czynne odchudzanie Fanfana czyli dzisiejszy spacer |
Autor |
Wiadomość |
Fanfan z rodziną [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 15 Maj, 2008 22:05 czynne odchudzanie Fanfana czyli dzisiejszy spacer
|
|
|
dzisiaj |
|
|
|
|
 |
m@gda

|
Wysłany: Pią 16 Maj, 2008 07:04
|
|
|
haha,Fanfanowi ze spaceru najbardziej przypadła do gustu pozycja fotelowa |
|
|
|
 |
gocha [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 16 Maj, 2008 07:32
|
|
|
Piękne zdjęcia, Fanio chyba zadowolony z takiego spacerku, Madzia on jest chyba już większy od Ciebie :shock: :grin: |
|
|
|
 |
madzialinka [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 16 Maj, 2008 08:05
|
|
|
Odchudzanie? A biedny pies z głodu trawę wcina
Przystojny z niego facet. |
|
|
|
 |
Mirka [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 16 Maj, 2008 08:16
|
|
|
śliczny pies,sliczna Pańcia......chcemy więcej :lol: :lol: :lol: |
|
|
|
 |
Dorti [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 16 Maj, 2008 08:25
|
|
|
Duży chłop z tego Fania.
Pięknie kontrastuje z tą zielenią. :lol: |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21611 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Pią 16 Maj, 2008 08:40
|
|
|
Madziu, Ty to taka kruszynka przy Faniu.
Ślicznie ujęcia, ładnie wyglądacie. |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sob 17 Maj, 2008 08:23
|
|
|
Bo Fanfan to świetny suplement diety. Nie dość, że zmusza do ruchu...ogranicza jedzenie, bo potrafi wydrzeć z ręki ostatni kęs...nie da poleniuchować w łóżku...to w dodatku każda kobieta przy nim wygląda niespodziewanie krucho :cool: :lol: :wink: . Cieszę się, że podobają się Wam zdjęcia bandyty |
|
|
|
 |
Mirka [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 17 Maj, 2008 10:30
|
|
|
Ducha tez zawsze wydziera chociaz ostatni kęs........mam to dobre strony :lol: :lol: |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sob 17 Maj, 2008 10:45
|
|
|
Mirka...nie na darmo Dusia i Fanio są podobne. W końcu nie tylko wygląd zewnętrzny ich zbliża :wink: . No...i mój pies też ma gruby ogon :razz: :lol: |
|
|
|
 |
madzialinka [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 17 Maj, 2008 16:47
|
|
|
Cytat: | Bo Fanfan to świetny suplement diety |
Fajnie napisane. W takim razie musisz ten suplement diety opatentować
Tylko z udostępnianiem osobom postronnym może być kłopot... |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sob 17 Maj, 2008 18:58
|
|
|
madzialinka napisał/a: | Tylko z udostępnianiem osobom postronnym może być kłopot... |
Magda...a reflektujesz? :cool: :lol: . Chętnie ci go sprezentuję...jeszcze podwiozę z wyprawką :cool: :lol: |
|
|
|
 |
madzialinka [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 17 Maj, 2008 19:36
|
|
|
Z dietą problemów raczej nie mam, ale takiego przystojniaka bardzo chętnie bym przygarnęła
Co robisz, że Fanio tak ładnie wygląda? Chciałabym, żeby moja złąpała trochę masy, żeby wyglądała jak basset, a nie jamnik... |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sob 17 Maj, 2008 19:52
|
|
|
Fanfan w styczniu ubiegłego roku ważył dwadzieścia kilka kilo. Wyglądał jak trup. To widac na zdjęciu ( link ze spotkania ). Ale za radą Grzesia wzięłam go przez Bento do wiwatu. Potem był na Royalu...teraz jest na gotowanym...żeby schudł...dla odmiany
Poza tym pewien mądry wet nas uspokoił, że muskulatura basseta rozwija się do 24 roku życia...a patrząc na Fania mam wrażenie...że jeszcze dłużej. Obecną wagę osiągnął w sierpniu ubiegłego roku. Miał 2,5 roku. Więc daj dziewczynie szanse, albo pogadaj z Grzesiem :wink: |
|
|
|
|
 |
gocha [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 17 Maj, 2008 19:57
|
|
|
Moja Mańka w wieku 6 miesięcy ważyła 14 kg, kupowaliśmy za radą weta biszkopty i pchaliśmy w nią pomiędzy posiłkami. Tak było do roku. Teraz nabrała masy (nawet chyba za dużo )i ma troszkę ponad 2 lata , a waży ponad 30 kg. Nie martw się , twoja sunia też nabierze ciałka. |
|
|
|
 |
|