Nasze Bassety
Klub Miłośników Basset Hound i podobnych.

Spotkania i Zloty - IV ZLOT W ORGANIZACJI

Grzegorz - Pon 17 Mar, 2008 12:56
Temat postu: IV ZLOT W ORGANIZACJI
Biorac pod uwage pytania i Nasza tradycje zabieramy sie za organizacje IV Zlotu.
termin tradycyjny 29-30-31.08 lub nastepny 5-6-7.09.

Prosze o wpisywanie chetnych - kto,ile psow, zamieszkanie< miasto>

przedmiotowe dane konieczne sa do wybrania miejsca Naszego spotkania !!!!!!!!!!!!!
------------------------------------------------------------
Aktualizacje na bieżąco.
------------------------------------------------------------
Termin - 5-7 września 2008
Miejsce - Sielpia http://www.kasia-sielpia.pl/
Zlot na ok. 40 osób i tyleż lub więcej psów , zakwaterowanie w domkach drewnianych 3 dni.
Śniadania i kolacje we własnym zakresie , dwudaniowy - porządny obiad
- cena osobodoby wraz z obiadem 43 pln od osoby
Dodatkowo grill - wiejski stół - 10 zł od osoby za zestaw:
- zimne dania: kaszanka, salceson, smalec z kiszonymi ogórkami
- gorące dania: karkówka, kiełbasa do pieczenia, herbata
Piwo do nabycia w sklepiku za płotem , lub trunki we własnym zakresie.

[b]Aktualna lista zgłoszonych uczestników Na czerwono wpłacone -potwierdzenie przybycia - na zielono Ci którzy już nie przyjadą

1.Gocha + 2 ludź - MANIA,IGNAŚ i 1 jeszcze pies - m. Wyszogród

2.Ewa - BOB,MATYLDA -m.Konstancin-Jeziorna Centr.Polska

3.Aśka ,Sławek - GAPA,SOL- m.Łódź

4.Kasia,Mariusz- ABI( labrador - prawie jak basset ) - m.Łódź

5.Magda ,Damian + Adaś + Ola ( 9 lat)- FAN FAN, - m. Jastrzębie Zdrój

6.Madzialinka i mąż ZbyszeK - ENIGMA i DOXI- m.Gałków koło Łodzi

7.Olek - DEMETER,MORFEUSZ- m.Żory

8.Jaga,Grzegorz - AFRA,CERATA- m. Katowice -

9.Marzanna,Jacek - GINES ,KLUSIA -cuś koło Warszawy

11.Asia,Marek + 3 x małolat- 1 basset m. Hamburg - Toruń

12.Bacha ,Leszek - BASS,FINA m.Warszawa

13.Buba , Alex - GUSTAW,FOX-foksterier- m.Warszawa

15.Ulka + 1 ludź - FIGA basset , FALDA niebasset i trochę basseciątek? - Częstochowa

16.Bogusia , Marek - GUSTAW ( niezbędnik koniecznie !!!!!!!!!)- m.Gorzów - nie przyjedzie!!

17.Łukasz ,FREDZIA,BAZYLI - 2 bassety -m.Elbląg

18.Krzysiek .? ludzi - WILLY -m.Warszawa

19. Kamila + ludż - 2 bassety ( tak zrozumiałem) Braniewo

20. Renia +Artur Daniel - BETI ( tak zrozumiałem ) m. Warszawa/Legionowo

21.Michał Kołakowski + 1 ludź - FRED ( basset ) m,?

22.Ala,Artur,Dominik( małolat?)- BODZIO,DzILI - m.Zamość

23.Magda,Mariusz - Baśka+ Tomek - KlUCHA,TELUR + 7 wilczarzobassetów ?m.Wrocław przyjadą !!

24.Magda,Wojtek - LUFI m. Warszawa

25.Piotr,Kaśka + 2 nieletnich - THABAKA m.Wrocław ?

26.Marta,Zbyszek - BOLEK i Minimini m. Zawiercie

27,Jola,JACEK,+ 1 małolat -TEODOR, Krupia Wólka cos koło Wa-wy

28.Beata i Paweł - KLAUS - basset m. Stare Kozłowice

29.Danuta Rz. Wojtek ( małolat) - basset Viking

30. Piotr,Magda Kubuś ( małolat)- basset AXA i TELUR m. Krakow

Dla łatwiejszego znalezienia pozwoliłem sobie przenieść ważne informacje do pierwszego postu i tu będą aktualizowane. Grzegorz jako główny zarządzający zostaje moderatorem tego tymczasowego działu - żeby mógł swobodnie dokonywać zmian w tym poście.
K.[/color]

gocha - Pon 17 Mar, 2008 14:56

No myślę, że nareszcie w tym roku uda mi sie dotrzeć na zlot.
Nie planuję w tym czasie ani cieczek, ani przeprowadzek :grin:
Jestem pierwsza, rozpoczynam listę.

1 człowiek (gocha) +2 psy (Mania i Ignaś) z Wyszogrodu.

Ewa z Matyldą i Bobem - Pon 17 Mar, 2008 15:19

Qrczę... a ja sama nie wiem co planuję w tym czasie....
Na pewno nie cieczki, to wiem.
Ale co do przeprowadzki, nie byłabym taka pewna.

Proszę o wpisanie na listę bardzo rezerwowych:
1 człowiek (czyli ja) + 2 bassety (Mania i Bobcio) z centralnej Polski...

Jaga - Pon 17 Mar, 2008 15:21

Ewa z Matyldą i Bobem napisał/a:
Qrczę... a ja sama nie wiem co planuję w tym czasie....

No to Ewciu zaplanuj sobie zlot :grin:

joania - Pon 17 Mar, 2008 15:26

A gdzie będzie
Proszę wpisać:
Dwie osoby Aśka i Sławek + dwie bassetki Gapa i Sol
Mnie termin pasuje najbardziej ten pierwszy

[ Dodano: Pon 17 Mar, 2008 15:28 ]
Zapomniałam jeszcze moja koleżana z mężem Kasia i Mariusz i jedna czarna labradorka Abi

Fanfan z rodziną - Pon 17 Mar, 2008 16:29

kurczę...a Nas nie będzie :sad:
gocha - Pon 17 Mar, 2008 18:09

Jak to Was nie będzie :evil: , oba terminy Wam nie pasują :shock: o co chodzi Magda?
Fanfan z rodziną - Pon 17 Mar, 2008 18:11

no :roll: ...w ostatni piątek wakacji zawsze mamy konferencję, a w ten pierwszy weekend...jeśli to znowu będzie tak daleko, jak ostatnio...to na bank odpadamy
joi - Pon 17 Mar, 2008 18:18

Na razie bardzo rezerwowo 2 osoby 2 bassety 1 jamnisia. Białystok. Tylko proszę nie gdzieś na końcu świata
madzialinka - Pon 17 Mar, 2008 20:17

Ja również bardzo chętnie przyjadę. Z tym, że odpowiada mi ten termin we wrześniu. 2 osoby + bassetka Eni - narazie wstępnie, bo nie wiem jak w pracy będzie wyglądała sytuacja.
madzialinka - Wto 18 Mar, 2008 09:07

Małe sprostowanie: 2 osoby to ja Magda i mój mąż Zbyszek :)
Marzanna - Sro 19 Mar, 2008 20:17

My też, my też !!!!!
Ja +Jacek+ 2 bassety z pod Warszawy.

Hubertus - Czw 20 Mar, 2008 14:22

super, że wzięliście się za organizację. Przyznaję, że niestety ostatnio praktycznie nie zaglądam na forum - cierpię na notoryczny brak czasu :(
Obiecuję poprawę :oops: ;)

Kasia :) - Czw 20 Mar, 2008 14:39

to w takim razie ja w imieniu mojej rodzinki wstępnie deklaruję obecność na zlocie, stymże jeśli będzie to sierpień to niestety my odpadamy bo w sierpniu wybieramy się na odkrywczą wyprawę do Kraju Hrabiego Draculi :mrgreen: , i jeśli wrócimy to w terminie wrześniowym na Zlot powinniśmy się stawić :lol:
2 dorosłe + 1 nieletni + 1 basset + 1 prawie basset czarny_długonożny_szorstkowłosy :razz:

Asia i Basia - Czw 20 Mar, 2008 16:59

Jesli bedzie znany termin i miejsce zlotu dajcie znac, moze udaloby sia nam przyjechac.
gocha - Czw 20 Mar, 2008 20:58

Asiu, po prostu czytaj forum, tak jak teraz, tu wszystko będzie pisane na bieżąco :grin:
Bacha - Pią 21 Mar, 2008 09:05

To proszę i nas dopisać: Bacha, Leszek + Bass i Fina. Mam nadzieję, że nasz starulek udźwignie trudy wyprawy.
Kasia :) - Pią 21 Mar, 2008 09:25

Podsumowując

wstępnie zgłoszonych mamy :
21 osób dorosłych,
6 (7) małolatów,
19 baleronów,
3 odmieńce :wink:

czekamy na dalsze zgłoszenia! czy mam zacząć nawoływać po imieniu?
Mirkaaa!
Beataaa!
Buuubaaaa!
Joi!
... łojojoj... to będzie za długo trwało :wink: basseciarze drodzy - wpisujcie się na listę :) gwarantowane piwo (dla abstynentów woda); kiełbacha z grilla (dla abstynentów brokułek); koopa śmiechu, niewybrednych żartów i fajnych wspomnień :lol:

Fanfan z rodziną - Pią 21 Mar, 2008 09:41

jak dobrze pójdzie...tzn terminowo, to z nami będzie jeszcze jeden małolat...oprócz Daśka :cool: ( w sumie 2 nieletnich )
Asia i Basia - Pią 21 Mar, 2008 09:51

Do nas dopisac prosze jeszcze 3 malolatow.
Kasia :) - Pią 21 Mar, 2008 09:59

Magda, Asia - update wykonany :grin:

eee... Magda...? "jak dobrze pójdzie...tzn terminowo" ??? ale to nie chyba to o czym myślę :lol:

Fanfan z rodziną - Pią 21 Mar, 2008 10:03

"prawie" :wink:
Buba - Sob 22 Mar, 2008 13:05

Kasia :) napisał/a:
[u]
czekamy na dalsze zgłoszenia! czy mam zacząć nawoływać po imieniu?
Mirkaaa!
Beataaa!
Buuubaaaa!

No jestem, jestem :) !
Tak, proszę nas tez wpisać czyli
Buba, Alex, Gustaw, Fox (dla niewtajemniczonych foksterier krótkowłosy też trikolor, tylko uszy jakoś nie te same :)

joi - Sob 22 Mar, 2008 15:26

Kochani my jesteśmy jak najbardziej za. My czyli 2 bassety, 1 jamniśka i 2 ludzie. Jest jeden problem 30.08 - 31.08 jest wystawa w Białymstoku. Zamierzamy tam być, jeśli nie jako wystawiające to na na pewno przyjmujące wszystkich basseciarzy. Jeśli we wrześniu, to z ogromną ochotą
Ulka - Nie 23 Mar, 2008 10:29

Witam Wszystkich
Dawno mnie tu nie bylo, ale powoli nadrabiam zaleglosci w czytaniu co sie dzieje.
My bardzo chetnie przyjedziemy na zlot. Mozna dopisac 2 osoby dorosle 1 basset + 1 niebasset + hmm... spodziewamy sie niedlugo szczeniakow basseta oczywiscie i ile bedziemy jeszcze miec do wrzesnia trudno powiedziec

Buba - Nie 23 Mar, 2008 18:33

Grzegorz napisał/a:

13.Buba - Alex,Gustaw ,Fox -foksterier- m.Warszawa( nie wiem czy Alex to ludź czy pies)

Alex LUDź :) )

Miła od Gucia - Pon 24 Mar, 2008 22:05

A można się zapisać z małym znakiem zapytania ?
Wstępnie proszę zapisać Bogumiła od Gustawa, Marek no i Gustaw - pies :razz:
Czy w tym roku też mam zabrać cały mój "niezbędnik" z listy ? :wink:

lukaszelblag - Wto 25 Mar, 2008 15:20
Temat postu: Fredzia i Bazyl
My rowniez piszemy sie na zlot, tylko prosze o informacje co, jak, gdzie, kiedy ?
Chodzi o 2 pieski i 3 osoby

