|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Tematy techniczne / działanie forum - Pomysł
Krzyś i Aga - Pon 06 Wrz, 2010 10:00 Temat postu: Pomysł Nie myśleliście czasami, żeby zrobić profil "Nasze bassety" na facebooku. Tak jak sobie myślę to by były same plusy tego, reklama forum, pozyskiwanie znajomych mających bassety zarówno w kraju jak i za granicą. Na przyszły rok można by było dodać tam informacje o zlocie, co na pewno zaowocuje większą ilością parówek na zlocie. I w co naprawdę wierzę, to ludziska posiadające bassety z ościennych krajów z pewnością by też przyjechali na taki zlot. Kto wie może wtedy by udało się zrobić rekord w ilości bassetów przebywających naraz w jednym miejscu. Taki profil na facebooku to parę minut pracy a korzyści może być niewspółmiernie więcej. Na pewno też informacje o jakimś biednym psiaku też by zaowocowały większymi wpływami na konto potrzebujących bassetów. Facebook jest darmowy także ogłoszenia o bassetach w potrzebie i do adopcji można spokojnie zamieszczać. Zdjęć także można wklejać ile się chce bez dodatkowych opłat. Nasze bassety by mogły być czymś więcej, jak najlepszym forum o bassetach w Polsce, bo takim niewątpliwie jest
Pozdrawiam.
Paulinx - Pon 06 Wrz, 2010 10:09
Uważam, że to bardzo dobry pomysł Więc jeśli tylko ktoś wie co i jak zrobić - jestem za
madzialinka - Pon 06 Wrz, 2010 12:07
To byłaby już większe wyzwanie logistyczne.
Ja na przykład nie uczestniczę w profilach społecznościowych...
gocha - Pon 06 Wrz, 2010 12:58
Ja też się ograniczam do forum basseciego.
Mirka - Pon 06 Wrz, 2010 13:03
gocha napisał/a: | Ja też się ograniczam do forum basseciego. |
Gosiu przeciez jesteś facebooku :~
aniapiotr - Pon 06 Wrz, 2010 13:12
jak coś to ja mogę.
Dorti - Pon 06 Wrz, 2010 13:12
Nie bardzo sie na tym znam, ja tylko na NK
ale jeżeli miało by pomóc to jestem bardzo za :wink:
aniapiotr - Pon 06 Wrz, 2010 13:21
dobra, to tworzyć ?
gocha - Pon 06 Wrz, 2010 13:24
Mirka jestem, ale nie korzystam , konto było założone tylko w celu znalezienia osoby :wink:
Mirka - Pon 06 Wrz, 2010 13:28
gocha napisał/a: | Mirka jestem, ale nie korzystam , konto było założone tylko w celu znalezienia osoby :wink: |
może tak......ale jeżeli dobrze pamietam
to ja tam trafiłam po Twoim zaproszeniu
na NK tez byłaś i Madzialinka też
teraz nie wiem bo na NK nie mam konta :wink:
no ale tutaj nie chodzi o to gdzie kto należy :smile:
Miła od Gucia - Pon 06 Wrz, 2010 13:42
Pomysł dobry, ale rozważmy na spokojnie,
co zamieścimy,
kto będzie na bieżąco prowadził profil.
Znajomość obcego języka wskazana.
Może jakiś projekt
aniapiotr - Pon 06 Wrz, 2010 13:50
może kilka osób prowadzić
madzialinka - Pon 06 Wrz, 2010 14:46
Mirka napisał/a: |
na NK tez byłaś i Madzialinka też
teraz nie wiem bo na NK nie mam konta :wink: |
właśnie byłam, ale się wkurzyłam i zrezygnowałam
Batus - Pon 06 Wrz, 2010 15:09
Bardzo dobry pomysł, podoba mi się. Tylko zastanawiam się czy nasz serwer to zniesie, bo to chyba zależy po części od wejść na stronę, czy tak? Krzysiu chyba powinien coś na ten temat podpowiedzieć...
