Pią 03 Wrz, 2010 14:43
Aż żałuję, że ja już po ślubie
właśnie Tomek wrócił, lecę pakować auto i w drogę...
ja to zawsze muszę mieć poślizg, no zawsze
propo wywożenia całej chałpy... torby szuk 4, 2 plecaki, łóżeczko, materacyk, wózek ...
3 ludzie ( w tym jeden mały w foteliku i pies, a nazad 2 piesy
lecem... BUZIOLE :lol:
Miła od Gucia - Sro 08 Wrz, 2010 16:58
Gosiu, dziś dotarła do nas przesyłka ze zdjęciem Gucia.
Zarówno ja jak i Gucio bardzo dziękujemy.
Magda i Rudolf - Sro 08 Wrz, 2010 17:05
Ja tez dostalam, dziekuje!! :smile: :smile: przesylka doszla do moich rodzicow dzisiaj, ale do mnie trafi dopiero po 20 wrzesnia a juz nie moge sie doczekac :sad:
Mirka - Sro 08 Wrz, 2010 17:09
my tez dzisiaj dostaliśmy niespodzianke od Gochy
bardzo dziekujemy :wink:
besta - Sro 08 Wrz, 2010 18:22
ooootu można dziękować :grin:
a wiec Gocha przesyłka dotarła DZIĘKUJĘ :grin:
zojka - Czw 09 Wrz, 2010 18:57
Nas też spotkała niespodzianka
Dzieciaki w szkole piszczały z radości widząc przesyłkę
Ja wprawdzie nie piszczałam ale naprawdę jestem baaardzo wdzięczna
Gocha, dziękuję
Asia i Basia - Sob 11 Wrz, 2010 19:22
I do mnie niespodzianka dotarla :grin: Super pomysl, dziekujemy bardzo, juz wisi nad dzwonkiem Dzieki Gosia
Krzyś i Aga - Sob 11 Wrz, 2010 19:55
A co wisi tak z ciekawości pytam co dostaliście? :grin:
Asia i Basia - Sob 11 Wrz, 2010 22:01
Prezent :grin:
gocha - Sob 11 Wrz, 2010 23:26
Już wyjaśniam tym co nie wiedzą o co chodzi
Poprosiłam osoby, które jadą na zlot (oraz moich "starych" znajomych)o przesłanie zdjęć swoich psiaków, dorobiłam napisy, dałam do druku i laminowania i powstały z tego takie śmieszne tabliczki "ostrzegawcze"
Miło mi, że mój pomysł Wam się podobał :grin:
Zaraz wkleję swoją osobistą tabliczkę to ci co nie widzieli będą mogli zobaczyć.
Krzyś i Aga - Nie 12 Wrz, 2010 04:53
Świetnie to wygląda :grin:
Paulinx - Nie 12 Wrz, 2010 07:27
Heh WOW a gdzie można coś takigo zrobić w ogóle (tak na przyszłość pytam) ?
Joasika - Nie 12 Wrz, 2010 09:45
Gosiu!!!
Pomysł przedni :!: :!: :!:
My chcieliśmy naszą zaraz na furtce powiesić,
ale po dłuuuugich przemyśleniach doszliśmy do wniosku, że zawiśnie w domu,
gdyż zachodzą podejrzenia, że jakbyśmy powiesili to cudo na furtce,
to mogłaby na wskutek "niskich temperatur" wyparować do rana
gocha - Nie 12 Wrz, 2010 19:23
Ja mam w domu na drzwiach wejściowych i idealnie się trzyma na taśmie dwustronnie przylepnej, a na furtce to chyba trzeba by w jakiejś ramce albo zrobić dziurki.
Paulina, nie wiem gdzie w Warszawie, najpierw musisz obrobić zdjęcie, znaczy się dorobić napisy, później daj gdzieś do druku i laminowania(grubego).
eufrazyna - Nie 12 Wrz, 2010 20:51
Nasze wisi w kuchni
Miła od Gucia - Nie 12 Wrz, 2010 21:18
U nas też powiesiłam na lodówce,
Marek przestał w nocy wyżerać z lodówki :lol: :lol: :lol:
Kamoos - Nie 12 Wrz, 2010 21:23
U nas wisi w kuchni :smile: Dziękuje Gosiu :smile:
besta - Nie 12 Wrz, 2010 22:25
A moje nad biurkiem :grin:
Paulinx - Pon 13 Wrz, 2010 09:27
gocha napisał/a: | Ja mam w domu na drzwiach wejściowych i idealnie się trzyma na taśmie dwustronnie przylepnej, a na furtce to chyba trzeba by w jakiejś ramce albo zrobić dziurki.
Paulina, nie wiem gdzie w Warszawie, najpierw musisz obrobić zdjęcie, znaczy się dorobić napisy, później daj gdzieś do druku i laminowania(grubego). |
Ah dzięki, dzięki poszukam
Rogasowa - Pon 13 Wrz, 2010 09:36
Widać bassety lepiej pilnują czy lodówka cała niż czy do domu się ktoś nie ładuje:D
Joasika - Sro 15 Wrz, 2010 06:49
Rogasowa napisał/a: | Widać bassety lepiej pilnują czy lodówka cała niż czy do domu się ktoś nie ładuje:D |
Święta prawda!!!!
|
|