Kasia :) - Wto 25 Mar, 2008 15:36
Temat postu: Re: Fredzia i Bazyl
lukaszelblag napisał/a:
My rowniez piszemy sie na zlot, tylko prosze o informacje co, jak, gdzie, kiedy ?
Chodzi o 2 pieski i 3 osoby

co? - Kolejny Coroczny Zlot Bassetów i ich właścicieli (były już 3, teraz czas na 4-ty, fotki z poprzednich już niedługo w Galerii) :smile:
jak? - tradycyjnie: dojazd we własnym zakresie a na miejscu dużo psów, jeszcze więcej fajnych ludzi, żarełko, napitki, "nocne" polaków rozmowy :wink:
gdzie? - no to jeszcze ustalimy, był już Ślesin, 2 x Lipiny a teraz ... ? tam gdzie można swobodnie ze stadem kundli :lol:
kiedy? - ostatni weekend sierpnia lub dwa pierwsze września (trza ustalić, acz sierpień kilku osobom nie pasuje i na wrzesień jest więcej chętnych)

lukaszelblag - czy "3 osoby" to dorosłe czy w tym dziecko?

lukaszelblag - Wto 25 Mar, 2008 15:39

chodzi o 3 dorosle osoby i 2 basety, termin nam pasuje , z mila checia dolaczymy sie .
Kasia :) - Wto 25 Mar, 2008 15:43

aa, no to w takim razie na dziś - po tygodniu od "rozpoczęcia organizacji" statystyka wygląda tak:

wstępnie zgłoszonych mamy :
32 osoby dorosłe (albo prawie dorosłe ;) ),
6 (7) małolatów,
26 baleronów,
6 odmieńców :wink:

czas się poważnie wziąć do roboty :mrgreen:

Hubertus - Wto 25 Mar, 2008 15:49

no brawo brawo :wink: normalnie jestem pod wrażeniem :)
Arleta - Sro 02 Kwi, 2008 13:44

Wspaniale , znowu sie spotkacie...zazdroszczę i moze namówię druga połowę na wyjazd.
do kiedy sie trzeba zdeklarowac?

Grzegorz - Sro 02 Kwi, 2008 13:54

No więc mamy cennik Pani Kasi z Ośrodka KASIA w Sielpi

Zapytanie brzmiało
zlot na ok. 40 osób i tyleż lub więcej psów , zakwaterowanie w domkach 3 dni
śniadania i kolacje we własnym zakresie , dwudaniowy - porządny obiad

- cena osobodoby wraz z obiadem 43 pln od głowy

-CO DO GRILLA TO PROPONUJE WIEJSKI STÓŁ: KASZANKA, SALCESON, SMALEC Z OGÓRKAMI KISZONYMI -TO NA ZIMNO, A NA CIEPŁO KARKÓWKA, KIEŁBASA NA PATYKI DO PIECZENIA .HERBATA .
TAKI ZESTAW 10 ZŁ OD OSOBY.

- piwo do nabycia w sklepiku za płotem , lub trunki we własnym zakresie

I mi sie wydaje że nieźle , tymbardziej że Pani Kasia sama deklaruje chęć negocjacji !!!!

joi - Sro 02 Kwi, 2008 13:59

Bardzo przyzwoicie :smile: . Jak da się coś jeszcze wynegocjować, to nie mam nic przeciwko :wink: :cool:
Jaga - Sro 02 Kwi, 2008 14:00

A mamy rozpiskę ile jest jakich domków? Czy jeśli dwie osoby zajmą trzyosobowy domek to płacimy jak za 3 osoby czy 2?
Grzegorz - Sro 02 Kwi, 2008 14:07

Już właśnie zapytałem - ale jak ktos pisze osobodoba to wydaje mi sie że jest jasne iż liczymy za łożko > Jednakże rozumiem ostrozność po poprzednim Zlocie i wysłałem zapytanie ....
Miła od Gucia - Sro 02 Kwi, 2008 19:27

A za zużycie energii będzie opłata dodatkowa ? :wink:
Oferta - moim zdaniem - korzystna.

Grzegorz - Sro 02 Kwi, 2008 19:39

Cena jest od łba -tak uzgodnilismy - są tylko 3 domki trzyosobowe, reszta jest czteroosobowa.ustaliliśmy iż nie płacimy za wolne miejsca w domku -tylko od osoby na dobę. innych opłat nie przewidziano .
Grzegorz - Sro 02 Kwi, 2008 21:14

Z ostatnich wiadomosci od Pani Kasi - wszystkie domki są drewniane i wyposażone w łazienki i WC
lukaszelblag - Sro 02 Kwi, 2008 21:47
Temat postu: Fredzia i Bazyl
Super my się piszemy . Mam tylko jedna wielką prośbę do was , nie mam ostatnio czasu na przeglądanie forum , a nie chciał bym przegapić jakiś ważnych ustaleń , co do naszego zlotu . Wiec jak już wszystko będzie ustalone cena, miejsce, data itd... Prosił bym bardzo o napisanie do mnie na maila co i jak . Z góry dziękuje w imieniu moich Bassetów . Będziemy na pewno Łukasz, Krysia, Emila no i 2 bassety Fredzia i Bazyli lukasz-scotland@wp.pl
madzialinka - Sro 02 Kwi, 2008 22:40

Ja też się piszę i batrdzo cieszę na spotkanie. Cena i warunki ok.

A gdzie dokładnie jest ta miejscowość?

Grzegorz - Czw 03 Kwi, 2008 05:03

A tutaj
http://www.kasia-sielpia.pl/?page=lokalizacja

Grzegorz - Pią 04 Kwi, 2008 05:46

Jako że jak widzicie i czytacie - praktycznie wszystko ustalone co do lokalizacji, menu i tym podobnych - oficjalnie wzywam do wypowiedzi czy warunki Szanownemu Państwu odpowiadają wraz z terminem ( wiekszość opowiada sie sie za terminem wrzesniowym ! )
gdyż chciałbym Pani Kasi dać jakąs wiążącą odpowiedż wstępną !

joi - Pią 04 Kwi, 2008 05:59

Wszystko na tak :grin:
wrzesień, wrzesień, wrzesień :cool:

joania - Pią 04 Kwi, 2008 07:01

ok. niech będzie ten wrzesień
Kasia :) - Pią 04 Kwi, 2008 07:34

Więc tak (wiem, że nie zaczyna się zdania od "więc" ale to tak celem podsumowania ;) ) więc...

ośrodek mamy ustalony - jeśli chodzi o mnie i lokalizacja i warunki i widoczki i cena mi odpowiada :) - jak widać nie tylko mnie.

Czyli kwestię "gdzie ?" mamy już z głowy :mrgreen: dzięki Grzegorzu za organizację :grin:

kwestia "kiedy? " też chyba już powoli się klaruje bo z ostatnich postów rozumiem, że jednak wrzesień :) (jak dla mnie bomba :mrgreen: ) czy ma to być pierwszy weekend września ? tzn.: 6 - 7 .09 ?

a ja mam pytanko - może udałoby się zorganizować sponsorów jak na I Zlocie, zainteresować media ? chodzi mi o psie media, Ewa od Mani i Bobcia miała kontakt do psich gazet - może warto spróbować i tym razem? Walnęłoby się jakiś banerek , pamiątkową fotke i wszyscy by byli zadowoleni :mrgreen:

Bacha - Pią 04 Kwi, 2008 07:52

Nam też odpowiada i warunki i cena. Wolałabym ostatni weekend sierpnia, ale jak większości odpowiada wrzesień to się dostosujemy.
Grzegorz - Pią 04 Kwi, 2008 07:55

Po pierwsze pierwszy weekend wrzesnia 2008 tj

5-6-7.09.2008 r

Po drugie zwróciłem sie z propozycja patronatu medialnego do Redaktorów naczelnych pism
"Mój Pies" oraz " Przyjaciel Pies' pismo "Pies" ze wzgledu na scisłe powiązania z ZKwP odpada.

czekam na odpowiedzi.
Z mojej strony postaram się załatwic

-projekty i prawdopodobnie wykonawstwo nalepek na samochody z logo zlotu , projekt i wykonawstwo odznaki zlotowej- forumowej z srebra ( takiej powaznej) nieedrogo oraz sponsoring firm karmowych -powinno wyjść !!!!!!

Kasia :) - Pią 04 Kwi, 2008 08:22

Grzegorz napisał/a:
zwróciłem sie z propozycja patronatu medialnego do Redaktorów naczelnych pism
"Mój Pies" oraz " Przyjaciel Pies' pismo "Pies" ze wzgledu na scisłe powiązania z ZKwP odpada.

czekam na odpowiedzi.
Z mojej strony postaram się załatwic

-projekty i prawdopodobnie wykonawstwo nalepek na samochody z logo zlotu , projekt i wykonawstwo odznaki zlotowej- forumowej z srebra ( takiej powaznej) nieedrogo oraz sponsoring firm karmowych -powinno wyjść !!!!!!

no czad! Grzegorz - jestem pod wrażeniem! :grin:

madzialinka - Pią 04 Kwi, 2008 08:44

Termin w pierwszy weekend września mi bardzo odpowiada, ośrodek i ceny również. Na 1000% będę starała się przyjechać.
gocha - Pią 04 Kwi, 2008 10:01

Termin, ceny i miejsce również mi odpowiadają, Grzegorz, kawał dobrej roboty odwaliłeś.
Hubertus - Pią 04 Kwi, 2008 11:53

a admin sierota nawet palcem nie kiwnął :oops:

ale dobrze wiedzieć, że są znów na forum ludzie, którym zależy na czymś i są zaangażowani ;)
aż miło patrzeć jak forum nabiera nowego kolorytu :D

Grzegorz - Pią 04 Kwi, 2008 13:41

Tak to jest z władza - no , tj z adminami :wink: :mrgreen:
Buba - Pią 04 Kwi, 2008 16:29

ja też jestem za wrzesniem czyli 6,7
przywiozę troszkę literatury fachowej, co ją w Anglii nabyłam za pośrednictwem Amazon`u..
bajka :!:

Krzysiek - Sob 05 Kwi, 2008 17:38

Grzegorz napisał/a:
Tak to jest z władza - no , tj z adminami :wink: :mrgreen:

Czuwamy, czuwamy... :wink:
K.

Kasia :) - Nie 06 Kwi, 2008 10:00

otóż informuję, że...
... na 99 % będziemy mieć patronat medialny !!!
a co za tym idzie będą o nas pisać :mrgreen:

(ten 1% to decyzja władz naczelnych jak zawsze)
w piątek rozmawiałam z koleżanką która pracuje w "Przyjecielu Psie" :)
opowiedziałam jej dokładnie co i jak i powiedziałam że któś od nas napisał już do redakcji maila w tej sprawie (przepraszam, ale nie pamiętałam że to Ty Grzesiu :oops: )
Żaneta powiedziała, że odszuka jak najszybciej tego maila (redakcja jest zasypywana ciągle mailami w podobnych sprawach) i w ciągu najbliższych dni skontaktuje się z osobą która napisała. Mówi że są jak najbardziej "za", a ja ze swojej strony zobowiązałam się do napisania fajnego artykułu o Zlocie (tu zapewne będę się uśmiechać do naszego naczelnego literata Ewuni o małą pomoc :wink: ), zrobienia super zdjęć i ładnego wyeksponowania banerku "Przyjaciela Psa" :mrgreen:

... i tak na marginesie jeszcze jedno: najprawdopodobniej pismo zwróci się do nas o pomoc w jeszcze jednym , chcą zrobić artykuł o sposobie na spędzanie czasu ze swoim psem, o tym, że "pies łączy" i będę chcieli wykorzystać fotki z naszych wcześniejszych zlotów i spotkań. Tak więc nie zdziw się Grzesiu jeśli coś takiego wypłynie - piszę do Ciebie, bo zostałeś niejako nominowany do "oficjalnego kontaktu forum z mediami" :mrgreen: (.... mi nie wypada wykorzystywać prywatnych koneksji :lol: )

Grzegorz - Nie 06 Kwi, 2008 17:16

ale jaja .... nie dość że samozwańczy GÓWNY :mrgreen: ORGANiZATOR IV ZLOTU :mrgreen: to teraz jeszcze
RZECZNIK PRASOWY :wink: i jeszcze Moderator - co poniektórzy - wszyscy wiedzą kto - stwierdzą
karierowicz z babelkami w głowie ......... :wink:

Kasiu by było Kolezance łatwiej szukać - mail był adresowany na "Redaktor naczelny "

Kamila - Nie 06 Kwi, 2008 18:36

Kurde, i znowu dalekoooo...