Bo na facebooku to może się rozrosnąć (oczywiście nie musi) do jakichś ogromnych rozmiarów. Jak jeszcze ludzie zaczną się logować na forum i zamieszczać zdjęcia np. w liczbie kilkunastu-kilkudziesięciu osób miesięcznie to co wtedy? Oczywiście to tylko teoretyczna liczba, tak sobie nad tym myślę...
Dobrze, że Sielpia Wielka, pomieści i facebook (abstrahując już od dyskusji nt. mc-a zlotu)
Krzysiek - Pon 06 Wrz, 2010 19:22
madzialinka napisał/a: | Ja na przykład nie uczestniczę w profilach społecznościowych... |
Ja również
Z technicznego punktu widzenia nie ma to związku z naszym serwerem, nie sądzę też aby lawinowo zaczęli się ludzie na forum zapisywać. No a gdyby doszło do tego, że zaczęłoby brakować miejsca - zawsze można zwiększyć konto
Ja osobiście Wam nie pomogę, mam jakąś awersję do portali społecznościowych i mimo wielu zaproszeń na facebooka nie byłem tam jeszcze nigdy
Pozdrawiam
K.
P.S.
Przyjmijcie moją wypowiedź jako neutralną w stosunku do tego pomysłu.
Krzyś i Aga - Wto 07 Wrz, 2010 06:19
Posiadając konto na facebooku jest szansa pobić rekord w bassetach. Co do nowych użytkowników na stronie to chyba przecież o to chodzi Oczywiście, że paru to może prowadzić chociaż nie za dużo, bo powstanie wtedy mętlik, dwie trzy osoby w zupełności wystarczą. Jedna chociaż osoba powinna być z administracji. Z tym nie ma dużo pracy to w sumie reklama naszego forum. Później po prostu dodawać na tablicy będziemy nowe zwierzaki do adopcji i ogłoszenia o zwierzakach w potrzebie. Użytkownicy forum i tak będą się spotykać i pisać na forum w dalszym ciągu.
Batus - Wto 07 Wrz, 2010 06:23
Ja tak nieśmiało mogłabym się w to zaangażować, ale na razie tylko się tli w głowie...
Krzyś i Aga - Wto 07 Wrz, 2010 06:40
To by było tak, na tablicy wszystkie nowości, nasi nowi podopieczni itd. W informacjach dane konta do przelewów itd. Zdjęcia to jest już oczywiste Jest także zakładka dyskusje gdzie każdy z każdym może pogawędzić. W blogu notatki można zaimportować dane z naszego forum, czyli mamy coś interesującego to za jednym kliknięciem można to przetransportować na facebooka. W linkach dodać można przyjaciół naszej strony. Oczywiście można by było pozwolić tam na umieszczanie reklam (banerów) hodowli, których właściciele są zarejestrowani na naszym forum. Można też ustawić grupy dyskusyjne, ale to już później jakby się to trochę rozwinęło. Oczywiście u góry przycisk "Zostań fanem", żeby każdy mógł wyrazić chęć zainteresowania naszym forum.
