Randka Koriny i Chicka :) czy coś z tego wyniknie ? :) |
Autor |
Wiadomość |
Arleta [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 12 Mar, 2007 21:20 Randka Koriny i Chicka :) czy coś z tego wyniknie ? :)
|
|
|
Nasza Korinka to juz dorosła panienka wiec dostała zezwolenie na pierwsze zbliżenie :lol:
Ranka w ciemno to nie była - partner był wybrany i przez Korine w pełni zaakceptowany
a kto to taki napewno zgadniecie bo rozchywtywany jest ostatnio na świecie
był wspólny spacer..miłe szeptanie
i kontrolowane przytulanie:) a wieczorem...:lol: |
|
|
|
 |
Ewa i Tofik
|
Wysłany: Pon 12 Mar, 2007 21:38
|
|
|
Piękna para, trzymamy kciuki za wyniki |
|
|
|
 |
Ewa z Matyldą i Bobem

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 04 Mar 2005 Posty: 779 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Wto 13 Mar, 2007 10:21 Re: Randka Koriny i Chicka :) czy coś z tego wyniknie ? :)
|
|
|
Arleta napisał/a: | partner był wybrany i przez Korine w pełni zaakceptowany a kto to taki napewno zgadniecie bo rozchwytywany jest ostatnio na świecie |
Czyli w najbliższym czasie można się spodziewać zalewu bicolorków Nie ukrywam, że bardzo mnie to cieszy, bo mam słabość do takich właśnie
Przepiękna para... |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 13 Mar, 2007 11:15
|
|
|
No to Arletka - odliczamy dni |
|
|
|
 |
Arleta [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 13 Mar, 2007 13:53
|
|
|
Ewcia ja przez dlugi czas chciała dla Koriny partnera "ciemnego" ale tyle szczeniaczków sie porodziło tricolorów wiec co tammoze mała odmiana
No ja juz odliczam a co lepsze juz macierzyński w pracy zapowiedziałam :lol: gorzej jak mnie Korina zrobi na "szaro" |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 13 Mar, 2007 15:10
|
|
|
Coś mi się wydaje, że to Gumka na szaro mnie zrobi, a z Koriną jeszcze posiedzisz na macierzyńskim, zobaczysz |
|
|
|
 |
DUDI DOG`S

|
Wysłany: Wto 13 Mar, 2007 19:55
|
|
|
Witam Cię Arleto. Miło mi,że zdecydowałaś się na dzieci, oczywiście twojej suni. Trzymam palce za nią i ciebie. Oprócz urlopu macierzyńskiego zarezerwować powinnaś (moim zdaniem) czas na wychowanie maluszków, od których trudno było mi się oderwać. Raz jeszcze pozdrawiam wraz całą świtą |
_________________ Baseciarze wszystkich krajów - łączcie się i niech basset będzie z wami! |
|
|
|
 |
agnieszka [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 20 Mar, 2007 11:19
|
|
|
gartruluję decyzji i oczywiscie wybranka dla Korinki, i oczywiscie czekam na rozwój wydarzeń |
|
|
|
 |
Arleta [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 20 Mar, 2007 15:43
|
|
|
dzieki...sama oczekuje na dalszy bieg wydarzeń:) narazie oprócz nadmiernego spania i objadania zadnych objawów :lol: |
|
|
|
 |
Mirka [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 20 Mar, 2007 19:41
|
|
|
Arleta to tak samo jak u nas ,ale Ducha jeszcze do tego lezy i jeczy potrafi tak godzinę,albo zlazi z kanapy idzie centralnie do werandy tam sika i wraca na kanapę :shock: :shock: :shock: jestem przrrazona jej zachowaniem,pomysl sama co nas czeka..............pozdrawiam serdecznie Ciebie i Korinkę |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21611 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Pią 23 Mar, 2007 13:55
|
|
|
Super, Arletko pisz jak tam kiedy pierwsze ruchy hi hi. Ale będziesz miała super gromadkę w domciu. Może zjechać do Ciebie z pomocą ? |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
Arleta [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 10 Kwi, 2007 20:25
|
|
|
KORINA juz na półmetku...maluszki chociaż male to juz na usg widoczne :thx
Nasza mamuska nic tylko nosi sie jak ksieżna w domu i zasłuzenie zgodnie ze swoim stanem odpoczywa :lol:
 |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 10 Kwi, 2007 20:29
|
|
|
Na kiedy macie termin ? |
|
|
|
 |
Arleta [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 10 Kwi, 2007 20:35
|
|
|
Oj Agatko..tak to sie czyta..połmetek!!! tak wiec 9-10 maj i będe bawic :lol: :lol:
U Ciebie wtedy to juz tłoczno bedzie od maluszków :lol: |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 10 Kwi, 2007 20:43
|
|
|
Oj dobra, chciałam dokładnie :lol: :lol:
Będzie to duże przeżycie dla Was, niezapomniane chwile.
Ja tyle razy już a za każdym tak samo przeżywam
Ale nigdy nie zapomnę pierwszego razu Teraz się z siebie śmieję jak sobie to przypominam :wink: |
|
|
|
 |
|