Grzegorzu Multifunkcyjny, do kiedy się trzeba deklarować??

Zapowiada się, że będzie tak fajnie jak na pierwszym zlocie - duuużo uszÓW. Szkoda byłoby przegapić :oops:

Fanfan z rodziną - Nie 06 Kwi, 2008 18:48

Kamila...ale Ty MUSISZ być :cool:
Kamila - Nie 06 Kwi, 2008 19:45

Taaa
No chyba tylko po to, żeby Ciebie zobaczyć :mrgreen:

Grzegorz - Nie 06 Kwi, 2008 19:49

Nie tylko Magdę ale i całą resztę , zawsze komus jest daleko ....... tym razem staralismy się by wszystkim było sprawiedliwie , z Katowic jest jakieś 180 km z Warszawy tez cos koło tego lub niewiele więcej. Z tych terenów przyjeżdza najwiecej uczestników Zlotów, no sorry - nigdy wszystkim niedogodzisz .

Wstepna deklaracja w pełni zobowiazująca - ilośc ludzi, ilość psów oraz miasto juz teraz , końcowa myślę w lipcu , sierpniu.
A tak na marginesie - to mamy akredytacje basseta z rodzina aż z Hamburga !!!

Kamila - Nie 06 Kwi, 2008 19:53

No dobra, poniałam.
Idę urabiać Starego. Jak zacznę zaraz, to może do lipca się wyrobię.
W razie co - 2 ludzkie + 2 nieludzkie

Grzegorz - Nie 06 Kwi, 2008 20:37

Na dzień 06.04.2008 godz.21:34 mamy akredytację:

- 36 osób dorosłych
- 7 małolatów
- 35 bassetów i prawie jak bassetów w róznych odmianach

Nieźle , oczekuje dalszych zgłoszeń !!!!!!!!!!!!!!
Mobilizować się - przezycie Zlotu - BEZCENNE !!

Fanfan z rodziną - Nie 06 Kwi, 2008 21:25

Grzegorz napisał/a:
Nie tylko Magdę ale i całą resztę !

No...słuchaj wujka Grześka...wiesz, on ma fajne metody nagradzania tych "grzecznych"...daje pyszne kabanosy :wink: :mrgreen:
A poza tym zawsze fajie się spotkac i policytować, który rumun jest bardziej "rumuński" :cool: :lol: ...jednym słowem - macie być i basta! ( oooo...jak szybko Madzia się uczy? :mrgreen: )

Kamila - Nie 06 Kwi, 2008 22:10

Ja bym chciała bardzo. Ino już brak mi pomysłów na szantażowanie Starego :roll:
On jest z tych mniej rozentuzjazmowanych.

Kasia :) - Pon 07 Kwi, 2008 07:14

Grzegorz napisał/a:
ale jaja .... nie dość że samozwańczy GÓWNY :mrgreen: ORGANiZATOR IV ZLOTU :mrgreen: to teraz jeszcze
RZECZNIK PRASOWY :wink: i jeszcze Moderator - co poniektórzy - wszyscy wiedzą kto - stwierdzą
karierowicz z babelkami w głowie ......... :wink:

Kasiu by było Kolezance łatwiej szukać - mail był adresowany na "Redaktor naczelny "

no widzisz, to teraz to już Ci tylko "Admin" został... musisz tylko wygryźć obecnych :wink: albo założyć własne forum jak Cię ządza władzy dopadnie :razz:

a tak na serio, wszystko i tak musi się odbyć drogą oficjalną, a skoro Ty już napisałeś do redakcji to będą się kontaktować z Tobą, bo po co mącić.

Grzegorz - Pon 07 Kwi, 2008 07:26

Tiomku aluzju poniał - jak mówią nasi Bracia ze Wschodu......
Grzegorz - Pon 07 Kwi, 2008 07:35

UWAGA!!!!

MAMY POTWIERDZENIE REZERWACJI WSTEPNEJ W OSRODKU ' KASIA ' W SIELPI
IV ZLOT MILOSNIKOW BASSETOW WSZEDL W OFICJALNA FAZE ORGANIZACJI

TERMIN 5- 6- 7 .09 .2008 .

WSTEPNE USTALENIA CENOWE TAK JAK POWYZEJ WRAZ Z MENU ' GRILL'.

JESZCZE SA WOLNE DOMKI !!!!!!!!

CZEKAMY NA DALSZYCH CHETNYCH !!!!!!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Buba - Pon 07 Kwi, 2008 18:45

jakoś niedoczytałam..jakąś zaliczkę wpłacamy?
ile, komu?

Renia - Pon 07 Kwi, 2008 19:29

No my chcielibyśmy jechać znaczy 2+1 :roll:
Fanfan z rodziną - Pon 07 Kwi, 2008 20:08

No Reńka..."męska" decyzja :wink:
gocha - Pon 07 Kwi, 2008 20:15

Renia w czym problem, piszesz jedziemy i już :grin:
Grzegorz - Wto 08 Kwi, 2008 05:07

Zaliczki później - jeszcze nie - tak zaproponowała pani Kasia.

Renia - rozumiem że było to zgłoszenie - zapisana jesteś - sprawdż pierwszy post czy dobrze.

Renia - Wto 08 Kwi, 2008 07:28

Zgadza się zgadza ;) ten ludź to Artur i miluśińska Beti ;d
joania - Wto 08 Kwi, 2008 12:31

Renia ale fajowsko że jedziesz my będziemy się bawić na dwuch zlotach teraz i we wrześniu :mrgreen:
Renia - Wto 08 Kwi, 2008 13:04

Obawiam się, że spotkamy się tylko na jednym.
Kasia :) - Sro 09 Kwi, 2008 07:17

Renia napisał/a:
Obawiam się, że spotkamy się tylko na jednym.

Renia, czy to znaczy że rezygnujesz i należy Cię wykreślić z listy?

Renia - Sro 09 Kwi, 2008 07:58

NIE!!!!!!
Renia - Sro 09 Kwi, 2008 07:59

Znaczy nie wykreślać.
To była odp. do "joania".

Grzegorz - Czw 10 Kwi, 2008 06:58

Mamy patronat medialny pisma " Przyjaciel Pies !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Renia - Czw 10 Kwi, 2008 07:15

:mrgreen:
Kasia :) - Czw 10 Kwi, 2008 07:27

Grzegorz napisał/a:
Mamy patronat medialny pisma " Przyjaciel Pies !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yuppiyayejjjjj!!! :mrgreen:

Znaczy się Żanetka nie zawiodła i ten 1 brakujący % w postaci decyzji władz naczelnych wywalczyła :mrgreen:
no to teraz trzeba sie będzie postarać i spełnić obietnicę... dobry artykuł i piękne zdjęcia :)

Grzegorz - Czw 10 Kwi, 2008 07:31

No cos wspólnymi siłami spłodzimy
gocha - Czw 10 Kwi, 2008 08:34

Kasia , Grzegorz spisaliście się na medal :mrgreen:
Renia - Czw 17 Kwi, 2008 20:37

Pięknie organizujecie :) :)
a może potrzebna jakas pomoc ??

Grzegorz - Wto 22 Kwi, 2008 07:21

No na razie mamy przerwę , czekamy tylko na chetnych - potem kazda pomoc sie przyda
Kasia :) - Sro 23 Kwi, 2008 08:51

Grzegorz, przerwa przerwą, ale czy tam przypadkiem do tego ośrodka to jakiejś zaliczki nie trza posłać? rezerwacji?

a tak na marginesie po cichutku przypominam, że w następnym numerze "Przyjaciela Psa" ukaże się artykuł o m.in. różnych psiowych zlotach a tu także o bassecich :) - artykuł z "małym" udziałem naszego rzecznika prasowego Grzegorza :mrgreen:

a to jeszcze uprzedzając fakty powiem, że warto śledzić w kioskach tenże tytuł gdyż...
... w kolejnym numerze będzie portret rasy Basset Hound!...
... w numerze sierpniowym zajawka o IV ogólnopolskim Zlocie Bassetów :mrgreen:
... w następnym relacja ze zlotu - wersja na jaką pozwoli redakcja, jeśli będziemy chcieli więcej i więcej zdjęć - umieszczą nas (tzn. tą "większą" wersję) na swojej stronie :mrgreen: fajnie?

Grzegorz - Sro 23 Kwi, 2008 12:15

Na zaliczki według pani Kasi przyjdzie czas- rezerwacja poczyniona i cennik przedstawiony
- to których numerów pisma mam szukać , z jakiego miesiaca......

Renia - Sro 23 Kwi, 2008 12:17

Kasia fajnie fajnie :) :):) <LOL>
michał kołakowski - Sro 23 Kwi, 2008 22:44

Zgłaszamy się.2 osoby+nasz fred.
Chcialem sie dowiedziec jak wyglada to od strony formalnej, tzn. czy wy robicie rezerwacje czy kazdy sam?
Pozdrawiam!

Grzegorz - Czw 24 Kwi, 2008 05:17

Zgłoszenie przyjete, wszystko w rękach organizatora , prześledź temat dokładnie - tam jest wszystko - podaj jeszcze miasto .Witamy w gronie uczestników!!!!!
Renia - Pią 25 Kwi, 2008 22:37

Grzegorz napisał/a:
Na zaliczki według pani Kasi przyjdzie czas- rezerwacja poczyniona i cennik przedstawiony
- to których numerów pisma mam szukać , z jakiego miesiaca......

W majowym juz jest zapowiedź że w czerwcu będą opisane takie zloty i będzie portret bassecika :)

Alina z Bogdanem - Pon 28 Kwi, 2008 08:27

Mam nadzieję,że dla nas miejsca jeszcze się znajdą?
tzn. dla naszych 2 bassetów: Bodzia i Dżili oraz nas ludzi Ali,Artura i Dominika ?

gocha - Pon 28 Kwi, 2008 09:29

Na pewno miejsca będą , fajnie, że jedziecie :grin:
m@gda - Pon 28 Kwi, 2008 14:48

My też chcemy jechac Magda,Mariusz+Baśka,Tomek do tego Klucha i Telur a co do wielkich to liczba do końca nie jest znana... (na chwlę obecną jest ich 7 :twisted: )
Grzegorz - Pon 28 Kwi, 2008 19:31

No to jak sie tak wszyscy pchacie - to prosze sprawdzić spis na pierwszej stronie czy wszystko O.K. wpisane !
Kasia :) - Wto 29 Kwi, 2008 07:04

m@gda napisał/a:
My też chcemy jechac Magda,Mariusz+Baśka,Tomek do tego Klucha i Telur a co do wielkich to liczba do końca nie jest znana... (na chwlę obecną jest ich 7 :twisted: )

jeśli o mnie chodzi to możecie wziąć całą "siódemke" :mrgreen: ciekawe tylko jak się w autko zmieścicie :lol:

ale... coś mi się tu nie podoba :~ ja na liście nie widzę Mirki ... kobito nie kombinuj! klawiaturka w łapki i wysyłasz zgłoszenie :twisted:

ewan - Wto 29 Kwi, 2008 09:50

do kiedy trzeba sie ostatecznie zdeklarować?
m@gda - Wto 29 Kwi, 2008 10:14

Kasia
Teraz to się spoko mieszczą bo mają po 5 mies, ale do września trochę urosną :shock: a autobusu jeszcze nie dorobiłam!!! :~

Grzegorz - Sro 30 Kwi, 2008 05:58

WITAM PONOWNIE! NA MOIM OŚRODKU MAM PONAD 90 MIEJSC. KONKURENCJI TO JA NIE MAM , MAM TYLKO BAAARDZO MIŁYCH SĄSIADÓW. JESLI U NAS MIEJSC BEDZIE A MAŁO TO MAMAY ODKRĘCANE PRZESŁO W PŁOCIE DO SĄSIADÓW. DAMY RADE.JUŻ KILKA RAZY PRZYJMOWALISMY WSPOLNE GRUPY.
CO DO ROZMIESZCZENIA TO MAM TAK:
-1 DOMEK 2 OSOBOWY
-2 DOMKI 3 OSOBOWE
-2 DOMKI 8 OSOBOWE
-8 DOMKÓW 4 OSOBOWYCH
- 8 DOMKÓW 4-6 OSOBOWYH
W TYCH OSTATNICH SA PO 2 WERSALKI I DLATEGO MOZE SIE ZMIESCIC PO 2 OSOBY WIECEJ.
CO DO REKLAMY TO BARDZO DZIEKUJE ZAWSZE SIE PRZYDA. BEDE SIE STARAŁA ZEBY BYŁA DOBRA.
POZDRAWIAM
WIOLA KOWALSKA
To jest logistyka osrodka " KASIA".
Jako że obserwując powoli wzrastającą ilość chętnych na IV Zlot zacząłem się bać - czy Nam starczy miejsca p.Kasia udzieliła wyczerpującej odpowiedzi. Zaznaczam iż my płacimy od osobodoby a nie od ilości miejsc przyapdających na domek w którym zamieszka dana rodzina uczestników. Tak więc zgłaszajcie się do woli , miejsc jeszcze jest a jakoś w tych się skorelujemy wspólnie jak przyjdzie co do czego.
Z wywiadu uzyskanego do moich znajomych bywających w Sielpi wynikają same superlatywy - las , piekny zalew, ładne osrodki, po sezonie pusto , ośrodkarze mili , żarcie ogólnie i zaopatrzenie dobre .
Zapraszam Was - zróbmy ZlOT STULECIA !!!!!!!!!!!!!!!!!