Paulinx - Wto 07 Wrz, 2010 06:42
Heh jak ktoś powie mi co i jak robić to z chęcią pomogę
Grzegorz - Wto 07 Wrz, 2010 06:47
Ja sie na tym zbytnio nie znam , ale mam taka watpliwość - czy to zgranie naszego forum z kontem nie spowoduje u Nas zametu w postaci ludzi zarejestrowanych ot tak sobie , mieszajacych chwilkę a potem znikajacych - tu widze niebezpieczeństwo ...........chyba jedyne , bo jesli ma to pomódz rozrosnieciu sie Naszego forum i dotarcie do wiekszej ilosci włascicieli baleronów to czemu nie :wink:
Krzyś i Aga - Wto 07 Wrz, 2010 06:51
Mi się tak wydaje, że Ci co nie chcą się zbytnio udzielać to po prostu klikną "zostań fanem" i coś napiszą w komentarzach pod zdjęciem. A jakby się już zarejestrowali a byli tylko cieniami nie użytkownikami piszącymi posty to regulamin jest jasny, że takie konta są prędzej czy później usuwane. Ja myślę, że to już tak po prostu jest, że pozyskując wartościowych użytkowników, też będzie czasami trzeba nieraz pozamiatać
Miła od Gucia - Wto 07 Wrz, 2010 07:01
Krzyś i Aga napisał/a: | To by było tak, na tablicy wszystkie nowości, nasi nowi podopieczni itd. W informacjach dane konta do przelewów itd. Zdjęcia to jest już oczywiste Jest także zakładka dyskusje gdzie każdy z każdym może pogawędzić. W blogu notatki można zaimportować dane z naszego forum, czyli mamy coś interesującego to za jednym kliknięciem można to przetransportować na facebooka. W linkach dodać można przyjaciół naszej strony. Oczywiście można by było pozwolić tam na umieszczanie reklam (banerów) hodowli, których właściciele są zarejestrowani na naszym forum. Można też ustawić grupy dyskusyjne, ale to już później jakby się to trochę rozwinęło. Oczywiście u góry przycisk "Zostań fanem", żeby każdy mógł wyrazić chęć zainteresowania naszym forum. |
Ja z góry informuję, że nie zaangażuje się, nie dam rady, za wiele mam spraw, których może na forum bezpośrednio nie widać, ale prowadzenie korespondencji dot. adopcji, telefony,uzupełnianie konta, solenizanci i wiele innych już mnie wyklucza.
Co do podania konta, to bym się wstrzymała, to zawsze można zrobić.
Natomiast, ja chętnie skorzystam z opcji "wstawiania" psów aktualnie szukających domu.
Co do użytkowników nowych rejestrujących się, to się tym zajmę, i tak ja aktywuję konta, wiec nie ma problemu. Dziennie takich automatów wkrada wielu, ale na bieżąco usuwam, a także jeśli jakiś niepowołany gość się pojawi, też szybko się z tym uporamy.
Krzyś i Aga - Wto 07 Wrz, 2010 07:10
Tak właśnie o to chodziło, administracja wie najprędzej o jakimś biedaku który potrzebuje nowego domku
Asia i Basia - Wto 07 Wrz, 2010 07:50
Mysle, ze juz teraz jestesmy czyms wyjatkowym. Kto chce to nas znajduje, ja jestem tego przykladem, i wiele innych naszych zagranicznych" forumowiczow. Dbajmy o to nasze forum, rekord pobijemy i tak, ten zlot byl super, na pewno bedzie rozreklamowany wystarczajaco przez jego uczestnikow. Mysle, ze o rozglos swiatowy walczyc nie musimy Na NK tez nie mamy oficjalnego konta, a jednak znajduje nas tylu foumowiczow. Mysle, ze facebook to zbedne. No, i mysle, ze aby na facebooku umieszczac jakiekolwiek zawartosci z forum, musisz miec zgode kazdego kto cos napisal lub na wystawienie zdjecia, a to bedzie rzecz nielatwa Dalabym sobie spokoj. Mamy tyle tu na forum do dzialania,do pisania. Roboty po pachy
Krzyś i Aga - Wto 07 Wrz, 2010 09:17
Nasza klasa przy facebooku to pikuś, sama komercja, a śledzik do tablicy facebookowej się chowa. Na facebooku przecież by były zamieszczane zdjęcia, bassetów do adopcji i w potrzebie, na co zgody nie potrzeba. Jak ktoś będzie chciał zdjęcie prywatne tam dodać to sam to zrobi, w dyskusjach. No cóż to jest tylko pomysł, zrobicie jak uważacie, co złego to nie ja
Renia - Wto 07 Wrz, 2010 09:45
Ja mimo zarejestrowania na F to wchodze tam tylko jak dostane zaproszenie od znajomego i jakoś sie ta stroną nie zachwycam.