Kasia :) - Sro 30 Kwi, 2008 06:40

hmmm... Grzegorz co do tych domków... one są wieloosobowe jak widzę czyli że będziemy się zakwaterowywać niejako grupami... znaczy że koolturka musi być, a my mamy dziecie które potrafi się w nocy obudzić i pomarudzić sobie...

m@gda, 5-cio miesięczne wilczarze to chyba sa wielkości prawie jak mój Aron, a ja sobie jednak nie wyobrażam siedmiu Aronów wpakować do auta... nawet upychając :wink:

Grzegorz - Sro 30 Kwi, 2008 06:56

Kasia , nie bój żaby są domki dwu i trzy osobowe - po prostu taki dostaniecie w pierwszej kolejności by wilk był syty i owca cała.....z rozmów z p.Kasia wynika że praktycznie mamy cały osrodek do dyspozycji
Renia - Sro 30 Kwi, 2008 08:59

Myślę, że damy rade wiadomo dzieci małe beda miały pierwszeństwo .. a najwyżej weźmiemy materace :mrgreen: ( i jak śledzie :razz: )
madzialinka - Sro 30 Kwi, 2008 10:45

Z uwagi na to, że będziemy w 2 osoby + basset to zawsze można do nas kogoś "dokwaterować", albo nas dokwaterować do kogoś :)
Grzegorz - Czw 01 Maj, 2008 05:07

Poukładamy to logistycznie i szystko będzie o.k.
lukaszelblag - Sob 10 Maj, 2008 14:05

halo tylko przypominamy o sobie na zlocie bedziemy napewno :)
Grzegorz - Nie 11 Maj, 2008 05:02

No jestescie na liscie ......tylko przyjechać prosze
magdasu - Czw 22 Maj, 2008 16:20

Chcielibyśmy do Was dołączyć na IV Zlot Miłośników Bassetów tzn. ja - Magda, Wojtek i Lufi.
Czy są jeszcze jakieś miejsca? Jak tak to prosimy o wpisanie nas na listę uczestników.
Będziemy na pewno.
Pozdrawiamy!!!!!

Fanfan z rodziną - Czw 22 Maj, 2008 18:18

Miejsca na pewno są. Tylko Grześ pewnie śpi po południu i dlatego nie odpisuje na Wasz post :mrgreen: :wink:
Grzegorz - Pią 23 Maj, 2008 05:16

Magdo,Wojtku z Lufim - mówisz i masz - tylko przyjechac proszę !!!!!!!!!! Sprawdźcie listę !!
Grzegorz - Sob 24 Maj, 2008 05:58

Jest już czerwcowy numer Przjaciela Psa i wiadomości o Nas !!!!!!
Miła od Gucia - Wto 27 Maj, 2008 08:08

A są są
m@gda - Wto 27 Maj, 2008 21:02

Ja nieśmiało pytam czy można jeszcze się dopisać?
Jeśli tak,to basetka Thabka + Piotr,Kaśka i dwoje nieletnich.

Grzegorz - Sro 28 Maj, 2008 05:06

Mówisz i masz - sprawdzcie czy tylko dobrze wpisałem - I post !
m@gda - Sro 28 Maj, 2008 09:53

Grzegorz a dwoje nieletnich? miasto Wrocław.
Grzegorz - Sro 28 Maj, 2008 12:38

Sorry , zrobione !!!!!!!!
Grzegorz - Sro 28 Maj, 2008 14:05

No to na dzisiaj mamy wstepnie :

48 dorosłych ludziów
12 nieletnich ludziów
49 psów bassetów,bassetopodobnych, prawie jak bassetów i zaprzyjaznionych niebassetów

no chyba że sie walnąłem gdzieś.....

marta_zbyszek - Sro 04 Cze, 2008 16:39

grzesiu wpisz na Termin - 5-7 września 2008 marte,zbyszka i bolka z zawiercia
Grzegorz - Czw 05 Cze, 2008 05:00

Obecni na liście ...... no w końcu sie zarejestrowali !!!!!Jeszcze proszę odwiedzić Dział powitań i się przedstawić , bo że ja Was znam to trochę mało - niech poznają wszyscy !!
marta_zbyszek - Nie 15 Cze, 2008 09:19

Grzesiu pewnie nie masz teraz do tego głowy ale może jakąś zaliczkę byśmy wysłali.
Bona - Nie 15 Cze, 2008 12:31
Temat postu: Pytania o IV zlot
Mam pytanie... Czy mogę prosic o dokladne informacje na temat zlotu bassetow we wrzesniu br? dokladnie ile to kosztuje, jaka miejscowosc,czy istenieje jeszcze mozliwosc zapisana sie proszę o odpowiedz. Z gory dziekuję;)
Damian - Nie 15 Cze, 2008 12:40

Termin - 5-7 września 2008
Miejsce - Sielpia http://www.kasia-sielpia.pl/
Zlot na ok. 40 osób i tyleż lub więcej psów , zakwaterowanie w domkach drewnianych 3 dni.
Śniadania i kolacje we własnym zakresie , dwudaniowy - porządny obiad
- cena osobodoby wraz z obiadem 43 pln od osoby
Dodatkowo grill - wiejski stół - 10 zł od osoby za zestaw:
- zimne dania: kaszanka, salceson, smalec z kiszonymi ogórkami
- gorące dania: karkówka, kiełbasa do pieczenia, herbata
Piwo do nabycia w sklepiku za płotem , lub trunki we własnym zakresie

Bona - Nie 15 Cze, 2008 12:48

Dziekuje za informacje:) A czy ktos dojezdza zza Poznania lub z innego miasta w podobnej odleglosci? bo boimy sie jak nasza Boncia zniesie podroz... Jak bassety znoszą tak dlugie podroze? bo trzeba liczyc ze z 4 godziny pojeziemy najmniej...
Fanfan z rodziną - Nie 15 Cze, 2008 14:00

My na ostatni zlot z Olkami i Grzesiami jechaliśmy prawie 7 godzin. I żyjemy :wink:
Bona - Nie 15 Cze, 2008 14:37

My się jeszcze zastanawiamy... zobaczymy, mam nadzieje ze przyjedziemy:)
madzialinka - Nie 15 Cze, 2008 23:22

Bona napisał/a:
Jak bassety znoszą tak dlugie podroze? bo trzeba liczyc ze z 4 godziny pojeziemy najmniej...

To zależy czy Bona jest przyzwyczajona do jazdy samochodem. Jeśli tak, to myślę, że nie będzie problemu.

Moja Eni jeździ od szczeniaka w dalekie trasy. Wytrzymuje bez przystanku 5godz. jazdy (tyle mniej więcej jadę do rodziny). Czasem jak chce siusiu, to po prostu sama się dopomina o postój, ale przeważnie całą drogę smacznie przesypia.

Grzegorz - Pon 16 Cze, 2008 05:53

Jechać i nie przejmować sie odległością wszystkie info w temacie IV Zlot w organizacji - u góry Głownej Strony - przezycia bezcenne!!!!!!!!!!!!
Renia - Pon 16 Cze, 2008 12:06

A Bona już podróżowała?
Ja z Beti zabieram wszędzie gdzie się da :mrgreen: Ona nigdy nie jeździła samochodem i wsiadła do samochodu pierwszy raz gdy miała OK 3 lat a teraz to tylko zobaczy samochód i otwarte drzwi odrazu siedzi w środku i czeka gdzie tym razem ja zawieziemy :)
Całe tylnie siedzenie należy do niej ma kocyk, jaśka. W drodze przeważnie śpi od czasu do czasu tylko podnosi sie zobaczyć co sie dzieje :lol: staje przednimi łapami na podłokietniku żebyu się porozglądać . Czasmi to tak się kładzie, że głowe trzyma na podłokietniku i szturcha nas nosem. Jak chce siusiu to zaczyna upominać się o zatrzymanie.

Możecie wyjechać z Boną troszkę wcześniej i możecie robić częstsze przystanki :)

Bona - Pon 16 Cze, 2008 14:07

Jechala ale tylko 5 kilometrow do weterynarza.. jakies 3 razy... troche jest niespokojna podczas jazdy:( piszczy.. moze dlatego ze wie ze jedzie do lekarza.. mam nadzieje ze przyjedziemy
gocha - Pon 16 Cze, 2008 17:20

Zabierzcie ją parę razy na spacerek samochodem, gdzieś nawet niedaleko, ale tak żeby póżniej po wyjściu z samochodu było miło. Prawdopodobnie jeżeli kilka razy z nią pojedziecie to zapomni o niemiłych sytuacjach i przyzwyczai się do jazdy samochodem bez stresu.
Grzegorz - Wto 17 Cze, 2008 05:47

Uwaga ! Zrobiłem porzadek w temacie usuwając mniej ważne posty swoje i innych by została kwintesencja - prosze sie nie obrażąć
Mirka - Wto 17 Cze, 2008 08:08

Ducha będąc szczenieciem strasznie sie awanturowała podczas jazdy samochodem,piski,szczeki przechodzące w wycie,jechalismy jak na sygnale :twisted:
powód był prosty ona chciała do pana na kolana za kierownicę,musielismy zalozyc siatkę żeby nie przelaziła na przodu,no zmeczylismy sie troche zanim sie nauczyła :mrgreen:
a teraz tylna kanapa kocyk i albo patrzy przez onko albo spi albo tak jak Beti od Renki leżąc opiera pyszczek na podłokietniku i zaczepia któegos z nas zeby ją smyrac po nosie :lol: natomiast Borys to masakra.....ma cały tył kombi do dyspozycji,ale czy jedzemy 2 km czy 50 cały czas stoi i opiera psyszczek o tyle oparciei pluje dyszy :mrgreen: ale moze przezył jakąś traume związana z jazdą samochodem kto to wie...... :cry:
i się zwyczajnie boi :cry:

Grzegorz - Sro 18 Cze, 2008 05:56

Do wszystkich zainteresowanych ustaliłem kwotę zaliczki z Panią Kasią, choc jak sama mówi nier spieszy się
Kwota opiewa łącznie na 1000 pln . Biorąc pod uwagę ilośc zgłoszonych - patrz I post to chyba nie dużo.
ceny ustalone łącznie 53 osobodoba wraz z obiadem i grillem - proszę o przeliczenie ilości osób i dni pobytu.
Biorąc pod uwagę iż zaplanowalismy Zlot w dniach 5-6-7 09 2008 wychodzi za łeb 2 doby po 53 zł 106 zł na łeb .
Mam nadzieje że wszystko O.K.

Następna sprawa - proszę o zgłaszanie chetnych na Kubki Forumowe temat Kubki w O bassetach , bo to tez powoli trzeba robić - im wiecej tym będzie taniej.

joania - Sro 18 Cze, 2008 14:08

No my niestety nie pojedziemy można odpisać Joanię i Sławka , Kasię i Mariusza
Grzegorz - Sro 18 Cze, 2008 15:00

Co sie stało - dlaczego
marta_zbyszek - Sro 18 Cze, 2008 20:49

a dasz jakiś numerek konta na który mamy owe zaliczki przelewać?
Grzegorz - Czw 19 Cze, 2008 07:27

W związku z koniecznością , nieuchronną zapłaty zaliczki za IV ZLOT proponuję by wpłacać to na moje konto w m-banku wraz z imieniem naqziskiem miastem oraz datami pobytu i ilościa osób - najłaywiej to zebrqać do kupy i przelać w całości z wykazem kto wpłacił. Kwoty sa niewielkie to może od razu wpłacąc całość a reszta ewentualnych dopłat bedziemy regulować na miejscu osobiście . tak myślę prościej

Oto nr konta

AFKAR Grzegorz Gliński
40-175 Katowice
ul. Wajdy 23/28

84 1140 2004 0000 3102 3860 1536

Przypominam iż koszt osodoby wraz z obiadem wynosi 43 i do tego menu na grilla 10 od osoby.

Serpente - Czw 19 Cze, 2008 11:49

Witamy,
Czy znajdzie się trochę przestrzeni na IV zlocie dla 4 osób + 1 dziecko + 2 bassety + 1cocker?
Pozdrawiamy,
Anita i Darek + Lucuś i Czaruś :smile:

Grzegorz - Czw 19 Cze, 2008 12:37

Imiona dorosłych + ilość małoletnich - imiona psów oraz miasto proszę i dopisujemy do listy - Miejsca dla wszystkich jest dość !!!!!!!!!

Acha i jeszcze zapraszamy do działu POwitania bo jak rozumiem jesteście tu nowi i chcemy Was poznać !!!!!!!!!!

Serpente - Czw 19 Cze, 2008 19:26

Grzegorz napisał/a:
Imiona dorosłych + ilość małoletnich - imiona psów oraz miasto proszę i dopisujemy do listy - Miejsca dla wszystkich jest dość !!!!!!!!!

Acha i jeszcze zapraszamy do działu POwitania bo jak rozumiem jesteście tu nowi i chcemy Was poznać !!!!!!!!!!
:grin:

:grin: rzeczywiście jesteśmy tu nowi, w powitaniach przedstawimy się w najbliższej wolnej chwili (postaram się jutro rano- ewentualnie wieczorem), a teraz lista chętnych:
1. Anita i Darek, Jola i Jacek -dorośli
2. Hubercik lat 2 (wiecznie uśmiechnięty wielbiciel psów)- synek Joli i Jacka
3. Bassety: Teodor zw. Odorek-ponad 2 lata
Charlie zw. Czaruś-ponad 2 lata
4. Cocker szt.1 Lucky zw. Lucuś- lat 4
i wszyscy jesteśmy silnie zaprzyjaźnieni!
jeśli chodzi o miasto :lol: to pierwsza metropolia to Mysiadło (AiD), kolejna to Krupia Wólka (JiJ), a wszystko "prawie" W-wa na trasie Piaseczno- Góra Kalwaria.
Dzisiaj będziemy mieli info, czy J&J jadą na 100% taka też będzie jutro nasza wiadomość.
Tymczasem cieplutkie pozdrowionka,
AiD
Wstawiłabym fotki zwierzaków, ale coś mam problem z aż tak solidnym zmniejszeniem :sad:

Grzegorz - Pią 20 Cze, 2008 05:28

Dopisani - prosze zapoznac się z całoscia informacji o Zlocie !!
Serpente - Pią 20 Cze, 2008 10:30

Super!
I wiadomość z ostatniej chwili- wszyscy w/w jedziemy na 100%!

Grzegorz - Pią 20 Cze, 2008 13:48

Po rozmowach z panią kasią , włascicielka ośrodka - miejsca Naszego Zlotu - uzgodnilismy iż najłatwiej będzie jak zbierzemy pieniądze i przeslemy je z lista tych co zapłacili. Jako że naciskaliscie mnie o zaliczki i ja nacisnąłem Panią Kasię tak więc teraz wypada zebrac tę kasę i powoli przelać. Warianty są dwa - albo wpłacacie całość od osoby podając ilośc dni pobytu i swoje dane a ewentualne dopłaty ( typu dodatkowy obiad ) juz na miejscu , albo wpłacacie zaliczkę - myslę że po 100 pln od rodziny i rozliczmy sie każdy końcowo już na miejscu - nie wiem czy pierwszy wariant nie jest lepszy - wtedy juz wszystko O.K. i załatwione.
Pieniądze prosze wpłacać od już do 30.06.br. na konto podane kilka postów wyzej.

marta_zbyszek - Pią 20 Cze, 2008 14:31

My zapłacimy za cały pobyt naszej dwójki - 212 zł jak dobrze liczę.
paulferm - Pią 20 Cze, 2008 18:08

Witam
Też byśmy chcieli przyjechać 2 osoby + baset (Beata Paweł i Klaus)
Pozdrawiam
Paweł

Grzegorz - Sob 21 Cze, 2008 05:28

Zostaliście dopisani do listy , prosze zapoznać sie z ostatnimi postami na tema t organizacji Zlotu - B. WAŻNE !!!!

Zapraszam do tematu POWITANIA , bysmy jako miło widzianych nowych członków Naszej zwariowanej grupy mogli lepiej poznać i powitać !!!!!!!!!!!

Miła od Gucia - Sob 21 Cze, 2008 07:11

A ja mam prośbę do wszystkich uczestników zlotu.
Bardzo proszę podawać dokładne imiona bassetów, aby Grześ mógł uaktualnić na pierwszej stronie.
Będę robiła identyfikatorki dla bassetów, to nam bardzo pomaga na zlocie "rozszyfrować" psiaka. Tym bardziej, że na zlocie jest pełna swawola.

I jeszcze jedna prośba do uczestników.
Bardzo proszę o zabranie ze sobą na zlot 1 zdjęcia, my i nasze czworonogi, takiej wspólnej rodzinnej fotki.
Zdjecie zostanie wykorzystane do albumu z IV zlotu.

Miła od Gucia - Sob 21 Cze, 2008 08:24

Grześ jeśli mogę Ci się powtrącać, to trochę wyłapałam danych, i tak.
Do strony 1 do wykazu
pozycja 9 - GINES i KLUSIA
poz. 10 FRED i ARON
poz. 14 - KLEKS, DIDI i JUDI
poz. 17 - FREDZIA BAZYLI
poz. 20 - BETI
poz. 23 - THABAKA

madzialinka - Sob 21 Cze, 2008 14:39

poz.6. ENIGMA
Renia - Sob 21 Cze, 2008 15:15

poz. 20 ludź ma na imię Artur :mrgreen:
Miła od Gucia - Sob 21 Cze, 2008 16:02

E tam ludź, Renatko, ja potrzebuję imiona bassetów.
Ale miło mi poznać Twego ludzia Artura :wink:

Grzegorz - Nie 22 Cze, 2008 08:02
Temat postu: OPŁATY ZA ZLOT
W związku z koniecznością , nieuchronną zapłaty zaliczki za IV ZLOT proponuję by wpłacać to na moje konto w m-banku wraz z imieniem naqziskiem miastem oraz datami pobytu i ilościa osób - najłaywiej to zebrqać do kupy i przelać w całości z wykazem kto wpłacił. Kwoty sa niewielkie to może od razu wpłacąc całość a reszta ewentualnych dopłat bedziemy regulować na miejscu osobiście . tak myślę prościej

Oto nr konta

AFKAR Grzegorz Gliński
40-175 Katowice
ul. Wajdy 23/28

84 1140 2004 0000 3102 3860 1536

Przypominam iż koszt osodoby wraz z obiadem wynosi 43 i do tego menu na grilla 10 od osoby.
Po rozmowach z panią Kasią , włascicielka ośrodka - miejsca Naszego Zlotu - uzgodnilismy iż najłatwiej będzie jak zbierzemy pieniądze i przeslemy je z lista tych co zapłacili. Jako że naciskaliscie mnie o zaliczki i ja nacisnąłem Panią Kasię tak więc teraz wypada zebrac tę kasę i powoli przelać. Warianty są dwa - albo wpłacacie całość od osoby podając ilośc dni pobytu i swoje dane a ewentualne dopłaty ( typu dodatkowy obiad ) juz na miejscu , albo wpłacacie zaliczkę - myslę że po 100 pln od rodziny i rozliczmy sie każdy końcowo już na miejscu - nie wiem czy pierwszy wariant nie jest lepszy - wtedy juz wszystko O.K. i załatwione.
Pieniądze prosze wpłacać od już do 30.06.br. na konto podane kilka postów wyzej.

Fanfan z rodziną - Nie 22 Cze, 2008 11:02

Grześ...a my możemy " do ręki"?
Miła od Gucia - Nie 22 Cze, 2008 11:45

Grzesiu czy ja dobrze rozumiem ? Grill mamy zapewniony w piątek i sobotę ?
Grzegorz - Pon 23 Cze, 2008 05:31

Grill na sobotę i piątek !!!!!
marta_zbyszek - Pon 23 Cze, 2008 06:38

Grzesiu 10 zł za Grill za jeden dzień czy jest to cena za oba Grille?
Miła od Gucia - Pon 23 Cze, 2008 06:45

Martusiu 10 zł za jeden dzień
dlatego dobogodzina wynosi 43 zł plus 10 zł = 53 zł doba od głowy.
i grila mamy w sobotę i piątek
i suoer nie musimy się martwić grilami i mięchem.
Pozostaje nam pywko do zabrania hi hi

Grzegorz - Pon 23 Cze, 2008 13:39

Prosze o dokonywanie wpłat , by dokonać przelewu .
marta_zbyszek - Pon 23 Cze, 2008 13:44

I stała się jasność :cool: :grin: my przelejemy dopiero 30-06 więc na ostatni moment ale za to za cały pobyt
Grzegorz - Wto 24 Cze, 2008 07:51

W związku z pytaniami opłata za dziecko do 10 roku zycia - osodoba z obiadem wynosi
40 pln + 10 złotych grill
osoba dorosła - osodoba z obiadem 43 pln + 10 złotych grill

madzialinka - Wto 24 Cze, 2008 11:20

3x grill - po zlocie chyba będę miała na jakiś czas dosyć pieczonej kiełbaski :cool:
madzialinka - Wto 24 Cze, 2008 11:38

Czyli jeśli dobrze liczę, to za osobę wychodzi 149zł za 3 dni?

Kiedy można się najwcześniej zameldować w piątek i do której godz. w niedzielę opuścić ośrodek?

Grzegorz - Wto 24 Cze, 2008 13:01

Mnie jakos wyszło dwie doby - przyjeżdżamy w piątek do południa i w godzinach południowo-popołudniowych wyjeżdżamy - dwie doby , dwa lub trzy obiady ( do ustalenia) dwa grille - szkoda że tak krótko
Grzegorz - Wto 24 Cze, 2008 13:02

Dwa grille - piatek i sobota - w niedziele wyjeżdzamy do domów niestety
marta_zbyszek - Wto 24 Cze, 2008 13:11

czyli za dwie doby za jednego ludzia 106 zł z grilami
Miła od Gucia - Wto 24 Cze, 2008 13:23

Kto wyjeźdza ten wyjeźdza
madzialinka - Wto 24 Cze, 2008 13:35

Teraz to już mi się zupełnie pokręciło: tzn.5-7 liczone są jako dwie doby do południa w niedzielę, czy tak?

Sorki, ale czasem potrzebuję łopatologicznego wyjaśnienia :) tym bardziej, że wolałabym od razu wpłacić całość.

Grzegorz - Wto 24 Cze, 2008 13:46

No.... jakby nie liczyc , tak mi się wydaje.........
Miła od Gucia - Wto 24 Cze, 2008 13:46

Madziu kochana,
nocleg z piatku na sobotę i z soboty na niedzielę (2 noclegi) obiady 2 (sobota, niedziela) i grile przez 2 wieczory piątek i sobota.
Za osobę 106 zł x 2 (Ty i Zbyszek) = 212 zł = całość za pobyt.
Madziu a co z Barikiem ? sam zostanie ?

madzialinka - Wto 24 Cze, 2008 13:53

Bogumiła od Gustawa napisał/a:

Madziu a co z Barikiem ? sam zostanie ?

Dzięki za wytłumaczenie - 24h w pracy, więc trochę dziś słabo kontaktuję.

Barik zostaje w domu. Rodzice i sąsiedzi się nim zajmą. Podróże samochodem bardzo go stresują. W nowym miejscu jest onieśmielony i zamyka się w sobie, a najlepiej czuje się na swoim podwórku.