Jednakże jestem zdanie że jezeli to w jakis sposób przyczyni się do zwiekszenia ilości miłosników bassetów to nie mam nic przeciwko zaistnieniu na F.
domelcia - Wto 07 Wrz, 2010 10:01
mnie się widzi, że dla:
rozpropagowania forum - tak
dotarcia do innych właścicieli uchatych - tak, tak
pokazania szerszemu gronu biedulek do adopcji - tak, tak, tak
co do samego facebooka, ja się nie znam, nie korzystam, ale ponoć bardzo fajnie to funkcjonuje. Jeśli ktoś się podejmie prowadzenia takigo profilu, myślę, że warto.
Jaga - Wto 07 Wrz, 2010 10:02
Renia napisał/a: | Ja mimo zarejestrowania na F to wchodze tam tylko jak dostane zaproszenie od znajomego i jakoś sie ta stroną nie zachwycam.
|
Ja też się nie zachwycam. Nawet myślałam, żeby się z tego wypisać, bo jakoś wybitnie Facebook mi nie leży.
I tak właściwie nie wiem jaki miałby być cel naszej bytności tamże.
gocha - Wto 07 Wrz, 2010 10:13
Ja niby mam konto, ale nie korzystam wcale ( szukałam osoby i musiałam mieć rejestrację), teraz ledwo ogarniam nasze forum, a na inne portale to już mi na pewno czasu braknie.
Ja bym się tylko obawiała czy" nasz" serwer i ilość miejsca na nim wytrzyma tą ilość wejść i czy nie zrobi się bałagan
Krzyś i Aga - Wto 07 Wrz, 2010 10:30
Na facebooku jest mnóstwo basseciarzy, stąd też mój pomysł.
Miła od Gucia - Wto 07 Wrz, 2010 18:17
Widze, że większość jest na tak,
to co róbcie Kochani
i jako pierwszego proszę o wrzucenie APARCIKA.
Zobaczymy jak coś nam nie wyjdzie "profil" usuniemy - a co :lol:
Ja Aparcika wrzuciłam w swój profil, zobacz, możecie ten tekst wykorzystać.
http://www.facebook.com/mila.od.gucia
a zdjęcie wybierzemy wspólnie, bo doszły nam nowe fotki Aparta.
Krzyś i Aga - Wto 07 Wrz, 2010 18:27
To powiedz proszę kto ma zrobić dla jasności, bo tu paru chętnych było. Ja mogę zrobić ale nie chcę się wpychać komuś kto już jest dłużej na forum
Miła od Gucia - Wto 07 Wrz, 2010 18:49
Przeczytałam jeszcze cały temat.
Nie chcę nic narzucać.
To był Twój pomysł, wiec realizuj, natomiast przeczytałam, że "aniapiotr" i "Batus" są chetni do pomocy, może stwórzcie grupę, sami sobie przypiszcie, co kto - może być ???
Mirka - Wto 07 Wrz, 2010 18:50
Krzyś i Aga napisał/a: | To powiedz proszę kto ma zrobić dla jasności, bo tu paru chętnych było. Ja mogę zrobić ale nie chcę się wpychać komuś kto już jest dłużej na forum |
moim skromnym zdaniem to Twój pomysł
więc masz pierwszeństwo........najwyżej dobierzesz sobie chętną do pomocy :lol:
Krzyś i Aga - Wto 07 Wrz, 2010 19:25
Dobra nie ma sprawy, zacznę itd , kto chętny do pomocy, zapraszam Założyć i tak trzeba najpierw samemu, ponieważ trzeba podać maila itd. Później chętny/a dostanie dane do logowania.
Batus - Wto 07 Wrz, 2010 20:22
Ja jedynie do pomocy, tylko nie wiem jeszcze jakiej Spróbować zawsze można, zobaczymy co wyjdzie...