To już stary piesio, ma swoje przyzwyczajenia a starych drzew się nie przesadza :)

Buba - Pon 30 Cze, 2008 20:21

przelane :)
Grzegorz - Wto 01 Lip, 2008 13:57

No miło mi że kilka wpłat już wpłynęło, czyzby reszta nie chciała jechac na zlot - powpłacajcie proszę bysmy wiedzieli na czym stoimy i do osrodka muszę przelać.
marta_zbyszek - Wto 01 Lip, 2008 19:15

WYSŁANE
:lol:

marta_zbyszek - Wto 01 Lip, 2008 19:19

A Bolo po prostu zasypia w momencie wejścia do auta i budzi się na miejscu. Jak jedziemy na wakacje 8 - 9 godzin w nocy autem to nawet siusiu nie chce wyjść nie mówiąc o piciu i to samo w drogę powrotną ale wtedy w dzień i też nic tylko śpi.
Bacha - Sro 02 Lip, 2008 08:22

Zapłacone
Fanfan z rodziną - Sro 02 Lip, 2008 13:51

zaliczkowane
Renia - Sro 02 Lip, 2008 16:41

Zaliczka przelana
Miła od Gucia - Sro 02 Lip, 2008 16:58

Zlot, zlotem, a jeszcze chce przelać na biżuterie, Grzesiu co z biżuterią ??? :sad:
Ulka - Sro 02 Lip, 2008 18:40

Pozycja 15 : basset FIGA , niebasset FALDA
Grzegorz - Czw 03 Lip, 2008 06:46

Na liscie akcesyjnej na IV ZLOT odnotowuję kto wpłacił pieniądze czy to w formie zaliczki czy też opłaty za cały Zlot. Będę uaktualniał na bierząco - to są wpłaty zaksięgowane na koncie. Proszę sprawdzać !!!!!!!!!!!!!! na czerwono !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
marta_zbyszek - Czw 03 Lip, 2008 07:24

a naszej wpłaty nie ma ?
Grzegorz - Czw 03 Lip, 2008 07:44

Was na koncie nie mam zaksiegowanych tak jak mówiłem to są wpłaty zaksięgowane
Fanfan z rodziną - Czw 03 Lip, 2008 09:15

Grześ...Gocha jest teraz bez dostępu do neta, ale prosiła, żeby poinformować, że jedzie ona + dwóch ludziów + 3 psy ( 2 bassety i tosa inu ). Pieniądze przeleje jak tylko będzie mogła.
Renia - Czw 03 Lip, 2008 18:13

Hi, hi, hi
Grzesiu Artur ma na nazwisko Daniel :razz: On taki niezdecydowany hehehe

marta_zbyszek - Czw 03 Lip, 2008 18:16

Grześ możesz sprawdzić czy nasza wpłata jest już zaksięgowana Proszę.
Grzegorz - Pią 04 Lip, 2008 06:19

Zaksiegowane
Grzegorz - Pią 04 Lip, 2008 06:49

Dalej czekam na Wasze wpłaty - w I poscie IV Zlot W organizacji macie odnotowane kto wpłacił na czerwono i na zielono kto prawdopodobnie juz nie może i zrezygnował !!!!

Nadal czekam na wpłaty i potwierdzenie - NIE DAJCIE SIĘ PROSIĆ !!!!!!!!!!

marta_zbyszek - Pią 04 Lip, 2008 08:25

Grzesiu ten zielony widzę ale czerwonego dojrzeć nie można - obok zpis jest ale kolorek czarny :smile:
Jaga - Pią 04 Lip, 2008 08:33

marta_zbyszek napisał/a:
Grzesiu ten zielony widzę ale czerwonego dojrzeć nie można - obok zpis jest ale kolorek czarny :smile:

Czcionka faktycznie czarna, ale ten wpis "wpłacone" jest z czerownym cieniem - przynajmniej u mnie (w pracy) tak sie to wyswietla.

marta_zbyszek - Pią 04 Lip, 2008 08:37

to chyba mam coś z monitorem bo u mnie cienia nie ma, ale w takim razie przepraszam za zamieszanie
Jaga - Pią 04 Lip, 2008 08:42

nie ma za co przepraszać :)
Fanfan z rodziną - Pią 04 Lip, 2008 08:44

Szacowny Modzie...dopisz Pan do Gochy jeszcze 2 sztuki ludzkie i jedną psią, bo Gosia mi łeb urwie, że nie przekazałam :wink:
marta_zbyszek - Pią 04 Lip, 2008 08:45

:grin: Ja czasem taki nerwus i niecierpliwi stwór jestem :grin:
Grzegorz - Pią 04 Lip, 2008 08:47

Teraz macie na czerwono i bhez cienia i nie narzekać - faktycznie u mnie w Mozilli tego czeronego raz nie ma a raz jest .............
marta_zbyszek - Pią 04 Lip, 2008 08:51

aaa czyli to nie mój monitor -- a już się bałam że będzie go trzeba do naprawy zanosić
Miła od Gucia - Pią 04 Lip, 2008 10:53

marta_zbyszek napisał/a:
aaa -- a już się bałam że będzie go trzeba do naprawy zanosić

oj niecierpliwiec hi hi :razz:

Alina z Bogdanem - Pią 04 Lip, 2008 14:25

Dawno nie zaglądaliśmy na stronę i nie byliśmy na bieżąco ale oczywiście na zlocie chcemy być tylko gdzie teraz mamy wpłacić kaskę ?
Grzegorz - Pią 04 Lip, 2008 14:30

Po pierwsze przeczytac całość tematu IV ZLOT w Organizacji , potem całość Opłaty za .... i do roboty- zgłosić się = czekamy!!!!!!!!!!
Miła od Gucia - Pią 04 Lip, 2008 15:34

Alinko wreszcie się odezwałaś, gdzieście się podziewali ? Czytaj czytaj i się zapisuj. Bogdan niech się szykuje na zlocik.
Miła od Gucia - Nie 06 Lip, 2008 13:25

Przyznać mi się tutaj, kto ile kilometrów ma na zlot. Specjalnie zrobiliście jak najdalej od Gorzowa. Myśleliście że nie przyjedziemy.
Jak ten Gustaw to zniesie nie wiem, no strasznie daleko.

marta_zbyszek - Nie 06 Lip, 2008 21:41

my mamy 120 :)
magdasu - Pon 07 Lip, 2008 09:38

Witam wszystkich po miesięcznej nieobecności. Mam pytanie... ponieważ przespaliśmy termin wpłaty za zjazd (do 30 .06) czy w chwili obecnej możemy jeszcze się dołączyć i kaskę przelać jeszcze dzisiaj? bardzo proszę o info. Pozdrawiamy...Magda, Wojtek i Lufi.
Miła od Gucia - Pon 07 Lip, 2008 09:40

Zanim Grzesiu odpowie, uprzedzę go, tak, tak ślijcie na Grzesia konto.
Grzegorz - Pon 07 Lip, 2008 14:15

Proszę sie sprawdzic,jesli nie to zgłosić a potem na konto przelać
Grzegorz - Pon 07 Lip, 2008 14:18

Do wszystkich zainteresowanych-

OPŁATY ZA ZLOT ZGODNIE Z INFORMACJAMI ZAWARTYMI POWYŻEJ ZOSTAŁY PRZEDŁUZONE DO 15.07.2008 R

PROSZĘ O WPŁACANIE BO JEST TO W NASZYM WSPOLNYM INTERESIE!!!!!!!!!!

jakoś idzie to bardzo powoli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miła od Gucia - Pon 07 Lip, 2008 19:45

No kochani, co jest - nie chce na zlocik - a może się Gucia boicie.
No, wpłacać proszę, widzicie jak Grzesiu ładnie prosi. Tyle się bidula napracował przy tym zlocie, media załatwił.
Do roboty, ja już identyfikatorki szykuję, przygotowania pełną parą.

Alina z Bogdanem - Wto 08 Lip, 2008 11:21

Wpłaciliśmy zaliczkę i czekamy z niecierpliwością na zlot. Imiona naszych piesków to BODZIO i DŻILA. I jeszcze jedno pztanie do kogo należy zgłaszać chęć nabycia kubka zlotowego?
Jeżeli chodzi o odległość - no cóż - w ubiegłym roku jechaliśmy 600 km w jedną stronę. Mieliśmy najdalej. Teraz odległość jest mniejsza ale nawet gdyby nie była...

Miła od Gucia - Wto 08 Lip, 2008 11:47

Alinko dział
Kubki forumowe
proszę
http://forum.bassety.net/viewtopic.php?t=1485

madzialinka - Czw 10 Lip, 2008 10:48

Proszę o dopisanie do listy mojej bassetki Doxi :)
Fanfan z rodziną - Pią 11 Lip, 2008 08:21

Proszę dopisać do nas zamiast tego "?" Olę lat 9 :wink:
Miła od Gucia - Pią 11 Lip, 2008 09:02

Chyba Grzesiowi sekretarka by się przydała.
Grzesiu jak co ja się piszę.
Ja u siebie nanoszę wszystkie poprawki, szczególnie jeśli chodzi o imiona psów, potrzebne do identyfikatorków.

Hubertus - Pią 11 Lip, 2008 13:08

Grzegorzu prosiłem już o zdjęcie nas z listy uczestników. Tak się sprawy poukładały, że na 100% nas nie będzie na Zlocie, więc teraz już proszę oficjalnie i skreślenie z listy.
Aleksander - Nie 20 Lip, 2008 06:34
Temat postu: Grill
Wczoraj Magda zorganizowała grilla. Sądząc po zdjęciach to i tak najlepiej wyszły z tego kłapouchy.

http://img179.imageshack....grill023la4.jpg

Oczywiście nie umiem wkleic zdjęć , ale nad nimi pracuję

http://img403.imageshack....grill120zz4.jpg
http://img403.imageshack....grill021uq9.jpg
http://img242.imageshack....grill057qi9.jpg
http://img242.imageshack....grill196wx1.jpg
http://img403.imageshack....grill194ee4.jpg
http://img520.imageshack....grill176ec6.jpg
http://img242.imageshack....grill164hx1.jpg
http://img403.imageshack....grill077oj4.jpg
http://img242.imageshack....grill160wg2.jpg
http://img403.imageshack....grill159tg8.jpg
http://img520.imageshack....grill121js7.jpg
http://img403.imageshack....grill131is7.jpg

Dorti - Nie 20 Lip, 2008 08:20

Widać, że spotkanie udane. Zdjęcia super, psiutki jak zawsze kochane.
A teraz proszę opisać kto jest kto na zbiorowym, babsko-psim zdjęciu. Magdę znam ale poproszę o resztę ekipy. :razz: :lol:

Fanfan z rodziną - Nie 20 Lip, 2008 09:13

No ja ( nie mam pojęcia, skąd mnie Dorcia znasz :wink: ), Daga, Marta i Jaga :lol: . Chłopaki się wstydzili :wink: .
Grzesiu - zostawiłeś u nas swoją magiczną czapkę z daszkiem :P

Fanfan z rodziną - Nie 20 Lip, 2008 09:16

A...i najważniejsze - bardzo dziękujemy za miłe spotkanko. Zapraszamy serdecznie znowu ( obiecuję, ze tym razem nie spalimy szaszłyków :oops: :wink: )
marta_zbyszek - Nie 20 Lip, 2008 10:02

będziemy korzystać :mrgreen: zdjęcia super wyszły
robert.nowak - Nie 20 Lip, 2008 10:36

Ja tam tez rozpoznaje jedynie "małoletnią" Magdę i Fania :twisted:
Super fotki - a te oczy z tęsknotą i pożądaniem patrzące na mięsko - odlot :)

Fanfan z rodziną - Nie 20 Lip, 2008 10:54

Zdjęcia Olka

Cercia ma oczyska jak pierrot :D . A...i chciałam uprzejmie poinformować, że w wiaderku na napoje piwo "puściło"...czyli nasze przypuszczenia pozostały słuszne ;)

marta_zbyszek - Nie 20 Lip, 2008 10:57

No to pięknie nie dość że głodzą psy to jeszcze upijają. A Bolo dziś ma straszne torsje :sad: po trawie - pasł się jak krówka to teraz ma za swoje :twisted:
Fanfan z rodziną - Nie 20 Lip, 2008 11:11

c.d.

Jaga - Nie 20 Lip, 2008 12:00

Nasze zdjęcia:

wodopój...

Fanio i twister - prawa przednia na czerwonym, lewa tylna na niebieskim ;)

Fanio

Bolo

Bawimy się, zwiedzamy

Cercia daje się głaskać :D

Demka

Cercia

Afercia

Karmienie

....już koniec????

grillujemy

Bolo

Dałaby coś...

Dobre było

Cercia obrońca

strażackie

Lady

Lady widmo ;)

marta_zbyszek - Nie 20 Lip, 2008 12:01

fantastyczne ujęcia - ale Fanio z uwagą słucha co mówi do niego Darek tylko potem szybko zapomina :wink:
marta_zbyszek - Nie 20 Lip, 2008 12:21

od Morfiego do strażackie nie pokazują się zdjęcia !
Jaga - Nie 20 Lip, 2008 14:28

już poprawiłam :)
Jaga - Nie 20 Lip, 2008 14:31

Fanfan z rodziną napisał/a:

Przywieźcie ją do Będzina, a w międzyczasie niech się Fanio nią zaopiekuje (ale tak, żeby cos z niej jeszcze zostało :wink: :mrgreen: )

marta_zbyszek - Nie 20 Lip, 2008 14:40

Jaga napisał/a:

Przywieźcie ją do Będzina, a w międzyczasie niech się Fanio nią zaopiekuje (ale tak, żeby cos z niej jeszcze zostało :wink: :mrgreen: )

sam daszek ?

Fanfan z rodziną - Nie 20 Lip, 2008 14:43

:twisted: ten metalowy znaczek :P

Dopiero doczytałam - Robert, ja Ci dam małoletnią :evil: :lol:

marta_zbyszek - Nie 20 Lip, 2008 14:44

Zgłaszam sprzeciw - pod opisem Morfi jest Bolo :razz:
Jaga - Nie 20 Lip, 2008 14:55

marta_zbyszek napisał/a:
Zgłaszam sprzeciw - pod opisem Morfi jest Bolo :razz:

Juz poprawiłam, sorry.

Batus - Nie 20 Lip, 2008 17:45

Super imprezka, psiaki w takiej ilości sama pięknoza :) ale jak patrzę w oczy Fania to jakbym na naszego łobuza patrzyła ;)
Fanfan z rodziną - Nie 20 Lip, 2008 19:12

Batus napisał/a:
Super imprezka, psiaki w takiej ilości sama pięknoza :) ale jak patrzę w oczy Fania to jakbym na naszego łobuza patrzyła ;)

a teraz wyobraź sobie dwa te łobuzy razem :cool: , nie zdążysz im popatrzeć w oczy Luiza, ale za to jak się szybko obaj wyeksploatują :mrgreen:
Na jednym ze zdjęć z Tucholi Batuś jest identyczny jak Fan...ma więcej białego, ale generalnie efekt jest piorunujący :lol:

Renia - Nie 20 Lip, 2008 20:01

No piękne zdjecia z grilla :mrgreen:
Miła od Gucia - Sro 23 Lip, 2008 20:31

Strasznie, strasznie Wam zazdroszczę takiego spotkania.
Nadia - Sro 23 Lip, 2008 20:48

ale fajne spotkanie :) :):) tylko pozazdrościć
Renia - Czw 24 Lip, 2008 08:13

Obliczyłam, że już (albo aż :razz: ) za 43 dni odbędzie się nasz zlot :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :cool:
madzialinka - Czw 24 Lip, 2008 20:41

U mnie to AŻ :)

Kciuki trzymajcie za Eni, żeby cieczki nie dostała. Z Doxi będziemy na pewno (o ile zakochany Barik mnie nie wykończy)

Grzegorz - Pią 25 Lip, 2008 07:04

W związku z zgłoszeniami na IV ZLOT BASSETÓW które do dzisiejszego dnia nie zostały potwierdzone , nie została równiez wpłacona zaliczka - biorąc pod uwagę okres urlopowy
oraz uzgodnienia z Ośrodkiem :

Przedłużamy termin wpłaty opłat za IV ZLOT do 20.08.2008 r

Bedzie to termin ostateczny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Willy - Pon 28 Lip, 2008 14:27

Postaram się już w tym tygodniu zapłacić za całość, żeby nie komplikować.
Bardzo się cieszę, że Zlot się odbędzie :smile:

Czy w programie zlotu jest jeszcze coś poza wspólnym grillowaniem :cool: W którymś poście zdaje się widziałem coś o mediach... Może zorganizujemy ze 2 lub 3 konkurencję, np na Basseta/Bassecicę zlotu, test posłuszeństwa ;) itp. Co o tym myślicie?

Miła od Gucia - Pon 28 Lip, 2008 22:05
Temat postu: Propozycje konkursów i konkurencji na zlocie
Proszę o wpisywanie propozycji. Ja tam się dalej trzymam za konkursem miss i missa. Tylko warunki trzeba ustalić.
Fanfan z rodziną - Pon 28 Lip, 2008 22:22

1. najstarszy basset
2. namłodszy basset
3. nadłuższe uszy bassecie
4. najlepszy węch ( w sensie schować coś i niech szukają )
5. najbardziej łaciaty ( ilość łat - uwielbiam takie krówki )
6. najpiękniejsze bassecie oczy albo mina
7. najszybszy basset

wszystkie konkurencje nie dotyczą Fania :neutral:

madzialinka - Wto 29 Lip, 2008 08:55

1. najdółuższy ogon
2. Najcięższy basset (to specjalnie dla mego ulubieńca Fana)
3. Najlżejszy basset

Miła od Gucia - Wto 29 Lip, 2008 10:26

wszystkie konkurencje nie dotyczą Fania :neutral:

Madzia tak nie może być, jak konkurs to wszyscy, wycofuję się :razz:

A Fanio już ma tytuł "ULUBIENIEC FORUMOWY - FANIO" - miedal dostanie na zlocie.

To ja zabiorę miarki taki z castoramy do mierzenia (ukradnę pare)
Całuski dla Fania

Fanfan z rodziną - Wto 29 Lip, 2008 11:18

Forumowym ulubieńcem powinien być Jasiek :D Jestem zachwycona tym psem. Tylko Robert olał zlot i nie przyjedzie :P
Willy - Wto 29 Lip, 2008 11:33

Ja jestem za następującymi konkursami:
1) Miss i Misterem zlotu
2) poszukiwaniem kiełbasy - perfidnie schowanej ;)
3) najdłuższymi uszami
4) najdłuższym ogonem
5) najszybszy basset - może jakiś tor z "przeszkodami" i smaczną nagrodą na koniec... :cool:

Może zrobimy ankietę w tym wątku i w ten sposób ustalimy, które konkurencje zorganizować :?: [Prośba do moderatora o utworzenie takowej ankiety, gdyż w tym temacie nie można jej już utworzyć :/ ]

Renia - Wto 29 Lip, 2008 11:43

Forumowym ulubieńcem powinien być Jasiek :D Jestem zachwycona tym psem. Tylko Robert olał zlot i nie przyjedzie :P

nie jedzie ..... no straszne to . Może Robert boi się, że my tak zachwyceni Jaśkiem i żebyśmy go gdzies nie podprowadzili hehehhee :cool: :mrgreen: :oops:

robert.nowak - Wto 29 Lip, 2008 11:52

Robert przyjechałby bardzo chetnie, ale firma zorganizowała spotkanie szkoleniowe w tym czasie i d...... - nie podoba mi się to - no ale oni płaca :) ))

A Jasiek to pewnie mógłby startować w tym konkursie na najdłuższe uchole ;)

Fanfan z rodziną - Wto 29 Lip, 2008 13:14

To ja jeszcze proponuję najstarszy i najmłodszy basset :D
Bacha - Wto 29 Lip, 2008 13:27

A to nawet wiem kto wygra w kategorii najstarszy.
Batus - Wto 29 Lip, 2008 14:44

Mi się podoba konkurs na najszybszego basseta ;) Wiem, że nie jadę i może nie powinnam się udzielać, ale pomysł z konkurencjami bardzo mi się podoba :) Może zróbcie też zawody w wodzie? :)
Buba - Pią 01 Sie, 2008 12:03

3. nadłuższe uszy bassecie
:

Na pierwszym zlocie mój GUSTAW zdobył zaszczytne 1-sze miejce - 28,5 cm!
Plus wór karmy :)

joi - Wto 05 Sie, 2008 07:30

:cry: Pozycja 14, bardzo mi smutno, ale nie będzie nas na zlocie. Proszę o skreślenie z listy :cry:
PIOTREK - Nie 17 Sie, 2008 15:10

Proszę o wpisanie na liste moich właścicieli:Kubuś-lat 8, Magda-lat..., Piotrek

-jesteśmy z Krakowa a info o zlocie i o wielu innych ciekawych historiach mamy od wspaniałych ludzi których poznaliśmy na urlopie u Władka (od kogo ? - danych nie moge zdradzić , takie prawo - ochrona danych :wink: )

Przelewu dokonał dzisiaj mój pan

Do zobaczenia
AXA

Grzegorz - Pon 18 Sie, 2008 11:11

Jestescie dopisani sprawdyic w pierwszzm poscie
marta_zbyszek - Pon 18 Sie, 2008 14:49

proszę w pozycji 26 dopisać minimini
Fanfan z rodziną - Pon 18 Sie, 2008 14:58

i skreślić Lady u nas :(
PIOTREK - Sro 20 Sie, 2008 17:54

a nasza kaska może już dotarła ?

jak nie prosze o info

pozdrawiam
Piotrek

Grzegorz - Czw 21 Sie, 2008 06:35

Wpłacone - sprawdź w I poscie w IV Zlot w Organizacji-
gocha - Czw 21 Sie, 2008 14:59

Grzesiu, pieniążki wpłacone, potwierdzam 3 osoby i 3 psy , sobota i niedziela.
Grzegorz - Wto 26 Sie, 2008 05:11

Jakoo że Zlotowisko na karku prosze o sprawdzanie listy zgłoszeń , uzupełnienie opłat itp.
Prosze również do określenia się co do obiadów i grilla .

Proszę podawać numer z listy - imie , nazwisko oraz dni pobytu z obiadem i grillemw systemie jak poniżej

Nr.listy-nazwisko imię - piatek obiad grill- sobota obiad grill- niedziela obiad

Fanfan z rodziną - Wto 26 Sie, 2008 05:22

Pozycja 5 - piątek grill, sobota grill, obiad, niedziela obiad - wszystko razy 4
madzialinka - Wto 26 Sie, 2008 07:41

Poz.6 piątek - grill, sobota - obiad, grill, niedziela - obiad (2 osoby)
marta_zbyszek - Wto 26 Sie, 2008 07:46

poz. 26 - piątek - grill, sobota - obiad, grill, niedziela - obiad - 2 osoby
Bacha - Wto 26 Sie, 2008 11:23

poz. 12 - piątek - grill, sobota - obiad, grill, niedziela - obiad - 2 osoby
Ulka - Wto 26 Sie, 2008 13:12

Poz. 15: piatek-grill, sobota - obiad , grill, niedziela obiad - 2 osoby
Renia - Wto 26 Sie, 2008 13:40

Poz. 20: piatek-grill, sobota - obiad i grill, niedziela obiad - 2 osoby
magdasu - Wto 26 Sie, 2008 15:45

Poz. 24: piatek-grill, sobota - obiad i grill, niedziela obiad - 2 osoby
magdasu - Wto 26 Sie, 2008 16:53

prześledziłam forum i nie znalazłam info do której możemy w piatek przyjechać? czy jest jakaś wyznaczona godzina do której powinniśmy być zameldowani w Sielpii?
Grzegorz - Wto 26 Sie, 2008 19:18

Ja przyjeżdżam do południa jako gówny logistyk tego zamieszania - a reszta jak kto może !
PIOTREK - Wto 26 Sie, 2008 22:42

30-tka melduje sie w piątek wieczorem , wyjeżdża w niedziele po obiedzie
ważne !
- TELUR z całą przyjemnością przypisany do naszego namiotu

ps.
... tylko nie zjedzcie całej kaszanki !!!

Renia - Sro 27 Sie, 2008 07:33

My przyjezdzamy tez w piątek koło południa :)

p.s
A kaszanke lubimy i nie recze że nie zjemy :razz: :wink:

madzialinka - Sro 27 Sie, 2008 08:10

A myślałam, że to ja będę ośrodek otwierać ;)

Mamy blisko, wyjeżdżamy przed południem, więc będziemy ok 13.