Gocha, Twoje wątpliwości już były poruszane, Krzyś wyjaśnił co z serwerem...
aniapiotr - Wto 07 Wrz, 2010 20:54
nie trzeba mieć hasła do logowania, wystarczy wrzucić osobę jako zarządzającą kontem
Krzyś i Aga - Wto 07 Wrz, 2010 21:00
Tak, tak masz rację ale ktoś musi zacząć
aniapiotr - Wto 07 Wrz, 2010 21:14
Twój pomysł, zaczynaj
Miła od Gucia - Czw 09 Wrz, 2010 10:22
Krzysiu
dziś zmieniłam trochę treść w temacie Toniego, oczywiście za zgodą właścicielki Toniego.
Bardzo Cię proszę, abyś treść z postu pierwszego, tematu Toniego skopiował i wymienił na stronce facebooka.
Ta treść zaczyna się od czerwonego tekstu, a kończy moim emailem.
bo potem jest tekst Grzesia
Dziękuję bardzo
I jeszcze mam do Ciebie prośbę, potrzebować będziemy Twoje CV hi hi.
Króciutkie, co lubisz, czym się zajmujesz, w paru zdaniach i jedno zdjęcie z bassiorkiem.
Powstaje dział o moderatorach, o tym kto za co odpowiada, i chcemy tam Ciebie również umieścić jako odpowiedzialnego szefa za facebooka
Krzyś i Aga - Czw 09 Wrz, 2010 12:48
Ojojjo CV hihi dobrze cosik nasmaruje Na facebooku już za sekundkę zmieniam. A teraz prośba do kogoś kto się zna na grafice, chodzi o nasz banner, chciałbym jeżeli ktoś ma czas zrobić go bez utraty jakości kwadratowym (200px x 187px). Podłużne bannery do niczego wyglądają na facebooku. Oraz prośba do tych co mają konta na facebooku, o kliknięcie "lubię to" i polecenie profilu swoim znajomym. Każdy znajomy więcej to lepsza reklama oraz może szybsza pomoc naszym biedactwom. Można też wpisać się w dziale dyskusje a również rozpocząć nową.
Miła od Gucia - Czw 09 Wrz, 2010 14:32
dziękuję,
co do banerka
daj pomyśleć :lol: :lol:
Krzyś i Aga - Czw 09 Wrz, 2010 17:23
Bo można by było zrobić nowy, ale wydaje mi się, że powinien to być baner z forum
joannalatusek - Pią 10 Wrz, 2010 06:03
fajny pomysł ja mogę go prowadzić znam się troszkę, a tych rzeczy co nie wiem to poduczę...
Asia i Basia - Pią 10 Wrz, 2010 08:31
JAk bedziescie gotowi to wrzuccie link, bo nie moge sie doszukac.
Krzyś i Aga - Pią 10 Wrz, 2010 08:36
Już jest zaczęte http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Nasze-Bassety/116742511715045?v=wall&ref=sgm
Asia i Basia - Pią 10 Wrz, 2010 08:39
W zkladce Info podaj telefony z kierunkiem dla "zagranicznych"
Krzyś i Aga - Pią 10 Wrz, 2010 08:46
Ano masz rację, dzięki
joannalatusek - Pią 10 Wrz, 2010 11:49
Można umieścić też zdjęcia Basetów co znalazły już dom
Krzyś i Aga - Pią 10 Wrz, 2010 12:01
To będzie wyglądało tak, będziemy umieszczać te zdjęcia i i informacje na które jest zgoda właścicieli, żeby nie było niepotrzebnych nieporozumień. Oczywiście jak tylko Toni czy Apart będą już szczęśliwi to poinformujemy również o tym na facebooku. I tak muszę jeszcze napisać do Grzegorza o pozwolenie na te zdjęcia zlotowe, bo zamieściłem w sumie bez jego zgody, jak tylko wrócę z pracy napiszę mu PW. I to będzie tak, każdy może tam dodawać swoje fotki, że swoimi szczęściami. Każdy będzie mógł brać czynny udział w dyskusjach jedna już jest rozpoczęta (można dodać swoją liczę na pomysły) Każdy też może napisać do nas o wstawienie na facebooku linka do swojej stronki z hodowlą, taki przywilej dla użytkowników naszego forum. Pozdrawiam.
Miła od Gucia - Pią 10 Wrz, 2010 12:16
Krzyś i Aga napisał/a: | To będzie wyglądało tak, będziemy umieszczać te zdjęcia i i informacje na które jest zgoda właścicieli
I tak muszę jeszcze napisać do Grzegorza o pozwolenie na te zdjęcia zlotowe, bo zamieściłem w sumie bez jego zgody,
każdy może tam dodawać swoje fotki, że swoimi szczęściami. Każdy będzie mógł brać czynny udział w dyskusjach
Każdy też może napisać do nas o wstawienie na facebooku linka do swojej stronki z hodowlą, taki przywilej dla użytkowników naszego forum. Pozdrawiam. |
acha, to bardzo dobrze :lol:
Batus - Pią 10 Wrz, 2010 21:22
No to ja już nic nowego nie dodam
Zapraszamy wszystkich chętnych do udziału w profilu facebook naszego forum.
Główny cel to pokazać adopcje i w fajny sposób scharakteryzować rasę, może znajdziemy nowych basseciarzy w sieci, zobaczymy
Wszelkie (czy może - nasze) posty czy fotografie znajdujące się na forum nie będą przenoszone (!), co najwyżej wspólne foto ze zlotu za zgodą właścicieli. Chciałabym, żeby to było jasne...
Asia i Basia - Sob 11 Wrz, 2010 10:10
To dobrze, bo tym sie najwiecej martwilam.
Grzegorz - Sob 11 Wrz, 2010 16:38
Krzyś i Aga napisał/a: | To będzie wyglądało tak, będziemy umieszczać te zdjęcia i i informacje na które jest zgoda właścicieli, żeby nie było niepotrzebnych nieporozumień. Oczywiście jak tylko Toni czy Apart będą już szczęśliwi to poinformujemy również o tym na facebooku. I tak muszę jeszcze napisać do Grzegorza o pozwolenie na te zdjęcia zlotowe, bo zamieściłem w sumie bez jego zgody, jak tylko wrócę z pracy napiszę mu PW. I to będzie tak, każdy może tam dodawać swoje fotki, że swoimi szczęściami. Każdy będzie mógł brać czynny udział w dyskusjach jedna już jest rozpoczęta (można dodać swoją liczę na pomysły) Każdy też może napisać do nas o wstawienie na facebooku linka do swojej stronki z hodowlą, taki przywilej dla użytkowników naszego forum. Pozdrawiam. |
O tą zgodę to musisz się zgłosić do wszystkich użytkowników Forum , bo ich zdjęcia - autorstwa nie pomnę- również umieściłeś , prócz moich ! Zr ob to do wszystkich - taka moja propozycja...
Krzyś i Aga - Sob 11 Wrz, 2010 17:23
Dobra, sprawdzę kogo jakie jest dokładnie i to zrobię.
Grzegorz - Sob 11 Wrz, 2010 18:50
A nie łatwiej by było zapytać w tym temacie wszystkich uzytkowników o prawo wykorzystywania zdjęć zamieszczanych?
Krzyś i Aga - Sob 11 Wrz, 2010 19:12
Chcę, żeby obyło się bez niepotrzebnych problemów i scesji ja nikomu nie wróg i wszystkich kocham
Dobrze kochani, czy zgadzacie się na wykorzystywanie swoich zdjęć zlotowych zamieszczonych na tym forum, na profilu "Nasze bassety" umieszczonym na facebooku?
gocha - Sob 11 Wrz, 2010 19:27
Moje możesz wykorzystać jeżeli Ci jakieś dopasuje :grin:
madzialinka - Sob 11 Wrz, 2010 19:30
Moje również (tylko i wyłącznie zlotowe), oprócz zdjęć mojego Tadka z tematu o dzieciach. I w moim przypadku proszę o całkowitą anonimowość.
Paulinx - Sob 11 Wrz, 2010 19:31
Moje też można wykorzystywać, z tym, że ja mam same zdjęcia raczej domowe :razz:
Krzyś i Aga - Sob 11 Wrz, 2010 19:54
madzialinka napisał/a: | Moje również (tylko i wyłącznie zlotowe), oprócz zdjęć mojego Tadka z tematu o dzieciach. I w moim przypadku proszę o całkowitą anonimowość. |
Oczywiście bo będą tam umieszczane zdjęcia tylko zlotowe i o adopcjach. Zdjęcia zlotowe maja tylko opis np: Sielpia 2010 i nic więcej. Resztę zdjęć możecie tam sami dodawać
Jaga - Sro 15 Wrz, 2010 13:43
Czy strona na Facebooku funkcjonuje?
Bo nie otwiera mi się ten link podany wcześniej :~
Miła od Gucia - Sro 15 Wrz, 2010 15:11
Krzysiu proszę jak znajdziesz chwilkę umieść Lolę tu podaję link
http://forum.bassety.net/viewtopic.php?t=3279
acha a Aparcika możesz już "zdjąć"
Batus - Sro 15 Wrz, 2010 21:41
Jaga napisał/a: | Czy strona na Facebooku funkcjonuje?
Bo nie otwiera mi się ten link podany wcześniej :~ |
No właśnie nie wiem, mi też się nie otwiera. Napisałam do Krzysia, zobaczymy co odpowie...
gocha - Sro 15 Wrz, 2010 22:19
Ja dostałam na maila powiadomienie, że przepraszają za problemy z logowaniem na "Faceboku" i że już teraz można się logować, jeszcze nie sprawdzalam czy działa.
Chyba to u nich był jakiś problem techniczny.
Batus - Czw 16 Wrz, 2010 05:46
Ja z logowaniem nie miałam żadnych problemów, to profil forumowy się nie pojawia, ale ja nie wiem dlaczego, Krzyś i Aga będzie wiedział.
Batus - Pon 20 Wrz, 2010 21:25
Pragnę poinformować drogich forumowiczów, iż profil na facebooku Nasze Bassety został na chwilę obecną zawieszony. Pomysł ten mógłby sprawdzić się przy adopcjach i może jeszcze kiedyś do niego wrócimy z myślą właśnie o potrzebujących psiakach. Jednakże teraz ten temat raczej zamykamy.
Jaga - Wto 21 Wrz, 2010 07:19
Batus napisał/a: | Pragnę poinformować drogich forumowiczów, iż profil na facebooku Nasze Bassety został na chwilę obecną zawieszony. Pomysł ten mógłby sprawdzić się przy adopcjach i może jeszcze kiedyś do niego wrócimy z myślą właśnie o potrzebujących psiakach. Jednakże teraz ten temat raczej zamykamy. |
a z jakiego powodu?
Asia i Basia - Wto 21 Wrz, 2010 07:59
Z powodu technicznego.
Magda i Rudolf - Wto 21 Wrz, 2010 08:40
Batus napisał/a: | Pragnę poinformować drogich forumowiczów, iż profil na facebooku Nasze Bassety został na chwilę obecną zawieszony. Pomysł ten mógłby sprawdzić się przy adopcjach i może jeszcze kiedyś do niego wrócimy z myślą właśnie o potrzebujących psiakach. Jednakże teraz ten temat raczej zamykamy. |
Szkoda :~
Miła od Gucia - Wto 21 Wrz, 2010 08:47
Ja też bardzo żałuję, że nie ma nas na F-u
podobała mi ta stronka. Szkoda :sad:
Dorti - Wto 21 Wrz, 2010 17:27
Bardzo jestem ciekawa co też było powodem
zniknięcia forum na F oraz Krzysia :shock:
Batus - Wto 21 Wrz, 2010 19:12
Niestety ja Wam nie udzielę odpowiedzi na to pytanie. Oczywiście kontynuację w tym temacie mógłby poprowadzić również ktoś inny oprócz Krzysia, jeśli zgłaszacie takie zapotrzebowanie. Ja sama nie piszę się na prowadzenie tego profilu, no chyba że są tu ręce chętne do roboty Oferuję jedynie swoją pomoc.
|
|