Grzegorz - Sro 27 Sie, 2008 08:17

Zrobiłem porzadki na liscie I post proszę sprawdzać i anonsować według schemtu obiady i grille!!!!!!!!
magdasu - Sro 27 Sie, 2008 09:17

czyli my też przyjedziemy w piątek wieczorkiem w porze grilowej.
Marzanna - Sro 27 Sie, 2008 18:29

Poz. 9 będziemy od piątku do niedzieli a może i dłużej.
Obiady - 2 osoby(Grzesiu pamietaj, że ja jestem vege), grill - 1 osoba.
Już nie mogę się doczekać spotkania z wszystkimi. :lol:

Aleksander - Czw 28 Sie, 2008 07:13

77777777777777777 grill w piątek, sobota grill i obiad, a niedziela obiad - razy jeden
gocha - Czw 28 Sie, 2008 09:04

Poz. 1 -piątek-gocha +1 ludż +2 bassety (grill)
sobota i niedziela -gocha + 3 ludzie+3 psy(jeden niebasset)-obiady, grill

Ale fajnie, że się spotkamy, już nie mogę się doczekać. Będziemy w piątek w porze grillowej(wczesny wieczór?)

Renia - Czw 28 Sie, 2008 10:21

Gocha wieczór najpózniej o 16 mata być :mrgreen:
gocha - Pią 29 Sie, 2008 09:52

Renia myślę, że się uda :grin: , ale przecież cała noc przed nami :shock:
Buba - Pon 01 Wrz, 2008 10:28

nr 13: sobota grill i obiad - 2 x
Grzegorz - Pon 01 Wrz, 2008 12:29

Zamówienia na obiady i grille złozone, trunki i dobry humor wziąść prosze z sobą. czajniki, kubki, sztuce i inne tego typu przyrzady są na wyposażeniu kazdego domku .
Przypominam że kolacje - te prócz grilla i sniadania kazdy robi sam !

Bacha - Pon 01 Wrz, 2008 14:00

A pogoda zamówiona?
Renia - Wto 02 Wrz, 2008 11:32

A ja myślę że goraco i słonecznie będzie mimo wszystko :)
marta_zbyszek - Wto 02 Wrz, 2008 12:12

Będziemy czarować pogodę ;)
Bacha - Wto 02 Wrz, 2008 12:16

Ja czaruję już od tygodnia, bo Bassisko moje ma reumatyzm i bardzo źle znosi zimno i mokro, a chciałabym żeby nie przesiedział całego zlotu pod kołdrą.
Fanfan z rodziną - Wto 02 Wrz, 2008 15:58

Jeszcze TYLKO dwa dni!!!!! :mrgreen:
marta_zbyszek - Wto 02 Wrz, 2008 18:16

gocha - Wto 02 Wrz, 2008 19:18

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
też się już cieszę na spotkanie z Wami.

Renia - Wto 02 Wrz, 2008 19:23

A jak ja siedzę w BIA i mysle ze juz niedługo zlocik hihhihi
Grzegorz - Sro 03 Wrz, 2008 08:33

Wszystkich uczestników Zlotu prosze o zabranie ;

- książeczek zdrowia psów
- woreczków na to co Nasze psy pozostawią na trawnikach i nie tylko,
- misek na karmę i wode dla Naszych psów ,
- legowisk naszych psów,
- aparatów fotograficznych,
- untensylii koniecznych do zjedzenia śniadania i kolacji ( prócz naczyń )
- innych przyborów uznawanych powszechnie za niezbedne wedle uznania
- napitków, uzywek oraz innych środków dopingujacych do dobrej zabawy
- CENTYMETRA KRAWIECKIEGO LUB INNYCH MIAREK TECHNICZNYCH !!!!
- dobrego humoru i pozytywnego nastawienia

SIEBIE - bo mozna zapomnieć no i wszelakiego rodzaju PSÓW - BASSETÓW I INNYCH !!!!!!!

marta_zbyszek - Sro 03 Wrz, 2008 09:05

tak jest Panie kapitanie :lol:
madzialinka - Sro 03 Wrz, 2008 11:39

Jak zabiorę kompletne psie posłania (tzn. wszystkie poduszki), to będziecie się ze mnie śmiać...

Ale w końcu czego się nie robi dla kochanych mordek :)

Fanfan z rodziną - Sro 03 Wrz, 2008 15:50

spokojnie...Renia na bank weźmie słynny jasieczek Beti :)
Fanfan z rodziną - Sro 03 Wrz, 2008 15:55

Grzegorz napisał/a:

- napitków, uzywek oraz innych środków dopingujacych do dobrej zabawy
!

..zaczynam się bać tego wyjazdu :shock: :wink:

Renia - Sro 03 Wrz, 2008 20:25

A wezmę jasiek księżyc ;p
Grzegorz a można przyjechać wieczorem w czwartek ;>
ok 21??

Buba - Sro 03 Wrz, 2008 21:42

Grzegorz napisał/a:

- CENTYMETRA KRAWIECKIEGO LUB INNYCH MIAREK TECHNICZNYCH !!!!
-

hm...mam taką 30 m - myślicie, że starczy? :wink:

marta_zbyszek - Sro 03 Wrz, 2008 21:52

no nie wiem - jak je ustawić w rzędzie to może być mało :lol: :wink:
Grzegorz - Czw 04 Wrz, 2008 05:16

Buba weź!!!!!
Grzegorz - Czw 04 Wrz, 2008 05:19

Renia myślę że tak , ale zadzwoń na komórkę 604 429490 i porozmawiaj z Pania - Szefową - Ja z wszystkimi dokumentami i całą kasą - bo Pani jednak zażyczyła sobie gotówkę bez zaliczki przyjadę w piatek do południa . Nawet chyba wiem dlaczego nie chce przelewu .......
Miła od Gucia - Czw 04 Wrz, 2008 10:33

Kochani zbliża się czas Waszego wyjazdu. Bawcie się dobrze, miło spędzajcie czas. Całym serduchem będziemy z Guciem z Wami.
Trochę mi smutno :cry: ale cóż - za rok.
Życzę Wam miłego wypoczynku w gronie tak cudnej ferajny kłapouchej. Wracajcie cali, zdrowi i szczęśliwi.
Podejmijcie decyzje w sprawie Stowarzyszenia.
Acha i pilnujcie swoich psiaków, na pierwszym zlocie o mało nie doszłoby do zamiany - hi hi.
Odezwę się do Was podczas wieczorku. Jestem cała z Wami i jeszcze raz życzę udanej i cudnej imprezy.

Miła od Gucia - Czw 04 Wrz, 2008 10:35

Do usłyszenia po zlocie
madzialinka - Czw 04 Wrz, 2008 11:09

Dzięki Bogusiu, tylo nie pisz za dużo na forum, bo będziemy musieli nadrabiać zaległości ;)
marta_zbyszek - Czw 04 Wrz, 2008 11:15

dziękujemy
Fanfan z rodziną - Czw 04 Wrz, 2008 15:03

spakowani?
Renia - Czw 04 Wrz, 2008 16:12

Nie :razz:
a my może dziś jeszcze polecimy :razz:
a pokawc sie zaraz bede na szybko :lol: :cool:

Fanfan z rodziną - Czw 04 Wrz, 2008 18:55

Reńka pobiła Damiana i mnie z naszym wiecznym błądzeniem. Wyjechali z domu i nie wzięli adresu...buhhahahhaaaaa :mrgreen: :mrgreen:
marta_zbyszek - Czw 04 Wrz, 2008 19:47

no to jest nie do pobicia. My w proszku dopiero do domu dojechaliśmy i będziemy myśleć jak się spakować :)
gocha - Czw 04 Wrz, 2008 20:26

My też dopiero będziemy się pakować, jeszcze na razie nic nie naszykowane. Ale od czego znajomi, jak coś braknie będziemy latać po domkach i pożyczać. (Bogusiu , będzie brak Ciebie i Twojego niezbędnika)
madzialinka - Czw 04 Wrz, 2008 20:28

My też dopiero dotarliśmy.

Pakować się będę jutro. Mam nadzieję, że nie stracę głowy. Ostatnio jak wyjeżdżałam do rodziców zapomniałam zabrać karmę dla psów :) Na szczęście moja mama też jest psiarą i zawsze coś do jedzenia się u niej znajdze.

Same posłania psie zajmą pół bagażnika, a gdzie wciśniemy resztę - nie wiem :cool:

Grzegorz - Pią 05 Wrz, 2008 04:51

My wyjeżdżamy koło 8.Po drodze łaczymy sie w konwój z Marta i Zbyszkiem i potem juz razem na Zlooooooottttttttttttttttt do miłego zobaczenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!
lotta - Sob 06 Wrz, 2008 20:53

Takie zjazdy organizowane są w różnych częściach Polski? Rozumiem, że wstęp mają TYLKO rodziny z bassetami (bez znaczenia czy rodowodowy)? Czy za psy jest jakaś opłata?
joi - Sob 06 Wrz, 2008 21:08

W różnych częściach, to zależy jak uczestnicy umówią się. Myślę, że zagorzała miłośniczka bassetów bez basseta była by równie ciepło przyjęta jak ci z bassetami :cool: Opłaty zależą od miejsca organizowania zlotu, gdzieś w temacie jest ile kosztowal aktualny
Grzegorz - Wto 09 Wrz, 2008 14:42

Wszyscy uczestnicy Zlotu - prosze o pomierzenie swoich wszystkich czworonogów obecnych na Zlocie i poidanie na forum ilości centymetrów
marta_zbyszek - Wto 09 Wrz, 2008 14:43

Bolek - 134 cm
Minimini - 105 cm

Renia - Wto 09 Wrz, 2008 14:43

BETI - 116 cm
Fanfan z rodziną - Wto 09 Wrz, 2008 14:43

Osioł 171 :roll:
madzialinka - Wto 09 Wrz, 2008 17:24

Enigma 115cm
Doxilinka 122cm

Buba - Wto 09 Wrz, 2008 17:41

Gustaw: 131 cm
Grzegorz - Wto 09 Wrz, 2008 18:12

A Fox ?
Kasia :) - Sro 10 Wrz, 2008 07:41

Ja przepraszam, że się wcinam ale...

Osioł 171 :roll:

ile ??? :shock: łał... on jest dłuższy ode mnie :mrgreen: no Madzia, macie kawał psa!

a skoro już się wcięłam...
cudne zdjęcia! widać że zlot udany i sprawił wam wiele radości :grin: tylko żal że nas nie było :neutral: a co to za wyżeł na fotkach???

Fanfan z rodziną - Sro 10 Wrz, 2008 07:44

Miarka była zmutowana..a jak mierzyłam go w domu, to wyszło jeszcze więcej.
To wszystko przez Grześka...on go tak wyciągał :twisted:

Jaga - Sro 10 Wrz, 2008 08:40

To wszystko przez Grześka...on go tak wyciągał :twisted:

Może on go zmierzył tam i z powrotem ;)

Fanfan z rodziną - Sro 10 Wrz, 2008 12:12

yhy...tam, z powrotem...a przy okazji jeszcze z rozpędu Gustawa :P
gocha - Sro 10 Wrz, 2008 14:27

Mania -138 cm
Ignaś -147 cm

I na prośbę Marzanny i Jacka podaję długość ich psiaków
Klucha-137 cm
Gines-160 cm

Buba - Sro 10 Wrz, 2008 19:22

Grzegorz napisał/a:
A Fox ?

Cholercia...zapomniałam że to też basset :mrgreen:
Przyjdzie Alex to go zmierzymy..na razie ma pozycję kłębka na poduszce w łóżku :wink:

Buba - Pią 12 Wrz, 2008 20:08

Grzegorz napisał/a:
A Fox ?

Zmierzony - udało się go na chwilę zatrzymać w locie - 71 cm

Alina z Bogdanem - Nie 14 Wrz, 2008 10:48

Dżila - 133cm
Bodzio - 144cm

Jaga - Wto 28 Paź, 2008 10:41

Jest już listopadowy numer "Przyjaciela psa". Niestety nasza relacja ze zlotu została baaardzo okrojona, wszystko razem - łącznie ze zdjęciami (są 2) zajmuje jakąś 1/6 strony :shock:
Renia - Pon 10 Lis, 2008 15:53

Mhy.. najważniejsze Jaga że my tam byliśmy i było super... kurde ja to bym sie wzieła już za V zlot :mrgreen: a może jakis podzlocik sobie zrobimy hehe
marta_zbyszek - Pon 10 Lis, 2008 15:54

Bassecie zimowiska :mrgreen: